dimgeo Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Πιστευω οτι ολοι θα θελουμε κολοσσε...μακαρι,με το mango το trophy θα ειναι η υπερσυσκευη κατω απο 200€. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 αν μπορει καποιος να μου στειλει οδηγιες Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Colossus_r έριξα μια ματιά στο thread που άνοιξες στο xda; Δεν διάβασα πολύ όμως, δεν έχω χρόνο. Βγήκε καμιά άκρη; Το μόνο που έχω βρει, σαν αυτοματοποιημένο τρόπο είναι αυτό: http://windowsphonehacker.com/articles/get_the_mango_update_now._without_being_a_developer.-06-30-11 Δεν το δοκιμάζω ακόμα, γενικά περιμένω λίγες μέρες να δω τι παίζει και θα προχωρήσω πιθανότατα στο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Colossus_r έριξα μια ματιά στο thread που άνοιξες στο xda; Δεν διάβασα πολύ όμως, δεν έχω χρόνο. Βγήκε καμιά άκρη; Το μόνο που έχω βρει, σαν αυτοματοποιημένο τρόπο είναι αυτό: http://windowsphonehacker.com/articles/get_the_mango_update_now._without_being_a_developer.-06-30-11 Δεν το δοκιμάζω ακόμα, γενικά περιμένω λίγες μέρες να δω τι παίζει και θα προχωρήσω πιθανότατα στο update. Nαι κατι βρηκα ...το λινκ που δινεις ειναι το ιδιο, απλα δεν χρειαζεται να εισαι ξεκλειδωτος ... Μαλλον το βραδυ θα το δοκιμασω .. Αν καποιος θελει να δοκιμασει πρεπει .... ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ FULL BACKUP με το προγραμμα που εχω δώσει στις εφαρμογες... Και μετα να μεταφερει τον καταλογο του backup σε αλλο σημειο του δισκου Χωρις αυτο δεν μπορειτε να πατε πισω Edited June 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Updated version to windows phone hacher tool !!! Updating to Mango Requirements: Windows Phone Support Tool, Zune 1)Download the tool 2)Make sure Windows Phone Support Tool is installed 3)Connect your phone to your computer 4)Run the tool and follow on-screen instructions Update: Version 0.2 of the tool will automatically backup your device, copy the backup to a safe place, and provides an option to automatically roll back to NoDo. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Aνυπομονούμε για νεότερα και εντυπώσεις! (φυσικά το πολυαναμενόμενο multitasking δεν θα λειτουργά :( ) Κάτι που διάβασα ίσως να βοηθήσει κάποιους είναι το ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις backup γιατί το mango official ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο για update από το Beta. Edited June 30, 2011 by kordellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 To update το πέρασα, εύκολη διαδικασία αν και αρκετά χρονοβόρα (με τη μέθοδο του windows phone hacker ) Αν έχω καταλάβει σωστά το unlock χάλασε. Αλλά με ενδιαφέρει να το εξερευνήσω προς το παρόν...οπότε λύση για το unlock αργότερα!!! Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Ξεκινησαααα....ειμαι backup ...85% και παει... Τι εκανα ??? 1. Βackup με το προγραμμα που εχω ανεβασει..και αντιγραφη του καταλογου αλλου 2. Αφαίρεση του Zune... 3. Εγκατασταση WP SDK 7.1 beta2 απο εδω from http://go.microsoft.com/?linkid=9772716 4. Εγκατασταση του νεου zune... 5. Απο εδω κατεβασα το αρχειο με το bach file που τρεχει τη διαδικασία με τη μια κανοντας backup αντιγραφει το backup σε αλλο καταλογο και ξεκιναει το update 6. Τελειωσε το backup και η αντιγραφή και ειμαι στο 50% στο πρωτο update 7.Τελειωσε το πρωτο και ξεκιναει το 2ο το μεγάλο update.... Edited June 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Τελειωσε το πρωτο και ξεκιναει το 2ο το μεγάλο update.... Το δεύτερο update αργεί πιο πολύ από το πρώτο...το καλό είναι οτι δεν χάνεις τίποτα απο αρχεία και ρυθμίσεις. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Το δεύτερο update αργεί πιο πολύ από το πρώτο...το καλό είναι οτι δεν χάνεις τίποτα απο αρχεία και ρυθμίσεις. Ναι το ξέρω...ειμαι ηδη στο 80% ... To εκανες ?? Κλειδωσε ετσι ??? Ουτως η αλλως θα το εκανα για να δω το Mango ...αν και αυτο ειναι το τηλεφωνο που χρησιμοποιω καθε μέρα ... Θα δω ποσο θα αντεξω πριν βαλω πισω το backup.. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ναι το έκανα, Ναι κλείδωσε... η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν μ άρεσε που το chat είναι ενσωματωμένο στο messaging . Στις εφαρμογές που είχες περάσει με slideloading σου λέει οτι η Microsoft της έχει κάνει revoke και ρωτάει αν θέλεις να κάνεις uninstall. Συνεχίζει να είναι πολύ γρήγορο...και το back button έχει μια πρωτόγνωρη λειτουργία!!! αν το πατήσεις για πολύ ώρα!!! To zune για κάποιο λόγο έχει κολλήσει και μου λέει συνέχεια ότι θέλει Update...(έκανα unistall και install αλλά τίποτα) Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Χρειάζεται το backup με την εφαρμογή που υπάρχει στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ; Επειδή όπως γράφει γίνεται από το batch αρχείο. Επίσης κάτι άλλο το οποίο δεν κατάλαβα γιατί πρώτη φορά κάνω backup, φυλάσεται στο δίσκο του υπολογιστή το backup; Yπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει το Mango beta; Edited June 30, 2011 by kordellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 τι λεει ρε παιδια αξιζει τελικα να βαλω και εγω το mango update ?? ( θα περιμενω γνωμη του colosus ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Χρειάζεται το backup με την εφαρμογή που υπάρχει στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ; Επειδή όπως γράφει γίνεται από το batch αρχείο. Επίσης κάτι άλλο το οποίο δεν κατάλαβα γιατί πρώτη φορά κάνω backup, φυλάσεται στο δίσκο του υπολογιστή το backup; Yπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει το Mango beta; Ναι κανει backup ..απλα ηθελα να το κανω με τον τροπο που ξερω οτι δουλευει Οχι ...μονο αν εισαι developer και το κανεις επίσημα.. Τελειωσε ... αρχιζω το ψαξιμο ...θα επανέλθω Edited June 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ναι κανει backup ..απλα ηθελα να το κανω με τον τροπο που ξερω οτι δουλευει Οχι ...μονο αν εισαι developer και το κανεις επίσημα.. Για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου... Άρα αν θέλεις να επιστρέψεις, χρησιμοποιείς το backup το οποίο σε παιρνει στο 7392 που φυλάγεται στο backup σου και εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτο σωστά; Αν τα κάνεις μαντάρα, η άλλη λύση είναι να βάλεις τη μητρική rom και ακολούθως ξεκλείδωμα και update; Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου... Άρα αν θέλεις να επιστρέψεις, χρησιμοποιείς το backup το οποίο σε παιρνει στο 7392 που φυλάγεται στο backup σου και εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτο σωστά; Αν τα κάνεις μαντάρα, η άλλη λύση είναι να βάλεις τη μητρική rom και ακολούθως ξεκλείδωμα και update; Περιμένουμε εντυπώσεις! Nαι ετσι ειναι ειναι κρατα το backup και ολα μπορουν να γυρισουν εκει που ησουν... Πρωτες εντυπωσεις απο Mango 1. Ταχύτητα ..Και ομως ειναι πιο γρηγορο..οσο και αν νομιζα οτι παει σφαιρα πριν τωρα ειναι πολυ πολυ πιο γρηγορο.. 2. Μυνηματα....SMS FAcebook ολα μαζι σε ενα...ΑΨΟΓΟ... 3. Οι επαφες και το ME (Εγώ) εχουν γινει τελεια...Το ΜΕ σου βγαζει και οταν καποιος γραφει κατι στο τοιχο σου στο facebook, με αμεση καταχωρηση και ΙΜ στατους...Νοtifications κλπ!!!!!!!!!!!! Αν μπει και το Twitter μεσα θα ειναι τελειο... 4. Το animation στις επαφες δεν παιζεται...πολυ ομορφο...μεσα στις επαφες εχει πια τα γραμματα (και Ελληνικα) για να πηγαινεις στο γραμμα με τη μια..,.και επισης εχει και GROUP.... 5. Ελληνικο πληκτρολογιο....κανονικα και με το νομο (αλλα SMS mono 70)... 6. Ολα τα mail account σε 1 ενοποιημένα ...πολυ καλό ..και το απεργοποιεις αν δεν το θελεις... 7. Game Hub τελειως αλλαγμενο πολυ πιο σωστο... Το μονο κακο ειναι οτι κλειδωνει και οτι εφαρμογες ειχα περασμενες απο το PC δεν δουλευουν και τις διεγραψα... ... ακομη ψαχνω ...αλλα νομιζω οτι με το mango περναει σε αλλη κατηγορια πια 8. Ringtone apo to Zune οτι θελουμε... 9. Live tiles ...τορα ολα δουλευεουν αψογα ...με αμεση ανανεωση... 9. Ημερολογιο πολυ πιο σοβαρο ..και πολλες γραμμες στην πρωτη σελιδα... 10. Μουσικη και Βιντεο....Παιζεις ενα τραγουδι ...κλειδωνεις τη συσκευη και στο lockscreen εχει τα χειριστηρια (stop-play-next κλπ) 11. Slide show στις φωτογραφίες... Αυριο τα υπολοιπα................ Edited June 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Τέλεια! Πώς το βλέπεις τον IE9 ; Αυτό με το email που λέει ότι θα έχει email hub ? (μπήκα πάλι στο μενού μου και λέω καλά, πόσο πιο γρήγορο να γίνει ! ) Edited June 30, 2011 by kordellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος που εχω δοκιμασει και τους εχω δοκιμασει ολους και σε android και σε iOS... Πολυ γρηγορος ...η μπαρα εχει παει κατω..επλιζω στην τελικη εκδοση να μπορεις και να την κρυψεις (full screen) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Έπαιξα και εγώ αρκετή ώρα με το Pre-Mango, μένω απόλυτα ευχαριστημένος και το συνιστώ! Φοβερή ταχύτητα. Επικοινωνία πιο εύκολη από ποτέ με sms, msn, facebook στο messaging, ταχύτατη αλλαγή και ενημέρωση. Μπορείτε ελεύθερα να απεγκαταστήσετε το fim και messenger miyowa, για μένα είναι παρελθόν. Κάτι που δεν υπάρχει δυστυχώς είναι η δυνατότητα να ορίσεις σε ποιά υπηρεσία να σε δείχνει Online και όχι παντού. Email hub, έχεις όλα τα email σου σε ένα tile, πολύ σημαντικό για αυτούς που διαχειρίζονται πολλά email. o IE είναι πολύ γρήγορος και σωστός. Τα πάντα γίνονται load πιο γρήγορα, ιδιαίτερα εμφανής η διαφορά όταν είσαι στο marketplace ή εφαρμογή η οποία κατεβάζει data. Καλύτερο marketplace. To multitasking θα έπρεπε να έχει κουμπί να κλείνεις όποιο Background app δεν θέλεις. Το Bing με κέρδισε με voice, music recognition (το οποίο 3 τραγούδια δεν τα βρήκε), qr, text search τα οποία βγάζουν αποτελέσματα σε web, local + images! Ωραίο το ME, βλέπεις τα πάντα που έχεις ενωμένα στα μπαμ μπαμ. Κάποιες εντολές/μενού έχουν μεγαλύτερη γραμματοσειρά (προτιμούσα το προηγούμενο μέγεθος) Περιμένω όμως twitter και skype τα οποία όμως θα υπάρχουν αργότερα. Edited July 1, 2011 by kordellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ερωτηση κρισεως!!!! επιδη το εχω σαν μοναδικο τηλεφωνο... αμα περασω το mango θα "κανει" για κυρια συσκευη? δλδ θα μπορω να το κρατισω μεχρι το επισημο release η το nodo ειναι πιο σταθερο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Αυτό με το facebook chat μου έβγαλε την πίστη... Η λύση είναι: 1) Συνδέουμε τα account (windows live & facebook) από την αρχική σελίδα του Hotmail. 2) Ανοίγουμε στον υπολογιστή μας το Windows Live Messenger και περιμένουμε μέχρι να εμφανιστούν οι επαφές του Facebook (μπορεί να κάνει αρκετή ώρα) αλλά θα εμφανιστεί ξεχωριστή κατηγορία που λέγεται facebook . 3) Τέλος στα settings στο windows phone μας στα accounts κάνουμε update το facebook account και μετά ανοίγουμε το messaging στα settings του βλέπουμε να είναι ενεργό το facebook chat...και λογικά θα εμφανιστούν οι επαφές του facebook. Επίσης αν έχει κανείς πρόβλημα με το Zune υπάρχει ειδική beta έκδοση που πρέπει να κατεβάσει ... Αν καταλαβαίνω σωστά απο όσα διαβάζω: Όσοι έχουν unlocked device ακολουθούν αυτό τον οδηγό Όσοι δεν έχουν πειράξει τίποτα στο κινητό τους και απλά θέλουν να δούνε Mango ακολουθούν αυτό τον οδηγό Ας επιβεβαιώσει και ο Colossus_r σύμφωνα με το ποια μέθοδο ακολούθησε... Edited July 1, 2011 by salida Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) ερωτηση κρισεως!!!! επιδη το εχω σαν μοναδικο τηλεφωνο... αμα περασω το mango θα "κανει" για κυρια συσκευη? δλδ θα μπορω να το κρατισω μεχρι το επισημο release η το nodo ειναι πιο σταθερο? ευχαριστω Και εγω το εχω σαν πρωτη συσκευη αλλα ακομη δεν μπορω να σου πω ποσο σταθερο ειναι ... Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι μεχρι τωρα ειναι αψογο και χωρις προβλήματα Αυτό με το facebook chat μου έβγαλε την πίστη... Η λύση είναι: ..... Επίσης αν έχει κανείς πρόβλημα με το Zune υπάρχει ειδική beta έκδοση που πρέπει να κατεβάσει ... Αν καταλαβαίνω σωστά απο όσα διαβάζω: Όσοι έχουν unlocked device ακολουθούν αυτό τον οδηγό Όσοι δεν έχουν πειράξει τίποτα στο κινητό τους και απλά θέλουν να δούνε Mango ακολουθούν αυτό τον οδηγό Ας επιβεβαιώσει και ο Colossus_r σύμφωνα με το ποια μέθοδο ακολούθησε... Η νεα εκδοση του Zune ειναι στα προ-απαιτουμενα και την εβαλα πριν ξεκινησω ...Επίσης σε μένα το FB δουλεψε μονο του ... Θα κατσω να γράψω σε νεο thread την διαδικασια και πληρες review .... Edited July 1, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Για το facebook chat όσοι έχουν "πρόβλημα" το οποίο είχα και εγώ. 1. Από τον υπολογιστή σας κάντε linked στο Windows live σας το facebook. 2. Aν είστε από τους "τυχερούς" και δείτε τους φίλους σας στο ΟΝLINE καλώς. Αν όχι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Facebook Chat στο Messaging->τρείς τελίες->settings. Αν ακόμα τίποτα τότε (αυτό είναι που λειτούργησε σε εμένα): 1. Απενεργοποιήστε το FB chat 2. Από το κινητό κάντε sync το Windows live πρώτα και ακολούθως το facebook σας μέσω του email+accounts. 3. Ενεργοποιήστε το facebook chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Ποια μέθοδο update ακολουθήσατε ??? Παρέμεινε κανένας unlocked ? O Ιnternet Explorer έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει μερικές σελίδες σαν mobile παρότι είναι ρυθμισμένος να ανοίγει τα πάντα σαν mobile. (wordpress δουλεύει σωστά σαν mobile σελίδα όπως και όλα τα υπόλοιπα, το m.oasth.gr δουλεύει σωστά μόνο αν γυρίσω το "website preference" σε "Desktop version") Update!: Έχω πάθει πλάκα με το νέες δυνατότητες του Bing Search, αναγνώριση τραγουδιών και Qr scan , Ms tag απίστευτα γρήγορο resolving σε URL . Edited July 1, 2011 by salida Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Ξεκινάω σε λίγο τη διαδικασία και εγώ, σιγά μη καθόμουν παραπάνω... Έχω ήδη κατεβάσει όλα τα αρχεία, πάω για backup τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts