flik Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εφόσον λέει scheduling, όπως εξηγείται και στη σελίδα, θα πάρει το πολύ 10 μέρες. Στη καλύτερη περίπτωση αύριο, στη χειρότερη την άλλη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Δειτε το τελευταιο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1279040 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1278967&page=3 Edited September 27, 2011 by aggelosss5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μην σε ενθουσιάζει αυτό το post. Το τι κάνει η AT&T στην Αμερική δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Επισήμως στην σελίδα της MS αναφέρεται ότι το Mango διατίθεται αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ, με μία μικρή επισήμανση ***Delivery has begun for the HTC Surround, LG Quantum, and Samsung Focus v. 1.3. The HTC HD7S is currently Scheduling, while the Samsung Focus v. 1.4 is Testing and the Dell Venue Pro is in Planning. Για τον υπόλοιπο πλανήτη η διαδικασία είναι ακόμα στο Scheduling, το οποίο σημαίνει "εντός 10 ημερών" Links: http://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-usa.aspx http://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Aν βαλω την ρομ της ΑΤ&Τ θα παρω το update η μπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 AΡΧΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Αυτή τη στιγμη λέει delivering update στο Vodafone group. δοκιμασε κανεις??? EDIT: αυτη τι στιγμη περναω αναβαθμηση απο mango rtm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Edited September 27, 2011 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ενοεις το official mango ι leaked??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Update Available: Update available for Windows Phone 7 for ISV beta (7720) Έχω ΗΤC Γερμανικό Vodafone με κάρτα Cosmote και περασμένη τη 7712. Άρα και μας τους "παράνομους" μας αναγνωρίζει... μπράβο στην MS... δυστυχώς περιμένω τηλέφωνα και δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Καλή τύχη σε όποιον το κάνει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) καραofficial λεμε!!! EDIT: Σε 9 λεπτα εκανε restart backup κτλ και τωρα εχουμε περασει στην κυριως φαση το install!! EDIT: Σε 10 λεπτα τελειωσε το update αλλα τωρα περναει ενα 2ο!!! Edited September 27, 2011 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Eμενα δεν κανει τπτ γιατι απο ρτμ πηγα σε 7004 και τωρα μου λεει your phone is up to date Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κι εμένα no update ακόμα. :mad: και έχω την 7392.... Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κι εμένα no update ακόμα. :mad: και έχω την 7392.... το ιδιο κ σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Όσοι δεν βλέπετε update έχετε τελευταία έκδοση zune ?? Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Όσοι δεν βλέπετε update έχετε τελευταία έκδοση zune ?? εγω ναι , μολις εκανα ελεγχο για ενημερωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Δεν ξερω τι να κανω του εβαλα την στοκ firmware kai τορα στο about στο hardware revision μου λεει NA τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κάντε και ένα reboot το κινητό μπας και δει το update. Αλλά κανονικά θα πρέπει να πάει μετά την 7720.68, καθώς αυτή είναι η rtm. Εκτός αν αυτό που λείπει μόνο είναι το Htc update που έχει drivers. Δυστυχώς είμαι σε dft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μου έβγαλε ένα update for LG. Τώρα το κάνω, για να δούμε τι θα δούμε. 7720 είχα. http://imageshack.us/photo/my-images/822/lgupdate.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Σορρυ παιδια!! Ξεχασα να σας πω οτι το δικο μου ειναι απο Γερμανια!! Μαλλον αυτο θα φταιει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 εγω ναι , μολις εκανα ελεγχο για ενημερωσεις Same here. Μάλλον τα αγορασμένα απο Vodafone Greece δεν είναι και τόσο τυχερά... Περιμένουμε.... Μου έβγαλε ένα update for LG. Τώρα το κάνω, για να δούμε τι θα δούμε. 7720 είχα. http://imageshack.us/photo/my-images/822/lgupdate.jpg/ Απο Vodafone Ελλάδας αγορασμένο; Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Απο Vodafone Ελλάδας αγορασμένο; Ναι, σκέτη συσκευή χωρίς συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ναι, σκέτη συσκευή χωρίς συμβόλαιο. κι εμένα και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί update. :(:mad::cry: Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Optimus 7 απο Ελληνική voda με την 7712 beta και βρήκε κανονικά το update......Σπευσατε ολοι....... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 και εμενα!!!επρεπε να χουμε trophy! edit. ο απο πανω μας διαψευδει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 σε 22 λεπτα τελείωσαν και τα 2 update:(:( no Greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Τι εννοείς No Greek;;; Όχι ελληνικό μενού, όχι ελληνικό πληκτρολόγιο ή όχι και τα δύο;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts