giannis42 Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 nea version simpliromatiki mallon :wacko: Nokia7610/2.0 (4.0421.4ch ) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Accept details: */* PsiNT/eLoader application/java application/java-archive application/sdp application/vnd.met.ticket application/vnd.nokia.ringing-tone application/vnd.oma.dd+xml application/vnd.oma.drm.message application/vnd.rn-realmedia application/vnd.symbian.install application/vnd.wap.wbxml application/vnd.wap.wbxml1 application/vnd.wap.wmlc application/vnd.wap.wmlscriptc application/vnd.wap.xhtml+xml application/x-java-archive application/x-javascript application/x-mobipocket-ebook application/x-nokiaGameData application/x-wallet-appl.user-data-provision application/x-x509-ca-cert application/xhtml+xml audio/3gpp audio/aac audio/amr audio/amr-wb audio/au audio/basic audio/midi audio/mp3 audio/mp4 audio/mpeg audio/mpegurl audio/rmf audio/sp-midi audio/wav audio/x-au audio/x-basic audio/x-beatnik-rmf audio/x-midi audio/x-mpegurl audio/x-pn-realaudio audio/x-pn-realaudio-plugin audio/x-rmf audio/x-wav image/* image/bmp image/vnd.wap.wbmp text/X-vCard text/calendar text/css text/ecmascript text/html text/html text/plain text/vnd.sun.j2me.app-descriptor text/vnd.symbian.wml.dtd text/vnd.wap.si text/vnd.wap.wml text/vnd.wap.wml text/vnd.wap.wmlscript text/x-co-desc text/x-hdml text/x-vCalendar text/x-wap.wml video/3gp video/3gpp video/mp4 video/mpeg4 Accept Charset: * gb2312 iso-10646-ucs-2; q=0.6 iso-8859-1 utf-8 Language: en auti pou exoume emis ine Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Accept details: */*;q=0.001 application/java application/java-archive application/sdp application/vnd.met.ticket application/vnd.nokia.ringing-tone application/vnd.oma.dd+xml application/vnd.oma.drm.message application/vnd.rn-realmedia application/vnd.symbian.install application/vnd.wap.wbxml application/vnd.wap.wbxml1 application/vnd.wap.wmlc application/vnd.wap.wmlscriptc application/vnd.wap.xhtml+xml application/x-java-archive application/x-javascript application/x-nokiaGameData application/x-wallet-appl.user-data-provision application/x-x509-ca-cert application/xhtml+xml audio/3gpp audio/aac audio/amr audio/amr-wb audio/au audio/basic audio/midi audio/mp3 audio/mp4 audio/mpeg audio/mpegurl audio/rmf audio/sp-midi audio/wav audio/x-au audio/x-basic audio/x-beatnik-rmf audio/x-midi audio/x-mpegurl audio/x-pn-realaudio audio/x-pn-realaudio-plugin audio/x-rmf audio/x-wav image/* text/X-vCard text/calendar text/css text/ecmascript text/html text/plain text/vnd.sun.j2me.app-descriptor text/vnd.symbian.wml.dtd text/vnd.wap.wml text/x-co-desc text/x-vCalendar video/3gp video/3gpp video/mp4 video/mpeg4 Accept Charset: *;q=0.001 iso-10646-ucs-2;q=0.6 iso-8859-1 utf-8 Language: en Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Το πήρα αλλά φαίνεται ήμουν από τους "τυχερούς" καμμένο pixel στην μπάρα της ημερομηνίας δίπλα από την ένδειξη της ημέρας, αναβοσβήνει και μου κουρελιάζει τα νεύρα.Το αλλάζει η μαμά με ένα καμμένο ή κάνω όνειρα; Στο συχγρινισμό με το outlook συγχρονίζει τις επάφές αλλά αρνείται πεισματικά να συχγρονίσει την ώρα και τη΄ν ημερομηνία.Έχει να προτείνει κανείς λύση; Τελικά υπάρχει συμβατό fscaller;Ποιο; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (16 Ιούν. 2004 , 21:53) Το πήρα αλλά φαίνεται ήμουν από τους "τυχερούς" καμμένο pixel στην μπάρα της ημερομηνίας δίπλα από την ένδειξη της ημέρας, αναβοσβήνει και μου κουρελιάζει τα νεύρα.Το αλλάζει η μαμά με ένα καμμένο ή κάνω όνειρα; Kαλοριζικο φιλε μου. :) Η πολιτικη της Νοκια τουλαχιστον στο 6600 ηταν/ειναι απο 3 pixels και πανω. :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (16 Ιούν. 2004 , 21:53) Το πήρα αλλά φαίνεται ήμουν από τους "τυχερούς" καμμένο pixel στην μπάρα της ημερομηνίας δίπλα από την ένδειξη της ημέρας, αναβοσβήνει και μου κουρελιάζει τα νεύρα.Το αλλάζει η μαμά με ένα καμμένο ή κάνω όνειρα; Στο συχγρινισμό με το outlook συγχρονίζει τις επάφές αλλά αρνείται πεισματικά να συχγρονίσει την ώρα και τη΄ν ημερομηνία.Έχει να προτείνει κανείς λύση; Τελικά υπάρχει συμβατό fscaller;Ποιο; την ώρα? γιατί? δεν νομίζω να το κάνει το 7610. δεν το έχω παρατηρήσει. μόνο τα ppc νομίζω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Crypton-R- (16 Ιούν. 2004 , 11:04) To exei agorasei kanenas apo hrakleio krhths? An nai, apo poio katastima? καλησπερα φιλε μου ναι το χω αγορασει απο ηρακλειο απο το καταστημα κινητομανια ειναι χαριλαου τρικουπη κοντα στο παρκο του γεωργιαδη ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (17 Ιούν. 2004 , 03:00) καλησπερα φιλε μου ναι το χω αγορασει απο ηρακλειο απο το καταστημα κινητομανια ειναι χαριλαου τρικουπη κοντα στο παρκο του γεωργιαδη ;) Autos pou exei to kinitomania einai kleftaras, den to pairnw apo kei. Poso sto dwsane esena?? Tha ksanaparw aurio tilefwno sto plaisio. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 εγω το εκανα ανταλλαγη με το qtek 8080 που ειχα φιλε μου και μου το εδωσε αν θυμαμαι καλα 530 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (15 Ιούν. 2004 , 16:04) Σωστα , δεν εχει την ιδια , εχει μεγαλυτερη καταναλωση . Το μισο κινητο ειναι ακριβως το ιδιο με το 6600 και δεν εχει γινει καμια βελτιωση στην καταναλωση . Τα καινουρια τμηματα οπως ο διαφορετικος φακος της καμερας απαιτουν περισσοτερη ισχυ απο οτι στα παλαιοτερα κινητα της Νοκια . Σε καμια περιπτωση το 7610 δεν μπορει να βγαλει 4 ημερες αναμονη . Ή μαλλον μπορει να το κανει αν δεν τον πειραζει κανεις καθολου και σχεδον χωρις να δεχθει ουτε μια κληση . Μην λεμε οτι θελουμε , δεν μπορει ενα smartphone με την ιδια μπαταρια , με τμηματα που εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις σε ενεργεια αλλα και εστω με την καπως καλυτερη διαχειριση (οχι ομως καταναλωση) να βγαλει τετοια αναμονη . Το οτι η Νοκια λεει εως και 10 μερες εσυ δηλαδη το πιστευεις? Νομιζω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που η μεγιστη αναμονη που ανακοινωνουν οι κατασκευαστες ειναι πολυ διαφορετικη απο την πρακτικη . Ξερεις απο ποσους παραγοντες επιρεαζεται και σε τι συνθηκες εχει μετρηθει αυτη η αναμονη? Απλα σε συνθηκες που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα και την καθημερινη χρηση ενος κινητου . Ενταξει , ειπαμε ειναι καινουριο κινητο και ειναι λογικο να υπαρχει ενας ενθουσιασμος για αυτο . Ας μην το παρακανουμε ομως , γιατι θα ερθουν και οι κατοχοι του Ρ900 για το οποιο η SE δηλωνει αν θυμαμαι καλα 400 ωρες αναμονης και θα μας παρουν με τις πετρες . :blink: file RIP. an exo katalavi sosta den exis to kinito!! antithetos ego to exo 7 meres!!!!!!!! meta tin proti fortisi (pou itan barbati) to kinito kratise anixto gia 3 meres!!! omos to kinito to douleba apo tin proti mera me ali mpataria pou ixa kai ontos kratise 4 meres an kai den to afisa katholou stin isixia tou! me tin pira pou exo (exo alaxi peripou 35 kinita apo to 1996) i mpataria arxizi na doulebi sto 100% meta apo 10-15 plires fortisis ara den itan tixeo to 4imero ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Raziel Warior (16 Ιούν. 2004 , 14:39) Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει οτιδήποτε μέσω Bluetooth από τον υπολογιστή στο κινητό ???Το αντίθετο γίνεται επιτυχώς ενώ αυτό που θέλω από υπολογιστή στο κινητό δεν γίνεται! Όσον αφορά την ποιότητα είναι τέλεια! Σήμερα ήπιε ένα ολόκληρο ποτήρι καφέ και δεν πήρε σταγόνα μέσα από τα πλαστικά!!! file ego exo stili kai apo to computer sto kinito kai to antitheto kai pane mia xara!! :!: exo stili arxia sis,mp3 akoma kai ogg !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzaman Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 file taksidiwth22 se epiase o typos kai poly kotso sth ka8omiloumenh.... egw to phra apo alpha copy sthn evans telikh 495 Παράθεση >>ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Με στρωμένη μπαταρία και μπλε μπούτι ανοιχτό όλη την ώρα... Και αρκετή χρήση και κλήσεις κάπου στις 2 μέρες ;) καλά είναι τώρα πια Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ενταξει δε μπορω να πω οτι το πηρα φτηνα αλλα τουλαχιστον το χω 10 μερες νωριτερα απο αλλους οποτε χαλαλι τα 35 ευρο που εδωσα παραπανω εχω κακκη μανια με τα κινητα δυστυχως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Παιδια επειδη με ανησυχει πολυ το θεμα των καμμενων pixels μηπως μπορει καποιος να μου πει πως φαινεται αυτο? Κατι ειχα ακουσει οτι ειναι εμφανες αν η εικονα ειναι ολομαυρη αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι γινεται. Βλεπεις κατι ασπρο στην οθονη ή κατι μαυρο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freyarip (17 Ιούν. 2004 , 18:34) Παιδια επειδη με ανησυχει πολυ το θεμα των καμμενων pixels μηπως μπορει καποιος να μου πει πως φαινεται αυτο? Κατι ειχα ακουσει οτι ειναι εμφανες αν η εικονα ειναι ολομαυρη αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι γινεται. Βλεπεις κατι ασπρο στην οθονη ή κατι μαυρο? Τίποτε από τα δύο! Δες ΕΔΩ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Και εγώ 524 ευρώ την πρώτη μέρα, τα πρώτα λεπτά από το πλαίσιο ;) 30 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στην χαρά του κινητού. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Ευχαριστω Petran, μηπως θα λειτουργουσε αν εφτιαχα στο photoshop 2 fotos η μια ασπρη και η αλλη μαυρη και οι δυο στην αναλυση 176*208 και να τις εβαζα στο κινητο για να δω αν υπαρχουν πρασινα ή χρωμματιστα pixels αντιστοιχα ή φαινονται μονο με τη διαδικασια που λες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia ego exo ena san "patima" pano stin othoni diladi san na exei valei kapoios pano stin othoni to daktulo tou kai tin exei patisei! Kanei kati san nera! Auto fainete mono an koitaxeis tin othoni apo tin kato meria. Ti einai auto paidia? :cry: :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Telika katafera na to parw xthes!!H mpataria me synexomeni xrisi apo to prwi(milame astamatita) mou pige ligo katw apo ti mesi.Tis kopelas mou einai gemati (exei ti misi xrisi apo oti to diko mou)Ayta. A kai kati akoma, einai teliooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! An patiseis ton phone editor apo to pc suite pou einai gia ton katalogo kai ta minimata mou bgazei oti o typos tou thl. den ypostirizete!!!kserei kaneis tipote; ola ta alla douleyoun kanonikotata psaxnw gia progs twra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (17 Ιούν. 2004 , 19:01) Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia ego exo ena san "patima" pano stin othoni diladi san na exei valei kapoios pano stin othoni to daktulo tou kai tin exei patisei! Kanei kati san nera! Auto fainete mono an koitaxeis tin othoni apo tin kato meria. Ti einai auto paidia? :cry: :( αν βγαλεις τα καπακια και την καθαρισης με ενα πανακι δεν φευγει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (16 Ιούν. 2004 , 21:53) Το πήρα αλλά φαίνεται ήμουν από τους "τυχερούς" καμμένο pixel στην μπάρα της ημερομηνίας δίπλα από την ένδειξη της ημέρας, αναβοσβήνει και μου κουρελιάζει τα νεύρα.Το αλλάζει η μαμά με ένα καμμένο ή κάνω όνειρα; Στο συχγρινισμό με το outlook συγχρονίζει τις επάφές αλλά αρνείται πεισματικά να συχγρονίσει την ώρα και τη΄ν ημερομηνία.Έχει να προτείνει κανείς λύση; Τελικά υπάρχει συμβατό fscaller;Ποιο; απο οτι ξερω με ενα οχι :( αλλα αν πεις οτι η οθονη μου βγαζει ορισμενες φορες κατι μαυρες γραμμες ισως κανεις την δουλεια σου ;) το εκανε ενας γνωστος μου και επιασε το κολπο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Apo to aivanet den mporw na katebasw efarmoges.Me bgazei synexws stin arxiki selida otan pataw download se efarmogi.Kserei kaneis tipota; an mporee kapoios as boithisei!!Kanw kati lathos; As mou pei kapoios tin diadikasia. Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (17 Ιούν. 2004 , 19:34) Apo to aivanet den mporw na katebasw efarmoges.Me bgazei synexws stin arxiki selida otan pataw download se efarmogi.Kserei kaneis tipota; an mporee kapoios as boithisei!!Kanw kati lathos; As mou pei kapoios tin diadikasia. Thanx klise prota firewall, antivirus kai tha mpis ;) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 kserei kaneis pws mporw na apegkatastisw efarmoges? eggatestrisa ena paixnidi fearfactor.jar kai to videaki to eisagwgiko tis nokia kai den mporw na ta bgalw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Poly kalo to tilefwno.Meta tin prwti fortisi antekse ligo panw apo 12 wres. Me eksantlitiki xrisi, i othoni itan sbisti poli ligotero apo ton miso xrono,polles egkatastaseis logismikou kai poly xrisi. As elpisoume na strwsei kai na krataei perissotero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Παιδια το πηρε κανενας απο vodafone; το εχουν φερει τα καταστηματα της αθήνας; ειχαν πει θα ειναι διαθεσιμο απο τη περασμενη δευτερα! αν ισχυει αυτο μαλλον τοτε θα το εχω και εγω αυριο μιας και θα το φερουν τα vodafone τριπολης. ΑΜΑΝ χαλια!! Αν δεν το παρω και αυριο παει... ειμαι 1,5 βδομαδα χωρις κινητο! το 3650 μου τωρα το χαιρετε αλλος!!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts