Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (15 Ιούν. 2004 , 23:49)

ante an prolabw ayrio tha to parw ki egw to kinitaki. 2 gia tin akribia!! Alliws methayrio sigoura (methayrio tha kathomai gi'ayto xexe). Ante na mathw ta symbian kai ta series 60 twra. Den exw idea pou tha brw programs, emeina ligo piso.....(T610 ithela perisi, den ksanapernw ericsson kala eperna nokia tosa xronia). An kserei kaneis gai programs as steilei. Kai kamia pliri perigrafi gia to til. paidia

καλησπερα φιλε μου καλα ειναι και τα ericsson αλλα τωρα περνας σε διαφορετικα επιπεδα ε symbian ειναι αυτο και θα μεινεις καταπληκτος η aivanet.com να ειναι η πρωτη σου επισκεψη εχει πολλες εφαρμογες :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (15 Ιούν. 2004 , 16:09)

παιδια εαν το 7610 κραταει 2 μερες τοτε ειναι σουπερ.Το σχ-1 που ειχα κραταγε 20 ωρες με πολυ χρηση!!!!...ειχα γινει ενα με τον φορτιστη!!

φιλε μου το μεγιστο που μου χει κρατησει το κινητο με full χρηση ειναι 2,5 μερες και μη περιμενεις τιποτα περισσοτερο σαφως καλυτερο απο το sx-1 στη μπαταρια και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη μπαταρια του ;)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (15 Ιούν. 2004 , 23:36)

Καλη τυχη .

Ελπιζω (αν και ειμαι σιγουρος για το αντιθετο) να μην βρεθεις μετα απο λιγο καιρο να κανεις παραπονα και σε αυτο το thread . :cool:

Ωραιες φωτογραφιες εχεις βγαλει με το 7610 σου sto mygallery :whistle: :D αν μπορεις βαλε και καμια ακομα να δουμε τι φωτο βγαζει μονο 3 ατομα εχουν εκει φωτο ...και τα δυο :whistle: :whistle:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παρασκευή θα το εχω αυριο παω να κανω συνδεση vodafone στο 120 με 50 sms δωρεαν και συνολοικα παγιο το μηνα 26 euro! για το κινητο πληρωνω 350euro. απ'οτι μου ειπε το παιδι ( ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΛΩ...:devil: ) θα το φερουν την παρασκευη που θα κανουν παραλαβη!

πωπω ακομα δεν μπορω να συγχωρεσω στον εαυτο μου αυτο που παω να κανω!! ΘΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΤΗ ΜΑΜΑ COSMOTE... :cry: ΓΑΜΩΤΟ!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ VODAFONE!! :(

:cry:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

παιδιά να ρωτήσω κάτι;μικρότερης ανάλυσης φωτο βγάζει το κινητό;γιατί αν στείλεις 1mpixel φωτο με mms σε άλλο κινητό μάλλον δεν θα την ανοίξει.τουλάχιστον αυτό ισχύει στο gd87 μου. α και κάτι άλλο,η βλακεία της nokia με το pcsuite που υποστηρίζει μόνο windows xp και 2000 είναι απαράδεκτη.εγώ π.χ. που έχω pc του 99 με millenium μέσα δε θα μπορώ να βάλω το πρόγραμμα και αν βαλω xp τότε δεν αναγνωρίζει το modem μου.δλδ θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο modem για να μπορώ να έχω pcsuite.είναι αναγκαίο το pcsuite;χωρίς αυτο δε μπορείς να στείλεις δεδομένα και εφαρμογές μέσω καλωδίου π.χ.; ευχαριστώ... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikosbml (16 Ιούν. 2004 , 02:25)

παιδιά να ρωτήσω κάτι;μικρότερης ανάλυσης φωτο βγάζει το κινητό;γιατί αν στείλεις 1mpixel φωτο με mms σε άλλο κινητό μάλλον δεν θα την ανοίξει.τουλάχιστον αυτό ισχύει στο gd87 μου. α και κάτι άλλο,η βλακεία της nokia με το pcsuite που υποστηρίζει μόνο windows xp και 2000 είναι απαράδεκτη.εγώ π.χ. που έχω pc του 99 με millenium μέσα δε θα μπορώ να βάλω το πρόγραμμα και αν βαλω xp τότε δεν αναγνωρίζει το modem μου.δλδ θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο modem για να μπορώ να έχω pcsuite.είναι αναγκαίο το pcsuite;χωρίς αυτο δε μπορείς να στείλεις δεδομένα και εφαρμογές μέσω καλωδίου π.χ.; ευχαριστώ... ;)

Βεβαιως και βγαζει. Δεν ειναι απαραιτητο το pcsuite

για αποστολη αρχειων. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (16 Ιούν. 2004 , 00:55)

ως απλό κινητό το 7610 θα κρατούσε το ίδιο ίσως και παραπάνω μιας και έχει λίγομικρότερη μπαταρία αλλά μιρκότερη οθόνη και κύκλωμα.

Bρε συ , το 7610 ειναι "απλο" κινητο σε σχεση με το Ρ900 .

Κακα τα ψεματα , αλλα η προταση της SE ειναι πολυ πιο ισχυρη σε office και γενικα εφαρμογες περα απο τα συνηθισμενα .

Επισης , οχι μονο δεν ειναι τοσο ισχυροτερο το Ρ900 που να δικαιολογει το Νοκια για την χαμηλοτερη του αναμονη , αλλα εχει και σχεδον διπλασια μπαταρια .

Ειπαμε , πηρες 7610 και λογικο ειναι να προσπαθεις να το υπερασπιστεις , αλλα κρατησου και λιγο :p :p :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikosbml (16 Ιούν. 2004 , 02:25)

Oταν μια φωτογραφια ειναι μεγαλυτερη απο το μεγιστο επιτρεπομενο οριο ενος MMS , το κινητο κανει ενα resize στο μεγεθος (και ως ενα σημειο και την "ποιοτητα" της) ωστε να βγει περιπου 45-50 ΚΒ , οσο δηλαδη περιπου και αυτες που βγαζει ενα συνηθισμενο κινητο , με σκοπο να μειωσει αυτα τα προβληματα ανοιγματος τους απο αλλα κινητα .

Δυστυχως ομως , ενω εχει επιλογη για την ποιοτητα της φωτογραφιας δεν εχει καμια επιλογη για το μεγεθος της και η μονη δυνατη επιλογη ειναι στα 1152x864 pixels .

Σε οτι εχει να κανει με την συνδεση με τον υπολογιστη , αν κρινω απο το οτι και το SX-1 αλλα και το 7610 απαιτουν πλεον μονο NT Based λειτουργικα συστηματα , υποθετω χωρις ομως να ειμαι και σιγουρος οτι η USB συνδεση , και ο τροπος που αυτη αναγνωριζεται απο το κινητο και τον υπολογιστη , περιοριζουν τους κατασκευαστες σε χρηση μονο τετοιου ειδους λειτουργικων .

Με το καλωδιο δυστυχως ναι , ειναι απαραιτητο το PC suite για να στελνεις και να λαμβανεις αρχεια απο το κινητο αφου ακομα και ο file browser που εμφανιζεται στο "My computer" ειναι μερος του PC suite και δεν μπορει να εγκατασταθει και να λειτουργησει αυτονομα . :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikosbml (16 Ιούν. 2004 , 03:15)

ευχαριστώ πολύ nervous,να σαι καλά... :)

α μια που στέλνω, κάποιος είπε ότι το μενού είναι κυκλικό.δλδ;

Δηλαδη , οταν εισαι μεσα σε καποιο μενου οπως ειναι τα μηνυματα που πλεον οι διαθεσιμες επιλογες εμφανιζονται σε μενου "λιστας" (το ενα μενου κατω απο το αλλο) οταν φτασεις στην τελευταια επιλογη του μενου , και πατησεις αλλη μια φορα το κατω , επιστρεφει στην πρωτη επιλογη στην κορυφη του μενου . :)

Και το ανάποδο. Όταν είσαι δηλαδή στην πρώτη επιλογή του μενού σε λίστα και πατήσεις το βελάκι προς τα πάνω θα πάει αμέσως στην τελευταία επιλογή και συνεχίζει απο το τέλος κανονικά. Είναι πάρα πάρα πολύ χρήσιμη αυτή η λειτουργία και ας φαίνεται ανούσια. Όταν βρίσκεσαι σε ένα μενού επιλογών με πολλά επίπεδα, και αυτά είναι πάμπολλα μέσα στο κινητό, μπορείς με λίγα μόλις κλίκ να μεταβείς στις τελευταίες επιλογές. Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια παντού.

Το καλώδιο δεν νομίζω να λειτουργεί χωρίς το pc suite. Προσπάθησα να το κάνω αυτό, μιας και βιαζόμουνα να συνδέσω το κινητό, αλλά μάταια. Το αναγνώρισε μόνο όταν εγκατέστησα και το pc suite.

Τέλος, φυσικά και έχει επιλογές για διαφορετική ανάλυση εκτός της προκαθορισμένης 1152x864. Απλά επιλέγεις ποιότητα εικονας βασική και τραβάει με ανάλυση 640x480. Η ποιότητά τους με αυτόν τον τρόπο είναι ίδια με αυτή των 3650 και 6600 και το μέγεθος τους κειμένεται κοντά στα 40 με 45Kb. Ότι πρέπει δηλαδή για ενσωμάτωση της εικόνας σε MMS χωρίς την ανάγκη για resizing.

To exei agorasei kanenas apo hrakleio krhths?

An nai, apo poio katastima?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από meres

An traviksw fwto stin ipsili analisi, ginetai me kapoio tropo na tin kanw resize gia na tin steilw se kapoion allo me mms, xreiazetai kapoio progrmmataki, kai an nai, poio?

File meres opos eipe kai prin o Kostas to kinito kanei mono tou resize tis foto pou travaei se ipsili analisi, diladi tis mikrenei gia na xoresoun se ena mms kai na mporesoun na stalthoun apo to kinito kai na lifthoun apo kapoio allo. :) ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Crypton-R-

To exei agorasei kanenas apo hrakleio krhths?

An nai, apo poio katastima?

Ego apo Athina to peira ALLA giati den koitas sto plaisio epi tis odou Dimokratias i se enan apo tous duo Germanous pou einai sto kentro? (leo enan apo tous duo giati an den to exei o enas den tha to xei kai o allos) Auta! Gia koita kai pes mas! :) ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Pira tilefwno sto plaisio kai mou eipan na ksanaparw aurio, giati den to exoun auti ti stigmh.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει οτιδήποτε μέσω Bluetooth από τον υπολογιστή στο κινητό ???Το αντίθετο γίνεται επιτυχώς ενώ αυτό που θέλω από υπολογιστή στο κινητό δεν γίνεται!

Όσον αφορά την ποιότητα είναι τέλεια!

Σήμερα ήπιε ένα ολόκληρο ποτήρι καφέ και δεν πήρε σταγόνα μέσα από τα πλαστικά!!!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Oταν μια φωτογραφια ειναι μεγαλυτερη απο το μεγιστο επιτρεπομενο οριο ενος MMS , το κινητο κανει ενα resize στο μεγεθος (και ως ενα σημειο και την "ποιοτητα" της) ωστε να βγει περιπου 45-50 ΚΒ , οσο δηλαδη περιπου και αυτες που βγαζει ενα συνηθισμενο κινητο , με σκοπο να μειωσει αυτα τα προβληματα ανοιγματος τους απο αλλα κινητα .

na se dior8osw r.i.p .

thn kanei 90kb otan h foto einai travigmenh sto high quality.

sto basic mode mode (vga) bgenei toso oso les.

Paidia, kanena cover paizei? Se opoiodipote xroma! Xerete tipota? Yparxei pouthena? Thanks! Skeftika gia na auxisoume ton xrono anamonis na valoume mia mpataria tou n-gage QD pou einai megaliteri. Yparxei pouthena? Thanks! :) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (16 Ιούν. 2004 , 17:52)

Paidia, kanena cover paizei? Se opoiodipote xroma! Xerete tipota? Yparxei pouthena? Thanks! Skeftika gia na auxisoume ton xrono anamonis na valoume mia mpataria tou n-gage QD pou einai megaliteri. Yparxei pouthena? Thanks! :) ;)

kapoios eixe dokimasei na thn balei se 6600 kai den empene.

einai ligo poio xontrh eipe.

den 3erw gia to 7610. mallon to idio 8a symbenei.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Raziel Warior (16 Ιούν. 2004 , 14:39)

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει οτιδήποτε μέσω Bluetooth από τον υπολογιστή στο κινητό ???Το αντίθετο γίνεται επιτυχώς ενώ αυτό που θέλω από υπολογιστή στο κινητό δεν γίνεται!

Όσον αφορά την ποιότητα είναι τέλεια!

Σήμερα ήπιε ένα ολόκληρο ποτήρι καφέ και δεν πήρε σταγόνα μέσα από τα πλαστικά!!!

Ειχε αυπνιες φανταζομαι εε;

τι εκανες ρε τρελε πως τα καταφερες! :p

ενταξει μια δυο γουλιες αλλα ολοκληρο το ποτηρι;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (16 Ιούν. 2004 , 17:52)

Paidia, kanena cover paizei? Se opoiodipote xroma! Xerete tipota? Yparxei pouthena? Thanks!

Ρωτησα σε Nokia Shop - Νεα Σμυρνη, ακομα δεν εχουν.

Μου ειπαν οτι καλα-καλα δεν εχουν πολλες συσκευες,

οποτε σιγα-σιγα θα ερθουν και οι προσοψεις :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish