underground Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Γιατι δεν τα κανεις μετατροπη στο pc σου σε 3gp?? giati ta mp4 exoun kaliteri poiotita...;) Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 giati ta mp4 exoun kaliteri poiotita...;) Τα mp4 εχουν καλυτερη ποιοτητα ,ομως θα την καταλαβεις στο 7610 ? ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 giati ta mp4 exoun kaliteri poiotita...;) Άσε που υπάρχει η περίπτωση να κολλάει κατά την αναπαραγωγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 apla re paidia 8elo na apofigo tin diadikasia tis metatropis apo mp4 se 3gp... diladi ta nea kinita pou travane mp4 video kai stelnoun video kamia fora den ta anagnorizei to kinito mou...den iparxei kapios tropos? Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 apla re paidia 8elo na apofigo tin diadikasia tis metatropis apo mp4 se 3gp... diladi ta nea kinita pou travane mp4 video kai stelnoun video kamia fora den ta anagnorizei to kinito mou...den iparxei kapios tropos? Δε νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να το επιτρέπει αυτό.. έχω ψάξει αρκετά τις εφαρμογές για s60 και δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Με τις αναβαθμίσεις από τη Nokia τι γίνεται; Αξίζει να του κάνω αναβάθμιση; Πήγα ρώτησα και μου είπαν 30€. Θα πρέπει να αξίζει για να την κάνω.. Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Δε νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να το επιτρέπει αυτό.. έχω ψάξει αρκετά τις εφαρμογές για s60 και δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Με τις αναβαθμίσεις από τη Nokia τι γίνεται; Αξίζει να του κάνω αναβάθμιση; Πήγα ρώτησα και μου είπαν 30€. Θα πρέπει να αξίζει για να την κάνω.. Εγώ ξέρω ότι οι αναβαθμίσεις σε Nokia Shops κοστίζουν ~15 €. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει γιατί η τιμή της αναβάθμισης αγγίζει την αξία του κινητού. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με. :O apla re paidia 8elo na apofigo tin diadikasia tis metatropis apo mp4 se 3gp... diladi ta nea kinita pou travane mp4 video kai stelnoun video kamia fora den ta anagnorizei to kinito mou...den iparxei kapios tropos? Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τραβάω video με το Ν70 και όταν τα στέλνω σε άλλο κινητό μέσω bt και συγκεκριμένα σε SE W810i δεν υπάρχει εικόνα παρά μόνο ήχος. :what: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Εγώ ξέρω ότι οι αναβαθμίσεις σε Nokia Shops κοστίζουν ~15 €. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει γιατί η τιμή της αναβάθμισης αγγίζει την αξία του κινητού. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με. :O Μάλλον θα μου είπε 30 γιατί της είπα και ότι κλείνει μόνο του και μάλλον τα υπόλοιπα 15 θα ήταν γι'αυτό..:confused: Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μάλλον θα μου είπε 30 γιατί της είπα και ότι κλείνει μόνο του και μάλλον τα υπόλοιπα 15 θα ήταν γι'αυτό..:confused: Όχι δεν παίζει τέτοιο πράγμα! Άλλωστε πολλές φορές ευθύνεται το λογισμικό για επανεκκινήσεις/σβήσιμο της συσκευής. Λάθος θα έκανε...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Καλημέρα. Είχα αφήσει στην άκρη το παλιό μου 7610 που χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια... για το Ν73. Τώρα τελευταία το χρησιμοποιώ πάλι και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνω αναβάθμιση χωρίς να πάω στη ΝΟΚΙΑ γατί η έκδοση του λογισμικού που έχω είναι V6.0522.0 02.06.05 και απ' ότι είδα υπάρχει πολύ νεότερη. Δυστυχώς μέσω του NOKIA updater δεν γίνετε. Ίσως έχει γίνει αναφορά σε κάποιο πιο παλιό post αλλά είναι πολύ καιρός που έχω σταματήσει να το παρακολουθώ λόγω της αγοράς του νέου κινητού. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Καλημέρα. Είχα αφήσει στην άκρη το παλιό μου 7610 που χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια... για το Ν73. Τώρα τελευταία το χρησιμοποιώ πάλι και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνω αναβάθμιση χωρίς να πάω στη ΝΟΚΙΑ γατί η έκδοση του λογισμικού που έχω είναι V6.0522.0 02.06.05 και απ' ότι είδα υπάρχει πολύ νεότερη. Δυστυχώς μέσω του NOKIA updater δεν γίνετε. Ίσως έχει γίνει αναφορά σε κάποιο πιο παλιό post αλλά είναι πολύ καιρός που έχω σταματήσει να το παρακολουθώ λόγω της αγοράς του νέου κινητού. Ευχαριστώ Υπάρχει ένα προβλήμα σε αυτό που λες διότι αναβάθμιση από το σπίτι δεν μπορεί να γίνει σε όλα τα μοντέλα της Nokia. Δες εδώ ποια μοντέλα μόνο μπορείς να αναβαθμίσεις από το σπίτι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το έχετε ξαναδεί αυτό? http://img231.imageshack.us/img231/1867/7610lefrontdv2.th.jpghttp://img125.imageshack.us/img125/5877/7610lebackzj0.th.jpghttp://img132.imageshack.us/img132/6471/7610lesideuk8.th.jpg Φυσικά δεν υπάρχει 7610 LE. Το βάφτισα LE(Limited Edition) μιας και το είχα μόνο εγώ.:rofl2: Αυτό που έφτιαξα είναι το πρόσθετο κομμάτι που σκεπάζει την κάμερα.Είναι από διάφανο plexiglass το οποίο έχω βάψει μάυρο με ειδικό spray και αστάρι.Το σχήμα ήρθε με ένα dremmel με το οποίο έγινε και το αυλάκι του φακού της κάμερας ο οποίος προεξείχε της συσκευής.Το κόλλησα στην πρόσοψη με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως. Η ιδέα προέκυψε όταν απαγορεύτηκαν τα κινητά με κάμερα στον ελληνικό στρατό και τύχαινε να είμαι φαντάρος:blink: Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Μπορούσες αντί να το βάψεις, να βάλεις μαύρη αυτοκολλητη μεμβράνη (όπως αυτή που βάζουν στα αμάξια) πάνω σε plexiglass ή μαύρο plexiglass. Έτσι θα δούλευε και η κάμερα(προφανώς με λιγότερο φωτισμό) χωρίς φαίνεται ;) Αλήθεια απαγορευτηκαν τα κινητά με κάμερα? ΥΓ. Υπάρχουν κινητά χωρίς κάμερα σήμερα? Απ'ότι ξέρω έχουν απο 1 κάμερα και πάνω :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μπορούσες αντί να το βάψεις, να βάλεις μαύρη αυτοκολλητη μεμβράνη (όπως αυτή που βάζουν στα αμάξια) πάνω σε plexiglass ή μαύρο plexiglass. Έτσι θα δούλευε και η κάμερα(προφανώς με λιγότερο φωτισμό) χωρίς φαίνεται ;) To plexiglass από κάτω δεν ήταν επίπεδο,έχει μια γούβα σκαμμένη για να μπεί η κάμερα του κινητού η οποία εξέχει από την πρόσοψη.Γιάυτό δεν γίνεται να κολλήσει όποια είδους ταινία.:ninja: Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 καλη φαση..οταν πας να βγαλεις φωτο ειναι καλη η ποιοτητα? εμενα της αδερφης μου ,οταν παταω καμερα βγαζει μη υποστηριζομενη λειτουργια..εκανα κ φορματ κ τπτ,τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 καλη φαση..οταν πας να βγαλεις φωτο ειναι καλη η ποιοτητα? εμενα της αδερφης μου ,οταν παταω καμερα βγαζει μη υποστηριζομενη λειτουργια..εκανα κ φορματ κ τπτ,τι παιζει? Κάτι παίζει σε θέμα hardware... Πήγαινε σε Nokia shop να το δούνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Παιδια που θα βρω προσοψη για το 7610 εκτος την αντιπροσωπειας? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Παιδια που θα βρω προσοψη για το 7610 εκτος την αντιπροσωπειας? e-bay σιγουρα ,αλλα ριξε μια ματια και στα μαγαζια με μεταχειρισμενα κλπ .Συνηθως εχουν ανταλλακτικα .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 εγινε θα ψαξω πρωτα κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα.thanks! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Eιναι αληθεια οτι το κινητο μας το 7610 παιρνει windows mobile? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Eιναι αληθεια οτι το κινητο μας το 7610 παιρνει windows mobile?Οχι βέβαια... :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Eιναι αληθεια οτι το κινητο μας το 7610 παιρνει windows mobile? Που τα διαβαζεις αυτα ??:blink: Θα μας παρεξηγησουν !:p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Καλησπερα!Εχω το 7610 και μου μπλοκαρε.Αρχικα μου αναβοσβηνε το φακελακι των μηνυματων και μου ζηταγε να σβησω δεδομενα για να κανει ληψη μηνυματων.Οσο εγω ομως εσβηνα μηνυματα,αντι να αδειαζει η μνημη εκεινη γεμιζε,με αποτελεσμα καποια στιγμη να κλεισει και μην ανοιγει.Το πηγα στη nokia και μου ειπαν οτι πρεπει να του κανουν format στο λογισμικο αλλα θα χαθουν τα δεδομενα μου απο τη μνημη του κινητου.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να σωσω τα αρχεια αυτα(επαφες,μηνυματα,ημερολογιο).Σας παρακαλω αν γνωριζετε κατι,βοηθηστε με.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Καλησπερα!Εχω το 7610 και μου μπλοκαρε.Αρχικα μου αναβοσβηνε το φακελακι των μηνυματων και μου ζηταγε να σβησω δεδομενα για να κανει ληψη μηνυματων.Οσο εγω ομως εσβηνα μηνυματα,αντι να αδειαζει η μνημη εκεινη γεμιζε,με αποτελεσμα καποια στιγμη να κλεισει και μην ανοιγει.Το πηγα στη nokia και μου ειπαν οτι πρεπει να του κανουν format στο λογισμικο αλλα θα χαθουν τα δεδομενα μου απο τη μνημη του κινητου.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να σωσω τα αρχεια αυτα(επαφες,μηνυματα,ημερολογιο).Σας παρακαλω αν γνωριζετε κατι,βοηθηστε με.. Ευχαριστω. Μέσω του PC Suite μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου. Αλλά από τις επιλογές μην επιλέξεις το "Ρυθμίσεις" διότι θα πάρει και ότι σαβούρα υπάρχει στο κινητό με αποτέλεσμα όταν επαναφέρεις το back up μετά το format να περάσουν και αυτά μαζί. Αλλά αν είναι να σου κάνουν μόνο format μπορείς να το κάνεις και μόνος σου (Δες εδώ πως κάνεις hard format). Καλύτερα να σου κάνουν αναβάθμιση αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση 7.0642.0 (18-10-06). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpf_sote20 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Υπάρχουν συμβατά στερεοφωνικά ακουστικά για το 7610; Αν έχει κάποιος ας πεί γιατί όπου και να ρώτησα μου είπαν όχι; Καμμια ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Υπάρχουν συμβατά στερεοφωνικά ακουστικά για το 7610; Αν έχει κάποιος ας πεί γιατί όπου και να ρώτησα μου είπαν όχι; Καμμια ιδέα κανείς; Αν μιλάς για Bluetooth ακουστικά (πιθανόν) τότε όχι δεν υπάρχουν γιατί το τηλέφωνο σου δεν υποστηρίζει το πρότυπο A2DP (στερεοφωνική μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts