Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην ΒΒ παρέα. Αν όλα πάνε καλά, λίαν συντόμως θα γίνω κι εγώ κάτοχος ενός 9700. Επειδή όμως έπιασα ένα στα χέρια μου τις προάλλες και "έπαιξα" λίγο μαζί του, όπως επίσης και ένα curve πριν λίγο, έχω μια απλή (ίσως αστεία) απορία: Πώς μπαίνουν οι τόνοι στα ελληνικά; Γιατί ούτε στο manual αναφέρει κάτι σχετικό, ούτε κατάφερα κάποιο συνδιασμό πλήκτρων, ούτε στα σύμβολα εμφανίζονται.

Σοβαρά τώρα, τόνοι δεν μπαίνουν; (Και δεν αναφέρομαι στο Τ9, αλλά στην απλή πληκτρολόγηση)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

.. Πώς μπαίνουν οι τόνοι στα ελληνικά;

Την ώρα που πατάς το πλήκτρο παίζεις λίγο το trackpad και το γράμμα αλλάζει σε τονούμενο.

Ελληνικο με πληκτρολογιο σε καλη τιμη απο που μπορουμε να το παρουμε?

Το πλαισιο βλεπω πλεον δεν το εχει, και ολοι οσοι το χουν με ελληνικο πληκτρολογιο το χουν πανω απο 500, εκτος απο εναν που ολο εχει ελλειψη.

Λεω να το παρω με cosmote apeiroριοριστα 15 μπας και ριξω λιγο την τιμη.

Αλλα απο που? Απο εσοπ.γρ?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Μία ερώτηση:

Γιατί σε site όπως το in.gr και το myphone.gr

τα ελληνικά δεν φαίνονται??????

Την ώρα που πατάς το πλήκτρο παίζεις λίγο το trackpad και το γράμμα αλλάζει σε τονούμενο.

Δηλαδή????

Edited by moment_v

Δηλαδή κρατάς πατημένο το φωνήεν που θες να τονίσεις και κινείσαι πάνω κάτω με το trackpad για να βρεις τον επιθυμητό τονισμό.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μία ερώτηση:

Γιατί σε site όπως το in.gr και το myphone.gr

τα ελληνικά δεν φαίνονται??????

Θέμα κωδικοποίησης. Με wifi έτσι θα σου τα δείχνει:(

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

thief και moment_v

ευχαριστώ για τις απαντήσεις....

όντως με wifi τα βγάζει αλαμπουρνέζικα τα ελληνικά. Μόλις γυρίζω τον browser σε internet browser (χωρίς πλέον wifi) - όλα ok.....

Ναι, είναι γνωστό και δυστυχώς μη επιλύσιμο - προς στιγμήν - αυτό το πρόβλημα. Ίσως σε κάποιο μελλοντικό software update...

Th|eF

Άλλη μία ερώτηση:

Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση (στην χρέωση του λογαριασμού ή και στην καττανάλωση data) στο BB messenger αν συνομιλώ με κάτοχο BB συσκευής του εξωτερικού π.χ. Αγγλία ή Αμερική???

Καλημερα

Λοιπον, οταν εισαι στη χωρα σου(χωρα εννοοω απο εκει που εχεις κανει τη συνδεση) και στελνεις BBM σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου, ναι ειναι δωρεαν αρκει φυσικα να εχεις καποιο data plan και να μην το εχεις ξεπερασει

Οταν εισαι στο εξωτερικο και κανοντας roaming στελνεις BBM σε άλλη χωρα, τοτε χρεωνεσαι και μαλιστα ακριβα. Το roaming δηλαδη δεν τραβαει απο το data plan

Καλημέρα σε όλους και όλες,

θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τι συμβαίνει με τη χρέωση σε περιπτωση που "σερφάρεις" νέσω mini Opera 5 αντί του ΒΒ browser...? Επικοινώνησα με Wind και μου είπαν οτι αν χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε άλλο browser δεν με καλύπτει το data plan που έχω (απεριοριστο αλλα στην πραγματικότητα 250 Mb) και χρεώνομαι έξτρα. Να επισημάνω οτι δεν έχω ενεργοποιήσει ΑΡΝ και το Wind Plus είναι κομμένο απο τον πάροχο.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα

Λοιπον, οταν εισαι στη χωρα σου(χωρα εννοοω απο εκει που εχεις κανει τη συνδεση) και στελνεις BBM σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου, ναι ειναι δωρεαν αρκει φυσικα να εχεις καποιο data plan και να μην το εχεις ξεπερασει

Οταν εισαι στο εξωτερικο και κανοντας roaming στελνεις BBM σε άλλη χωρα, τοτε χρεωνεσαι και μαλιστα ακριβα. Το roaming δηλαδη δεν τραβαει απο το data plan

Σε ευχαριστώ.

Για free εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις το επίσημο App World καθώς και το mobihand.com. Στο τελευταίο έχει και επί πληρωμή και είναι ένα από τα πληρέστερα. Επίσης έχουμε συγκεκριμένα θέματα για τις εφαρμογές που μπορεί να κοιτάξει ο καθένας.

Για "άλλου" είδους εφαρμογές, να θυμίσω τους Όρους Χρήσης του forum που μας φιλοξενεί :)

Th|eF

Για free εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις το επίσημο App World καθώς και το mobihand.com. Στο τελευταίο έχει και επί πληρωμή και είναι ένα από τα πληρέστερα. Επίσης έχουμε συγκεκριμένα θέματα για τις εφαρμογές που μπορεί να κοιτάξει ο καθένας.

Για "άλλου" είδους εφαρμογές, να θυμίσω τους Όρους Χρήσης του forum που μας φιλοξενεί :)

ok..αλλα το επισημο App World ειναι κλειστο για ελλαδα....αρα????που????thanx...

Εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες για να το εγκαταστήσεις. Λειτουργεί κανονικά, αλλά μόνο για τις free εφαρμογές.

Th|eF

Εδώ μπορείς να βρεις οδηγίες για να το εγκαταστήσεις. Λειτουργεί κανονικά, αλλά μόνο για τις free εφαρμογές.

:thanks::clap::clap:

Καλημέρα σε όλους και όλες,

θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τι συμβαίνει με τη χρέωση σε περιπτωση που "σερφάρεις" νέσω mini Opera 5 αντί του ΒΒ browser...? Επικοινώνησα με Wind και μου είπαν οτι αν χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε άλλο browser δεν με καλύπτει το data plan που έχω (απεριοριστο αλλα στην πραγματικότητα 250 Mb) και χρεώνομαι έξτρα. Να επισημάνω οτι δεν έχω ενεργοποιήσει ΑΡΝ και το Wind Plus είναι κομμένο απο τον πάροχο.

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Καλημερα

Αυτο που σου ειιπανε απο την Wind, ειναι λαθος. Οταν εχεις data plan και δεν εχεις σεταρει APN, αποιαδηποτε κινηση data περναει μεσα σπο το προπληρωμενο data plan

Αυτα που σου λεω ισχυουνε, επειδη εδω και χρόνια τωρα μιλαω με Vodafone και Cosmote για θεματα blackberry

Παω πασο αν εχει ανακαλυψει η Wind καποιο μαγικο τροπο

Παρε παλι τηλεφωνο για να μιλησεις με καποιον αλλο στην εξυπηρετηση πελατων. Αν σου πουνε τα ιδια, κανε μια λογικη χρηση του Opera mini και παρε τπαλι τηλεφωνο αυριο κανοντας την παρακατω ερωτηση

<<Πειτε μου σας παρακαλω, μεχρι σημερα αυτο τον μηνα ποσα Kilobytes ή Megabytes εχω ξοδεψε απο το προπληρωμενο data plan μου και ποσα απο χρηση του Opera ή άλλων προγραμματων που δεν περνανε απο το data plan ,οπως μου εχετε πει? >>

Πραγματικα θελω να δω τι θα σου απαντησουνε

Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο thread , αλλα η Wind εχει τους πιο ασχετους στην εξυπηρετηση πελατων οσο αφορα τα blackberry. Δεν εχουνε καμια ιδεα περι του θεματος

απορια εχω.ενω εχω ανοιξει κανονικα και πιανω wifi πως γινεται να συνδεθω ιντερνετ μεσω αυτου και οχι του δυκτιου να χρεωνομαι? οτι και να πατησω μου ανοιγει την αρχικη σελιδα της vodafone :(
Don't give up! :!:

ρε παιδια εχουμε δυκτιο EDGE στην Ελλαδα????Γιατι το 9700 καθε λιγο και λιγακι μου δειχνει σημα EDGE!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ρε παιδια εχουμε δυκτιο EDGE στην Ελλαδα????Γιατι το 9700 καθε λιγο και λιγακι μου δειχνει σημα EDGE!!!!!!!!!!!!!!

Η COSMOTE έχει ενεργοποιημένο το EDGE

[sIGPIC][/sIGPIC]

απορια εχω.ενω εχω ανοιξει κανονικα και πιανω wifi πως γινεται να συνδεθω ιντερνετ μεσω αυτου και οχι του δυκτιου να χρεωνομαι? οτι και να πατησω μου ανοιγει την αρχικη σελιδα της vodafone :(

Οταν εχεις συνδεδεμενο WiFi βγαινεις ειτε το θελεις ειτε οχι μεσω WiFi. Μην ανησυχεις.

Αν θελεις κανε τη δοκιμη να συνδεθεις στο WiFi και κλεισε το Mobile Network. Θα δεις οτι και παλι θα εχεις internet

εσβησα το web και τωρα μπενει μονο μεσω wifi, οποτε τωρα δεν μπορω να κανω το αντιθετο..

σορι παιδια εκανα βλακεια αν μπορει καποιος να βηθησει ..

και κατι αλλο πως φτιαχνω τα email μου? λεει να βαλω εναν κωδικο που θα τον βρω αυτον?

γραφω μηνυμα στο κινητο και ενδιαμεσα γραφει μονο του την φραση "απο καιρο (σε καιρο)" & "επικεφαλη (επικεφαλης)" βαζει λεξεις μονο του σε παρενθεσεις και λεξεις δικες του. τι φταιει? εχω απενεργοποιημενο τον ορθογραφικο ελενχο

Edited by moment_v
Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι

thanx αν και απο εκει δεν λειτουργουσε....το εβαλα απο αλλου ......ευχαριστω :):)

εχω το προγραμμα unlimited 75 και εβαλα προσθετο με 10 ευρω το surf & mail 150.

εκανα καλα επειδη δηλωνω ασχετιλα? τι ειναι αυτο το BIS που λετε ολοι οτι πρεπει να ενεργοποιησω?