Jump to content

Aλυσίδες για τα Χιόνια

guru
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nekrosouvlaki αν έκανες μια απλή αναζήτηση θα έβρισκες αυτό το τόπικ για τις αλυσίδες καθώς και ένα δεύτερο για αντιολισθητικές κουκούλες τροχών!

συνεχίζουμε..

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια και εισαι γυναικα θα σου προτεινα τις autosock, ειναι ακριβες μεν (100Ευρω) αλλα θα τις βαλεις αμεσως και δεν καταλαβαινεις οτι πατας σε χιονι/παγο. Δεν ξερω οι αλλες "καλτσες" τι λενε, σιγουρα ειναι αρκετα φθηνοτερες.

Πρωτα απο ολα πρεπει να διαβασεις το βιβλιαρακι οδηγιων του αυτοκινητου σου για να δεις αν το αυτοκινητο σου παιρνει αλυσιδες... Σε καποια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπουν!

Απο εκει και περα εφοσον το αυτοκινητο σου δεν εχει καποιο προβλημα στο να παρει αλυσιδες πας σε ενα καταστημα με ειδη αυτοκινητου με τις διαστασεις των τροχων σου! Καθε αλυσιδα επανω της εχει τις διαστασεις για τις οποιες κανει...

Τελος θα πρεπει να κανεις μια προβα πρωτα στο πεζοδρομιο κατω απο το σπιτι σου και να δοκιμασεις να τις βαλεις γιατι αν δεν εχεις ξαναβαλει ειναι σχεδον απιθανο να το καταφερεις στα χιονια! Αυτα τα ολιγα...

Nikos_s3 δέν είχα την πολυτέλεια να κάθομαι και να ψάχνω στο τόπικ τα εκατοντάδες θέματα για να βρώ το συγκεκριμένο.. στην αναζήτηση δέν το έβγαζε, τώρα το βρήκα.. συνεχίστε.. Το θέμα μου λύθηκε..

Nrg έχω ξανα βάλει αλυσίδες στο παλιό μου αμάξι και είναι πραγματικά πανεύκολο.. Μια χαρά με βολεύουν και οι απλές..

Nikos_s3 δέν είχα την πολυτέλεια να κάθομαι και να ψάχνω στο τόπικ τα εκατοντάδες θέματα για να βρώ το συγκεκριμένο.. στην αναζήτηση δέν το έβγαζε, τώρα το βρήκα.. συνεχίστε.. Το θέμα μου λύθηκε..

δεν είναι πολυτέλεια...υποχρέωση είναι και σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη και στους κανόνες του φόρουμ!

με τον όρο ''αλυσίδες'' έβγαινε 4ο-5ο αποτέλεσμα στην πρώτη κιόλας σελίδα...:rolleyes: