lysseas Δημοσιεύτηκε November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2009 Γεια σας, Έχω το εξής ερώτημα: Κάνει διαφορά αν μεταφέρω εικόνα από το blu-ray ενός laptop σε τηλεόραση που είναι ΑΠΛΗ HD (όχι full) 32'', μέσω hdmi ή vga; (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, τον ήχο έχω σκοπό να τον μεταφέρω από το laptop στο homecinema.) υγ Η τηλεόραση υπάρχει και δεν αλλάζει προς το παρόν, το ερώτημα είναι αν έχει νόημα το laptop που θα πάρω να έχει οπωσδήποτε hdmi για να μεταφέρω blu ray στη συγκεκριμένη tv. Thanx εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 (μεταφορά από D+G) αν το laptop έχει blu ray, δεν θα έχει και HDMI; Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 χρειάζεσαι hdmi για να εχεις και καλύτερη ποιότητα εικόνας εκτος αυτου πλεον ολα τα λαπτοπ εχουν hdmi Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 χρειάζεσαι hdmi για να εχεις και καλύτερη ποιότητα εικόνας εκτος αυτου πλεον ολα τα λαπτοπ εχουν hdmi +1 συμφωνώ. Καλύτερη ποιότητα! Παράθεση Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Η Vga δεν υποστηριζει προφανως HD προτοκολα. Αρα αμα θες HD ποιοτητα μιας και εχεις Blue Ray οποςδηποτε HDMI!! Εχεις και 32 TV. Μετραει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Η ποιότητα HDMI έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το DVI? Θέλω να πάρω οθόνη για τον υπολογιστή αλλά λίγες έχουν υποδοχή HDMI!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Όχι. Για να συνδέσεις μια οθόνη σε έναν υπολογιστή, το DVI κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Η ποιότητα HDMI έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το DVI? Θέλω να πάρω οθόνη για τον υπολογιστή αλλά λίγες έχουν υποδοχή HDMI!! με dvi την εχω συνδεσει και λειτουργει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 VGA cable σημαίνει αναλογικό σήμα. DVI cable σημαίνει ψηφιακό σήμα. Οπότε πάντα καλύτερα να χρησιμοποιείται DVI. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts