trikalos Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Εδώ και δυο μέρες που το έχω στα χεριά μου http://www.e-mobilo.com/cjn97.html έχω να πω τα καλυτέρα, σε σύγκριση με το Κ599 στην δική μου την περίπτωση είναι ποιο λειτουργικό (με το πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις και το Π κεφάλαιο !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Το συγκεκριμένο κινητό μάλλον είναι ότι ποιοτικοτερο έχουν να παρουσιάσουν οι κινέζοι ως σήμερα κατασκευαστικά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_2w Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 δηλαδη αυτο ειναι καλυτερο απο το V902? βιντεο απο το youtube τρεχει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ολα τα κινεζικα περιπου εχουν ιδιο λογισμικο,απλα ποιοτικα το συγκεκριμενο ειναι λιγο καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 παιδια τα κινεζικα δεχονται java εφαρμογες? θελω να παρω ενα κινεζικο dual sim και να βαλω εφαρμογη αυτοματο τηλεφωνητη. symbian δεν εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 παιδια τα κινεζικα δεχονται java εφαρμογες? θελω να παρω ενα κινεζικο dual sim και να βαλω εφαρμογη αυτοματο τηλεφωνητη. symbian δεν εχουν? δεχονται εφαρμογες java, για τον αυτοματο τηλεφωνητη , αν και δεν το εχο δοκημασει, πρεπει να γινετε σε ολα τα τηλεφωνα, και δεν εχουν symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitequeen Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 παιδια και εγω ενδιαφερομαι για το Ε2000 αλλα αναρωτιεμαι τι γινεται απο θεμα ακτινοβολιας και ποσο επιβλαβη ειναι σε σχεση με τα κινητα μαρκας... Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σκοτώνουν αγελάδα στα 15 μέτρα,μην το πάρεις Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδια και εγω ενδιαφερομαι για το Ε2000 αλλα αναρωτιεμαι τι γινεται απο θεμα ακτινοβολιας και ποσο επιβλαβη ειναι σε σχεση με τα κινητα μαρκας... Ξερει κανεις τι παιζει? μην ανυσιχεις δεν υπαρχει καπιο προβλημα!!, εχουν γινει και μετρησεις sar, που υπαρχουν εδο στο forum και ειναι στο θεμα του κ599 στις πρωτες σεληδες (αν δεν κανω λαθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts