Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το λεξικό δοκίμασε αυτό.

Για τις επαφές, πήγαινε στο ίδιο σημείο που περιγράφει η λύση του λεξικού και κάνε clear την database "contacts".

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Blackberry maps, φορτωνει χαρτες μεσω BIS σωστα? Ποιο αλλο προγραμμα με φορτωμενους ελληνικους υπαρχει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Κανένα.. Όλα μέσω BIS δουλεύουν!

Αληθεια, δεν υπαρχει κανενα που να εγκαθιστα επικεφαλείς (τους επικεφαλής) χαρτες στην μνημη του κινητου? Γιατι να τρωμε τσαμπα data?

Μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει please.

Μετά από την απεγκατάσταση μια εφαρμογής, κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή (9700) μου βγάζει το σφάλμα που σας επισυνάπτω.

Ξέρει κανένας τι σημαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω?

Ευχαριστώ.

Θα μπορούσε κάποιος/α να με βοηθήσει με το εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω;

Όταν στέλνω ένα email απο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μου έρχεται και ένα αντίγραφο στα εισερχόμενα του BB9700. Θέλω να κρατώ στο ΒΒ μόνο αυτά που στέλνω απο τη συσκευή και όχι αυτά που στέλνω απο το γραφείο και τον ηλεκτρονικο υπολογιστη. Εχετε κάποια λύση να μου προτείνετε;

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω BIS μέσο Wind, και εγκατεστημένο Google Sync.

Κάνω BB Sync με το Outlook στο PC μου, μέσω ΒΒ Desktop.

Προσπαθώ να κάνω επίσης sync με Google (calendar) για να πετύχω τριγωνική και ολική ενημέρωση ΒΒ<->Outlook<->Google Calendar.

Όταν τρέχω Google Sync μου λέει με κόκκινα γράμματα ότι: "Another sync client has been adding events to the Blackberry calendar. To avoid duplicates Google Sync will not keep these events up to date."

Τι κάνω λάθος?

Προτιμώ να είναι το BB το κεντρικό σημείο μου και να γίνεται two-way sync με Outlook και Google Calendar.

... no regrets, just good memories ...:elephant:

Gmail είναι ο λογαριασμός;

Ναι και συγνώμη που ξέχασα να το αναφέρω γιατί προφανως είναι σημαντικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια παρχει κανενας π να ξερει τι γινεται με το σφαλμα που ξαναεγραψα του mobile data alerter? το uncaught exeption: java.lang.NullPointerException ??

στιν αρχι νομιζα οτι το κανει την εκδοση 5 αλλα το εβαλε ενας φιλος που εχει την 5 σε curve και δουλευει κανονικα.....

και με τον αυτοματο φςτισμο στο on το πληκτρολογιο μου μενει πατα αναμενο ενο καποιος ειχε πει οτι πρπει να σβινει. αλλη ρυθμιση ειναι για το πληκτρολογιο?

.. και πως κανουμε print screen?

Edited by tnt_tuner

Κατέβασε το "Capture it", όρισε το να τρέχει σε κάποιο convenience key από το πλάι, όταν πας στην οθόνη που θέλεις να αποθηκεύσεις, πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο και αυτόματα γίνεται αποθήκευση η φώτο! :)

ρε παιδια το κατοσταρι bis stadar φτανει? Εμενα μοθ ρθε η πρωτη εκδοση λογαριασμου μετα απο 13 μερες χρησης και προλαβα και εκανα 30mb χωρις καν να προσπαθησω.

Ετσι και κανεις και κανα tether και σερφαρεις κανα 2ωρο και με χρηση youtube, πιστευω το σκοτωνεις ανετα.

ρε παιδια το κατοσταρι bis stadar φτανει? Εμενα μοθ ρθε η πρωτη εκδοση λογαριασμου μετα απο 13 μερες χρησης και προλαβα και εκανα 30mb χωρις καν να προσπαθησω.

Ετσι και κανεις και κανα tether και σερφαρεις κανα 2ωρο και με χρηση youtube, πιστευω το σκοτωνεις ανετα.

Τα 100 ειναι αρκετα για standard χρηση. Δηλαδη email (χωρις να κατεβαζεις και ολα τα μεγαλα attachments), browsing, facebook, twitter, msn, καποια web applications, e.t.c

Για tether και χοντρο multimedia, σιγουρα δεν φτανουνε

Παντως εγω αυτα τα 30 με απλη χρηση τα καταναλωσα. Απλως ανιγα λιγες σελιδες και διαβαζα κανα μαιλ. Α και κανα messenger με Plaringo. Ουτε attachment ουτε youtube ουτε τιποτα βαρυ.

Απλως θεωρω οτι οριακα φτανουν ακομα και απο χρηση εντος κινητου. Απλως διαβαζοντας πτα διαοφρα ποστ που υπογραμμιζαν την συμπιεση απο BIS, ειχα πειστει πως θα μενει μεγαλο υπολοιπο.

H συμπίεση του BIS όπως λέει και ο ringo7213 είναι φοβερή για τη standard χρήση που περιγράφει.

Αν μιλάμε για streaming (δε μπορεί να υπάρξει συμπίεση εκεί) και για tether (ούτε και εκεί) τότε προφανώς είναι σαν να έχεις οποιοδήποτε κινητό, τα δεδομένα κατεβαίνουν 1:1 και δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα λόγω blackberry service.

Πάντως 30mb σε 13 μέρες είναι σχετικά νορμάλ για καθημερινή πάντα χρήση, βγαίνει περίπου 70ΜΒ/μήνα. Για δοκίμασε να κάνεις τα ίδια με iphone για παράδειγμα και θα καταλάβεις τη διαφορά...

edit: προσωπικά κάνω περίπου 45-50 ΜΒ ανά μήνα. Καθημερινά έχω περίπου 10 email, άλλες τόσες ειδοποιήσεις facebook και φυσιολογική χρήση του application για να "βλέπω τι παίζει", όχι πολύ browsing, εφαρμογή καιρού, καθημερινά συζητήσεις στο BBM, και live messenger/implus/viigo ανά 2-3 μέρες περίπου.

Edited by thief

Th|eF

καλα δν την παλευει μαλον ουτε το κινητο μ ουτε το mobile data alerter!

ξαφνικα εχτες δουλεψε! αλλα οχι ολοκληρο!!!!!

λιπει η ενδιξη μετρισης wifi! τα νευρα μου!!!!!!!!!!

και να πεις οτι δεν μετραει καθολου την καταναλωση wifi να σου πω δν με νιαζει!

την βαζει ομως μαζι με το bis οπως το mini monitor.....

τι να κανω???? εκανα επανεγκατασταση...... restart...... bat pull......

καλα therock..... αυτο που λενε τα παιδια στανταρ χρηση ενοουνε mail, fb, msn, twiter, καμποσο σερφαρισμα σε blogs ποιο πολυ, forums, και γενικα ελαφρια sites αντε και καμια εφαρμογουλα π τρωει λiγο!!

therock σιγουρα αν πας να σερφαρεις κανονικα την εβαψες..... ειναι μονο για να ικανοποιεις τις ποιο βασικες αναγκες σου για internet.....τα υπολοιπα μπορεις να τα κανεις μονο αν βρισκεις wifi!!! κατι ειναι κ αυτο!!!

σκεψου εχθες μεσα σε 1-1.5 ωρα εφαγα 60ΜΒ προχθες σε 2ωρες εφαγα 90ΜΒ(παλι καλα απο wifi!!)

και μην πει κανενας ειναι παραλογη η χρηση 8α τρελαθω!!!! δοκιμαστε να σερφαρεται μια ωριτσα στο car κ να ανοιγεται κ τις φοτο.....λιγο youtube!!!! δηλ το pc στο σπιτι μονο για εμαιλ το εχεται???? και αν με λετε υπερβολικο που σερφαρα 2 ωρες συνεχομενα, ανετα οποιοσδηποτε τις δυο ωρες τις κανει σε ενα 24ωρο......

αλλα 250ΜΒ που εχω στην συνδεση που μου τα λενε κ απεριοριστα(τρομαρα τους!) δεν ειναι απεριοριστα.......

λοιπον δεν υπαρχει λογικη και μη λογικη χρηση.... ουτε απλη και μη απλη.... ουτε στανταρ και ξε στανταρ.......

ας διαχωριζουμε απλως γιατι μηλαμε για να καταλαβαινει και ο αλλος, γτ ο καθενας εχει τα δικατου στανταρς

καταλαβαινεται τωρα γτ τρελενομαι για το data alerter και πρεπει οπωsδηποτε να κανω κατι.....

γτ αν ετυχε να αποσινδεθω απο το wifi για το ν χ,ψ λογο για ενα τεταρτο στο 2ωρο σερφαρισμα που ελεγα..... απλα την εβαψα...... θα μου ερθει 10πλος λογαριασμος και θα τραβαω τα μαλια μου.......

Edited by tnt_tuner

To data alerter εχει προβλημα με την 5.0 εκδοση λογισμικου

Πραγματικα εχει αυτο το bug που ενσωματωνει την χρηση WiFi στη χρηση του κανονικου πακετου data. Ισως με την επομενη αναβαθμιση του data alerter λυθει αυτο.

Επιτρεψε μου να σου πω οτι σιγουρα υπαρχουν διαφορετικοι τροποι που σερφαρει καποιος στο ιντερνετ αλλα υπάρχουν και καποιες σταθερες που μπορουνε να μας κανουν να συνενοουμαστε μεταξυ μας.

Οταν λεμε standard χρηση browsing σιγουρα δεν εννοουμε να σερφαρουμε 2 ωρες την ημερα σε site που εχουμε βαριες φωτο και πολλα video

Αν για παραδειγμα μπεις και σε site μουσειων και gallery , που εχουνε μεγαλες αναλυσεις φωτογραφειων τοτε δεν θα σου φτανει το 1gb ουτε για πλακα

Οποτε μην συγκρινεις το pc στο σπιτι με το κινητο. Δεν εχουνε φτιαχτει για τον ιδιο σκοπο

Καλη βδομαδα

καλα δν την παλευει μαλον ουτε το κινητο μ ουτε το mobile data alerter!

ξαφνικα εχτες δουλεψε! αλλα οχι ολοκληρο!!!!!

λιπει η ενδιξη μετρισης wifi! τα νευρα μου!!!!!!!!!!

και να πεις οτι δεν μετραει καθολου την καταναλωση wifi να σου πω δν με νιαζει!

την βαζει ομως μαζι με το bis οπως το mini monitor.....

τι να κανω???? εκανα επανεγκατασταση...... restart...... bat pull......

καλα therock..... αυτο που λενε τα παιδια στανταρ χρηση ενοουνε mail, fb, msn, twiter, καμποσο σερφαρισμα σε blogs ποιο πολυ, forums, και γενικα ελαφρια sites αντε και καμια εφαρμογουλα π τρωει λiγο!!

therock σιγουρα αν πας να σερφαρεις κανονικα την εβαψες..... ειναι μονο για να ικανοποιεις τις ποιο βασικες αναγκες σου για internet.....τα υπολοιπα μπορεις να τα κανεις μονο αν βρισκεις wifi!!! κατι ειναι κ αυτο!!!

σκεψου εχθες μεσα σε 1-1.5 ωρα εφαγα 60ΜΒ προχθες σε 2ωρες εφαγα 90ΜΒ(παλι καλα απο wifi!!)

και μην πει κανενας ειναι παραλογη η χρηση 8α τρελαθω!!!! δοκιμαστε να σερφαρεται μια ωριτσα στο car κ να ανοιγεται κ τις φοτο.....λιγο youtube!!!! δηλ το pc στο σπιτι μονο για εμαιλ το εχεται???? και αν με λετε υπερβολικο που σερφαρα 2 ωρες συνεχομενα, ανετα οποιοσδηποτε τις δυο ωρες τις κανει σε ενα 24ωρο......

αλλα 250ΜΒ που εχω στην συνδεση που μου τα λενε κ απεριοριστα(τρομαρα τους!) δεν ειναι απεριοριστα.......

λοιπον δεν υπαρχει λογικη και μη λογικη χρηση.... ουτε απλη και μη απλη.... ουτε στανταρ και ξε στανταρ.......

ας διαχωριζουμε απλως γιατι μηλαμε για να καταλαβαινει και ο αλλος, γτ ο καθενας εχει τα δικατου στανταρς

καταλαβαινεται τωρα γτ τρελενομαι για το data alerter και πρεπει οπωsδηποτε να κανω κατι.....

γτ αν ετυχε να αποσινδεθω απο το wifi για το ν χ,ψ λογο για ενα τεταρτο στο 2ωρο σερφαρισμα που ελεγα..... απλα την εβαψα...... θα μου ερθει 10πλος λογαριασμος και θα τραβαω τα μαλια μου.......

Πολύ δύσκολο έως αδύνατο να έφτασες τα 60 μέσα σε 1,5 ώρα, εκτός κι αν δεν είσαι σε BIS.. 60 φτάνω εγώ το μήνα!

Και στο λέω διότι το πλεονέκτημα της χρήσης ΒΒ είναι η μεγάλη συμπίεση που επιτυγχάνεται με αποτέλεσμα την κατά έως και 8 φορές μικρότερη κατανάλωση MB σε σχέση με το browsing σε H/Y, iPhone, κτλ.

Όσο για το σερφάρισμα στο "car" που λες πως το εννοείς? 2 ώρες σέρφαρες ενώ οδηγούσες? Και youtube πως είδες ακριβώς? Μήπως έχεις άλλο κινητό τελικά? :lol:

Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, μπορείς ανά πάσα στιγμή να καλέσεις τον πάροχο σου και να σου πει πόσα MB έχεις καταναλώσει. Είχα το ίδιο άγχος με σένα κι εγώ στην αρχή αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι με τη συμπίεση που πετυχαίνεται δεν θα έχω κανένα πρόβλημα!

Παιδιά, η ποιότητα κατασκευής είναι καλή; Το trackball κάνει καθόλου "wooble" (δε ξέρω πώς να το πω, αν τρίζει τέλος πάντων);

Ναι είναι πολύ καλή σε γενικές γραμμές. Δεν έχει trackball αλλά trackpad όπως το 8520 σου.

Th|eF