Fokia Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Ετοιμαζομαι και γω να μπω στον κοσμο του Blackberry αλλα καθοτι εχω βγαλει ολη την υπολοιπη ζωη μου με ΝΟΚΙΑ εχω αρκετες αποριες. Για να μη σας κουραζω εχω καταληξει στο 9700 φυσικα, εχω συνδεση Vodafone και λεω να ξεκινησω με 500mb (+14 ευρω στο παγιο) Εκεινο που δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι αν θα μπορω να εχω ιντερνετ μεσω WIFI μονο και εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμο WIFI αν θα μπορω να χρησιμοποιω τα 500mb για πλοηγηση. :O Εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες αλλα ποιο πολυ μπερδευτηκα. Επισης απο με τα SMS δεν πιστευω να εχω κανενα θεμα? Θα μπορω να στελνω και να λαμβανω ελληνικα χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Την τελευταια εχω 5.0.484 της Cosmote. Την εχω ηδη περασει δευτερη φορα γιατι την πρωτη φορα δεν ειχα εγκαταστησει tasks/memopad και κατι αλλα που ηθελα. Υποψιν οτι εχω 9000. Το λειτουργικο ομως ειναι κοινο με 9700. Η τελευταία έκδοση για το τηλέφωνο σου είναι η 5.0.0.1385(applications 5.0.0.822) και μπορείς να την κατεβάσεις απο εδώ: https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=60E923EA95D0B71548F2D874893F0D0E.node1 Όπως καταλαβαίνεις αυτή που"φοράς"είναι αρκετά παλιά.Και ενημερωτικά το OS του 9000 και αυτό του 9700 δεν είναι ίδια!Βασίζονται στον ίδιο"σκελετό"αλλά είναι διαφορετικά όπως ισχύει και για όλα τα bb... Ελπίζω να βοήθησα.. Ετοιμαζομαι και γω να μπω στον κοσμο του Blackberry αλλα καθοτι εχω βγαλει ολη την υπολοιπη ζωη μου με ΝΟΚΙΑ εχω αρκετες αποριες. Για να μη σας κουραζω εχω καταληξει στο 9700 φυσικα, εχω συνδεση Vodafone και λεω να ξεκινησω με 500mb (+14 ευρω στο παγιο) Εκεινο που δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι αν θα μπορω να εχω ιντερνετ μεσω WIFI μονο και εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμο WIFI αν θα μπορω να χρησιμοποιω τα 500mb για πλοηγηση. :O Εχω διαβασει τις περισσοτερες σελιδες αλλα ποιο πολυ μπερδευτηκα. Επισης απο με τα SMS δεν πιστευω να εχω κανενα θεμα? Θα μπορω να στελνω και να λαμβανω ελληνικα χωρις προβληματα. Γειά χαρά και καλώς ήρθες!Τα 500MB είναι υπέρ-αρκετά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για πλοήγηση εφόσον δεν είσαι σε κάποιο δίκτυο WI-FI.Στην περίπτωση που το τηλέφωνο συνδεθεί μέσω WI-FI δεν καταναλώνεις τα MB του προγραμματός σου αλλά έχεις απεριόριστη χρήση όπως και στον υπολογιστή σου.Τέλος με τα Ελληνικά στα SMS δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα... Edited August 1, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokia Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Ευχαριστω για την απαντηση. Μεσα στη βδομαδα θα το εχω στα χερια μου λογικα οποτε θα επανελθω για αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Η τελευταία έκδοση για το τηλέφωνο σου είναι η 5.0.0.1385(applications 5.0.0.822) και μπορείς να την κατεβάσεις απο εδώ: https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=60E923EA95D0B71548F2D874893F0D0E.node1 Όπως καταλαβαίνεις αυτή που"φοράς"είναι αρκετά παλιά.Και ενημερωτικά το OS του 9000 και αυτό του 9700 δεν είναι ίδια!Βασίζονται στον ίδιο"σκελετό"αλλά είναι διαφορετικά όπως ισχύει και για όλα τα bb... Ελπίζω να βοήθησα.. Δεν μου λειτουργει το λινκ. Διαφορετικα με ποιο τροπο? Σε υλικο βαθμο ναι, αλλα αφου φορανε το ιδιο λειτουργικο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Δεν μου λειτουργει το λινκ. Διαφορετικα με ποιο τροπο? Σε υλικο βαθμο ναι, αλλα αφου φορανε το ιδιο λειτουργικο. https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=06997F04A7DB92466A2BAA6EBC8B872D Δοκίμασε αυτό το λίνκ Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπέρα και από μένα .. Είμαι χρήστης κινητού iPhone αλλά για τις επόμενες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα 9700.. 1) πως πιστεύετε ότι θα μου φανεί σε σύγκριση με το iPhone ;; 2) Και επίσης όπως κατάλαβα απο όσο διαβάζω blackberry χωρίς BIS δεν αξίζει... εγώ που στην vodafone εχω mobile unlimited θα πρέπει να αλλάξω πρόγραμμα η θα είμαι οκ και με αυτό ;; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 1) Θα σου λείψουν η μεγάλη οθόνη, οι πολλές εφαρμογές, η εύκολη πλοήγηση στο internet και ο καλύτερος music player. Από την άλλη, με το Blackberry θα κάνεις όλα τα υπόλοιπα (τηλέφωνα, μηνύματα, ημερολόγιο, email, αναζήτηση επαφών, επιλογή ringtones, μεταφορά αρχείων μέσω USB) πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αν δε σε ενδιαφέρει να βλέπεις πολλές σελίδες με το κiνητό, τότε το blackberry (και ειδικά το 9700) είναι μια άριστη επιλογή. Άσε που σε λίγο καιρό θα βγει η έκδοση 6 του λειτουργικού (αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν θα βγει για το 9700) η οποία θα έχει αρκετές βελτιώσεις, κυρίως στον browser. 2) Πολύ απλά θα καλέσεις τη Vodafone και θα τους πεις να σου ενεργοποιήσουν το BIS. Εγώ είχα πρόγραμμα BIS με 150MB και ήμουν μια χαρά (στα Blackberry η χρήση του internet είναι πολύ πιο μικρή λόγω συμπίεσης των πακέτων που γίνεται αυτόματα. Κάνουν πολύ πιο μικρή χρήση bandwidth σε σχέση με iphone). Καλησπέρα και από μένα .. Είμαι χρήστης κινητού iPhone αλλά για τις επόμενες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα 9700.. 1) πως πιστεύετε ότι θα μου φανεί σε σύγκριση με το iPhone ;; 2) Και επίσης όπως κατάλαβα απο όσο διαβάζω blackberry χωρίς BIS δεν αξίζει... εγώ που στην vodafone εχω mobile unlimited θα πρέπει να αλλάξω πρόγραμμα η θα είμαι οκ και με αυτό ;; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά είδα στο site της cosmote ότι έφερε το άσπρο. Είναι branded τα τηλέφωνά της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ανακοινωθηκε οτι το 9700 θα δεχεται κανονικα το ΟS6. Θα βγει εκδοση αρχες φθινοπωρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Παιδιά είδα στο site της cosmote ότι έφερε το άσπρο. Είναι branded τα τηλέφωνά της; Αν εννοεις με σηματακι , οχι δεν ειναι , βεβαια το εχει μη διαθεσιμο , μηπως το εχει δει κανενας απο εδω σε λευκο , ειναι ωραιο ? γιατι μου κανει περιεργο λιγο , ισως να μην το εχει συνηθισει το ματι μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Το έβαλα σήμερα τελικά σε λειτουργία !! Ωραίο φαίνεται μέχρι στιγμής τώρα επειδή έχω μπερδευτεί για να περάσεις apps υπάρχουν δυο τρόποι;; κάποια apps που τα βρίσκεις έτσι και αλλιώς και κάποια από το appworld ;; Και το κύριο θέμα τώρα είναι γιατί όταν γράφω μήνυμα μου βάζει τις λέξεις σε παρένθεση ;; και μετά πάω να γράψω: για και όταν πατάω space μου γράφει για που από μόνο του...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αν εννοεις με σηματακι , οχι δεν ειναι , βεβαια το εχει μη διαθεσιμο , μηπως το εχει δει κανενας απο εδω σε λευκο , ειναι ωραιο ? γιατι μου κανει περιεργο λιγο , ισως να μην το εχει συνηθισει το ματι μου . Εγώ έχω το άσπρο. Δεν θα έλεγα άσπρο...πέρλα είναι το χρώμα... Ιριδίζει όταν το κουνάς. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Γούστα είναι αυτά... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εγώ έχω το άσπρο. Δεν θα έλεγα άσπρο...πέρλα είναι το χρώμα... Ιριδίζει όταν το κουνάς. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Γούστα είναι αυτά... απο που το πηρες φιλε μου αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 απο που το πηρες φιλε μου αν επιτρεπεται? Από Αμερική μέσω internet. :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Και το κύριο θέμα τώρα είναι γιατί όταν γράφω μήνυμα μου βάζει τις λέξεις σε παρένθεση ;; και μετά πάω να γράψω: για και όταν πατάω space μου γράφει για που από μόνο του...;; Για αυτό έχει κανείς καμιά ιδέα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Το φερνει το ασπρο και ο Γερμανός.Και νομίζω είναι διαθέσιμο.Ωραίο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ας μου πει καποιος πως γινεται το 9700 με περισιτερες εφαρμογες και σαν εξελιξη του 9000 να εχουν την ιδια τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ας μου πει καποιος πως γινεται το 9700 με περισιτερες εφαρμογες και σαν εξελιξη του 9000 να εχουν την ιδια τιμη? Αυτό κι εγώ ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα... Τα ωραία της Ελλάδας και του Cosmote... Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας σε αυτή την χώρα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ας μου πει καποιος πως γινεται το 9700 με περισιτερες εφαρμογες και σαν εξελιξη του 9000 να εχουν την ιδια τιμη? Ελα ντε , Ελα ντε , ενα περιεργο πραγμα αυτο που και εγω δεν μπορω να το καταλαβω . Μηπως ξεχαστηκαν αυτοι που βγαζουν την τιμη στο συγκεκριμενο μοντελο και δεν την κατεβασαν ? οπως ελεγε και η διαφημισι Live your myth in Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ας μου πει καποιος πως γινεται το 9700 με περισιτερες εφαρμογες και σαν εξελιξη του 9000 να εχουν την ιδια τιμη? Πολλές φορές συμβαίνει ένα προϊόν να αργεί να ρίξει την τιμή του και ένα πιο καινούριο να έχει ίδια ή και καλύτερη τιμή.Δεν πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Anto Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 παιδια καλησπερα και απο εμενα...εχω εδω και 6 μηνες το bold και στις διακοπες πριν μια εβδομαδα μου εμφανισε ενα προβλημα,εκει που μιλαω στο τηλεφωνο κανει διακοπες και κοιταω την οθονη και βλεπω οτι δειχνει σαν να κανει γρηγορες εναλλαγες μεταξυ ακουστικων και ηχειου...δλδ σαν να βγαζω και να βαζω τα ακουστικα του κινητου πολυ γρηγορα αλλα χωρις να το κανω.Το ιδιο γινεται και οταν ακουω μουσικη και οταν εχω συνδεδεμενο το bluetooth handsfree.Εκανα και αναβαθμιση στο τελευταιο firmware αλλα το προβλημα (αν και για 3-4 μερες εδειξε να διορθωνεται) σημερα επανηλθε.Ξερεις κανεις να μου πει καμια ιδεα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travolta Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) ας μου πει καποιος πως γινεται το 9700 με περισιτερες εφαρμογες και σαν εξελιξη του 9000 να εχουν την ιδια τιμη? καλησπερα και απο εμενα καθωτη δουλευω σε ενα καταστημα γερμανου μπορο να πω το εξης οτι blackberry kai i aple δεν αλλαζουν ευκολα τιμες βγαζουνε τα καινουρια μοντελα αλλα στα παλλια δεν δινουνε μεγαλη σημασεια για να αλλαζει η τιμη το αφινουνε ως εχει (μεχρι πριν μια βδομαδα ειχαμε το 9000 στα 405 ευρω τωρα ειναι ξανα στα 505 )τελος εκπτωσεων ελπιζο να εγινα κατανοητος και σορρυ για τα ορθογραφηκα ανα υπαρχουν δεν τα καλα εχω θεματακη και μια ερωτηση αππο εμενα εχω το 8900 και σκεφτομαι αν θα δω διαφορα με το 9700 και τι λετε εσθς να το παρω θα μεινω ευχαριστημενως Edited August 6, 2010 by travolta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 απλα το θεμα με το 9000 ειναι οτι το τηλ. κυκλοφορει εδω και 3 χρονια στην Ελλαδα ουτε 1 ουτε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travolta Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 απλα το θεμα με το 9000 ειναι οτι το τηλ. κυκλοφορει εδω και 3 χρονια στην Ελλαδα ουτε 1 ουτε 2 και τι θες να πεις με αυτο που λες (δλδ) με επιβεβαιωνεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 πες το κι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts