hellsangel81 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Software Issues Bugs include: - Inability to access YouTube in the BlackBerry Browser - Problems connecting devices using bluetooth - Errors for some websites (including, but not limited to, Hotmail.com and NBA.com) - Voice quality issues - Lack of UMA for Rogers Wireless. However, internal documents speculate that this issue should be fixed. No expected date has been given thus far. RIM has not yet responded to these claims. Common Hardware Issues A number of users have discovered annoyances with their devices. Issues include: - Wobbly trackpad - Light leaks on sides of keyboard These are most evident on devices that are Made in Mexico sold by Rogers Wireless. Αληθεύουν μόνο τα: - Δεν μπορείς να δείς YouTube και ηδού ο λόγος. - Το wobbly trackpad και αυτό με την οθόνη ισχύουν μόνο για τις πρώτες συσκευές. Όλα τα errors που σχετίζονται με τα os πχ browser, bluetooth (οχι οτι μου έβγαλε εμένα πρόβλημα), η ποιότητα στην κλήση κλπ και να ίσχυαν δεν σε απασχολούν γιατί τα updates είναι συχνά και τα bugs διορθώνονται. Ήδη με το τελευταίο os η συσκευή είναι πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχουν αυξηθει οντως τοσο πολυ οι πελατες του BIS? Υπαρχουν καποιο στατιστικο δειγμα για τι αριθμο μιλαμε? Δηλαδη το προβλημα του Youtube ειναι μονο για την Ελλαδα? Ή σαν BIS εννουμε σε διεθνες επιπεδο, και για οσους εξυπηρετει ανα τον κοσμο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχει τελικα ελληνικους χαρακτηρες και στα πληκτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Όποιο 9700 και να πάρεις αναβαθμίζοντας το λογισμικό σου σε οποιοδήποτε multilanguage os, θα σου έχει ελληνικό μενού. Μόνο που εάν το πάρεις από ελληνικό κατάστημα θα έχει και τα ελληνικά γράμματα τυπωμένα στο πληκτρολόγιο... Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 υπεροχο ε! εχω παθει πλακα!! ελληνικο μενου ελληνικα κουμπια. μια χαρα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermit73 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Πήρα πριν 5 μέρες το δικό μου και είναι απλά τέλειο....... Ακόμα το ψάχνω αλλά μ' αρέσει!:) μακάρι και οι άλλοι κατασκευαστές κατασκευάζαν τόσο καλά ''εργαλεία'', γιατι κακά τα ψέματα όλα τα blackberry είναι εργαλεία.....:cool: Παράθεση Χαμογέλα κάνε τους άλλος να ανησυχούν..... PIN: 21E2E9D2 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Πήρα πριν 5 μέρες το δικό μου και είναι απλά τέλειο....... Ακόμα το ψάχνω αλλά μ' αρέσει!:) μακάρι και οι άλλοι κατασκευαστές κατασκευάζαν τόσο καλά ''εργαλεία'', γιατι κακά τα ψέματα όλα τα blackberry είναι εργαλεία.....:cool: Welcome to BlackBerry club:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 λεει πουθενα τα mb που κατεβαζεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 λεει πουθενα τα mb που κατεβαζεις? Ή το βλέπεις από το site του δικτύου σου, μέσω κάποιου προσωπικού Αccount, ή εγκαθιστάς εφαρμογή τρίτου που κάνει ακριβώς αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχω ακουσει πως το 9700 εχει ενα ηχειο σε σχεση με το 9000 που εχει 2 εξωτερικα ηχεια τερεο. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην ακουγονται εξισου καθαρα και δυνατα οι κλησεις οταν σε καλουνε? Χαρακτηριστικα: The 9700 also went way cheap on the speakers (only one as opposed to 2 stereo speakers on the 9000), and it faces the back! You have to turn it over to hear music which is also 2/3 the loudness (with no bass). The 9000 Rules on sound quality! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 αν κολαει το bb chat? τι μπορει να φταει? να λαμβανω,αλλα να μη λαμβανουν.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Νομιζω το data plan του δικτυου κινητης τηλεφωνιας στο οποιο ανηκεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 αν κολαει το bb chat? τι μπορει να φταει? να λαμβανω,αλλα να μη λαμβανουν.. Ποια έκδοση του ΒΒΜ έχεις? Αν δεν έχεις την .57, κάνε upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ποια έκδοση του ΒΒΜ έχεις? Αν δεν έχεις την .57, κάνε upgrade αυτη εχω ναι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Και εμένα μου είχαν κολλήσει τα groups. Μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής μου έλυσε το πρόβλημα, δοκίμασε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias2 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Ρε παιδια ξερει κανείς από ποιο καταστημα μπορώ να προμηθευτω το bb 9700 με ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο? Edited February 4, 2010 by ilias2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ρε παιδια ξερει κανείς από ποιο καταστημα μπορώ να προμηθευτω το bb 9700 με ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο? απο wind μια χαρα ειναι. μπορει εμενα να μου πεις καποιος πως απενεργοποιω τα smart case γιατι δεν μπορω να στεριωσω μηνυμα?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 απο wind μια χαρα ειναι. μπορει εμενα να μου πεις καποιος πως απενεργοποιω τα smart case γιατι δεν μπορω να στεριωσω μηνυμα?? έχω στείλει άπειρα sms που δεν τα προσεξα και έγινα ρεζίλι! Αν γράψω στα Ελληνικά τη λέξη "για" και πατήσω space το αλλάζει αυτόματα με το "Που (για που)", αν γράψω "τον" το αλλάζει σε "Επικεφαλή (τον επικεφαλής)" :worry: Ευτυχώς δεν γράφω συχνά Ελληνικά και δεν εχω καν το μενού στα Ελληνικά, γιατί θα το είχα σπάσει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 H πιο απλή λύση: σύνδεση του τηλεφώνου με desktop manager, επιλογή Backup and restore, πάμε advanced και κάνουμε clear την database του autotext. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) απο wind μια χαρα ειναι. μπορει εμενα να μου πεις καποιος πως απενεργοποιω τα smart case γιατι δεν μπορω να στεριωσω μηνυμα?? Όταν σου γράψει αυτό που έχει κατά νου, πάτα δύο φορές το del και θα επανέρθει στην δική σου λέξη. Edited February 4, 2010 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 H πιο απλή λύση: σύνδεση του τηλεφώνου με desktop manager, επιλογή Backup and restore, πάμε advanced και κάνουμε clear την database του autotext. κατι ποιο προχειρο για την δουλεια? πρεπει να τα κανω delete ενα ενα? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Σου το είπα και το μεσημέρι... Πας Options -> Language and Text Input -> επιλέγεις Show Text Input Options και απενεργοποιείς το "Predictive Input"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias2 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Kανενα αποτελεσμα απο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 δεν εχει :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts