Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 έχει κανείς ξεκλειδώσει το κινητό του με mango, μέσω του ChevronWP7 Labs με πληρωμή των 9$ όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους (http://labs.chevronwp7.com/)???? Ναι... πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ναι... πολλοί. ευχαριστώ για την απάντηση. ξέρεις αν μετά το ξεκλείδωμα γίνονται κανονικά updates των windows και αν μετά από ενδεχόμενο update ξανακλειδώνει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Είναι επίσημο εργαλείο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις στο ίδιο τηλέφωνο. Είναι καλή η τιμή νομίζω τα 9USD για αυτό το πράγμα, εκτός αν σκοπεύεις να αλλάξεις σύντομα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ok φίλε ευχαριστώ , απλά διαβάζοντας την σελίδα τους μου δόθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται μόνο για developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ε κοίτα, είναι για developers, και όπως λέει και η σελίδα κάπου, για "enthusiasts" που δοκιμάζουν λέει τον κώδικα άλλων, πάνω κάτω εννοώντας τις homebrew εφαρμογές. Είναι developer-unlock. Υπάρχει για να περνάνε οι developers τις εφαρμογές που φτιάχνουν στο κινητό τους. Για όλους τους άλλους υπάρχει το market. Απλά αν έχεις dev unlock όπως έγραψα, περνάς εφαρμογές απο το pc, και αυτό συνεπάγεται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Στην καινούρια διαφήμιση της Vodafone για τα Windows Phone, στο 0:11 δείχνει να κάνει "κοινοποίηση" ένα αρχείο από το Office Hub στο Facebook. Επειδή στην αρχή τον δείχνει να επιλέγει ένα PDF αρχείο το οποίο δεν μπορεί να κοινοποιηθεί έτσι και αλλιώς, η επιλογή του Facebook είναι εντελώς φτιαχτή; Σε κανένα σημείο του κινητού δεν μου έχει εμφανιστεί τέτοια λίστα κοινοποίησης, με "Μηνύματα, Hotmail, Skydrive,Facebook". Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση με τέτοια πληθώρα επιλογών , μόνο στις φωτογραφίες εχει.....Απο κει και πέρα μέσα απο το office hub μπορείς να στείλεις τα αρχεία σου μέσω mail.Μην ξεχνάς και την εφαρμογή skydrive που έβγαλε η MS στο marketplace όπου οτι αρχείο έχεις στο cloud (photo,pdf,excel) μπορείς να το προωθήσεις από το κινητό σου μέσω mail σε όποιον θέλεις και με επιλογή μόνο να διαβάσει ή να δώσεις δικαίωμα να κάνει και edit.... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Με κόλλησε η διαφήμιση διότι έχω πειραγμένη ROM και δεν έχω πάρει και την 7740, και απλά αναρρωτιόμουν αν αυτές οι επιλογές ήταν κάποια μικρή αναβάθμιση. Αφού όλα είναι "στο μοντάζ", τότε μου λύθηε η απορία. Thanx... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 τα updates tango και apollo ξερουμε τι θα μας φερουν απο αποψη features??? με βαση το χρονοδιαγραμμα που διερευσε δε δινονται ιδιαιτερες πληροφοριες... Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 γεια σας και παλι....εχω ενα wp 7 ενος φιλου και του εβαλε κωδικο τον οποιο δεν θυμαται και δεν μπορει να το χρησιμοποιησει ουτε να tο κανει restore....τι κανουμε ξερει κανεις? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τι κωδικό; Κωδικό για την lockscreen; Για δες εδώ: http://www.littleabout.com/Techno/hard-reset-windows-phone-7-phone-buttons/98598/ Εκεί που λέει hard reset using phone buttons, ανάλογα με τη συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τι κωδικό; Κωδικό για την lockscreen; Για δες εδώ: http://www.littleabout.com/Techno/hard-reset-windows-phone-7-phone-buttons/98598/ Εκεί που λέει hard reset using phone buttons, ανάλογα με τη συσκευή του. χρονια πολλα και καλα!!!αν και καθυστερημενα ευχαριστω πολυ φιλε μου!ο οδηγος που μου εδωσες με βοηθησε να ανοιξω το τηλ! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Καλησπέρα... θα ήθελα μία μεγάλη χάρη από όποιον μπορεί. Έπαιζα με την Registry για να αλλάξω χρώματα στο κινητό, και κατα λάθος πείραξα μία τιμή και χάλασα τα χρώματα στο e-mail. Μπορεί κάποιος που δεν έχει πειραγμένα τα χρώματα να μου ανεβάσει screenshot με όλες τις τιμές και στα δύο χρώματα (dark,light) γιατί δεν μπορώ να βρω που ακριβώς έχω κάνει την πατάτα. Ευχαριστώ... edit: Τελικά το βρήκα, και βρήκα τι έφταιγε. Επειδή με τις αλλαγές στην registry μπορείς να πειράξεις ένα από τα δύο θέματα (dark or light), πείραξα την light διότι δεν την χρησιμοποιώ. Όμως από ότι κατάλαβα, τα email παίρνουν τα χρώματα του light θέματος. Συνεπώς όταν έχεις το dark και μπαίνεις στο mail, φορτώνουν τα χρώματα του light. Γιαυτό δεν μπορούσε να καταλάβω πως γίνεται να έχουν πειραχτεί τα χρώματα στο dark εφόσον δεν τα πείραξα (νόμιζα ότι τα είχα πειράξει καταλάθος). Πάντως όποιος μπορεί θα μπορούσε να ανεβάσει τα screenshot ώστε να τα έχουμε σε περίπτωση που θέλει κάποιος να πειραματιστεί χωρίς να έχει τον φόβο πως θα επανέλθει στις αρχικές τιμές. Edited January 4, 2012 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια σκεφτομαι να αγορασω και εγω windows phone 7 κινητο, θελω να μου πειτε αν μπορω να κανω εγκατασταση εφαρμογων οταν τα κατεβαζω απο το ιντερνετ (οχι απο το marketplace) και δευτερον flash στον browser υποστιριζουν η θα υποστιριξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια σκεφτομαι να αγορασω και εγω windows phone 7 κινητο, θελω να μου πειτε αν μπορω να κανω εγκατασταση εφαρμογων οταν τα κατεβαζω απο το ιντερνετ (οχι απο το marketplace) Μπορείς αρκεί να το ξεκλειδώσεις. και δευτερον flash στον browser υποστιριζουν η θα υποστιριξουν? Όχι και ούτε πρόκειται, μόνο HTML5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μπορείς αρκεί να το ξεκλειδώσεις. Όχι και ούτε πρόκειται, μόνο HTML5. και κατι τελευταιο για να ξεκλειδωσο το κινητο πρεπει να πλήρωσο? αλλος τροπος δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Υπαρχει και αλλος τροπος και πιθανον και μcustom rom ξεκλειδωτες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 και κατι τελευταιο για να ξεκλειδωσο το κινητο πρεπει να πλήρωσο? αλλος τροπος δεν υπαρχει? Αν φοράει Mango ναι (ετοιμάζεται και κάτι άλλο αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά, παρατηρώντας τα hardware specs των Windows Phone συσκευών, βλέπει κανείς πως ακόμα δεν υπάρχει συσκευή με 1GB RAM(όλες έχουν 512ΜΒ) και πως τα περισσότερα(αν όχι όλα) τα τηλέφωνα, έχουν Snapdragons με παραπλήσιους χρονισμούς από 1Ghz ως 1.5Ghz. Τόσο πανάλαφρο είναι το λειτουργικό; Όσον αφορά το multitasking, τα 512ΜΒ μου φαίνονται λίγα; Ποιά είναι η γνώμη σας επάνω σε αυτό; Η εμπειρία σας όσον αφορά την μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το λειτουργικο ειναι οντως πολυ παναλαφρο,το multitask για την ωρα δεχεται 5παγωμενες εφαρμογες με την διαφορα οτι τα sosial κτλ ειναι μια εφαρμογη.δεν βαραινει φυσικα ουτε ελαχιστα ειτε εχεις 5 ειτε καμια. Τα specs τα καθοριζει η ms και οι κατασκευαστες δουλευουν πανω σε αυτα.Σημερα εβλεπε ενα βιντεο του lumia800 με το Ν9 για το lag και την ταχυτητα,δες το θα καταλαβεις οτι το λειτουργικο ακομα και με 200επεξεργαστη και 64μνημη θα πηγαινε αερα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το λειτουργικο ειναι οντως πολυ παναλαφρο,το multitask για την ωρα δεχεται 5παγωμενες εφαρμογες με την διαφορα οτι τα sosial κτλ ειναι μια εφαρμογη.δεν βαραινει φυσικα ουτε ελαχιστα ειτε εχεις 5 ειτε καμια. Τα specs τα καθοριζει η ms και οι κατασκευαστες δουλευουν πανω σε αυτα.Σημερα εβλεπε ενα βιντεο του lumia800 με το Ν9 για το lag και την ταχυτητα,δες το θα καταλαβεις οτι το λειτουργικο ακομα και με 200επεξεργαστη και 64μνημη θα πηγαινε αερα. Απλά σκέφτομαι μήπως αυτά τα 512ΜΒ αποτελέσουν τροχοπέδη για μελλοντικά updates και την πάθουμε όπως και με το Galaxy S. Έχω εμπειρία από Trophy και Radar που σε καμία περίπτωση δεν τα λες laggy. Το αντίθετο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Απλά σκέφτομαι μήπως αυτά τα 512ΜΒ αποτελέσουν τροχοπέδη για μελλοντικά updates και την πάθουμε όπως και με το Galaxy S. Έχω εμπειρία από Trophy και Radar που σε καμία περίπτωση δεν τα λες laggy. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν αποτελεί hardware περιορισμό αλλά software. Το εν λόγω λειτουργικό έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Κοιτα οπως σου ειπα και πριν,το λειτουργικο σε καθε software ενσωματωνει νεα πραγματα οπως το πληρη multitask(στην πρωτη εκδοση του υπηρχε μονο σε προγραμματα της ms)και παροτι θα περιμενε κανεις να αρχιζει να βαραινει αυτο γινεται ολο και πιο γρηγορο.Εγω πιστευω πως το Trophy και τα υπολοιπα 1ης γενιας θα αναβαθμιστουν εως την 8επισημα τουλαχιστον. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά, παρατηρώντας τα hardware specs των Windows Phone συσκευών, βλέπει κανείς πως ακόμα δεν υπάρχει συσκευή με 1GB RAM(όλες έχουν 512ΜΒ) και πως τα περισσότερα(αν όχι όλα) τα τηλέφωνα, έχουν Snapdragons με παραπλήσιους χρονισμούς από 1Ghz ως 1.5Ghz. Τόσο πανάλαφρο είναι το λειτουργικό; Όσον αφορά το multitasking, τα 512ΜΒ μου φαίνονται λίγα; Φυσικά και τα 512 είναι υπεραρκετά για mango.Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί γεννιούνται τέτοιες απορίες όταν το iphone 4s τρέχει κι αυτό με 512:!: Απλά η MS έχει καταφέρει να κάνει import στα κινητά ένα λειτουργικό θαύμα(θα δείξει...).Πιστεύω πως έχουμε πολλά ακόμα να δούμε.Φυσικά και δε θα ήθελα την αγορά να κατακλείζεται από mango και apollo μετά.Και αυτό το λέω ειδικά για εταιρίες όπως samsung και htc.Κακά τα ψέματα...αν η microsoft ασχοληθεί λίγο σοβαρά με το λειτουργικό της,τότε σίγουρα θα πάρει την πρωτιά.Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα τον πόλεμο των specs...Ας δούμε και λίγο δύναμη λειτουργικού....H apple το έπιασε το νόημα νωρίς και δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη θέση PS.:Όσον αφορά τα GHz δεν έχουν ακόμα κανένα νόημα γιατί σε κανένα κινητό(ειδικά android) δεν γίνεται ουσιαστικά χρήση δύο πυρήνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaff Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Γεια σας έχω το trophy με τα 7.5 πάνω και κάτι έγινε και μου μπλοκαριστηκε το Hotmail account που χρησιμοποιούσα για να κατεβάζω εφαρμογές από το Marketplace.. Ενώ έφτιαξα δεύτερο account οταν παω να κατεβασω κάτι μου έχει ως προεπιλογή το μπλοκαρισμενο λογαριασμό.. Υπαρχει κάποια λύση να το αλλάξω έτσι ώστε να ξανά έχω πρόσβαση στο Marketplace; Συγνώμη αν είμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts