mythoc Δημ. November 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 super η έκδοση σου! στο βίντεο σου εκεί στο 0:20 και μετά που είσαι στα εικονίδια και έχει μπλε φόντο και πάνω τις τέσσερις τελίες,εκεί δεν μπορείς να βάλεις μια εικόνα αντί για το μπλε background? νομίζω πως δεν γίνεται... τουλάχιστον προς το παρον. Λοιπόν το αφήνω έτσι και το ανεβάζω. Η επόμενη έκδοση θα έχει παντού Megan Fox! Τέλος! -Uploading. Πάω να δω Supernatural μέχρι να τελειώσει γιατι με κούρασε πολύ το pc σήμερα με το lag του.. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 φιλε mythoc το kdz maker μου εγραψε "merge completed". ειναι ετοιμη η εκδοση?η δικια σου ποσα mbyte σου βγηκε?εμενα μου βγηκε 878.......:blink: σαν πολλα μου φαινονται... Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 φιλε mythoc το kdz maker μου εγραψε "merge completed". ειναι ετοιμη η εκδοση?η δικια σου ποσα mbyte σου βγηκε?εμενα μου βγηκε 878.......:blink: σαν πολλα μου φαινονται... 878??? Εμένα 223 όσο περίπου και η κανονική αλλα λίγο μεγαλύτερη! μήπως έκανες κάτι λάθος στην εισαγωγή αρχείων στο winimage? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ορίστε η νέα μου έκδοση: Κατεβάστε την απο εδώ: Part 3, Part 2, Part 1 Οδηγίες για πως να την περάσετε στο πρώτο πόστ αλλά και στο τόπικ περι φλασαρίσματος! (Καλύτερα να πηγαίνουν εκεί τετοιες τυχόν απορίες μιας και εδώ ασχολούμαστε με το kraking των arena/viewty. Καλημέρα:) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Οραια αντε να φλασασουμε . Να σου πω εκει που ζηταει ονομα εκδοσης που τι βαζουμε ? V10P_00 ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ειχα ενα προβλημα στο φλασαρισμα και θα τη τροποποιησω λιγακι. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Οραια αντε να φλασασουμε . Να σου πω εκει που ζηταει ονομα εκδοσης που τι βαζουμε ? V10P_00 ? ναι. Δεν μπoρω πλεoν να κανω επεξεργασια τo πρωτo πoστ. @Spidey αν μπoρεις βαλε στo τελoς τις εκδoσεις τoυ βαγγoυ και την δικια μoυ. Μπραβo βαγγo για την εκδoση σoυ!! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ναι. Δεν μπoρω πλεoν να κανω επεξεργασια τo πρωτo πoστ. @Spidey αν μπoρεις βαλε στo τελoς τις εκδoσεις τoυ βαγγoυ και την δικια μoυ. Μπραβo βαγγo για την εκδoση σoυ!! IFWD_DownloadDll.dll was not found. αυτο μου βγαζει στο φλασαρισμαμε uptest.τι δεν εκανα σωστα? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 mythoc μπορεις να το ανεβασεις καπου αλλου γτ το ραπιντ τα επαιξε Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 IFWD_DownloadDll.dll was not found. αυτο μου βγαζει στο φλασαρισμαμε uptest.τι δεν εκανα σωστα? Για όσους έχουν προβλήματα με το φλασάρισμα: Εγκατάσταση το FlashUSB και τα drivers που έχει αυτό το αρχείο: http://rapidshare.com/files/310062758/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.5_All.zip @vaggos_vankel Νομίζω θέλει το LGMobileDL που βρίσκεται στον φάκελο του αλλά για δοκίμασε και αυτό: http://rapidshare.com/files/310063683/IFWD_DownloadDll.dll @DTse μια χαρά είναι το rapidshare φίλε μου! Τι πρόβλημα σου εμφανίζει? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δεν μου φορτωνε την σελιδα αλλα τωρα εφτιαξε Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ρε παιδια τα κανω ολα κανονικα και παταω start upgrade βγαζει διαφορα εκει και μετα απο λιγο το κινητο κανει επανεκκινηση και μετα δεν συνεχιζει την αναβαθμιση μηπως κανω κατι λαθος ? μηπως πρεπει να βγαλω και την σιμ ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 τελικα φταιει το modified kdz,το αποσυμπιεσα και δεν εχει καμια σχεση με το αυθεντικο.εκανα ακριβως οτι λεει ο οδηγος,προσπαθησα σε vista και xp,δοκιμασα διαφορετικα dll και παλι το kdz maker δεν μου βγαζει σωστο kdz.εχω απελπιστει,το παλεβω απο χθες το απογευμα χωρις κανενα αποτελεσμα. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Μου βγαζει ενα Upgrade Error wparameter : 100 lparameter :2 Τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ρε παιδια τα κανω ολα κανονικα και παταω start upgrade βγαζει διαφορα εκει και μετα απο λιγο το κινητο κανει επανεκκινηση και μετα δεν συνεχιζει την αναβαθμιση μηπως κανω κατι λαθος ? μηπως πρεπει να βγαλω και την σιμ ? όταν κάνει το κινητο επανεκκίνηση δες αν σου ζητάει να διαλέξεις πάλι αν θες να μπει σε pcsuite,k.l.p αν ναι,τότε κάνε χειροκίνητα επανεκκίνηση και δες αν συνεχίζει η αναβάθμιση.....αν έχεις πρόβλημα μάλλον κάποιο driver θα έχει πρόβλημα η δεν έχει μπει σωστά οπότε πέρασε τα drivers πάλι στο δικό μου για άγνωστο λόγο χειροκίνητα πάντα κάνω το restart.....και στα lg-utils όταν έκανε restart έπρεπε να το ξάνακάνω μόνος μου γιατί το τηλέφωνο άνοιγε!:blink: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Τελικα εκανα την αναβαθμιση αλλα οταν παει να ανοιξει το κινητο ξανα σβηνει και παλι το ιδιο και παλι το ιδιο !!!! Τι κανω ????? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 όταν κάνει το κινητο επανεκκίνηση δες αν σου ζητάει να διαλέξεις πάλι αν θες να μπει σε pcsuite,k.l.p αν ναι,τότε κάνε χειροκίνητα επανεκκίνηση και δες αν συνεχίζει η αναβάθμιση.....αν έχεις πρόβλημα μάλλον κάποιο driver θα έχει πρόβλημα η δεν έχει μπει σωστά οπότε πέρασε τα drivers πάλι στο δικό μου για άγνωστο λόγο χειροκίνητα πάντα κάνω το restart.....και στα lg-utils όταν έκανε restart έπρεπε να το ξάνακάνω μόνος μου γιατί το τηλέφωνο άνοιγε!:blink: δοκίμασες να περάσεις την καινούρια έκδοση που ανέβασα? -πολλά προβλήματα διάβασα στα πάνω πόστ και μάλλον θα πρέπει την πρώτη φορά που θα φλασάρετε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό τρόπο (σε όσους δεν δουλεύει ο νέος πάντα).. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εμενα που δεν ανοιγει τι κανω ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εμενα που δεν ανοιγει τι κανω ? τι εννοείς? δεν ανοίγει η συσκευή? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ανοιγει και μολις παει να δειξει την οθονη συντομευσης κανει επανεκκινηση !!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ανοιγει και μολις παει να δειξει την οθονη συντομευσης κανει επανεκκινηση !!! περίεργο:wacko: ελπίζω να έχεις κρατήσει back-up και σε περίπτωση που δεν βρούμε λύση να μπορείς τουλάχιστον να το κάνεις hard reset. λοιπόν δοκίμασε να φλασάρεις στην παλιά έκδοση που είχα ανεβάσει ή σε κάποια official απο το άλλο τόπικ. Αν κάποιος καταφέρει να φλασάρει (εγω τα κατάφερα μια χαρά πάντως) στην νέα έκδοση μου να ενημερώσει γρήγορα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 μπακ απ απο τα αρχεια μου ? ναι δεν νομιζω να εννοεις μπακ απ απο τα αρχεια του λογισμικου ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δοκίμασες να περάσεις την καινούρια έκδοση που ανέβασα? -πολλά προβλήματα διάβασα στα πάνω πόστ και μάλλον θα πρέπει την πρώτη φορά που θα φλασάρετε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό τρόπο (σε όσους δεν δουλεύει ο νέος πάντα).. φλάσαρα την καινούργια,αλλά δεν έγινε τίποτα! έχω το ίδιο ακριβώς firmware με την πρώτη σου έκδοση! χαχαχα πως έγινε αυτό? το ξαναφλασάρω δεύτερη φορά.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 μπακ απ απο τα αρχεια μου ? ναι δεν νομιζω να εννοεις μπακ απ απο τα αρχεια του λογισμικου ? όχι εννοώ επαφές,μουσική,φωτογραφίες κλπ. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 φλάσαρα την καινούργια,αλλά δεν έγινε τίποτα! έχω το ίδιο ακριβώς firmware με την πρώτη σου έκδοση! χαχαχα πως έγινε αυτό? το ξαναφλασάρω δεύτερη φορά.... τρέλα πουλάει το καινούριο firmware μου φαίνεται!!! :lol: Το πέρασα σε έναν φίλο μου και όλα πήγαν τέλεια. Κάτι συμβαίνει πάντως και υπάρχουν τόσα προβλήματα!! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts