Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο να υποθεσω δεν εκκινει; Πρωτα κανουμε hspl. Μετα φλασαρουμε radio, κι επειτα rom. Τα εκανες με τη σειρα αυτη;

Απαραιτητη προυποθεση για ολα τα παραπανω, να ειναι συμβατα με τη συσκευη μας.

Αμερικανικο hd2= εγχρωμα hw buttons (κυριο γνωρισμα)

Ευρωπαικο hd2= λευκα hw buttons

Ποιο εχεις;

(για ασυμβατο hspl μου κανει παντως εμενα αυτο. Δε δοκιμαζεις hspl4?)

Εχω το ευρωπαικο με τα λευκα Hw buttons εχω δοκιμασει ολα τα hspl 1-4 και ολα μου βγαζουν το ιδιο μηνυμα θα κανω Upload δυο φοτογραφιες μια με την εκκινηση του κινητου και ενα με το σφαλμα που βγαζει με καθε hspl που προσπαθω να περασω

Εχω το ευρωπαικο με τα λευκα Hw buttons εχω δοκιμασει ολα τα hspl 1-4 και ολα μου βγαζουν το ιδιο μηνυμα θα κανω Upload δυο φοτογραφιες μια με την εκκινηση του κινητου και ενα με το σφαλμα που βγαζει με καθε hspl που προσπαθω να περασω

Πραγματικα το εψαξα για να διασταυρωσω εαν ισχυαν αυτα που θυμομουν, κι αυτο το alert message ειναι αποτελεσμα ασυμβατου hspl ως επι το πλειστον.

Θυρα usb αλλαξες;

Χα! Λοιπον Δημητρη για κοιτα πρωτα:

αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182215&page=2

κι επειτα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167853

Το β' link ειναι μαλλον η λυση στο προβλημα σου!

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

το splash screen μπορεις να το αλλαξεις με το advanced configuration tool.

αυτα τα εικονιδια που θελεις να αλλαξεις,δεν γινεται τοσο ευκολα,περιλαμβανονται στα themes που τα μαγειρευουν με πολλη δουλεια στο xda,και μερικα απο αυτα εχουν διαφορα bugs.

Nα πάρει! Στο ΟΜΝΙΑ που 'χα, πανεύκολα άλλαζαν τα πάντα στο Μανίλα... Γιατί στο ΛΕΟ είναι τόσο δύσκολο;

Πραγματικα το εψαξα για να διασταυρωσω εαν ισχυαν αυτα που θυμομουν, κι αυτο το alert message ειναι αποτελεσμα ασυμβατου hspl ως επι το πλειστον.

Θυρα usb αλλαξες;

Εχω αλλαξει και παλι τα ιδια κανει...αν υπαρχει καποια αλλη λυση στο μυαλο σου θα σου ημουν ευγνωμον..το παλευω εδω και πολυ καιρο!!

Εχω κι εγω μια απορια με τη σειρα μου. Οταν ειχα αγορασει το hd2 κι εψαχνα μανιωδως στο internet, ειχα βρει εναν οδηγο, ο οποιος με επεμβαση καποιου υλικου (κοινου αν θυμαμαι καλα) και μεσω τριβης, αλλαζε το χρωμα στο πισω καπακι και το εκανε ασημι/νικελινο.

Ξερει κανεις τον οδηγο αυτο; Γιατι ψαχνω τωρα 1.5 χρονο μετα, και δεν τον βρισκω.

http://blog.whitesites.com/Chrome-HTC-HD2-Battery-Cover-Tutorial__634103488469591250_blog.htm

Εχω αλλαξει και παλι τα ιδια κανει...αν υπαρχει καποια αλλη λυση στο μυαλο σου θα σου ημουν ευγνωμον..το παλευω εδω και πολυ καιρο!!

Δημητρη κοιτα τα links που σου ποσταρα παραπανω.. Θα παιδευτεις λιγακι αλλα θεωρω θα το φτιαξεις! Ελπιζω να σε βοηθησουν!

Ανδρεα ναιιι αυτο εψαχνα!!! Ευχαριστω τα μαλα! :happy:

Edited by eirhnh_k

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ανδρεα ναιιι αυτο εψαχνα!!! Ευχαριστω τα μαλα! :happy:

Πήγα να το κάνω σ' ένα εφεδρικό που 'χα καπάκι, το 'κανα "τουτάνα" (!) και... δεν ξαναεπιχείρησα!

Πήγα να το κάνω σ' ένα εφεδρικό που 'χα καπάκι, το 'κανα "τουτάνα" (!) και... δεν ξαναεπιχείρησα!

Προσωπικα εμενα δε μ αρεσει καθολου να επεμβαινω στην εργοστασιακη εμφανιση (ουτε στα κινητα, ουτε στ αυτοκινητα). Το βρισκω ακαλαισθητο... Ο αδερφος μου θελει να το κανει ετσι, δικο του ειναι και το hd2, ας το κανει οσο χαλι θελει. :X

Ευχαριστωωω (α! και περιμενω και γλυκο για χτες :p )

www.macspot.gr

Προσωπικα εμενα δε μ αρεσει καθολου να επεμβαινω στην εργοστασιακη εμφανιση (ουτε στα κινητα, ουτε στ αυτοκινητα). Το βρισκω ακαλαισθητο... Ο αδερφος μου θελει να το κανει ετσι, δικο του ειναι και το hd2, ας το κανει οσο χαλι θελει. :X

Ευχαριστωωω (α! και περιμενω και γλυκο για χτες :p )

Eγώ περιμένω να μου πεις το πότε - το 'χουμε πει.

Eγώ περιμένω να μου πεις το πότε - το 'χουμε πει.

As soon as possible! (ειμαι στο χωριο μου τωρα. Χτες ηρθα) :D

www.macspot.gr

Kαλά, ας μη συνεχίσουμε το οφ-τόπικ...

Κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; Ρίξτε μια ματιά στα ερωτήματα του ποστ #20400...

Kαλά, ας μη συνεχίσουμε το οφ-τόπικ...

Κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; Ρίξτε μια ματιά στα ερωτήματα του ποστ #20400...

Γιατι δε ρωτας στους xda που εχουν tools για modding? δεν βλεπω "πολυ" κοσμο να το αποτολμα στο hd2 απ οσο ξερω.. Ισως να ναι αρκετα buggy διαδικασια αν δεν εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.

Η ρωτα στο νημα της rom σου

www.macspot.gr

Γιατι δε ρωτας στους xda που εχουν tools για modding? δεν βλεπω "πολυ" κοσμο να το αποτολμα στο hd2 απ οσο ξερω.. Ισως να ναι αρκετα buggy διαδικασια αν δεν εχεις εξειδικευμενες γνωσεις.

Η ρωτα στο νημα της rom σου

Mπα. Έχω ρωτήσει εκεί αλλά ο "σεφ" έχει αλλάξει πια συσκευή.

Χμ... Googling τοτε αν βρεις τιποτα..

(εδω παντως δε νομιζω να βρεις και πολλα)

www.macspot.gr

Mπα. Έχω ρωτήσει εκεί αλλά ο "σεφ" έχει αλλάξει πια συσκευή.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535

εδω εχει παρα πολλα ετοιμα θεματα που μπορεις να βαζεις για να μην βαριεσαι την συσκευη σου.τα περισσοτερα τα ειχα βαλει κατα καιρους και μερικα μου αρεσαν πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανδρεα θεματα ψαχνεις ή modding του υπαρχοντος ui της rom? μπερδευτηκα...:wacko:

Αν θες θεματα, περα απο τα οσα σου προτειναν, δες και το spb mobile shell να τ αλλαζεις κατα πως θες εσυ, υπαρχουν πολλα based on θεματα σε αυτο..

αλλα βαλε καλυτερα την titanium energy γιατι θα στο λιγωνει... :ninja:

www.macspot.gr

Ανδρεα θεματα ψαχνεις ή modding του υπαρχοντος ui της rom? μπερδευτηκα...:wacko:

Αν θες θεματα, περα απο τα οσα σου προτειναν, δες και το spb mobile shell να τ αλλαζεις κατα πως θες εσυ, υπαρχουν πολλα based on θεματα σε αυτο..

αλλα βαλε καλυτερα την titanium energy γιατι θα στο λιγωνει... :ninja:

Δεν θέλω θέματα, θέλω να αλλάξω μερικά σημεία σε μια ρομ ("Energy").

Το κυριώτερο, θέλω τα EIKONIΔΙΑ των tabs να αλλάξω.

Δεν θέλω θέματα, θέλω να αλλάξω μερικά σημεία σε μια ρομ ("Energy").

Το κυριώτερο, θέλω τα EIKONIΔΙΑ των tabs να αλλάξω.

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε τα sources της ρομ, και κάτι τέτοιο το βλέπω πολύ δύσκολο να στα δώσει ο μάγειρας.....

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μιλήσεις με κάποιο μάγειρα.....πρώτα πρώτα για να δεις ΠΙΑ αρχεία πρέπει να πειράξεις και μετά ΠΩΣ πρέπει να τα πειράξεις με τον σωστό τρόπο.... Μετά από αυτό βλέπεις να είναι εφικτό και πορεύεσαι... έτσι νομίζω εγώ... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε τα sources της ρομ, και κάτι τέτοιο το βλέπω πολύ δύσκολο να στα δώσει ο μάγειρας.....

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μιλήσεις με κάποιο μάγειρα.....πρώτα πρώτα για να δεις ΠΙΑ αρχεία πρέπει να πειράξεις και μετά ΠΩΣ πρέπει να τα πειράξεις με τον σωστό τρόπο.... Μετά από αυτό βλέπεις να είναι εφικτό και πορεύεσαι... έτσι νομίζω εγώ... :)

Θοδωρη κι εγω αυτο πιστευω γι αυτο τον παρεπεμψα και στο μαγειρα... Ασε που δεν ξερω κατα ποσο πολιτικα ορθο ειναι να moddαρεις τη δουλεια καποιου χωρις την αδεια του... Ανδρεα, εφοσον εχει σταματησει το μαγειρεμα ισως σου δωσει τον κωδικα...

Ρωτα τον με πμ βρε συ.. δεν χανεις τιποτα...

www.macspot.gr

Θοδωρη κι εγω αυτο πιστευω γι αυτο τον παρεπεμψα και στο μαγειρα... Ασε που δεν ξερω κατα ποσο πολιτικα ορθο ειναι να moddαρεις τη δουλεια καποιου χωρις την αδεια του... Ανδρεα, εφοσον εχει σταματησει το μαγειρεμα ισως σου δωσει τον κωδικα...

Ρωτα τον με πμ βρε συ.. δεν χανεις τιποτα...

'Nτάξει, μωρέ, ξεχάστε το. Σιγά το θέμα, δεν θα πεθάνω κιόλας αν ΔΕΝ βάλω τα δικά μου εικονίδια.

Τα άλλα με "καίνε" περισσότερο (data/voice/POI/maps, για iGo Primo, Destinator7 & TomTom).

Οσες φορες βασιστηκα σε υποδειξεις του destinator, βρεθηκα στου βοδιου το κερατο. Μια φορα, 4 φορες απανωτα με περασε απο την ιδια εκκλησια. Αφου σκεφτηκα πως ειναι απο το Θεο πια, να κατεβω ν αναψω κερι...

iGo Primo για wm.. Το καλυτερο για μενα. Εκει επικεντρωσου! ;)

Στο μηλο τωρα, εχω το TomTom αλλα δε μου γεμιζει και πολυ το ματι..

Edited by eirhnh_k

www.macspot.gr

Οσες φορες βασιστηκα σε υποδειξεις του destinator, βρεθηκα στου βοδιου το κερατο. Μια φορα, 4 φορες απανωτα με περασε απο την ιδια εκκλησια. Αφου σκεφτηκα πως ειναι απο το Θεο πια, να κατεβω ν αναψω κερι...

iGo Primo για wm.. Το καλυτερο για μενα. Εκει επικεντρωσου! ;)

Στο μηλο τωρα, εχω το TomTom αλλα δε μου γεμιζει και πολυ το ματι..

Xαχαχαχα!!! Έχεις πολύ πλάκα, θα γελάσω πολύ όταν βρεθούμε για καφέ!

Ναι, μωρέ. Κι εγώ το iGo Primo ΚΥΡΙΩΣ χρησιμοποιώ, απλά έχω στην SD και το TomTom και το D7, οπότε τι να τα κάνω, να μην τα "σετάρω" κι αυτά σωστά και με χάρτες τελευταίας "σοδειάς";

------

Ξέρει κανείς ποιά είναι τα καλύτερα settings (για δυνατό "πουσάρισμα" του ήχου), στο HTC‑Audio‑Booster προγραμματάκι;

Edited by andrewmaslim

Ναι μονο που δεν ειναι πλακα το συμβαν. Εχω που εχω προσανατολισμο για τα γάιδαρο γυναικα γαρ...

Δηλαδη εννοεις να φορτωνεις το startup sound σε player? Οχι δεν εχω ιδεα περι ηχων, μουσικης κλπ

www.macspot.gr

Ναι μονο που δεν ειναι πλακα το συμβαν. Εχω που εχω προσανατολισμο για τα γάιδαρο γυναικα γαρ...

Δηλαδη εννοεις να φορτωνεις το startup sound σε player? Οχι δεν εχω ιδεα περι ηχων, μουσικης κλπ

Όπως ΟΛΕΣ ΣΑΣ, είσαστε "σκράπες" στο να βρείτε ένα απλό δρόμο/πορεία...

Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα να ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ο ήχος στο Λέο - όταν πατώ την οθόνη, όταν χτυπά η κλήση κτλ.

Έπαιξα λίγο με το Audio Booster (που 'ναι στην "Energy" ήδη προεγκατεστημένο) και "ΜΑΛΛΟΝ" κάτι έκανα, νομίζω ακούγεται πιο δυνατά.

Δεν φημιζεται και για τον καθαρο και δυνατο του ηχο το hd2, οποτε αν το βαλεις πολυ δυνατα ισως σου παραμορφωνει τον ηχο και "φυσαει".

Ειχα διαβασει, σπανιο μεν αλλα συμβαινει, πως μερικες συσκευες ειχαν καψει και το ηχειακι τους μετα απο αλχημειες των κατοχων να δυναμωσουν τον ηχο.

Οσο για το σκραπα.......

www.macspot.gr