Jump to content

Να αναβαθμίσω η όχι?

Georgel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Έχω τον έχεις υπολογιστή. AMD 2700XP(χρονισμενο στα 2250Μz),Asus A7V8X-X motherboard,512 MB μνήμη στα 333mz, και κάρτα γραφικών Creative geoforce 4400Ti 128Mb.

Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών με μια PROLINK GF FX5700 256MDD PDF VIVO DVI RETAIL. Θα δω μεγάλη διάφορα η όχι?

Και αξίζει να περάσω στα 64 βιτ. Βρήκα τον AMD 3000 64 με motherboard MSI περίπου 450Ε αιδώ στο Βόλο. Να περιμένω ακόμα?

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για internet και για games.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ.

Κάποια διαφορά ίσως την δεις σε DirectX 9 παιχνίδια, και μάλλον όχι πολύ μεγάλη. Επίσης, η αγορά 64-bit desktop επεξεργαστών είναι κάπως ρευστή ακόμα...

φιλε μου το μηχανημα που εχεις ειναι παρα πολυ καλο και ισως μονο στην καρτα γραφικων θα μπορουσε καποιος να πει οτι υστερει.

παρολα αυτα νομιζω οτι ειναι χασιμο χρηματων η αγορα νεας καρτας γραφικων εφοσον αυτη που εχεις παιζει καλα τα παιχνιδια που χρησιμοποιεις. ;)

ποιος ο λογος να δωσεις τοσα χρηματα για μια καρτα γραφικων που μπορει τωρα να ειναι κορυφαια αλλα σε ενα μηνα να εχει ξεπεραστει???

Το μηχάνημα σου είναι αρκετά καλό και μια αναβάθμιση προσωπικα θα μου φαινόταν σπατάλη χρημάτων. Μόνο αν θέλεις να παίξεις κάποιο παιχνίδι που απαιτεί κάρτα με DirectX 9, πάρε μια καινούργια. Αλλιώς άστο, δεν αξίζει.

Άν είναι αποκλειστικά για παιχνίδια διαδικτίου μην κάνεις τον κόπο.

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (15 Φεβ. 2004 , 07:39)

Καλημέρα σε όλους,

Έχω τον έχεις υπολογιστή. AMD 2700XP(χρονισμενο στα 2250Μz),Asus A7V8X-X motherboard,512 MB μνήμη στα 333mz, και κάρτα γραφικών Creative geoforce 4400Ti 128Mb.

Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών με μια PROLINK GF FX5700 256MDD PDF VIVO DVI RETAIL. Θα δω μεγάλη διάφορα η όχι?

Και αξίζει να περάσω στα 64 βιτ. Βρήκα τον AMD 3000 64 με motherboard MSI περίπου 450Ε αιδώ στο Βόλο. Να περιμένω ακόμα?

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για internet και για games.

Περιμένω τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ.

Αν θες να παίζεις ότι παιχνίδι υπάρχει και θα βγεί τώρα πάρε μια κάρτα γραφικών....αλλά είμαι της άποψης παίρνεις μια καλή και την κρατάς περισσότερο....για αυτό θα έλεγα 5800 και πάνω.....

Όσο για τα 64βιτ τώρα η AMD βγάζει καινούριο Socket οπότε οι επεξεργαστές που θα βγούν για το ίδη υπάρχον θα είναι λίγοι(όπως όταν έβγαλε η Intel socket 423)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Τα ίδια θα προτείνω και εγώ.

Μη κάνεις ακόμα αναβάθμιση αφού το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου... :cool:

Άν όμως θεωρείς οτι τα παιχνίδια δεν παίζουν όπως θέλεις τότε αγόρασε μια καλή κάρτα γραφικών.

( :whistle: όταν λέω καλή εννοώ ακριβή.)

It's the question that drives us...

tipota min kaneis kai pio poli min valeis tin 5700.

asto na pesoun oi times na pas stin 5900 ultra. den tha deis diafora

tha metanoiwseis ta lefta pou edwses

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

http://www.texnokosmos.com