Jump to content

Πως να σπάσετε το S-Class στα LG Arena / Viewty Smart

mythoc
 Κοινοποίηση

Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?  

10 members have voted

1. 1. Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?

• Windows Style
      6
    • BL40 style
      4

Recommended Posts

Να με και παλι με 2 ερωτησεις (χεχε) : 1ον η εκδοση σου μυθος εχει φμ τρανσμιτερ ?

2ον ποτε λες να βγαλεις την καινουργια(ελεγες για σημερα) ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 513
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να με και παλι με 2 ερωτησεις (χεχε) : 1ον η εκδοση σου μυθος εχει φμ τρανσμιτερ ?

2ον ποτε λες να βγαλεις την καινουργια(ελεγες για σημερα) ?

σήμερα θα είναι έτοιμη! Ψάχνω καινούρια background για τον κύβο μιας και τα προηγούμενα ήταν μέτρια! Επίσης θέλω να αλλάξω και το χρώμα των εικονιδίων του wifi ανάλογα με το σήμα. Αυτά μένουν λοιπόν και η νέα έκδοση θα είναι έτοιμη! (Fm transmitter με μπάσο, όπως ακριβώς και η τελευταία γερμανική!)

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

To hand writing φανταζομαι αργοτερα ε ?

To hand writing φανταζομαι αργοτερα ε ?

ναι είναι αρκετά δύσκολο να περαστεί... το βλέπω στο android για αρένα να έχουμε handwriting πιο γρήγορα:lol::lol:

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Να σου πω και κατι αλλο εγω τωρα που θα φλασαρω για πρωτη φορα πρεπει να κανω κατι παραπανω ?

Να σου πω και κατι αλλο εγω τωρα που θα φλασαρω για πρωτη φορα πρεπει να κανω κατι παραπανω ?

καταρχην σου προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να βγάλω την καινούρια έκδοση για να μη χρειαστεί να ξαναφλασάρεις!

πρέπει να συνδέσεις το κινητό χωρις μπαταρία για να περάσει κάτι drivers και μετα το ανοίγεις κανονικά σε pc suite mode και φλασάρεις!

Ναι δεν την περναω τωρα τωρα τροπος του λεγειν .

Εννοεις να περιμενω την σημερινη εκδοση ετσι ?

Ωραια αυτο θα το κανω απο τωρα

EDIT : το συνδεσα χωρις μπαταρια αλλα δεν καταλαβα τιποτα ουτε ειδα να λεει τιποτα για ντριβερς ουτε τιποτα να κανει μονο ανοιγοκλεισε καμια 10αρια φορες* και αυτο τιποτα αλλο υπαρχει περιπτωση να τους εχει ?

*(πηγε μεχρι εκει που λεει οτι φορτιζει και δειχνει και την μπαταρια και τπτ αλλο)

το έχω το ARQ edit, θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω το πρώτο ποστ. Αμα θες να ανεβάσεις την έκδοση σου που είναι πολύ όμορφη, ακολούθησε αυτον τον οδηγό http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fview%3Fid%3Ddtmhmtc_43hqq7h4fp

Είναι αρκετά απλός και γρήγορος ο τρόπος μετατροπής σε kdz. Καλη τύχη!

Απο χθες προσπαθω να κατεβασω οτι χρειαζεται για να κανω την εκδοση μου .kdz αλλα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα στην σελιδα ληψης.εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα browser.

Homtom HT7

Απο χθες προσπαθω να κατεβασω οτι χρειαζεται για να κανω την εκδοση μου .kdz αλλα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα στην σελιδα ληψης.εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα browser.

http://narod.ru/disk/15054596000/apps.rar.html

για δοκίμασε.

τελικα τα κατεβασα.τωρα ομως παιζει ενα αλλο προβλημα.

στον οδηγο για δημιουργια .kdz λεει οτι το αρχειο OLD_10_a250_oem_code.fls με το αρχειο 10_a250_oem_code.fls πρεπει να ειναι ιδια στο μεγεθος.αν ειναι διαφορετικα παιζει προβλημα?μου βγηκαν λιγο διαφορετικα.

Homtom HT7

τελικα τα κατεβασα.τωρα ομως παιζει ενα αλλο προβλημα.

στον οδηγο για δημιουργια .kdz λεει οτι το αρχειο OLD_10_a250_oem_code.fls με το αρχειο 10_a250_oem_code.fls πρεπει να ειναι ιδια στο μεγεθος.αν ειναι διαφορετικα παιζει προβλημα?μου βγηκαν λιγο διαφορετικα.

και εμένα διαφορετικά μου βγήκαν αλλά όλα μια χαρά...

και εμένα διαφορετικά μου βγήκαν αλλά όλα μια χαρά...

οκ,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.:)μεχρι το βραδυ θα προσπαθησω να ανεβασω την πρωτη μου εκδοση.ελπιζω να πανε ολα καλα...

Homtom HT7

Πέρασα την έκδοση σου φιλαράκι αλλά δεν είδα καμιά διαφορά από την γερμανική

Έκανα τίποτε λάθος ή δεν κατάλαβα κάτι καλά;

Σίγουρα είχα περασμένη την νέα Γερμανική v10p

τελικά φτάνει η δικιά σου έκδωση ή πρέπει να γίνει το σπάσιμο απ την αρχή;

πάντος ο νέος οδ΄γός φλασαρίσματος πολλή καλός και γρήγορος μπράβο

mythoc μην ξεχάσεις στην νέα σου έκδοση να βγάλεις τον ήχο του κλείστρου και της αυτόματης εστίασης!!!(εεεε τώρα ξέρεις εσύ γιατί το θέλω αθόρυβο.....:rolleyes:)

και δεν ξέρω μπορεί να γίνει μετατροπή του firmware του Βάγγου για να δουλέψει σε ΚΜ900?

technoholic maniac reviewer

mythoc μην ξεχάσεις στην νέα σου έκδοση να βγάλεις τον ήχο του κλείστρου και της αυτόματης εστίασης!!!(εεεε τώρα ξέρεις εσύ γιατί το θέλω αθόρυβο.....:rolleyes:)

και δεν ξέρω μπορεί να γίνει μετατροπή του firmware του Βάγγου για να δουλέψει σε ΚΜ900?

τον έχω ήδη βγάλει για να μη το ξεχάσω:lol:

Κάτι θα κάνουμε και γι'αυτο ;) Ας τελειώσει ο vaggos_vankel με την έκδοση του και θα την μετατρέψουμε μετά!

@NIKOLASIRA δεν χρειάζεται τίποτα άλλο! Σαν να φλασάρεις σε κάποια άλλη έκδοση είναι ;)

Mythoc εκανα αυτο που μου ειπες με την μπαταρια αλλα δεν καταλαβα εαν τους περασε μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κανει το κινητο για να καταλαβω οτι ειναι ενταξει ?

Mythoc εκανα αυτο που μου ειπες με την μπαταρια αλλα δεν καταλαβα εαν τους περασε μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κανει το κινητο για να καταλαβω οτι ειναι ενταξει ?

το κινητό τίποτα... στο pc σου γίνεται όλη η δουλειά. Σου έβγαλε κανένα μύνημα για εγκατάσταση drivers? Άμα δοκιμάσεις να φλασάρεις και δεν ξεκινάει η διαδικασία θα το καταλάβεις.

Δεν μου εβγαλε τπτ . Σιγουρα γτ σε ενα αλλο παιδι που του ειπε καποιος (εσυ νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος χεχε) νομιζω ειχε κανει φλασαρισμα

EDIT: Μηπως επειδη ειναι προσφατο μηπως δεν θελει να περασω τπτ ? και μηπως μπορεις να μου πεις ποιους θελει γτ περασε πολλους ντριβερς σημερα που εκανα απεγκατασταση τα παντα που ειχε περασει και τα ξανα εβαλα ολα απο την αρχη και περασε πολλους παραπανω απο οτι τις προηγουμενες φορες

Δεν μου εβγαλε τπτ . Σιγουρα γτ σε ενα αλλο παιδι που του ειπε καποιος (εσυ νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος χεχε) νομιζω ειχε κανει φλασαρισμα

EDIT: Μηπως επειδη ειναι προσφατο μηπως δεν θελει να περασω τπτ ? και μηπως μπορεις να μου πεις ποιους θελει γτ περασε πολλους ντριβερς σημερα που εκανα απεγκατασταση τα παντα που ειχε περασει και τα ξανα εβαλα ολα απο την αρχη και περασε πολλους παραπανω απο οτι τις προηγουμενες φορες

όπως σου είπα και πριν, θα δούμε όταν πας να ξεκινήσεις το φλασάρισμα:) αν ξεκινήσει είσαι μια χαρά! αλλιώς θα δούμε τι θα κάνουμε;)

Οκ αναμενω !!!

Οκ αναμενω !!!

μένει να τεστάρω αυτά που άλλαξα...τα περνάω στο κινητό μου και αν όλα πάνε καλά, θα την ανεβάσω, το πολύ σε 1 ώρα. Τα εικονίδια στην οθόνη συντόμευσης τα γύρισα στο default και θα πρέπει ο καθένας μετά άμα θέλει να τα αλλάξει να το κάνει μόνος του.

Μου φαγε το μάτι ο κύβος!! ψάχνω κάποιο άλλο background...

Χαλια. Χεχε πλακα κανω .φυσικα τελειο !!!

Το ξεκλειδωμα τυπου iphone που ειναι ?

Στην αρχη ψαρωσα με την εικονα στο ξεκλειδωμα νομιζα οτι ειχε προβλημα αλλα το γυρισα πισω και καταλαβα τι λεει

Χαλια. Χεχε πλακα κανω .φυσικα τελειο !!!

Το ξεκλειδωμα τυπου iphone που ειναι ?

Στην αρχη ψαρωσα με την εικονα στο ξεκλειδωμα νομιζα οτι ειχε προβλημα αλλα το γυρισα πισω και καταλαβα τι λεει

το fake ξεκλείδωμα τύπου iphone δεν θα μπεί σε αυτην την έκδοση!

(το βλέπω να είναι η megan fox αυτη που θα στολίσει τον κύβο...)

(το βλέπω να είναι η megan fox αυτη που θα στολίσει τον κύβο...)

+100000000000000000000000000000000

In Megan we trust !!!!!!

μένει να τεστάρω αυτά που άλλαξα...τα περνάω στο κινητό μου και αν όλα πάνε καλά, θα την ανεβάσω, το πολύ σε 1 ώρα. Τα εικονίδια στην οθόνη συντόμευσης τα γύρισα στο default και θα πρέπει ο καθένας μετά άμα θέλει να τα αλλάξει να το κάνει μόνος του.

Μου φαγε το μάτι ο κύβος!! ψάχνω κάποιο άλλο background...

super η έκδοση σου! στο βίντεο σου εκεί στο 0:20 και μετά που είσαι στα εικονίδια και έχει μπλε φόντο και πάνω τις τέσσερις τελίες,εκεί δεν μπορείς να βάλεις μια εικόνα αντί για το μπλε background?

technoholic maniac reviewer