hitech Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Για να μην περιμενετε αδικα!! Επισημο http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2011/09/21/where-s-mango-an-update-on-timing.aspx No more rumours–Mango coming in 1-2 weeks .... :rocket: :whip: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 "HTC WP7 devices will be the first ones to get Mango ,Starting 29th September . Others will have to wait ." "Windows Mango powered devices in stores now. Mango for Mozart starts rolling out from 29th September." απο το FB της σελιδας της HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 "HTC WP7 devices will be the first ones to get Mango ,Starting 29th September . Others will have to wait ." "Windows Mango powered devices in stores now. Mango for Mozart starts rolling out from 29th September." απο το FB της σελιδας της HTC Ειναι το δωρο της HTC για τα γενεθλια μου ...χα χα χα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ειναι το δωρο της HTC για τα γενεθλια μου ...χα χα χα χα χα χα H HTC ο Αγ. Βασιλης παντως σε ολα πρωτη ειναι την παραδεχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εγώ πάντως βρήκα οτι κάνοντας login στο Zune με το ελληνικό account μου, το δέχτηκε και μπορώ να κάνω αγορές. :lol: το δοκίμασε κανείς άλλος; Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εγώ πάντως βρήκα οτι κάνοντας login στο Zune με το ελληνικό account μου, το δέχτηκε και μπορώ να κάνω αγορές. :lol: το δοκίμασε κανείς άλλος; για πες λιγο ρε παλικαρε γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου, εγω εχω .com mail με region uk και δεν μοπρω να μπω στο zune moy λεει για τις ρυθμησεις κατι... εσυ τι ακριβως εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 co.uk αλλά δεν έχει σημασία. Έχω μέσα ελληνικό Xbox Live και τα διάφορα region settings είναι όλα ελληνικά. Όταν το έβαζα στο Zune, δεν με άφηνε να μπω καθόλου λέγοντας ότι "η περιοχή μου δεν υποστηρίζεται ακόμα". Τώρα όχι μόνο μπήκε, αλλά έχω πρόσβαση στο Marketplace... {edit} Ρε παιδιά, πάω να κάνω import το CSV απο το αμερικάνικο account και μου βγαίνει αλαμπουρνέζικα. Θέλω να κάνω reset το τηλέφωνο για να βάλω το εν λόγω account, πως να το κάνω για να μην χάσω τις ριμάδες τις επαφές; Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) co.uk αλλά δεν έχει σημασία. Έχω μέσα ελληνικό Xbox Live και τα διάφορα region settings είναι όλα ελληνικά. Όταν το έβαζα στο Zune, δεν με άφηνε να μπω καθόλου λέγοντας ότι "η περιοχή μου δεν υποστηρίζεται ακόμα". Τώρα όχι μόνο μπήκε, αλλά έχω πρόσβαση στο Marketplace... εμενα με ολα greece και δεν μπαινει στο zune EDIT ΛΥΣΗ λοιπον επιδη ειχα xbox account και ηταν region uk δεν εμπενε, αλαξα το region ελλαδα στο xbox live και μπηκα στο zune!!!!! Edited September 23, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Τέλεια φίλε! Κατέβασα ήδη το πρώτο Xbox Live παιχνίδι στο κινητό! Οι κάρτες λειτουργούν, το Xbox Live λειτουργεί, το update μας λείπει και είμαστε Jet! :lol::D {edit} σοβαρά τώρα, ξαφνικά όλα στο τηλέφωνο εξαφανίστηκαν. gamertags, app store γύρισαν πίσω στο not available for your country/region δεν μπορώ να δώ το αγορασμένο παιχνίδι ούτε να το εγκαταστήσω στο τηλέφωνο. bummer. Edited September 23, 2011 by LeeoN Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εγώ πάντως βρήκα οτι κάνοντας login στο Zune με το ελληνικό account μου, το δέχτηκε και μπορώ να κάνω αγορές. :lol: το δοκίμασε κανείς άλλος; Μέσα από το Control Panel, το Location του υπολογιστή σου τι το έχεις; Γιατί εγώ όποτε το έχω "Ελλάδα" το Zune δεν κάνει Sign In, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα ακόμα δεν είναι διαθέσιμη. Ούτε στην λίστα είναι. Η τελευταία προσθήκη ήταν η Σουηδία πριν 2-3 μέρες. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μέσα από το Control Panel, το Location του υπολογιστή σου τι το έχεις; Γιατί εγώ όποτε το έχω "Ελλάδα" το Zune δεν κάνει Sign In, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα ακόμα δεν είναι διαθέσιμη. Ούτε στην λίστα είναι. Η τελευταία προσθήκη ήταν η Σουηδία πριν 2-3 μέρες. και εγω εκανα login!! ελλαδα στο mail ελλαδα στο pc και ελλαδα στο xbox live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) στο zune ολα καλά παιδιά, αλλα στο τηλέφωνο ακόμα μου βγάζει not available for your region/country παρ' όλο που τα 2 πρώτα λεπτά μπαίνει κανονικά και κάνει update το Xbox live... [edit] στο cp των windows είναι κανονικά "ελλάδα" και το zune λειτουργεί. Edited September 23, 2011 by LeeoN Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μάλλον αυτή τη στιγμή που μιλάμε περνάνε την Ελλάδα στο Zune. Γιαυτό το ψιλομπέρδεμα. Και μένα με έβαλε τώρα με όλα "Ελλάδα" αλλά τρώει κολλήματα. Επίσης το Zune μου έβγαλε επιλογή "Περιοχη/Γλώσσα: Ελλάδα/Διεθνείς Ρυθμίσεις". Πριν δέκα λεπτά ούτε Ελλάδα υπήρχε, ούτε Ελληνικά. Ωραία πράγματα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα. Έχω το htv trophy 7 και θέλω αν φυσικά γινεται να μπω αρχικά στο marketplace και αφετέρου να του περάσω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο. Πως μπορώ να τα κάνω αυτά τα δυο αφού ούτε στο marketplace με αφήνει να μπω μέσω wifi γιατί μου λέει ότι δεν υπάρχει marketplace για την Ελλάδα αλλά ούτε και να κατεβάσω από κάπου την εφαρμογή της vodafone για το ελληνικό πληκτρολόγιο. Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα. Έχω το htv trophy 7 και θέλω αν φυσικά γινεται να μπω αρχικά στο marketplace και αφετέρου να του περάσω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο. Πως μπορώ να τα κάνω αυτά τα δυο αφού ούτε στο marketplace με αφήνει να μπω μέσω wifi γιατί μου λέει ότι δεν υπάρχει marketplace για την Ελλάδα αλλά ούτε και να κατεβάσω από κάπου την εφαρμογή της vodafone για το ελληνικό πληκτρολόγιο. Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Τι ειπες τωρα???!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Τι είπα? Είπα κοτσάνα? Γιατί το λες έτσι ρε φίλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Τι είπα? Είπα κοτσάνα? Γιατί το λες έτσι ρε φίλε? Δεν ειπες καθολου κοτσανα, αλλα δεν διαβαζεις καθολου πριν ρωτησεις, υπαρχουν ολες οι απαντησεις εδω μεσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305504 Για να το ξεκλειδωσεις και να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312806 custom rom με ελληνικο πληκτρολογιο ελληνικο μενου και ξεκλειδωτη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310256 εδω ολα μαζι απ την αρχη για να εχεις την δυνατοτητα να παρεις το mango update απ τη microsoft Πρεπει να ξερεις πως μεχρι να βγει επισημα το mango update απο τη microsoft δεν μπορεις να εχεις προσβαση στο marketplace μιας και δεν υποστηριζεται ακομα η χωρα μας, το ιδιο ισχυει και για το ελληνικο μενου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Και πότε περιμένουμε να βγει αυτό το mango που λες? Και τι ακριβώς είναι αυτό το mango? Το λογισμικό του κινητού? Εν ολίγης εγώ τι πρέπει να κάνω στο δικό μου htc trophy7 για να εχω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο? Μόνο αυτά τα δυο θέλω προς το παρόν αφού όπως λέτε για το marketplace τώρα δεν μπορούμε να κανουμε κάτι. Edited September 24, 2011 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Και πότε περιμένουμε να βγει αυτό το mango που λες? Και τι ακριβώς είναι αυτό το mango? Το λογισμικό του κινητού? Εν ολίγης εγώ τι πρέπει να κάνω στο δικό μου htc trophy7 για να εχω ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο? Μόνο αυτά τα δυο θέλω προς το παρόν αφού όπως λέτε για το marketplace τώρα δεν μπορούμε να κανουμε κάτι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311062 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311929 To mango ειναι αναβαθμιση των wp7 και πλεον θα λεγονται wp 7.5 το οποιο προσθετει στις συσκευες μας ελληνικα, marketplace και πολλα αλλα, γιαυτο σου λεω διαβασε θα μεινεις μεταξεταστεος:lol: για να εχεις προσβαση στο marketplace και να μπορεις να κατεβασεις τις δωρεαν εφαρμογες, βαλε mail οταν σου ζητηθει οταν το στηνεις με καταληξη .com (pipis@hotmail.com) και δηλωσε χωρα αγγλια uk, τοτε θα μπορεις αν εχεις βαλει ηδη mail με καταληξη gr κανε reset και κανε τη διαδικασια απ την αρχη, μην ξεχασεις και το κολπο για να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το mango είναι η επομένη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού του τηλ. Ακολούθησε τον οδηγό που εχω link στην υπογραφή μου και κάνει μονό το Α και Β. Και περίμενε από εβδομάδα που θα βγει επίσημα το mango για Ελληνικά. Βέβαια αν θέλεις τέλειωσε τον οδηγό και θα έχεις και Ελληνικά αλλά όταν βγει το mango ίσως χρειαστεί να το ξανακανεις Από το trophy που τρέχει Ελληνικό mango Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Λοιπόν επειδη το κινητό είναι ενός κολλητού και είδη έχει βάλει ένα mail αλλά ελληνικό θα περιμένω από αρχές εβδομάδας να βγει κι επίσημα το νέο λειτουργικό που θα υποστηρίζει επισημα ελληνικά παντού και βλέπουμε... Απλά αν σου είναι εύκολο στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα όταν βγει αυτό το νέο mango λειτουργικό του κινητό με ελληνικά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Οταν περασα την 7712 κάπου έχασα το στάδιο που περνάς τα ελληνικα. Δεν ξέρω λοιπόν αν φταίει αυτό ή όχι, αλλά το ότι ακομα και οι λέξεις με κεφάλαια τονίζονται, λύνεται με το 7720; Μου σπάει λίγο τα νευρα να τα βλέπω έτσι. Μου θυμίζουν κινεζικές ρεπλικες που το ξυπνητήρι (alarm) το μεταφράζουν "συναγερμός". Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) ειδα σημερα στο market την εφαρμογη im a wp7 και μια αλλη mangο.αυτες ειναι που περιμενουμε επισημα για να βαλουμε στα τηλεφωνα μας απο την microsoft?επειδη δεν εδα κατι σχετικο βγηκε τελικα επισημα? Edited September 25, 2011 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ειδα σημερα στο market την εφαρμογη im a wp7 και μια αλλη mangο.αυτες ειναι που περιμενουμε επισημα για να βαλουμε στα τηλεφωνα μας απο την microsoft?επειδη δεν εδα κατι σχετικο βγηκε τελικα επισημα? επισημο θα ειναι οταν βγει το update μεσω zune! οταν συνδεσεις το τηλεφωνο και σου βρει αναβθμηση! εφαρμογες υπρχουν ηδη πολλες που δουλευουν μονο σε mango! αλλα το update το περιμενουμε απο μερα σε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Βγηκε το WhatsApp ...Δωρεαν στο μαρκετ ...Βαλτε το ειναι αψογο ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts