LNinio Δημοσιεύτηκε February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2004 Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Το σπίτι μου δεν έχει ISDN παντού και έτσι η σένδεση του ΝΕΤmod πρέπει να γίνει στην κεντρική γραμμή που βρίσκεται στο σαλόνι. Ο υπολογιστής όμως, βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό το σημείο. Τι μπορώ να κάνω για να συνδεθώ είτε με ISDN είτε με DSL; Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;. Σκέφτηκα να πάρω ασύρματο ISDN τηλέφωνο, αλλά η απόσταση είναι αρκετά μακρυνή και ούτως ή άλλως θα χάνω σε ταχύτητα και θα πέφτω περίπου σε ταχύτητες PSTN! HELP :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αν θες να βάλεις ADSL τότε παίρνεις ένα wireless ADSL router και μια ασυρματη κάρτα δικτύου για τον υπολογιστή σου και είσαι τέλειως. Για ISDN μπορείς να πάρεις ένα router ISDN + wireless access point αλλά πάει πολύ ακριβά. Υπάρχουν κάτι προιοντα της Fritz που κάναν αυτή τη δουλεια αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Πάντως η καλύτερη επένδυση είναι ADSL ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Ας δοκιμάσει και κάτι bluetooth ISDN modem που κυκλοφόρησαν, ε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 εγω παντως εχω το netmod διπλα στο Pc κι ενα καλωδιο να περιφερεται στο σπιτι..... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Εγω παλι εχω φορητο και οποτε θελω νετ τον βαζω διπλα στο νετμοντ και αυτο ειναι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (15 Φεβ. 2004 , 04:19) εγω παντως εχω το netmod διπλα στο Pc κι ενα καλωδιο να περιφερεται στο σπιτι..... Mazi sou..... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Εγω εχω το blue fritz. Απλα κορυφαιο! Ουτε καλωδια ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valotas Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio (15 Φεβ. 2004 , 01:19) Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Το σπίτι μου δεν έχει ISDN παντού και έτσι η σένδεση του ΝΕΤmod πρέπει να γίνει στην κεντρική γραμμή που βρίσκεται στο σαλόνι. Ο υπολογιστής όμως, βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό το σημείο. Τι μπορώ να κάνω για να συνδεθώ είτε με ISDN είτε με DSL; Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;. Σκέφτηκα να πάρω ασύρματο ISDN τηλέφωνο, αλλά η απόσταση είναι αρκετά μακρυνή και ούτως ή άλλως θα χάνω σε ταχύτητα και θα πέφτω περίπου σε ταχύτητες PSTN! HELP :mad: To netmod sindeete me to "kentriko" (as to poume etsi) kalodio toy spitiou soy. An exeis oreksh gia mastoremata, agwrazeis kalodio to sindeeis me to kentriko kai to fairneis ekei pou 8es (konta sto PC sou). Apo ekei xreisimopoeieis to ena apo ta dyo output pou sou dinei to NetMod kai to pas piso sto kentriko, ap' opou kai 8a paroyn granmh ta ypoloipa thlefona tou spitiousou. Mporeis na xrhshmopoihseis kai ta dyo outpout pou dinei to Netmod metaferontas ta sto saloni sou opou htan kai to kentriko etsi wste na mporeseis na syndesei merika thlefona me to ena kai merika me to allo. Egw toulaxiston authn thn lysh xrhshmopoihsa gia na mhn agwrazw ksexwristo ISDN Terminal Adaptor, mias kai se aythn thn periptwsh eprepe pali na traviksw kalodio apo to PC sto NetMod. To kalodio pou 8a xrhshmopoihseis prosekse na exei 4 xalkina kalodiakia(mou fenete!) etsi wste na mhn xreiazete na trevikseis apo to saloni sto PC kai vice-versa alla xrhshmopoieis ta 2 gia thn mia katey8hnsh kai ta alla dyo gia thn allh. Elpizw na egina katanohtos! PS>Asxeto, alla authn thn douleia den eprepe na thn kanei enas texnikos tou OTE mias kai gia auto plhrwnete! Na parei kapoios to NetMod kai na syndesei dyo xalkina kalodiakia den nomizw pws einai tromerh douleia! Παράθεση valotaswashere http://www.spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/88x31/take.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Valota akrivos afto to sitima exo spiti... Fisika ke den to kani OTEatzis... Aftu pu kani ine na su dosi to tilefono proin OTEatzi pu to kani em MONO 35.000 prin 3 xronia.... GRRRRR Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 ως γνωστον οι ΟΤΕτζηδες δεν ασχολουνται με τετοια πραγματα (ξερουνε; εμενα μου ειπε οτι θα συνδεσω τον υπολογιστη στην υποδοχη του τηλεφωνου τοτε που ειχε ερθει, αλλα ητανε πρωι πρωι κυριακη και βαριομουνα να το συζητησω). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Να'στε καλά παιδιά, για την βοήθειά σας. Valota ήσουν κατατοπιστηκότατος!!!! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Ολα αυτα τα wireless lan, routers κλπ επηρρεαζονται απο τους τοιχους??? θελω πχ να δημιουργησω lan με Η/Υ σε διπλανο δωματιο, θα μπορεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (16 Φεβ. 2004 , 00:33) Ολα αυτα τα wireless lan, routers κλπ επηρρεαζονται απο τους τοιχους??? θελω πχ να δημιουργησω lan με Η/Υ σε διπλανο δωματιο, θα μπορεσω? Ε, ναί. Για τόσο μικρές αποστάσεις με εμπόδια, συνήθως πάντα υπάρχει αρκετό σήμα για ένα καλό link. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (16 Φεβ. 2004 , 00:33) Ολα αυτα τα wireless lan, routers κλπ επηρρεαζονται απο τους τοιχους??? θελω πχ να δημιουργησω lan με Η/Υ σε διπλανο δωματιο, θα μπορεσω? κανένα πρόβλημα για 2-3 τοίχους, εμένα πάει και στο πάνω πάτωμα! ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (15 Φεβ. 2004 , 22:28) ως γνωστον οι ΟΤΕτζηδες δεν ασχολουνται με τετοια πραγματα (ξερουνε; εμενα μου ειπε οτι θα συνδεσω τον υπολογιστη στην υποδοχη του τηλεφωνου τοτε που ειχε ερθει, αλλα ητανε πρωι πρωι κυριακη και βαριομουνα να το συζητησω). Κυριακή πρωί ήρθε άνθρωπος από τον ΟΤΕ; Πρώτη φορά το ακούω αυτό :!: :wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Thankzzz παιδια!! Θα προσφυγω σε ασυρματη λυση τελικα γιατι ΜΙΣΩ τα καλωδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (16 Φεβ. 2004 , 14:49) Thankzzz παιδια!! Θα προσφυγω σε ασυρματη λυση τελικα γιατι ΜΙΣΩ τα καλωδια! kai kala kaneis Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (16 Φεβ. 2004 , 03:36) Κυριακή πρωί ήρθε άνθρωπος από τον ΟΤΕ; Πρώτη φορά το ακούω αυτό :!: :wacko: :blink: Και σε εμένα κυριακή και μετά από τρείς μήνες που είχα κάνει την αίτηση. Ρώτησα και άλλους και στους περισότερους είχαν πάει κυριακή. Γιατί; :wacko: :cry: :!: Μα το βρήκαν σαν κόλπο. Πήγαιναν πάντα κυριακή γιατί λέει τις άλλες μέρες δεν προλάβαιναν και φυσικά έπαιρναν διπλό ημερομίσθιο. :lol: :lol: :lol: Είμαι σίγουρος ότι αν θα γίνει ένα poll με το πότε ήρθε ο οτεατζής σπίτι σας η Κυριακή θα βγεί πρωταθλήτρια. :alien: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kail (16 Φεβ. 2004 , 19:03) Και σε εμένα κυριακή και μετά από τρείς μήνες που είχα κάνει την αίτηση. Ρώτησα και άλλους και στους περισότερους είχαν πάει κυριακή. Γιατί; :wacko: :cry: :!: Μα το βρήκαν σαν κόλπο. Πήγαιναν πάντα κυριακή γιατί λέει τις άλλες μέρες δεν προλάβαιναν και φυσικά έπαιρναν διπλό ημερομίσθιο. :lol: :lol: :lol: Είμαι σίγουρος ότι αν θα γίνει ένα poll με το πότε ήρθε ο οτεατζής σπίτι σας η Κυριακή θα βγεί πρωταθλήτρια. :alien: πάντα κυριακή γιατί ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ επιμένουν στις διπλουπερωρίες, δηλαδή Κυριακές, Σάββατο βράδυ κτλ. Εμάς όποτε σπάει σωλήνας της ΕΥΔΑΠ, περιμένουμε το Σ/Κ το συνεργείο... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts