Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC Desire (HTC Bravo)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με expansys που μίλησα μου είπαν ότι θα αρχίσουν να στέλνουν την Πέμπτη,οπότε μάλλον από Δευτέρα θα το παραλάβω(εκτος αν σε μια μέρα μέσα έρχεται από Γαλλία και το παραδίδουν στην Αθήνα)

斯塔夫罗斯 :O

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπήρχε γενικά θέμα επειδή ζητούσαν κωδικό από την τράπεζα,μετά απο πολλά ζόρια μου έδωσαν ένα κωδικό απ' τη τράπεζα ο οποίος τελικά δεν ήταν αυτός που ζητούσαν και τους έστειλα ταυτότητα και τη κάρτα σε φωτο.

Μετά από λίγη αναμονή τσέκαραν τα στοιχεία και μου είπαν ότι είμαστε οκ,και μου ήρθε το τελικό mail με τη παραγγελία.

Δυστυχώς όμως μου είπαν πως τα screen protectors θα καθυστερήσουν,οπότε μάλλον θα μου τα στείλουν ξεχωριστά με εξτρά χρέωση...

Υπήρχε γενικά θέμα επειδή ζητούσαν κωδικό από την τράπεζα,μετά απο πολλά ζόρια μου έδωσαν ένα κωδικό απ' τη τράπεζα ο οποίος τελικά δεν ήταν αυτός που ζητούσαν και τους έστειλα ταυτότητα και τη κάρτα σε φωτο.

Μετά από λίγη αναμονή τσέκαραν τα στοιχεία και μου είπαν ότι είμαστε οκ,και μου ήρθε το τελικό mail με τη παραγγελία.

Δυστυχώς όμως μου είπαν πως τα screen protectors θα καθυστερήσουν,οπότε μάλλον θα μου τα στείλουν ξεχωριστά με εξτρά χρέωση...

Παιδιά η ισοτιμία λίρας euro έχει αλλάξει..η τελική διαφορά από τα Ελληνικά καταστήματα είναι περίπου 50 Euro.

Παιδιά η ισοτιμία λίρας euro έχει αλλάξει..η τελική διαφορά από τα Ελληνικά καταστήματα είναι περίπου 50 Euro.

387.15 GBP*

=

439.694 EUR από το xe.com

τιμή handtec*

επίσης εγώ το πήρα με 329.50 λίρες γιατί δεν πλήρωσα ΦΠΑ δηλαδή

329.50 GBP

=

374.229 EUR

ψάξ'τω λίγο καλύτερα φίλε μην παραπληροφορείς τον κόσμο...

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

387.15 GBP*

=

439.694 EUR από το xe.com

τιμή handtec*

επίσης εγώ το πήρα με 329.50 λίρες γιατί δεν πλήρωσα ΦΠΑ δηλαδή

329.50 GBP

=

374.229 EUR

ψάξ'τω λίγο καλύτερα φίλε μην παραπληροφορείς τον κόσμο...

Εγώ απλά είπα τις τιμές που μπόρεσα εγώ να βρω, ακόμα και στο ebay. Δεν έχω κανένα λόγο να παραπληροφορήσω ούτε έχω κέρδος από κανένα.

Μετα απο επικοινωνια μου με play με ενημερωσαν οτι μεχρι Δευτερα θα το εχω στα χερια μου απλα δεν θα εχει λεει το μενου της ace-hellas ειδαλως θα επρπε να περιμενω μεχρι τελους του μηνα ναι σιγουρα

δηλαδη ποιο ειναι το μενου τησ ace hellas?δεν εχει ελληνικα κατα το κοινωσ λεγομενο:)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

δηλαδη ποιο ειναι το μενου τησ ace hellas?δεν εχει ελληνικα κατα το κοινωσ λεγομενο:)

It does not have a Greek language setting. Αυτη την απάντηση πήρα από e-mail σε Αγγλικό κατάστημα...:(

It does not have a Greek language setting. Αυτη την απάντηση πήρα από e-mail σε Αγγλικό κατάστημα...:(

Kαι να μην έχει κατεβάζεις τα ελληνικά απ το market.

Πάντως και στα βιντεάκια που κυκλοφορούν από ευρωπαικές χώρες,κανονικά έχει επιλογή για ελληνικά όταν γίνεται η αρχική ρύθμιση.

ρε παιδια οποιος ξερει την ακριβης διαδικασια παραγγελιας απο το handtec ας την πει λιγο γιατι με ενδιαφερει!εχω κανει και αιτημα για confirm στο paypal και πρεπει να δω αναλυση του λογαριασμου!τα υπολοιπα δεν τα ξερω ομως!στα 457 δεν φτανει με εξοδα αποστολης?ή εχει και αλλα?

Kαι να μην έχει κατεβάζεις τα ελληνικά απ το market.

Πάντως και στα βιντεάκια που κυκλοφορούν από ευρωπαικές χώρες,κανονικά έχει επιλογή για ελληνικά όταν γίνεται η αρχική ρύθμιση.

Με ποια εφαρμογη ? με το morelocale ( καπως ετσι :-P ) οπως στο tattoo ενα πραγμα ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ρε παιδιά δηλ για να υποστηρίζει ελληνικά πόσες μέρες θα πρέπει να περιμένω ώστε να το πάρω από handtec?

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Εμένα μόλις μου στείλανε μήνυμα από το clove ότι θα παραλάβουνε αύριο το απόγευμα και θα το στείλουνε μεθαύριο.
Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

και να μην εχει ελληνικα που δεν το πιστευω συνηθως οταν εχουν την ευρωπαικη εκδοση εχουν ολεσ τισ γλωσσες αυτης αλλα και να μην εχει,δεν μπορειτε να περιμενετε μεχρι να βγει η εκδοση με ελληνικα μερικες μερες?σιγα το πραγμα εδω σε ολοκληρο internet surfαρουμε!αν μπορει καποιος ας μου απαντησει για το handtek την ακριβης διαδικασια!ανυπομονω να το παρω στα χερια μου!κατι αλλο αν δεν εχει στο κουτι τα χαρτια της acer hellas λετε να μην ισχυει η εγγυηση?

εγω το παρηγγειλα απο play247.....για να δουμε...(αναφερει --->> HTC A6363 Legend Android Phone GR<--->Με την πλήρη υποστήριξη εγγυήσεως, από την επίσημη αντιπροσωπεία Ace Hellas..!!)
LG G4

το handtec εκανε update..

Stock Update: HTC UK have informed us today (06/04/10) that all HTC desires have been delayed until the 12-13 April affects all UK retailers

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Πφφφ ήμαρτον πια με την htc!! :mad: :mad:

Σε ξινό θα μας το βγάλει στο τέλος!!!

Τουλάχιστον ελπίζω μαζί με τις συσκευές να στοκάρουν και τα screen protectors...

εχεις δικιο λαθος copy..:lol:.. HTC A8181 Desire Android Phone GR..:O

παρε να σου επβεβαιωσουν. θα σου πει οτι δεν υποστηριζει 160 χαρακτηρεσ στα sms και δεν εχει ελληνικα manual....απο εκει και περα κανεις αυτο που νομιζεις καλυτερο για σενα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ημαρτον ποιος ηλιθιος εσβησε το μηνυμα μου; γιατι περι ηλιθιου προκειται... απλα εγγραψα οτι και καλα ''ευτυχως που πηρα το htc hd2 με επιδοτηση για να εχω κατι να ασχολουμαι ωσπου να ερθει το delayed πια desire''

ας φαω ban ελεος πια

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα ο operator και οχι τα διαφορα μαγαζακια...

13 κυριοι το ειχε πει η Vodafone UK..

και προφανως θα εχει καποια αποκλειστικοτητα

Σχετικά με το SAR γνωρίζει κάποιος κάτι?

Ειναι οντως παρα πολυ περιεργο... πρωτη φορα βλεπω συσκευη που κυκλοφορει σε 1 βδομαδα να μην ξερουμε sar... ελπιζω να μην μας περιμενει καμμια δυσαρεστη εκπληξη γιατι θα αναθεωρησουμε τις επιλογες μας

Επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα ο operator και οχι τα διαφορα μαγαζακια...

13 κυριοι το ειχε πει η Vodafone UK..

και προφανως θα εχει καποια αποκλειστικοτητα

Ειναι οντως παρα πολυ περιεργο... πρωτη φορα βλεπω συσκευη που κυκλοφορει σε 1 βδομαδα να μην ξερουμε sar... ελπιζω να μην μας περιμενει καμμια δυσαρεστη εκπληξη γιατι θα αναθεωρησουμε τις επιλογες μας

Κατέβασα το manual και δεν λέει τίποτα!!!:blink:

Ψάχνοντας για το sar έπεσα πάνω σε αυτό αλλά δεν ξέρω πόσο έγκυρη πληροφορία θεωρείται..

http://androidforums.com/htc-desire/57460-eu-sar-rating-received.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...