artemisrodo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Γεια σας, ειμαι η Αρτεμις. Πηρα προσφατα απο εναν ξαδερφο μου ενα Λεο (αμερικανικο λεει). Το χειριζομαι καμποσο καιρο, καλο ειναι, δεν με απασχολει ακομα να βαλω Αντροιντ (εχει windows 6,5). Μεταξυ αλλων (εφαρμογων) που ψαχνω και χρειαζομαι, ειναι και καποια εφαρμογη που να μπορω να δημιουργω μπλακλιστ σε κλησεις 'η μηνυματα, γιατι μετα την γεννα μου (εχω νεογεννητη κορη 2 μηνων), δεν ξερω πως αλλα εχουν βρει διαφοροι ΑΓΝΩΣΤΟΙ τα τηλεφωνα (σταθερο και κινητο) και μου τηλεφωνουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ! Θελω λοιπον, να βρω μια εφαρμογη, πχ. που να προσθετω νουμερα τηλεφωνων και να εχει επιλογες πχ. ειτε να μπαναρω τις κλησεις, ειτε να τις αγνοει το τηλεφωνο (διχως να κτυπα ο ηχος κλησεις) κτλ. Μπορειτε σας παρακαλω να βοηθησετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Kαλως ήρθες στο φόρουμ.Να χαίρεσαι την κορούλα σου. Το καλύτερο για αυτή την δουλειά στα wm ειναι το magicall http://www.mobiion.com/magicall.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Kαλως ήρθες στο φόρουμ.Να χαίρεσαι την κορούλα σου. Το καλύτερο για αυτή την δουλειά στα wm ειναι το magicall http://www.mobiion.com/magicall.html Ευχαριστω! Καποιο παρομοιο free;;; Αυτο, οχι μονο πρεπει να το αγορασεις, αλλα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ θελει ανανεωση του key! Ελεος! Ουτε το.. Photoshop του ανδρα μου δεν θελει ΚΑΘΕ χρονο ν αγοραζεις κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εχω το εξης θεμα.Το κινητο μου επεσε και πρεπει να ψιλο ραγισε η οθονη! Στο πανω μερος μου βγαζει κατι γκριζες γραμμες και στα δεξια δυο χρωματιστες καθετες γραμμες! Επισης στην δεξια πανω γωνια,φαινεται σαν ραγισμα,αλλα μονο οταν ειναι αναμενη η οθονη! Το touch δουλευει απροβληματηστα παντου,ακομη και στις περιοχες που ειναι οι γραμμες! Το ερωτημα ειναι οτι θελω να παραγγειλω ανταλλακτικα,απλα δε ξερω αν θα πρεπει να παραγγειλω μονο την lcd ή και το digitizer μαζι! Επισης ποια lcd πρεπει να παραγγειλω.Εχω το ευρωπαικο μοντελο! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 στο ebay θα τα βρεις και γραφουν με ποιο μοντελο ειναι συμβατα. αν κανεις αναζητηση σε αυτο το thread θα τα βρεις,γιατι εχει απασχολησει και αλλους αυτο το θεμα. για να κανεις την αλλαγη μονος σου ειναι πολυ ριψοκινδυνο,η καλυτερη λυση ειναι να το αγορασεις απο ebay και να επικοινωνησεις με την arvato αν αναλαμβανουν να το κανουν και με ποσα χρηματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Ευχαριστω! Καποιο παρομοιο free;;; Αυτο, οχι μονο πρεπει να το αγορασεις, αλλα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ θελει ανανεωση του key! Ελεος! Ουτε το.. Photoshop του ανδρα μου δεν θελει ΚΑΘΕ χρονο ν αγοραζεις κωδικο. Δεν θέλει ανανέωση κάθε χρόνο... Το έχω χρόνια και δουλεύει χωρίς να έχει ζητήσει ποτέ ξανά registration key..... Κάτι διάβασες λάθος... :) EDIT: Ναι οκ διάβασα τι είδες μάλλον. Για τα free upgrades μιλάς... Άλλο αυτό... Η έκδοση που αγοράζεις θα δουλεύει για πάντα. Εξάλλου δεν νομίζω ότι συνεχίζει η ανάπτυξή του. Οπότε δεν υπάρχουν upgrades. Το αγοράζεις άφοβα :) Edited August 3, 2012 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) ... Θελω λοιπον, να βρω μια εφαρμογη, πχ. που να προσθετω νουμερα τηλεφωνων και να εχει επιλογες πχ. ειτε να μπαναρω τις κλησεις, ειτε να τις αγνοει το τηλεφωνο (διχως να κτυπα ο ηχος κλησεις) κτλ. Μπορειτε σας παρακαλω να βοηθησετε; ... Το καλύτερο για αυτή την δουλειά στα wm ειναι το magicall http://www.mobiion.com/magicall.html Αρτεμη, το link που σου υπέδειξε ο bbbb είναι απλά για να δεις το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη δουλειά που θες και είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα WM, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Τώρα αν θα το αποκτήσεις με τον ένα ή τον "άλλο" τρόπο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα που προφανώς δε μπορεί να συζητηθεί μέσα από αυτό το forum. Edited August 3, 2012 by kastel71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ... Το ερωτημα ειναι οτι θελω να παραγγειλω ανταλλακτικα,απλα δε ξερω αν θα πρεπει να παραγγειλω μονο την lcd ή και το digitizer μαζι! Επισης ποια lcd πρεπει να παραγγειλω.Εχω το ευρωπαικο μοντελο! Ευχαριστω!ector7 δική μου γνώμη είναι να το πάρεις όλο μαζί (digitizer+lcd). Για να αποκολλήσεις το digitizer από το lcd και να το ξανακολλήσεις θα αποτύχεις 100% (δε χρειάζεται να σου αναλύσω τι ακριβώς εννοώ). Αν δεν είσαι έμπειρος πάνω σε αυτά τα θέματα μη διανοηθείς να την κάνεις αυτή τη δουλειά μόνος σου. Σου μιλάω πάντα εκ πείρας και για να μην πάθεις αυτό που έπαθα εγώ (κατέστρεψα ένα HD2 T-Mobile). Αυτοί που ασχολούνται επίσημα για την επισκευή των HTC και γενικότερα σχεδόν όλων των κινητών και μη είναι όντως η Arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω το εξης θεμα.Το κινητο μου επεσε και πρεπει να ψιλο ραγισε η οθονη! Στο πανω μερος μου βγαζει κατι γκριζες γραμμες και στα δεξια δυο χρωματιστες καθετες γραμμες! Επισης στην δεξια πανω γωνια,φαινεται σαν ραγισμα,αλλα μονο οταν ειναι αναμενη η οθονη! Το touch δουλευει απροβληματηστα παντου,ακομη και στις περιοχες που ειναι οι γραμμες! Το ερωτημα ειναι οτι θελω να παραγγειλω ανταλλακτικα,απλα δε ξερω αν θα πρεπει να παραγγειλω μονο την lcd ή και το digitizer μαζι! Επισης ποια lcd πρεπει να παραγγειλω.Εχω το ευρωπαικο μοντελο! Ευχαριστω! ΙΔΙΟ πραγμα σε ΣΤΑΘΕΡΟ τηλεφωνο, γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αρτεμη, το link που σου υπέδειξε ο bbbb είναι απλά για να δεις το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη δουλειά που θες και είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα WM, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Τώρα αν θα το αποκτήσεις με τον ένα ή τον "άλλο" τρόπο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα που προφανώς δε μπορεί να συζητηθεί μέσα από αυτό το forum. Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το magicall,είτε paid,είτε free.Kαι εγώ όσο είχα wm,έμεινα ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Eυχαριστω, παιδια. Βασικα, θα βρω λυση στο κινητο. Με το σταθερο ειναι το "πακετο", να δω τι θα κανω, που να παρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Eυχαριστω, παιδια. Βασικα, θα βρω λυση στο κινητο. Με το σταθερο ειναι το "πακετο", να δω τι θα κανω, που να παρει..εννοεις οτι εκτος του κινητου,σου εχει σπασει και η οθονη σταθερου τηλεφωνου και θελεις να την αλλαξεις? ο οτε πουλαει ενα τηλεφωνο φορητο πολυ μικρο με μεγαλη οθονη και ελληνικο μενου μονο με 25 ευρω αν σ ενδιαφερει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 εννοεις οτι εκτος του κινητου,σου εχει σπασει και η οθονη σταθερου τηλεφωνου και θελεις να την αλλαξεις? ο οτε πουλαει ενα τηλεφωνο φορητο πολυ μικρο με μεγαλη οθονη και ελληνικο μενου μονο με 25 ευρω αν σ ενδιαφερει... Δεν νομιζω οτι αναφερθηκα εγω σε σπασιμο οθονης!!! Αν διαβασεις παραπανω, θα δεις οτι αναφερομαι σε ανεπιθημητες εισερχωμενες κλησεις και η επιθυμια μου να τις μπαναρω, σε σταθερο και κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δεν νομιζω οτι αναφερθηκα εγω σε σπασιμο οθονης!!! Αν διαβασεις παραπανω, θα δεις οτι αναφερομαι σε ανεπιθημητες εισερχωμενες κλησεις και η επιθυμια μου να τις μπαναρω, σε σταθερο και κινητο. οκ το ειδα,αλλα εχεις κανει λαθος παραθεση στο post 20936 γιαυτο εγινε το μπερδεμα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 οκ το ειδα,αλλα εχεις κανει λαθος παραθεση στο post 20936 γιαυτο εγινε το μπερδεμα:) Καλα, δεν θα το κανουμε και θεμα.. Παντως, εβαλα το MagiCall και οποιο και να προσπαθησα να τρεξω, σε αλλα δεν παιρνει τον κωδικο ενεργοποιησης, σε αλλη version λεει οτι δεν ειναι για το κινητο μου και να παρω αλλο αρχειο απο το επισημο σαιτ - που εχει.. διακοψει την παραγωγη του προγραμματος. Τι να κανω, ρε γα**το; Πως το εχετε εσεις κανει και δουλευει, δεν καταλαβαινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλα, δεν θα το κανουμε και θεμα.. Παντως, εβαλα το MagiCall και οποιο και να προσπαθησα να τρεξω, σε αλλα δεν παιρνει τον κωδικο ενεργοποιησης, σε αλλη version λεει οτι δεν ειναι για το κινητο μου και να παρω αλλο αρχειο απο το επισημο σαιτ - που εχει.. διακοψει την παραγωγη του προγραμματος. Τι να κανω, ρε γα**το; Πως το εχετε εσεις κανει και δουλευει, δεν καταλαβαινω.. Αν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από το site τους και βάλεις τον κωδικό ενεργοποίησης που σου δώσανε για τον user του κινητού σου, δεν σου δουλεύει?! Ακόμα κι έτσι, στείλε ένα email στο support τους.... Αν έχεις πληρώσει για κάτι οφείλει να δουλεύει.... Εμένα πάντως που υπήρχε ένα bug με το όνομα, μου απάντησαν άμεσα και το λύσαμε το θέμα. Γενικά όπως είπα δουλεύει άψογα και το θεωρώ το καλύτερο στο είδος του. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 στο ebay θα τα βρεις και γραφουν με ποιο μοντελο ειναι συμβατα. αν κανεις αναζητηση σε αυτο το thread θα τα βρεις,γιατι εχει απασχολησει και αλλους αυτο το θεμα. για να κανεις την αλλαγη μονος σου ειναι πολυ ριψοκινδυνο,η καλυτερη λυση ειναι να το αγορασεις απο ebay και να επικοινωνησεις με την arvato αν αναλαμβανουν να το κανουν και με ποσα χρηματα. ector7 δική μου γνώμη είναι να το πάρεις όλο μαζί (digitizer+lcd). Για να αποκολλήσεις το digitizer από το lcd και να το ξανακολλήσεις θα αποτύχεις 100% (δε χρειάζεται να σου αναλύσω τι ακριβώς εννοώ). Αν δεν είσαι έμπειρος πάνω σε αυτά τα θέματα μη διανοηθείς να την κάνεις αυτή τη δουλειά μόνος σου. Σου μιλάω πάντα εκ πείρας και για να μην πάθεις αυτό που έπαθα εγώ (κατέστρεψα ένα HD2 T-Mobile). Αυτοί που ασχολούνται επίσημα για την επισκευή των HTC και γενικότερα σχεδόν όλων των κινητών και μη είναι όντως η Arvato.Παιδες χιλια ευχαριστω για την απαντηση σας και συγνωμη για τη καθυστερηση στο να απαντησω! Μετα απο πολλη ψαξημο καταληξα και εγω σ'αυτο που αναφερατε.Οτι 1 καλυτερα να παρω σετακι οθονη&digitizer και δευτερο οτι πραγματι ειναι αρκετα δυσκολη και επικηνδυνη η αντικατασταση απο μενα! Το θεμα οτι ειμαι Κυπρο και δε ξερω καταποσο θα βρω καποιο αξιοπιστο σερβις για να μου αλλαξουν την οθονη! Λεω να δω πρωτα πως θα γινει ή ποιος θα κανει την αντικατασταση και μετα να προχωρισω στην αγορα νεας οθονης! Ετσι κι αλλιως πηρα ακομη ενα t-mobile μεταχειρησμενο στα 150ευρο,για να κανω τη δουλεια μου!Φυσικα και αυτο με την ραγισμενη οθονη,ειναι μια χαρα λειτουργησιμο,απλα στη γωνια που ειναι το μικρο ραγισμα δε βλεπω πολυ καθαρα γιατι κανει μερικες χρωματηστες γραμες,αλλα το touch λειτουργει κανονικα και σ'αυτη την περιοχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Το λυσα το θεμα με το MagiCall, ευχαριστω.. Τωρα εχω πηξει ασχημα, γιατι ο φιλος bbbb, με επεισε να δοκιμασω Android ρομ (sd, μαζι με Winmo) και εχω "χασει τη μπαλα". Πανεμορφο λειτουργικο, αλλα πολυ μπερδεψομπουτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 με ρώτησες αν γίνεται να βάλεις android και τι προσφέρει παραπάνω σχετικά με τα wm και σου απάντησα.αν σου φαίνεται δύσκολο,το πετάς και μένεις με τα wm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 με ρώτησες αν γίνεται να βάλεις android και τι προσφέρει παραπάνω σχετικά με τα wm και σου απάντησα.αν σου φαίνεται δύσκολο,το πετάς και μένεις με τα wm Μα δεν σε κατηγορω, φιλε Κρις. Απλα λεω, οτι το Android ΔΕΙΧΝΕΙ πανεμορφο.. αλλα ειναι ΠΑΝ-ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ, ενω λογο του οτι ειναι "ανοικτο" λειτουργικο, ο καθε "σεφ" κανει ο,τι γουσταρει, φτιαχνει οπως θελει τα μενου κτλ. και "χανεις την μπαλα". Ενω σε ΟΛΕΣ τις WinMo ρομς, οσο και διαφορετικα να την εχει φτιαξει ο καθε "σεφ", εχει μια συγκεκριμενη "φιλοσοφια", πολυ γρηγορα μπαινεις στο παιχνιδι. Το χειροτερο με τις Android ρομ, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυτοματισμους στις ρυθμισεις, να φλασαρεις δηλαδη και το λειτουργικο να σου βαζει σχεδον τα παντα αυτοματα. (Εν πασει περιπτωση, οταν βρεις χρονο, αν θες, με βοηθας σε ο,τι σου εχω στειλει σε ΡΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Το χειροτερο με τις Android ρομ, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυτοματισμους στις ρυθμισεις, να φλασαρεις δηλαδη και το λειτουργικο να σου βαζει σχεδον τα παντα αυτοματα. Τι ακριβώς εννοείς ότι σου «βγάζει αυτόματα» το λειτουργικό; Ένα δύο παραδείγματα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 το android έχει αυτοματισμούς αν το ψάξεις.φλασάρεις βάζεις τον google λογαριασμό και μετά με το titanium επαναφέρεις τα πάντα με 2 κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 εχω αγορασει το hd2 απο τον νοεμβρη 2009 και συγκρινοντας το με το desireHD που αγορασα πριν εναμισυ χρονο,μου φαινεται οτι εχει "πεσει"η φωτεινοτητα της οθονης. το εχει παρατηρησει και αλλος αυτο,η απλα το dhd εχει καλυτερη οθονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για να το παρατηρήσει κάποιος αυτό πρέπει να έχει και τα 2 κινητά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για να το παρατηρήσει κάποιος αυτό πρέπει να έχει και τα 2 κινητάπαντως χρηστο θυμαμαι οταν ειχα αγορασει το dHD δεν ειχαν διαφορα στην φωτεινοτητα της οθονης. τωρα βαζω ενα μπλε ανοιχτο wallpaper το ιδιο και στα δυο κινητα,και στο leo αινεται πολυ πιο σκουρο,με τις ιδιες ρυθμισεις στην οθονη,γιαυτο το ειπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts