Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι τι να σου πω...μας το χρύσωσες το χάπι...:lol:

Καλα μπορεις να κρινεις και απο μονος σου! Σεβομαι τη γνωμη του Ζαχαρακη αλλα εμενα δεν με εχει απογοητευσει! Ισως δεν χρησιμοποιω τοσο πολυ παλιες εφαρμογες, ισως να ειμαι λιγοτερο απαιτητικος απο τον Δημητρη, ισως να φταει που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μηλοφωνο (πανω απο 5 - 10 λεπτα που εχω χρησιμοποιησει φιλων μου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

zaharakis συγμώμη κιόλας (το συγνώμη κολλάει στο οτι δεν εχω πιάσει καν στα χέρια μου την συσκευή), αλλά γιατί "βρίζεις" την HTC (όχι οτι με πειράζει κιόλας :p:lol: , απλά έχω αυτήν την απορία) :what:;

Απ' ότι κατάλαβα, τουλάχιστον απο όσα εσείς οι ίδιοι περιγράφετε απο την εμπειρία σας με την συσκευή, ότι μπορούσε να κάνει η HTC για την συσκευή το έκανε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο (ποιότητα κατασκευής & hardware).

Οι αδυναμίες που εντοπίζεις και σε ενοχλούν δεν οφείλονται σε κανέναν άλλον εκτός απο την Microsoft, για το λειτουργικό που "φοράει" η συσκευή.

Ότι προσπάθεια και να κάνει η HTC και όσο σοβαρή και αξιόλογη κι αν είναι τελικά αυτή, δεν είναι λογικό να περιμένει κανείς η HTC να αλλάξει εκ βάθρων το λειτουργικό το οποίο επέλεξε να "φορέσει" στην συσκευή που αγόρασες, άλλωστε ήταν γνωστό σε όλους εκ των προτέρων ότι πρόκειται για τηλέφωνο που "τρέχει" Windows Mobile 6.5, άρα ως προς τι ή απογοήτευσή σου ; Τι το τόσο διαφορετικό απο αυτά που είδες, περίμενες (χωρίς να ξεχνάμε όμως τα Windows Mobile 6.5):what: ;

Σε ρωτώ με κάθε ειλικρίνεια και πιστεψέ με χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί ειλικρινά θα ήθελα να καταλάβω τι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ θα ΕΠΡΕΠΕ να "έχει" ή να "κάνει" το τηλέφωνο που αγόρασες έχοντας πάντα σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ τα Windows Mobile 6.5 ;

Καλα μπορεις να κρινεις και απο μονος σου! Σεβομαι τη γνωμη του Ζαχαρακη αλλα εμενα δεν με εχει απογοητευσει! Ισως δεν χρησιμοποιω τοσο πολυ παλιες εφαρμογες, ισως να ειμαι λιγοτερο απαιτητικος απο τον Δημητρη, ισως να φταει που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μηλοφωνο (πανω απο 5 - 10 λεπτα που εχω χρησιμοποιησει φιλων μου).

να λέμε την αλήθεια στο θέμα του internet (έχουμε δει και βιντεάκια)το μήλο είναι μπροστά.Σε αυτό που λέει ο δημήτρης για το ποσταρισμα πιστεύω ότι θα έχει κάποιο δίκιο.Να πω την αλήθεια μονο με το μήλο κατάφερα να ποστάρω όχι μονο στο myphone αλλα και σε αλλα site απίστευτα εύκολα που ούτε το πίστευα.με ότι htc έπιασα στα χερια μου έβγαζε τον αδόξαστο

ισως να ειμαι λιγοτερο απαιτητικος απο τον Δημητρη..

όσο μεγαλώνεις αποκτάς ιδιοτροπίες και έχεις περισσότερες απαιτήσεις:lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

zaharakis συγμώμη κιόλας (το συγνώμη κολλάει στο οτι δεν εχω πιάσει καν στα χέρια μου την συσκευή), αλλά γιατί "βρίζεις" την HTC (όχι οτι με πειράζει κιόλας :p:lol: , απλά έχω αυτήν την απορία) :what:;

Απ' ότι κατάλαβα, τουλάχιστον απο όσα εσείς οι ίδιοι περιγράφετε απο την εμπειρία σας με την συσκευή, ότι μπορούσε να κάνει η HTC για την συσκευή το έκανε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο (ποιότητα κατασκευής & hardware).

Οι αδυναμίες που εντοπίζεις και σε ενοχλούν δεν οφείλονται σε κανέναν άλλον εκτός απο την Microsoft, για το λειτουργικό που "φοράει" η συσκευή.

Ότι προσπάθεια και να κάνει η HTC και όσο σοβαρή και αξιόλογη κι αν είναι τελικά αυτή, δεν είναι λογικό να περιμένει κανείς η HTC να αλλάξει εκ βάθρων το λειτουργικό το οποίο επέλεξε να "φορέσει" στην συσκευή που αγόρασες, άλλωστε ήταν γνωστό σε όλους εκ των προτέρων ότι πρόκειται για τηλέφωνο που "τρέχει" Windows Mobile 6.5, άρα ως προς τι ή απογοήτευσή σου ; Τι το τόσο διαφορετικό απο αυτά που είδες, περίμενες (χωρίς να ξεχνάμε όμως τα Windows Mobile 6.5):what: ;

Σε ρωτώ με κάθε ειλικρίνεια και πιστεψέ με χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί ειλικρινά θα ήθελα να καταλάβω τι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ θα ΕΠΡΕΠΕ να "έχει" ή να "κάνει" το τηλέφωνο που αγόρασες έχοντας πάντα σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ τα Windows Mobile 6.5 ;

συμφωνώ απόλυτα. ο Δημήτρης δεν τα έχει "πάρει" με την HTC αλλά με την microsoft. απλώς νομίζει ότι φταίει η htc.

εγώ βγάζω το καπέλο στην htc για το software που έχει προσφέρει. είναι χρόνια μπροστά απο τον ανταγωνισμό.

το hardware στο Leo, άψογο.

άρα σε ότι ασχολήθηκε η HTC, έγινε πολύ καλό το αποτέλεσμα.

σε ότι ασχολήθηκε η Microsoft, απαυτόθηκε ο δίας.

μην ξεχνάτε ότι η microsoft απαγορεύει, να πειραχτούν τα αρχεία της και οι ρυθμίσεις της.

Φιλε μου πολυ σωστη η τοποθετηση σου .

Οσοι εχουν δουλψει καλα τις συσκευς της htc ξερουν τι μπορει να περιμενω εγω αλλα και καθε απαιτητικος χρηστης απο μια τετοια συσκευη..

Καταφεραν να κανουν μια πολυ δυνατη multimedia συσκευη μην δινοντας βαση στη βελτιωση του κατα τα αλλα προβληματικου λειτουργικου της ms...

Εγω προσωπικα περιμενα να

ανοιγω πχ τα μειλ μου να παταω τα λινκς να μου ανοιγει ο οπερα κ να γρφω/επεξεργαζομαι/ποσταρω αμεσα κ γρηγορα...οπως δλδ κανω με το μηλο....

Περιμενα να το browsing να ειναι πολυ καλυτερο απο το hd μου( και σε καποια πισω πλευρα του μυαλου μου ακομη και εφαμιλλο του μηλοφωνου) και οχι χειροτερο οπως τωρα....

Περιμενα να μπορω να πατησω σε καθε πλευρα η γωνια της οθονης και να χτυπηθει αυτο που ηθελα κ σημαδεψα και οχι οτι του ηρθε του τηλ ...

Γιατι αν δεν μπορεις να σημαδψεις σε μια οθονη αφης φιλε μου,τοτε γιατι να ειναι αφης;;;

Δεν ειναι ετοιμη η συσκευη να αποχωριστει το stylous..... Και απο εκει ξεκι ανε τα περισσοτερα στραβα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Βασικά (:lol:)

η Microsoft, δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Απλά ουσιαστικά έκανε ένα "rebrand" των Windows Mobile 6.1 Professional σε Windows Mobile 6.5 .

Αυτή είναι όλη η "ιστορία" ...

συμφωνώ απόλυτα. ο Δημήτρης δεν τα έχει "πάρει" με την HTC αλλά με την microsoft. απλώς νομίζει ότι φταίει η htc.

εγώ βγάζω το καπέλο στην htc για το software που έχει προσφέρει. είναι χρόνια μπροστά απο τον ανταγωνισμό.

το hardware στο Leo, άψογο.

άρα σε ότι ασχολήθηκε η HTC, έγινε πολύ καλό το αποτέλεσμα.

ειπα να μην ασχοληθω αλλο με το leo γιατι πηρα το omnia,αλλα δεν ειναι λογικη αυτη οτι "φταιει η ms και η htc εκανε την δουλεια της καλα".

οταν σκας 700 ευρω δεν σε ενδιαφερει ποιος εκανε καλη δουλεια και ποιος οχι,αλλα το αποτελεσμα να ειναι ανταξιο των χρηματων που σκας.

Δεν ειναι ετοιμη η συσκευη να αποχωριστει το stylous..... Και απο εκει ξεκι ανε τα περισσοτερα στραβα...

Αααααχ...Τα δαχτυλακια μου...ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ STYLOUS!!!!!!

ΠΟΣΑ δικια εχεις ρε Δημητρη...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

καλα που δεν το πήραμε δηλαδή...Υπομονή μέχρι το HTC Dragon να δούμε αν θα μας καλύψει αυτό...Γιατί μάλλον LEO+Win 6.5 χωρίς πενάκι...δεν φαινεται να παίζει καλά.Ουφ...
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Εγω προσωπικα περιμενα να

ανοιγω πχ τα μειλ μου να παταω τα λινκς να μου ανοιγει ο οπερα κ να γρφω/επεξεργαζομαι/ποσταρω αμεσα κ γρηγορα...οπως δλδ κανω με το μηλο....

Περιμενα να το browsing να ειναι πολυ καλυτερο απο το hd μου( και σε καποια πισω πλευρα του μυαλου μου ακομη και εφαμιλλο του μηλοφωνου) και οχι χειροτερο οπως τωρα....

Περιμενα να μπορω να πατησω σε καθε πλευρα η γωνια της οθονης και να χτυπηθει αυτο που ηθελα κ σημαδεψα και οχι οτι του ηρθε του τηλ ...

Γιατι αν δεν μπορεις να σημαδψεις σε μια οθονη αφης φιλε μου,τοτε γιατι να ειναι αφης;;;

Όλα όσα περιγράφεις είναι ΕΓΓΕΝΗΣ αδυναμίες/χαρακτηριστικά του ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ που κανένας Device Maker (HTC και λοιποί) δεν μπορεί να υπερβεί, όσο καλός και να είναι !

Για να αστειευτούμε και λίγο, είναι σαν να πας μα αγοράσεις μια Bugatti Veyron και να δηλώσεις ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ επειδή δεν μπορείς να την "οδηγήσεις" απο τον Πειραιά στη Μύκονο :lol:

Βασικά (:lol:)

η Microsoft, δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Απλά ουσιαστικά έκανε ένα "rebrand" των Windows Mobile 6.1 Professional σε Windows Mobile 6.5 .

Αυτή είναι όλη η "ιστορία" ...

κάνεις λάθος. η ms πήρε τα 6.0 και έφτιαξε ένα χειρότερο λογισμικό που ονομάστηκε 6.1. μετά αποφάσισε ότι μπορεί ΑΚΟΜΑ χειρότερα και έβγαλε τα 6.5.

Το γελίο της υπόθεσης ξέρετε πιο είναι? ότι κατάλαβαν τι μαμακία έκαναν και βγάζουν κρυφά τα 6.5.1. τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά (στο UI) απο τα 6.5

ειπα να μην ασχοληθω αλλο με το leo γιατι πηρα το omnia,αλλα δεν ειναι λογικη αυτη οτι "φταιει η ms και η htc εκανε την δουλεια της καλα".

οταν σκας 700 ευρω δεν σε ενδιαφερει ποιος εκανε καλη δουλεια και ποιος οχι,αλλα το αποτελεσμα να ειναι ανταξιο των χρηματων που σκας.

700 ευρώ δεν σκας. μεταξύ μας :)

αλλά οι ερασιτέχνες των PDA απλά δεν πρέπει να υπάρχουν. όταν κάποιος noobas αγοράζει ένα τηλέφωνο σαν το Leo. είναι για να δείξει ότι τα λεφτά του κατάφεραν και αγόρασαν το καλύτερο και ακριβότερο.

αν απο την άλλη ξέρεις τι αγοράζεις, ξέρεις και τι θα κουβαλήσεις.

Αααααχ...Τα δαχτυλακια μου...ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ STYLOUS!!!!!!

ΠΟΣΑ δικια εχεις ρε Δημητρη...

δεν δέχομαι να πιστέψω ότι είναι τόσο δραματικά όσο λέτε. πολύ θα ήθελα να την δοκιμάσω την συσκευή για μερικές μέρες. εγώ το D2 το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ με το δάχτυλο, και δεν έχω πρόβλημα. το stylus το έχω μόνο για να παίζω τάβλι στο pda.

όπως πάει, θα βουτήξω το Leo κανενός για καμιά βδομάδα, να κάνω κανα review και μετά θα του το ξαναδώσω :D. γιατί είμαι περίεργος

οταν ελεγα οτι σε κανενα βιντεο δεν φαινοταν κατι ουσιαστικο κ οτι μονο αν το δουλευα θα εβλεπα ποσα απιδια εχει ο σακος ,οπως και οτι το καλαθι μου ειναι μικρο....

Δεν περιμενα να εχω τοσο δικιο....

Ps

το παραδειγμα με την bugati ειναι λιγο παρατραβηγμανο νομιζω ε;:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

κάνεις λάθος. η ms πήρε τα 6.0 και έφτιαξε ένα χειρότερο λογισμικό που ονομάστηκε 6.1. μετά αποφάσισε ότι μπορεί ΑΚΟΜΑ χειρότερα και έβγαλε τα 6.5.

Το γελίο της υπόθεσης ξέρετε πιο είναι? ότι κατάλαβαν τι μαμακία έκαναν και βγάζουν κρυφά τα 6.5.1. τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά (στο UI) απο τα 6.5

700 ευρώ δεν σκας. μεταξύ μας :)

αλλά οι ερασιτέχνες των PDA απλά δεν πρέπει να υπάρχουν. όταν κάποιος noobas αγοράζει ένα τηλέφωνο σαν το Leo. είναι για να δείξει ότι τα λεφτά του κατάφεραν και αγόρασαν το καλύτερο και ακριβότερο.

αν απο την άλλη ξέρεις τι αγοράζεις, ξέρεις και τι θα κουβαλήσεις.

δεν δέχομαι να πιστέψω ότι είναι τόσο δραματικά όσο λέτε. πολύ θα ήθελα να την δοκιμάσω την συσκευή για μερικές μέρες. εγώ το D2 το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ με το δάχτυλο, και δεν έχω πρόβλημα. το stylus το έχω μόνο για να παίζω τάβλι στο pda.

όπως πάει, θα βουτήξω το Leo κανενός για καμιά βδομάδα, να κάνω κανα review και μετά θα του το ξαναδώσω :D. γιατί είμαι περίεργος

Θοδωρη μην ξεχνας οτι η οθονη του λεο δεν εχει καμια σχεση με αυτες που ξεραμε μεχρι τωρα!!

Θοδωρη μην ξεχνας οτι η οθονη του λεο δεν εχει καμια σχεση με αυτες που ξεραμε μεχρι τωρα!!

ναι ρε μήτσο. για αυτό λέω ότι είμαι περίεργος να το δοκιμάσω :)

αλλιώς θα σε είχα πάρει στο δούλεμα, ότι έχεις καγκουροδάχτυλα. αφου με ξέρεις :lol:

Έχω καταμπερδευτεί:confused:. Αρχικά ήμουν πολύ χαρούμενος με την έλευση του HD2 και με το γεγονός οτι θα αντικαθιστούσα με αυτό το kaiser που τα έχει πλέον παίξει. Με αυτά που ακούω τώρα όμως ......

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο:Το τηλ. το χρειάζομαι πάρα πολύ για χρήση όπως: Excell, καλή Agenda/organizer, λεξικό, λεπτομερή τηλ. κατάλογο και internet. Εκ πρώτης όψεως τι προτείνετε: iphone ή Leo;

P.S. (Λίγο ασχετο): Πριν 2 χρόνια τόλμησα να εγκαταλείψω τα PC και να πάρω apple (MacBook) και μετάνιωσα μόνο για το ότι δεν είχα κάνει τη μετάβαση αυτή νωρίτερα:happy::happy: Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές και στο θέμα κινητού; Τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν για το Leo; Δημήτρη ποια είναι η γνώμη σου;

クリストス.....Χρήστος....

αυτο που μαλλον εννοει ο Μητσος ειναι πως με μια ROM θα στρωσει αλλα δεν ειναι ετοιμο out of the box και σε ορισμενα εκνευριζει.

παντως σαν μηχανημα ειναι δυνατο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πραγματικα περιμενω να δω μεχρι που θα φτασουν αυτες οι υπερβολες για την οθονη. Δε μπορω να καταλαβω πραγματικα! Εγω χειριζομαι το κινητο με τη σκεψη με αυτη την οθονη και ΝΑΙ αναφερομαι και στα μενου των WM, επισης δε μπορω να δεχτω οτι πατωντας σε λινκ απο τα μειλ σου δεν ανοιγει ο οπερα. Ανοιγει και ανοιγει ακαριαια!!!

Το να ποσταρεις απο τον οπερα ισως να μην ειναι τοσο ευκολο οσο στο iphone αλλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις 10 φορες. Εγω πρωτη φορα το δοκιμασα και μια χαρα τα καταφερα.

Οι χαρακτηρισμοι μπου....δελο, μαπα, πατατα, της πλακας ΓΤΠ και τετοιου τυπου ειναι αυτοι που γινονται εν θερμω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω καταμπερδευτεί:confused:. Αρχικά ήμουν πολύ χαρούμενος με την έλευση του HD2 και με το γεγονός οτι θα αντικαθιστούσα με αυτό το kaiser που τα έχει πλέον παίξει. Με αυτά που ακούω τώρα όμως ......

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο:Το τηλ. το χρειάζομαι πάρα πολύ για χρήση όπως: Excell, καλή Agenda/organizer, λεξικό, λεπτομερή τηλ. κατάλογο και internet. Εκ πρώτης όψεως τι προτείνετε: iphone ή Leo;

P.S. (Λίγο ασχετο): Πριν 2 χρόνια τόλμησα να εγκαταλείψω τα PC και να πάρω apple (MacBook) και μετάνιωσα μόνο για το ότι δεν είχα κάνει τη μετάβαση αυτή νωρίτερα:happy::happy: Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές και στο θέμα κινητού; Τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν για το Leo; Δημήτρη ποια είναι η γνώμη σου;

περιθωρια βελτιωσης Υπαρχουν κ πολλα μαλιστα στο λεο!!

Το θεμα ειναι ποσο μπορεις να ασχοληθεις για να τα εξαντλησεις...Τα office ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμα

μεσω wm κ αυτο ειναι γνωστο σε ολους μας....

Οσο για το μηλο δεν ειναι οτι καλυτερο για διαχειριση office,ασχετα αν επιμενουν οι περισσοτεροι οτι μπορεις. Μπορεις σιγουρα αλλα θελεις να μπεις σε τετοιο τριπακι;

Παντως εγω μιλαω εκ του ασφαλους μιας κ εχω το μηλο να κανω ην δουλεια μου αψογα κ απλα παραγκωνιζω το λεο μεχρι νεωτερας...

Εσυ θελεις μα κανεις κατι τετοιο;

Συγνωμη οι αλλες συσκευες που φορανε τα 6.5αρια γιατι δεν παρουσιαζουν αυτα τα προβληματα;

μαλλον επειδη διαθετουν πενακι.

(αν και γενικα δεν ακουω καλα σχολια για τα 6.5 απο κανενα)

μονο εμενα μου αρεσουν και μου φαινονται πιο finger friendly

Πραγματικα περιμενω να δω μεχρι που θα φτασουν αυτες οι υπερβολες για την οθονη. Δε μπορω να καταλαβω πραγματικα! Εγω χειριζομαι το κινητο με τη σκεψη με αυτη την οθονη και ΝΑΙ αναφερομαι και στα μενου των WM, επισης δε μπορω να δεχτω οτι πατωντας σε λινκ απο τα μειλ σου δεν ανοιγει ο οπερα. Ανοιγει και ανοιγει ακαριαια!!!

Το να ποσταρεις απο τον οπερα ισως να μην ειναι τοσο ευκολο οσο στο iphone αλλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις 10 φορες. Εγω πρωτη φορα το δοκιμασα και μια χαρα τα καταφερα.

Οι χαρακτηρισμοι μπου....δελο, μαπα, πατατα, της πλακας ΓΤΠ και τετοιου τυπου ειναι αυτοι που γινονται εν θερμω.

Βαγγελη δεν προσεξες τι ειπα,

δεν ειπα δεν ανοιγει, αλλα οτι δεν ανοιγει οπως εγω περιμενα οτι θα επρεπε να ανοιγει....

Οπως επισης οτι το touch centering δεν ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι οχι οτι δεν μπορεις να πατησεις κατι !!

Αλλα δεν ειναι εφαμιλλο καν του hd που να γινοταν συγκριση με το μηλο!!!!

Ειναι εν θερμω οι περιγραφες μου γιατι αλλα περιμενα κ αλλα βλεπω!

οχι γιατι δεν δουλευει το τηλ....Αλλα γιατι δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι κ παντα το συγκρινω με το μηλοφωνο φιλε μου....

Ειναι πολυ υψηλα τα στανταρ της συγκρισης μου πλεον φιλε μου κ δεν μπορω να πω (οπως δεν το εχω κανει ποτε) κατι που δεν ειναι αληθεια, με τα ματια και τις απαιτησεις τις δικες μου παντα....

Δημητρη εχεις ROM 1.43.408.2 ?

Bαγγελη εχεις την ιδια...;

Εχω την 1,43,479,0 (69828) wwe με ημερομηνια 10/22/09

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ απο ROM και τα συναφη αλλα διαβαζα σε ενα Ιταλιkο φορουμ πως αυτη που εγραψα εχει σοβαρα προβληματα.

προφανως κυκλοφορουν διαφορετικες.

ενδεικτικο ειναι στην Ιταλια επισημα ισως αργησει κι αλλο λογω καποιων bug.

κατι μου λεει πως ο Δημητρης δεν εχει την ιδια με σενα Βαγγελη... ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εγω δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ απο ROM και τα συναφη αλλα διαβαζα σε ενα Ιταλιkο φορουμ πως αυτη που εγραψα εχει σοβαρα προβληματα.

προφανως κυκλοφορουν διαφορετικες.

ενδεικτικο ειναι στην Ιταλια επισημα ισως αργησει κι αλλο λογω καποιων bug.

κατι μου λεει πως ο Δημητρης δεν εχει την ιδια με σενα Βαγγελη... ;)

Δε νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα, αλλα θα δουμε.

Παντως εχω την εντυπωση πως αυτη που λες πρεπει να ειναι η ιταλικη ρομ!

[sIGPIC][/sIGPIC]