giannis42 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bstathis ( 3 Ιούλ. 2004 , 09:06) χρησιμοποιω το iGO Quick Office 2.0 χωρις προβλημα, οπως και καποια εκδοση του mobiluck, δεν φαινεται πουθενα ποια εκδοση ειναι, μπαινω κανονικα μεσα, αλλα δεν βρηκα αλλο ατομο για επικοινωνια... ti na po :eek: ...semena den doulevoun.... :mad: sto 6600 omos to Mobiluck douleve. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 paidia emena kai to Quick Office kai to mobiluck douleyoun roloi!!!me to mobiluck briskw atoma kai stelnw arxeia xwris kanena problhma!!!opoios 8elei as dwsei to mail tou gia na tou steilw thn ekdosi pou exw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Βρε παιδιά βοήθεια για δύο θέματα:1.Υπάρχει fscaller συμβατός με το 7610; 2.Υπάρχει πρόγραμμά για αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου; Όποιος τα έχει και μπορεί ας τα στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com Και κάτι ακόμη, το έχω ένα μήνα και δεν μπορώ να συνδεθώ με wap, μιλάμε για cote.Τι φταίει; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Prepei na energopoiseis to wap advance kai na labeis tis nees rythmiseis to palio wap katargithike!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 2 Ιούλ. 2004 , 20:33) Ένας κάτοχος 7610 το δοκίμασε και του δουλεύει μια χαρά. Λογικά, για να δουλεύει σε ένα 7610 θα δουλεύει σε όλα. :) Υπάρχει απόλυτη συμβατότητα παιδιά.. άλλωστε γιατί να μην υπήρχε από τι στιγμή που χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο??? Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Το μαγαζί τι έχει πάθει; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (30 Ιούν. 2004 , 16:05) Mια απ'τα ιδια και εγω! μακαρι να υπαρχει καμια λυση... Αν δεν μπορείται να τα προμηθευτείται από κάπου.. στείλτε μου διευθύνσεις να σας το στείλω ταχυδρομικά :whistle: service pack 1 & 2 windows kai office xp Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (30 Ιούν. 2004 , 16:30) Φίλε coki55 με μπέρδεψες. Λές οτι με τα ακουστικά ακούγεται καλύτερα απο το ηχείο ή το αντίθετο; Γιατί πιο πάνω ειπώθηκε οτι ακούγεται πολύ χαμηλά. Αν είναι όντως έτσι, δεν μπορείς να ακούσεις mp3. Εσένα πως σου φάνηκε η ένταση; Για τα ακουστικά του 3200 μιλάμε, έτσι; Σε ρώτησα αν έχει ράδιο το 3200, όχι για να το βάλουμε και να ακούμε ράδιο στο 7610, αλλά, αφού έχει ράδιο, το hands-free του θα είναι στερεοφωνικό -> καλύτερη ποιότητα ήχου των ακουστικών, οπότε κατα την αναπαραγωγή mp3 στο 7610, μπορεί να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Για ξεκαθάρισέ το. Μην το αγοράσουμε και δεν κάνει δουλειά. Ένταση δεν έχει το ακουστικό (hands free) τουλαχιστον εμένα δεν με ικανοποίησε ! Αντιθέτος το μεγάφωνο της συσκευής είναι κλάσεως καλύτερο.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:13) Το μαγαζί τι έχει πάθει; Πράγματι.. τι να έχει πάθει? Θα κλάταρε.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:34) Πράγματι.. τι να έχει πάθει? Θα κλάταρε.. tosos kosmos kathe mera...ti na kanei :wacko: piga kai ego simera gia agores, alla girisa me adia xeria :cry: as elpisoume oti tha anixi sintoma :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αν και το έχω κάνει πολύ καλές φορτίσεις.. δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αυτονομία.. βαριά βαριά 3+ μέρες! Ακόμη να πώ ότι έχει και το "πλεονέκτημα" του καμμένου pixel ! 1 το καημένο.. στο πλαίσιο της κάμερας! Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε killing_you2 !!! Άντε πλέον ενήλικας!.. Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim ( 3 Ιούλ. 2004 , 16:33) Prepei na energopoiseis to wap advance kai na labeis tis nees rythmiseis to palio wap katargithike!! kai pws energopieis to wap advance? To MobiLuck to katebasa k to ekana install, alla otan to anoigw mou grafei oti i egkatastasi den exei oloklirwthei. Se sas anoigei? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Crypton-R- ( 3 Ιούλ. 2004 , 21:07) kai pws energopieis to wap advance? To MobiLuck to katebasa k to ekana install, alla otan to anoigw mou grafei oti i egkatastasi den exei oloklirwthei. Se sas anoigei? 1. Τηλεφωνο στο customer care . 2. Eγκατασταση και λειτουργια κανονικα του MobiLuck χωρις προβλημα σε μενα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 exi poli kali aftonomia gia series 60. smartphone ine. ti perimenete? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 pedia kanena yahoo! groups gia to 7610 gia symvates efarmoges? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:40) Αν και το έχω κάνει πολύ καλές φορτίσεις.. δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αυτονομία.. βαριά βαριά 3+ μέρες! Ακόμη να πώ ότι έχει και το "πλεονέκτημα" του καμμένου pixel ! 1 το καημένο.. στο πλαίσιο της κάμερας! anti na les pali kala pou krataei 3 meres den eisai eyxaristimenos? para3eno. ase pou den pisteyw na krataei toso alla telospanton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurfer Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Kαλησπέρα σε όλους την Παρασκευή 03/07 απέκτησα και εγώ το 7610, το μόνο που έχω να πώ είναι οτι εντυπωσιάστηκα, το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό ως προς την κατασκευή. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω οτι δεν είμαι απαιτητικός χρήστης τηλεφώνου γι΄αυτό και δεν έκατσα να ασχοληθώ σε υπερβολικό βαθμό με τις δυνατότητες του αν και είναι πλήρως ικανοποιητικό. Ετσι μιας και αυτό που με ενδιέφερε ήταν η λειτουργικότητα και η εμφάνιση εισάγωντας ένα μαύρο background παρατήρησα, και μόνον τότε, οτι υπήρχε ένα καμμένο pixel(μπλέ που αναβόσβηνε) σε καποιο σημείο του πλαισίου της κάμερας. ΛΟΙΠΟΝ παιδιά επειδή το είχα διαβάσει και πρίν το αγοράσω το κινητό δεν ξέρω αν είναι κάποιο ελάττωμα ή όχι αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι 1 καμμένο pixel δεν ενοχλεί καθόλου και δεν φαίνεται παρά μόνο αν γνωρίζεις την θέση του και το φέρεις πολύ κοντά στο μάτικαι με το κατάλληλο background φυσικά. Ειμαι ιδιαίτερα απαιτητικός γενικά και αν πραγματικά ηταν κάτι ενοχλητικό θα έκανα οτι μπορούσα για να το αλλάξω, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥ ΙΣΩΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Χαρείτε το γιατί του αξίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος windsurfer ( 4 Ιούλ. 2004 , 12:33) Kαλησπέρα σε όλους την Παρασκευή 03/07 απέκτησα και εγώ το 7610, το μόνο που έχω να πώ είναι οτι εντυπωσιάστηκα, το κινητό είναι πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό ως προς την κατασκευή. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω οτι δεν είμαι απαιτητικός χρήστης τηλεφώνου γι΄αυτό και δεν έκατσα να ασχοληθώ σε υπερβολικό βαθμό με τις δυνατότητες του αν και είναι πλήρως ικανοποιητικό. Ετσι μιας και αυτό που με ενδιέφερε ήταν η λειτουργικότητα και η εμφάνιση εισάγωντας ένα μαύρο background παρατήρησα, και μόνον τότε, οτι υπήρχε ένα καμμένο pixel(μπλέ που αναβόσβηνε) σε καποιο σημείο του πλαισίου της κάμερας. ΛΟΙΠΟΝ παιδιά επειδή το είχα διαβάσει και πρίν το αγοράσω το κινητό δεν ξέρω αν είναι κάποιο ελάττωμα ή όχι αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι 1 καμμένο pixel δεν ενοχλεί καθόλου και δεν φαίνεται παρά μόνο αν γνωρίζεις την θέση του και το φέρεις πολύ κοντά στο μάτικαι με το κατάλληλο background φυσικά. Ειμαι ιδιαίτερα απαιτητικός γενικά και αν πραγματικά ηταν κάτι ενοχλητικό θα έκανα οτι μπορούσα για να το αλλάξω, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥ ΙΣΩΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Χαρείτε το γιατί του αξίζει!!! ayto pou ides file mou to tonizw edw kai poso kairo. DEN EINAI KAMENO PIXEL !!!! to exw kai egw opws kai to 80% twn 6600-7610. min pw kai parapanw. exw 3anapei,,, to kameno fenetai panta,,,einai entono kai pistepse me einai toso spastiko pou sou rxete na peta3eis to thlefono apo to mpalkoni.!!! kai opws eipes den einai logos aytos gia na xalasei h sunolikh eikona tou pio omorfou isos kinhtou pou exei kukloforisei mexri shmera ..:)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που άμμεσα μου έστειλαν αυτά που ζητούσα. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lapiz Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Geia xara pali.. Katevasa(me ISDN) thn 126 MB ekdosh tou Service Pack 1 kai pali den katafera na thn egatasthsw sta peiratika, safws, win XP mou.. Gnwrizete an uparxei periptwsh na mporw na thn promhtheutw apo kapou wste na einai egkatastisimh? Mia "*****ed" ekdosh tou SP1 p.x.... Parakalw voitheiste! Thelw mp3 sto kinhto mou!!! Edit: Op! den ijera gia th logokrisia.. Sorry!! ta asterakia ennooun sta ellhnika "oxi authentikh" :p Παράθεση V. Rappos Graphics Designer GreatApps . iSteam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 ( 3 Ιούλ. 2004 , 15:45) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλε killing_you2 !!! Άντε πλέον ενήλικας!.. Ευχαριστω πολυ φιλε μου coki55!!! :happy: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Επειδή πρόκειται να αγοράσω πολύ σύντομα το κινητάκι θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι να κάνω για να εντοπίσω προτού φύγω από το μαγαζί αν υπάρχει πράγματι καμμένο pixel για να το αλλάξω κατευθείαν? Πώς θα ξεχωρίσω δηλαδή το καμμένο pixel απλά ανοίγοντας το κινητό και ρίχνοντας μια ματιά στην οθόνη, χωρίς να στείλω μαύρο background (δεν έχω πλέον κινητό με bluetooth)? Γιατί έχω διαβάσει πολλά σε αυτό το thread για το συγκεκριμένο πρόβλημα κι έχω χάσει τον μπούσουλα... :wacko: Πάντως είναι πολύ όμορφο! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve ( 4 Ιούλ. 2004 , 16:38) Επειδή πρόκειται να αγοράσω πολύ σύντομα το κινητάκι θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι να κάνω για να εντοπίσω προτού φύγω από το μαγαζί αν υπάρχει πράγματι καμμένο pixel για να το αλλάξω κατευθείαν? Πώς θα ξεχωρίσω δηλαδή το καμμένο pixel απλά ανοίγοντας το κινητό και ρίχνοντας μια ματιά στην οθόνη, χωρίς να στείλω μαύρο background (δεν έχω πλέον κινητό με bluetooth)? Γιατί έχω διαβάσει πολλά σε αυτό το thread για το συγκεκριμένο πρόβλημα κι έχω χάσει τον μπούσουλα... :wacko: Πάντως είναι πολύ όμορφο! :cool: οταν το παρεις βαλε το ματι της καμερας στο παντελονη σου για να τραβιξεις μια μαυρη εικονα και βαλε την σε ολη την οθονη για να εντοπισεις αν υπαρχουν καμενα πιξελ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Τίποτα μην τραβήξεις. Απλά άνοιξε την οθόνη και κοίτα την προσεκτικά. Αν υπάρχει καμένο πίξελ, καμμένο πίξελ όμως και όχι ότι άλλο βρίσκεις με τα άχρηστα αυτά τέστ, θα το δείς αμέσως. Ένα ΚΑΜΜΕΝΟ πίξελ φαίνεται πάντα και παντού. Σου λέει είμαι εδώ, δες με. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί μια χαρά και μόνο με μαύρο ή λευκό φόντο να έχει πρόβλημα. Γιατί είναι καμμένο. Πολύ απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts