Moundoul Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 έχει custom εικονίδια σχεδον παντού, καινούρια background στον κύβο και αθόρυβη λειτουργία της κάμερας. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με την τελευταία γερμανική (λογικό αφού πάνω σε αυτην βασίστηκα). Δηλαδή έχει και το πρόλημα με το "αργό" java ε..; Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Δηλαδή έχει και το πρόλημα με το "αργό" java ε..; σε μένα μια χαρά τρέχουν... Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 να σου πώ πως το ξεκλείδωμα αυτό είναι fake. μόνο του πηγαίνει απο αριστερά δεξιά εσυ απλός το πιέζεις οπουδήποτε! Άμα επεξεργαστείς το keylock.vui και βάλεις το http://rapidshare.com/files/309201437/KeyLock.vui θα έχεις αυτό το ξεκλείδωμα. Προσωπικά δεν μου άρεσε.. ναι όντως πολύ βλακεία αποδείχτηκε....καλύτερα να μην το περάσεις αυτό.....όμορφη η έκδοση σου,έχεις απενεργοποιήσει τον ήχο στην κάμερα/βίντεο? αν μπορείς κάνε και ένα αρχείο kdz για όλους εμάς τους άσχετους..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ναι όντως πολύ βλακεία αποδείχτηκε....καλύτερα να μην το περάσεις αυτό.....όμορφη η έκδοση σου,έχεις απενεργοποιήσει τον ήχο στην κάμερα/βίντεο? αν μπορείς κάνε και ένα αρχείο kdz για όλους εμάς τους άσχετους..... ναι, δες το πρώτο πόστ. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 να σου πώ πως το ξεκλείδωμα αυτό είναι fake. μόνο του πηγαίνει απο αριστερά δεξιά εσυ απλός το πιέζεις οπουδήποτε! Άμα επεξεργαστείς το keylock.vui και βάλεις το http://rapidshare.com/files/309201437/KeyLock.vui θα έχεις αυτό το ξεκλείδωμα. Προσωπικά δεν μου άρεσε.. το ξερω οτι ειναι fake αλλα ειναι εφετζιδικο... Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 το ξερω οτι ειναι fake αλλα ειναι εφετζιδικο... είναι αρκετά μικρό όμως, θέλει επεξεργασία για να γίνει πιο μεγάλο. πλάκα έχει:) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 είναι αρκετά μικρό όμως, θέλει επεξεργασία για να γίνει πιο μεγάλο. πλάκα έχει:) χθες εκανα αθορυβη την καμερα (μονιζα δηλαδη).εκανα σιγαση στον ηχο 4. και μολις ακουσα τον ηχο της αυτοματης εστιασης ξενερωσα... Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 σε μένα μια χαρά τρέχουν... Ευχαριστώ και πάλι mythoc, κατέβασα την kdz σου και θα την δοκιμάσω σύντομα... Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ναι, δες το πρώτο πόστ. αα τώρα την είδα ωραία! την περνάω τώρα....και εσύ vaggos_vankel αν θέλεις κάνε ένα upload την δικιά σου! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 αα τώρα την είδα ωραία! την περνάω τώρα....και εσύ vaggos_vankel αν θέλεις κάνε ένα upload την δικιά σου! η δικια μου κανει μονο για viewty smart. μολις την εχω ετοιμη θα την ανεβασω. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η δικια μου κανει μονο για viewty smart. μολις την εχω ετοιμη θα την ανεβασω. αααα είναι μόνο για το viewty smart...κρίμας.... mythoc: έβαλα την έκδοση σου αλλά στην κάμερα πάω στους ήχους κλείστρου,και έχω κανονικά ήχο και στις 4 επιλογές....μήπως πρέπει να πάω κάπου αλλού για να τον απενεργοποιήσω? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 αααα είναι μόνο για το viewty smart...κρίμας.... mythoc: έβαλα την έκδοση σου αλλά στην κάμερα πάω στους ήχους κλείστρου,και έχω κανονικά ήχο και στις 4 επιλογές....μήπως πρέπει να πάω κάπου αλλού για να τον απενεργοποιήσω? ωχ σοβαρά? ακούγεται και ο ήχος εστίασης? αύριο θα ανεβάσω την καινούρια έκδοση πάντως με αρκετές αλλαγές. αν ξέχασα να βγάλω τον ήχο της κάμερας θα το κάνω στην νέα έκδοση σίγουρα... :wacko: ένα μυαλό είναι αυτό...! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 φιλε mythoc τελικα καταφερες να περασεις γραμματοσειρα?την περασες στο cust partition η στο amd oem? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 φιλε mythoc τελικα καταφερες να περασεις γραμματοσειρα?την περασες στο cust partition η στο amd oem? όχι ακόμα, δεν ασχολήθηκα πολύ. AMD_OEM \ Font \ και νομίζω δεν πρέπει να βάλεις καινούρια αλλά να αντικαταστήσεις αυτά (δηλαδή να έχουν αυτά τα ονόματα τα fonts που θα βάλουμε). Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 όχι ακόμα, δεν ασχολήθηκα πολύ. AMD_OEM \ Font \ και νομίζω δεν πρέπει να βάλεις καινούρια αλλά να αντικαταστήσεις αυτά (δηλαδή να έχουν αυτά τα ονόματα τα fonts που θα βάλουμε). σε ρωτησα γιατι εχει φακελο fonts και στα 2, και στο amd_oem και στο cust. με τα εικονιδια στην οθονη συντομευσης ασχοληθηκες καθολου? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 σε ρωτησα γιατι εχει φακελο fonts και στα 2, και στο amd_oem και στο cust. με τα εικονιδια στην οθονη συντομευσης ασχοληθηκες καθολου? ναι μόλις πριν 5 λεπτά τα άλλαξα. θα τα περάσω να δώ πως φαίνονται τώρα. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 να ξερεις οτι το αρχειο pngarc_open.bin αν σου βγει πολυ μεγαλο δεν θα σου εμφανιζει τα εικονιδια.την επαθα πολλες φορες μεχρι να τα καταφερω. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 να ξερεις οτι το αρχειο pngarc_open.bin αν σου βγει πολυ μεγαλο δεν θα σου εμφανιζει τα εικονιδια.την επαθα πολλες φορες μεχρι να τα καταφερω. πόσο σου βγήκε και δούλεψαν? αν μπορείς ανέβασετο για να μπορώ να συγκρίνω και να το τεστάρω συγχρόνος. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 πόσο σου βγήκε και δούλεψαν? αν μπορείς ανέβασετο για να μπορώ να συγκρίνω και να το τεστάρω συγχρόνος. πρεπει να βγει οσο το original Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 πρεπει να βγει οσο το original μμ κακο αυτό... μου βγαίνει μερικά kb παραπάνω, οπότε το κόβω να μην τα δώ μόλις ανοίξει το κινητό... Με ποιον τρόπο τα πέρασες εσύ? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 μμ κακο αυτό... μου βγαίνει μερικά kb παραπάνω, οπότε το κόβω να μην τα δώ μόλις ανοίξει το κινητό... Με ποιον τρόπο τα πέρασες εσύ? εγω περασα μονο οσα χρησιμοποιω περισσοτερο.τα υπολοιπα τα εκανα αντικατασταση με ασχετα png μεγεθους μερικων byte. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/6196/201109000723.jpg Shot at 2009-11-19 Πολυ καλλιγραφια σου λεω!!!!:p Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 πολύ τέλεια η έκδοση σου Βάγγο! πολύ ωραία και τα γράμματα! κρίμα που δεν κάνει η έκδοσή σου στο αρένα mythoc: αν μπορείς στην δικιά σου μελοντική έκδοση,βάλε και εσύ μια background εικόνα όπως έχει ο Βαγγος αυτό με τον punisher στην αρχή! δηλαδή αν γίνετε(δεν ξέρω κατά πόσο είναι αφικτό)αντί για τα χρώματα κοκκινο,μπλε κ.λ.π να μπει μια εικόνα? χμμμ πολλά θέλω! χεχεχεχε Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 πολύ τέλεια η έκδοση σου Βάγγο! πολύ ωραία και τα γράμματα! κρίμα που δεν κάνει η έκδοσή σου στο αρένα mythoc: αν μπορείς στην δικιά σου μελοντική έκδοση,βάλε και εσύ μια background εικόνα όπως έχει ο Βαγγος αυτό με τον punisher στην αρχή! δηλαδή αν γίνετε(δεν ξέρω κατά πόσο είναι αφικτό)αντί για τα χρώματα κοκκινο,μπλε κ.λ.π να μπει μια εικόνα? χμμμ πολλά θέλω! χεχεχεχε για τον φιλο hackfree που του αρεσει η εικονα.μπορεις να την κατεβασεις απο εδω και να την βαλεις για φοντο. http://img140.imageshack.us/img140/9903/macskull.jpg Shot at 2009-11-20 Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Επιτέλους κατάφερα να βάλω όλα τα αρχεία σε ένα .kdz αρχείο για να μπορείτε απλά να φλασάρετε (με τον καινούριο τρόπο UpTest) και να μη κουράζεστε με χρονοβόρες διαδικασίες! Έτσι λοιπόν θα ανεβάζω απο εδώ και πέρα κάθε έκδοση που θα φτιάχνω! όπως επίσης μπορεί να κάνει και ο καθένας σας εδώ ελεύθερα! Οδηγός για το πως θα κάνετε κάτι τέτοιο, πολύ σύντομα στο πρώτο ποστ! Πέρασα την έκδοση σου φιλαράκι αλλά δεν είδα καμιά διαφορά από την γερμανική Έκανα τίποτε λάθος ή δεν κατάλαβα κάτι καλά; Σίγουρα είχα περασμένη την νέα Γερμανική v10p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts