theog Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Μπορεί η νόκια να τα έχει καλά με τη viewsonic η οποία αγόρασε τις οθόνες νόκια και να αγοράζει από αυτήν. Ομολογώ όμως πως έχω οθόνη viewsonic TFT στον υπολογιστή μου και είμαι κατ'ευχαριστημένος και για καμενο πίξελ ούτε λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 καλα γινεται λογος για τα καμενα pixel,ειναι τοσο εμφανει και ενοχλιτικα οστε να αλαξει κανεις κινητο????? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Παιδια ειναι πολυ ανωτερη η ο8ονη.ΚΑΙ απο φιλους μου που το εχουν παρει κανενα προβλημα.Μην ξεχνατε οτι ειναι η σειρα 7 και οχι 6.εμενα τουλαχιστον ειναι οκ το κινητο...το αλλο 8εμα ειναι οτι παω μεσα απο nokia pc suite να περασω φοτο απο το κινητο στον υπολογιστη και μου λεει οτι The phone doesnt allow....κατι τετοιο κουφο!!!τι κανουμε?? __________________ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Και με την καινουργια εκδοση του pc suite δεν λειτουγει το phone editor....Ξερει κανεις τεις ρυθμήσεις WAP και MMS για το 7610 για Cosmote με συμβολαιο γιατι μάλλον στην Cosmote είναι τελείως άχρηστοι!!!SOSSSSSSSSSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (20 Ιούν. 2004 , 10:49) Και με την καινουργια εκδοση του pc suite δεν λειτουγει το phone editor....Ξερει κανεις τεις ρυθμήσεις WAP και MMS για το 7610 για Cosmote με συμβολαιο γιατι μάλλον στην Cosmote είναι τελείως άχρηστοι!!!SOSSSSSSSSSS estiles minima sto 1651? WAPA N MMS N???? :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Εχω στείλει και μηνύματα και είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία αλλά δεν μπορώ να μπω ούτε σε σελίδες wap ούτε mms να στείλω!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Ποιο άλλο τηλέφωνο έχει περίπου ίδιες ρυθμήσεις να κάνω εγκατασταση ρυθμήσεων από το site της nokia για εκείνο γιατι το 7610 δεν το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Κολό Cosmote και η Vodafone και η TIM έχουν ρυθμύσεις και γαι GPRS και για MMS και στο site με τις ρυθμήσεις της Nokia και στο site τους και στελνουν και τις σωστες ρυθμήσεις με sms. Η cosmote τύποτααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (20 Ιούν. 2004 , 11:07) Ποιο άλλο τηλέφωνο έχει περίπου ίδιες ρυθμήσεις να κάνω εγκατασταση ρυθμήσεων από το site της nokia για εκείνο γιατι το 7610 δεν το εχει tote tha pas stis sindeseis, mms, gprs-cosmote, tha vris tis proxorimenes rithmisis kai tha valis: MMS: stin dieuthinsi diakomisti mesolabisis vazis: 010.010.010.020 kai stin thira:8080 WAP: sto proto(des pano):010.010.010.010 sto deutero:8080 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Ευχαριστώ giannis αλλά δεν εγινε τίποτα.Αν μπορει κάποιος ας μου στείλει αναλυτικά τις ρυθμήσεις σε pm. (Μου βγάζει καμία απόκριση πύλης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (20 Ιούν. 2004 , 11:21) Ευχαριστώ giannis αλλά δεν εγινε τίποτα.Αν μπορει κάποιος ας μου στείλει αναλυτικά τις ρυθμήσεις σε pm. (Μου βγάζει καμία απόκριση πύλης) otan pas stis rithmisis==>sindesi==>simia prosvasis==>ti se vgazi???? kato apo afto exis to gprs??? Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (20 Ιούν. 2004 , 11:06) Εχω στείλει και μηνύματα και είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία αλλά δεν μπορώ να μπω ούτε σε σελίδες wap ούτε mms να στείλω!!!!!!! to wap ti na to kaneis? 8eleis na plhrwneis 1 eyro ta 100 kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (20 Ιούν. 2004 , 10:49) Και με την καινουργια εκδοση του pc suite δεν λειτουγει το phone editor....Ξερει κανεις τεις ρυθμήσεις WAP και MMS για το 7610 για Cosmote με συμβολαιο γιατι μάλλον στην Cosmote είναι τελείως άχρηστοι!!!SOSSSSSSSSSS Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το imode, γιατί τότε δε γίνεται τίποτα mms και wap γίνονται μέσα από αυτό. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Παιδιά έχω το 3650 και χρειάζομαι τη γνώμη σας:Να πάρω το 7610 ή να περιμένω κάποιο άλλο series 60 ή να πάω στο π900??? Γενικά το 7610 αξίζει;;; Θα δω κάποια σημαντική διαφορά σε σχέση με το 3650;;;Επίσης όταν βάζεις πολλά βιντεάκια,κολλάει το κινητό ή είναι οκ;; Βίντεο τραβά πράγματι 10 λεπτά; Ποιότητα στις φώτος;;; Αναμονή;;; Συγνώμη αν γίνομαι βαρετός και σας κουράζω,απλώε τις τελευταίες μέρες δεν έχω πολύ χρονο και δεν μπαίνω και΄τόσο πολύ στο myPhone. Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (20 Ιούν. 2004 , 13:41) Παιδιά έχω το 3650 και χρειάζομαι τη γνώμη σας:Να πάρω το 7610 ή να περιμένω κάποιο άλλο series 60 ή να πάω στο π900??? Γενικά το 7610 αξίζει;;; Θα δω κάποια σημαντική διαφορά σε σχέση με το 3650;;;Επίσης όταν βάζεις πολλά βιντεάκια,κολλάει το κινητό ή είναι οκ;; Βίντεο τραβά πράγματι 10 λεπτά; Ποιότητα στις φώτος;;; Αναμονή;;; Συγνώμη αν γίνομαι βαρετός και σας κουράζω,απλώε τις τελευταίες μέρες δεν έχω πολύ χρονο και δεν μπαίνω και΄τόσο πολύ στο myPhone. Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης :) περιμενα καλυτερα κανα καλυτερο κινητο οπως π.χ 6630 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 min treleneste me ta kamena pixel ,den exei mono i nokia .exw to 6600 kai den exw oute ena alla pio mprosta to gx 20 pou exei korifi othoni eixe 2 kamena pixel opos kai to gx 30 enos filou eixe 3 kamena. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Το 6260 όμως βγαίνει σε περίπου 2,5 μήνες και το 6630 σε 4,5 μήνες. Και τα δύο καταπληκτικά και πλήρης τηλέφωνα αν μπορείς να περιμένεις. Αν σκοπεύεις σε άμεση αγορά, πάρε χωρίς σκέψη το 7610. Θα δείς όχι απλά τεράστια διαφορά απο το 3650. Το χάος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις δυσαρεστημένος. Η μονοφωνική του έξοδος στα mp3 δεν νομίζω οτι είναι κάτι που θα σε πειράξει μιας και έχει πάρα πολύ καλύτερο ηχείο απο το 3650. Και αυτή είναι η μόνη έλλειψη στο 7610. Α, και το οτι δεν θα μπορείς να βάλεις την παλιά σου κάρτα μνήμης. Θα βολευτείς με την 64άρα που δίνει στο κουτί. Οι φωτογραφίες που τραβάει πολύ καλές, σε περιβάλλοντα με πολύ φως και ιδιαίτερα ήλιο, οι φωτογραφίες του είναι πάρα πάρα πολύ καλές. Το βίντεο είναι όντως 10 λεπτά και ουσιαστικά απεριόριστο. πολύ καλύτερο απ'όλα τα series 60. Η αναμονή. όπως έχουμε ξαναπεί, ικανοποιητικότατη για τις ενεργειακές απιτήσεις τις συσκευής. Στην τιμή που πωλείται, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 lathos. to 6630 tha vgi xristugena me vasi ta teleftea news. oso gia to 6260 ine xirotero. kinito 2004-2005 me vga kamera? :eek: na pww ke kati allo: to movie director ine i kaliteri symbian efarmogi pu exw di apo to kalokeri tu 2002 :up: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (20 Ιούν. 2004 , 14:46) lathos. to 6630 tha vgi xristugena me vasi ta teleftea news. oso gia to 6260 ine xirotero. kinito 2004-2005 me vga kamera? :eek: na pww ke kati allo: to movie director ine i kaliteri symbian efarmogi pu exw di apo to kalokeri tu 2002 :up: και τι κανει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 kovis, ravis, allazeis klipakia... sxetika aplo ine ;) vazis ixus klp klp efe ke alla polla :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Μαντευτε... το κινητο θα το εχω αυριο!!! ας μην σας πω καλυτερα τι γκαντεμιες ειχα αυτες τις δυο μερες που ειπα οτι θα το παρω!! και πουσε mirrorofsorrow σε παρακαλω!!!! MHN ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ... :mad: :p :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 :o :worry: Οκ, Δε λέω τίποτα!! :) Το Lifeblog υπάρχει τρόπος να το βάλουμε; Τό'χει στο site της ΝΟΚΙΑ για κατέβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Ιούν. 2004 , 13:13) :o :worry: Οκ, Δε λέω τίποτα!! :) Το Lifeblog υπάρχει τρόπος να το βάλουμε; Τό'χει στο site της ΝΟΚΙΑ για κατέβασμα; ετσι μπραβο... και για ακομη μια φορα θελω να ελπιζω οτι αυριο θα το εχω παρει :happy: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (20 Ιούν. 2004 , 15:05) kovis, ravis, allazeis klipakia... sxetika aplo ine ;) vazis ixus klp klp efe ke alla polla :) Δηλαδη ειναι κατι σαν το VideoStudio M-Style αλλα με πιο πολλα features? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Ιούν. 2004 , 15:13) :o :worry: Οκ, Δε λέω τίποτα!! :) Το Lifeblog υπάρχει τρόπος να το βάλουμε; Τό'χει στο site της ΝΟΚΙΑ για κατέβασμα; oxi akomi :mad: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts