ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εμενα ειναι απο vodafone γερμανίας ακομα δεν έχω δει το Update κανε το force update αν θες! το τρικ για να το παρεις, του ξαδερφου μου γερμανικο ειναι αλλα το ειδε με το κολπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 κανε το force update αν θες! το τρικ για να το παρεις, του ξαδερφου μου γερμανικο ειναι αλλα το ειδε με το κολπακι thanks :) αυτό έκανα και εχω ξεκινήσει το Update !! mango is coming Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starnik Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδια κι εγω εχω trophy πο γερμανια.το force update γινεται οπωσ περιγραφεται εδω?(http://www.wpcentral.com/force-mango-update-early-through-zune-software)εχω την εκδοση 7392 και δε μου εμφανιζει την επομενη ενημερωση.μολισ αποσυνδεσω το καλωδιο ethernet συμφωνα με την παραπανω διαδικασια απλα μου βγαζει σφαλμα.μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα σε όλους.! Ολοκλήρωσα την εγκατάσταση του Mango αλλά ο ΙΕ ακόμη δεν έχει flash.!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν? Έγινε μήπως κάποιο λάθος στην αναβάθμιση ή ο ΙΕ δεν υποστηρίζει flash γενικά ????? Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα σε όλους.! Ολοκλήρωσα την εγκατάσταση του Mango αλλά ο ΙΕ ακόμη δεν έχει flash.!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν? Έγινε μήπως κάποιο λάθος στην αναβάθμιση ή ο ΙΕ δεν υποστηρίζει flash γενικά ????? οχι flash δεν υποστηριζει! ποτε δεν υποστηριζε και δεν ειχαν πει οτι θα υποστηριζει! βασικο νομιζω πως γινετε ενας πολεμος στο flash γενικα και ισως να μην δουμε και ποτε να υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδια κι εγω εχω trophy πο γερμανια.το force update γινεται οπωσ περιγραφεται εδω?(http://www.wpcentral.com/force-mango-update-early-through-zune-software)εχω την εκδοση 7392 και δε μου εμφανιζει την επομενη ενημερωση.μολισ αποσυνδεσω το καλωδιο ethernet συμφωνα με την παραπανω διαδικασια απλα μου βγαζει σφαλμα.μπορειτε να βοηθησετε? ξαναδοκιμασε!! εμενα μετα τις 4-5 φορες το πηρε :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αδελφια την πατησα :( ενω τοσο καιρο ήμουνα σε nodo 7392 ξεκλείδωτος ,μετα το update κλειδωσα και μαλιστα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω (ειχα κανει υποτιθεται τη διαδιακασια για να μην ξανακλειδωσει.) γυρισα παλι σε Nodo αλλα το τηλ. παραμενει κλειδωμενο :(:( Αυριο θα ακολουθήσω παλι απο την αρχη τον οδηγο του φιλου μας του Κολοσσού (εκτος και εαν ξερεις κανεις κανα τρικ να μην ξαναπερασω την 1η ρομ) παντως για λιγο που ειδα τη Mango ειναι όντως αρκετα καλη !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Στο είπα ότι θα στο κλειδώσει... και σε μένα τα ίδια έκανε... Κάνε restore από το zune και θα σε βγάλει πάλι στην 7392 ξεκλείδωτη όπως ήσουνα (το έχεις κρατήσει το Backup φαντάζομαι....) Θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο να σου πω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μην σου κλειδώσει το mango... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Στο είπα ότι θα στο κλειδώσει... και σε μένα τα ίδια έκανε... Κάνε restore από το zune και θα σε βγάλει πάλι στην 7392 ξεκλείδωτη όπως ήσουνα (το έχεις κρατήσει το Backup φαντάζομαι....) Θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο να σου πω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μην σου κλειδώσει το mango... ναι το γύρισα σε αυτό το backup ΑΛΛΑ ήταν κλειδωμένο!!!! :lol::lol: στα γεραματα που μπλεξαμε παλι !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ρε παιδια, εχει κανεις το ιδιο; τοτροφυ μου αρνειται να στειλει η να λαβει φωτογραφιες... εχω συμβολαιο κοσμοτε 10 χρονια, με κανενα αλλο τηλ ( τα προηγουμενα 2 που ειχα ηταν παλι htc) δεν ειχα προβλημα, εβαζα την σιμ μεσα και τα μμς τα εστελνε αυτοματα. ΠΟυ ειναι οι ρυθμισεις για mms στη συσκευη, μπας και πρεπει να αλλαξω εκει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 ρε παιδια, εχει κανεις το ιδιο; τοτροφυ μου αρνειται να στειλει η να λαβει φωτογραφιες... εχω συμβολαιο κοσμοτε 10 χρονια, με κανενα αλλο τηλ ( τα προηγουμενα 2 που ειχα ηταν παλι htc) δεν ειχα προβλημα, εβαζα την σιμ μεσα και τα μμς τα εστελνε αυτοματα. ΠΟυ ειναι οι ρυθμισεις για mms στη συσκευη, μπας και πρεπει να αλλαξω εκει κατι; για κοιτα εδω phone-settings-mobile network ενεργοποιησε data connection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 τιποτα... εσεις να υποθεσω δεν εχετε προβλημα με τα μμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 τιποτα... εσεις να υποθεσω δεν εχετε προβλημα με τα μμσ δοκιμασε να τρεξεις το connection setup με οσες επιλογες σου βγαζει δλδ internet kai wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ελληνικά στο trophy? Από κλειδωμένο NoDo έκανα αναβάθμιση σε Mango κλειδωμένο πάλι. Δεν το έχω "πειράξει" καθόλου με λίγα λόγια. Και πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο ελληνικό marketplace??? Ευχαριστώωω :) Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Επίσης δεν υπάρχει κανένα νέο θέμα εκτός από το χρώμα που το ονομάζει μανγκο. Έχω δηλαδή τα θέματα από το nodo +πορτοκαλι mango. Μήπως δεν έγινε κάτι καλά στην εγκατάσταση ή σε αυτό τον τομέα δεν αναβαθμίστηκε σχεδόν τίποτα??????? Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 παιδια εχω το εξης θεμα: ενω συνηθως καθε φορα που εμπαινα στο ζουν ολο και καποια ενημερωση υπηρχε για τις εφαρμογες που εχω περασει, τις τελευταιες 6-7 μερες δεν εχω δει ουτε μια... συνεχιζω να μπαινω μαρκετπλεις κανονικα και να κατεβαζω παντως. δεν ξερω αν ειναι γενικευμενο αυτο, ισως επειδη η μικροσοφτ αποφασισε να καθυστερησει αναβαθμισεις για να ειναι ολες συμβατες με το μανγκο, αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση, εχει παρατηρησει κανεις σας το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starnik Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παιδια εχω παρατηρησει οτι στο μενου, στη λιστα με τις εφαρμογες,αυτες εμφανιζονται κατηγοριοποιημενες και τα αρχικα γραμματα στην αρχη οπως στον τηλεφωνικο καταλογο.αυτο μια το κανει και μια οχι.υπαρχει καποια ρυθμιση(γιατι ειναι λιγο σπαστικο στη λιστα να βλεπεις και την αλφαβητο εκτος απο τοσες εφαρμογες).ετσι ειναι σε ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δοκιμασε να τρεξεις το connection setup με οσες επιλογες σου βγαζει δλδ internet kai wap το εχω και τρεχειμονο με ιντερνετ... αν βαλω και το wap θα αλλαξει τιποτα στον τροπο που χρεωνομαι, ή ειναι το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimShadowen7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Γεια σας! Εγγράφηκα στο forum επειδή αντιμετωπίζω κι εγώ πρόβλημα με το HTC Trophy. Όποτε πάω να μπω στο marketplace μου λέει not available in your country/region... Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι ενώ ίσως έχετε ήδη λύσει το θέμα, αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Εχω φρικαρει.....φοραω την 7392, το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα δουλευει σε Q...εχω mac με εγκατεστημενο το connector στο τελευταιο του update, σε λιγο μπαινουμε 04 οκτωβριου..........τιποτα ακομα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 το εχω και τρεχειμονο με ιντερνετ... αν βαλω και το wap θα αλλαξει τιποτα στον τροπο που χρεωνομαι, ή ειναι το ιδιο αυτο να στο απαντησω δεν ξερω λογικα μονο ρυθμησεις περναει! αλλα αν θες τρεξε το wap και μετα παλι το internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδιά παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση ο internet explorer δεν έχει την άψογη απόκριση που είχε ο προηγούμενος. Μουλτιτατς που θυμίζει αντροιντ και δεν γίνεται η διαγώνια κύλιση οπως πριν. Τι να κάνω?? Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Μετά την αναβάθμιση σε Mango σταμάτησε να λειτουργεί το κινητό σαν modem με το πρόγραμμα DFRouter. Η λειτουργία επανήλθε μετά από τα εξής: 1. Update με το HTC Update που εμφανίστηκε στο Zune. Μετά από αυτό, ξαναεμφανίστηκε το κινητό σαν συσκευή HTC Modem στο PC, όταν είμαστε σε Router Mode (αλλά δεν λειτουργεί σωστά σαν modem). 2. Απεγκατάσταση της συσκευής HTC Modem. Τσεκάρουμε και το κουτάκι "διαγραφή των drivers". 3. Rescan για hardware changes και επανεγκατάσταση των 2 συσκευών HTC Modem & HTC Diagnostic Interface όπως είχαμε κάνει στην εγκατάσταση του DFRouter πριν το Mango update. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ DFRouter, OYTE KANOYME ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ Ή FIRMWARE, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ Router Mode. Μια δικλείδα ασφαλείας - μόνο για την 1η περίπτωση - είναι να εγκαταστήσουμε και το πρόγραμμα USBModeSwitch από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1271253 ώστε να υπάρχει στο κινητό και 2ο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά, ώστε να μπορεί να γίνει με αυτό η αλλαγή σε Zune Mode αν από λάθος απεγκατασταθεί το 1ο. Σε λίγο καιρό φαίνεται πως θα έχουμε και WiFi tethering επιτέλους. Ήδη λειτουργεί σε κάποια άλλα κινητά WP7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδιά παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση ο internet explorer δεν έχει την άψογη απόκριση που είχε ο προηγούμενος. Μουλτιτατς που θυμίζει αντροιντ και δεν γίνεται η διαγώνια κύλιση οπως πριν. Τι να κάνω?? Χωρίς να μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση, μοιάζει στο δικό μου να πηγαίνει μια χαρά. Επίσης παίζει η διαγώνα κύλιση κανονικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδιά παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση ο internet explorer δεν έχει την άψογη απόκριση που είχε ο προηγούμενος. Μουλτιτατς που θυμίζει αντροιντ και δεν γίνεται η διαγώνια κύλιση οπως πριν. Τι να κάνω?? Σε εμένα ακριβώς το αντίθετο. Ο νέος ie είναι σαφώς ανώτερος. Απο τότε που πήγα σε mango beta το πρόσεξα. Μάλιστα ξανακατάλαβα τη διαφορά όταν φλάσαρα μια nodo rom τώρα τελευταία για να αλλάξω spl. Και το παρουσίαζαν και σαν feature του mango. Επίσης δουλεύει τέλεια και το scroll διαγώνια και με 2 δάχτυλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts