kaluas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Κανένας για far cry 3 σε pc;; Λοιπόν θέλω να μου πεις τα τελευταία αποτελέσματα από κανέναν αγώνα !!!!!!!! Αν είσαι όντως από το μέλλον, γιατί το Far Cry 3 κυκλοφορεί 4 Δεκεμβρίου :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κανένας για far cry 3 σε pc;; σε ps3 πάντως μαμεί. το περίμενα πολύ καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Λοιπόν θέλω να μου πεις τα τελευταία αποτελέσματα από κανέναν αγώνα !!!!!!!! Αν είσαι όντως από το μέλλον, γιατί το Far Cry 3 κυκλοφορεί 4 Δεκεμβρίου :p Χαχαχα!! Μόλις τελείωσα την πρώτη αποστολή. Πολύ ωραίο, δε χρειάζεται να πω πολλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Χαχαχα!! Μόλις τελείωσα την πρώτη αποστολή. Πολύ ωραίο, δε χρειάζεται να πω πολλά.:) Εγώ θα περιμένω κανένα πιο εύκολο release πριν το δοκιμάσω .. Αν και το 1 και το 2 ήταν πολύ καλά παιχνίδια, είναι γενικότερα αρκετά εύκολα ... Σου προτείνω και Dead Space 2 και ένα άλλο που παίζω τώρα L.A. Noire ... Αλλά στο τελευταίο πρέπει να χεις πολύ υπομονή και καφεδιά δίπλα σου ... Δείτε gameplay στο youtube παιδιά, είναι φοβερά ασύλληπτο παιχνίδι .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σκέφτομαι τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσω το L.A Noire (αν και φοβάμαι λίγο μήπως δεν είναι καλή η έκδοση για υπολογιστή) και να συνεχίσω το Deus Ex: Human Revolution. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το L.A. noire ίσως είναι μέσα στην αγία τριάδα των games που εχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Μου αρέσει που συμφωνούμε και να τονίσω σε αυτό που λες για την καφεδια, πρέπει να ήπια τουλάχιστον 40 καφέδες παρέα με το παιχνίδι. Ασύλληπτο story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 XCOM Enemy Unknown, φανατικός του πρωτότυπου και τώρα τελειώνω σιγά σιγά και το νέο. Για αυτούς που τους αρέσουν κλασσικά turn-based strategy με Tactical μάχες. Δείτε ένα review για να καταλάβετε τι εννοώ http://www.gameworld.gr/media/k2/items/cache/1f0be81c17bc550c5e9d7d1486b23477_M.jpg Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πάει και το far cry 3. Τώρα που και που κανα multiplayer ή coop. Τρίτη έρχονται και οι νέοι χάρτες για bf3. Το θέμα είναι, μετά από hitman, far cry, assassin's creed, τι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Πάει και το far cry 3. Τώρα που και που κανα multiplayer ή coop. Τρίτη έρχονται και οι νέοι χάρτες για bf3. Το θέμα είναι, μετά από hitman, far cry, assassin's creed, τι;; :lol::lol: και εγώ περίπου με την ίδια σειρά λιώνω. (τι ωραίο το fc3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Battlefield 3 στο PS3 από πέρισυ το φθινόπωρο..:lol: Μεγάλο κόλλημα αυτό το παιχνίδι (στο online αναφέρομαι) αν και έκανα και διάφορα διαλείμματα κατά καιρούς, μεγάλες παύσεις το καλοκαίρι περισσότερο, βάλε και το ότι διέθεσα λίγο καιρό και στο Assassin's Creed Revelations (άλλη παιχνιδάρα αυτή).. απ'τον Οκτώβρη μπήκα πάλι δυναμικά στη μάχη όμως..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Πάει και το far cry 3. Τώρα που και που κανα multiplayer ή coop. Τρίτη έρχονται και οι νέοι χάρτες για bf3. Το θέμα είναι, μετά από hitman, far cry, assassin's creed, τι;; Έρχεται Crysis 3 σε λίγο καιρό. BTW είναι νορμάλ να σκίζεται η 6870 με oc με Optimal settings στο Far Cry 3? Βγάζω μαξ 28fps. Είναι τόσο τούμπανο αυτό το παιχνίδι? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δεν είμαι και τόσο φαν της επιστημονικής φαντασίας στα games αλλά οκ, crysis είναι αυτό. Το far cry 3 είναι πολύ βαρύ γιατί εχει πολύ τοπίο να φορτώσει. + ο βυθός της θάλασσας που είναι ατέλειωτος αν και δεν φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 οτι fps πεσει στα χερια μου.αλλα κολλησα στο ονλαιν του σνιπερ ελιτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Δεν είμαι και τόσο φαν της επιστημονικής φαντασίας στα games αλλά οκ, crysis είναι αυτό. Το far cry 3 είναι πολύ βαρύ γιατί εχει πολύ τοπίο να φορτώσει. + ο βυθός της θάλασσας που είναι ατέλειωτος αν και δεν φαίνεται. Βέβαια παίζω και σε ανάλυση 1920, αλλά κάθισα και μείωσα λίγο τα εφέ νερού και των shadows και ανέβηκα άλλα 5-10fps μόνο από αυτά. Πάντως και στα 35fps δεν έχω παρατηρήσει κανένα ιδιαίτερο lag. Παίζει μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Γιατί δεν το βάζεις σε 720p;; συγκεκριμένα στο far cry 3 δεν θα δεις καμία διαφορά από τα 1080. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Επειδη δεν εχω και τοσο μεγαλη ορεξη να κοιταω ολες τις σελιδες :P ,εχει παιξει κανεις το Resident Evil 6??Ειναι το επομενο παιχνιδι που θα μπει στο ps3,μαζι με το Silent Hill downpoor... Επισης βλεπω καλα λογια για το LA Noire...Αξιζει?Ειναι στυλ GTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Μεχρι ποιο Resident εχεις παιξει στο παρελθον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Σιγά σιγά λέω να ξεκινήσω κανένα Become A Legend στο Pro. Έτσι να περνάει η ώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μεχρι ποιο Resident εχεις παιξει στο παρελθον? Ολα τα βασικα...1,2,3,4 και 5... Δεν εχω παιξει τυπου operation raccon city,umbrella chronicles κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 FIFA 13 (έτσι να μπει και ένας ποδοσφαιρικός) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Asphalt 7 στο iPad και τα μυαλά στα κάγκελα.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Asphalt 7 multiplayer σε android.Tο campaign το εχω παει 100% 3 φορες.Επισης wild blood/nova 3/modern combat 4/shadow guardian επισης σε android.Στο ps3 λιωνω το far cry 3/journey/darksiders και το hitman abduction. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ολα τα βασικα...1,2,3,4 και 5... Δεν εχω παιξει τυπου operation raccon city,umbrella chronicles κλπ.. Αφου τα εχεις παιξει ολα και εφοσον σου αρεσε το 5, παρε το 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γιατί δεν το βάζεις σε 720p;; συγκεκριμένα στο far cry 3 δεν θα δεις καμία διαφορά από τα 1080. 720p εννοείς να ρίξω την ανάλυση στο 1680? Μα δεν έχει διαφορά από το 1920 στο μέγεθος της ανάλυσης και μόνο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Απο 1920x1080 θα πας σε 1280x720. Δεν εχει τραγικες διαφορες και πιστεψε με, σε μερικα σημεια θα χρειαστεις παραπανω frames.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts