alkis_7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Η κάνε ένα scanάρισμα το κινητό για ιούς με κάποιο πρόγραμμα ή αν συνεχίσει να μη φεύγει SUS. Θα χάσεις τα πάντα βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silents Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Η κάνε ένα scanάρισμα το κινητό για ιούς με κάποιο πρόγραμμα ή αν συνεχίσει να μη φεύγει SUS. Θα χάσεις τα πάντα βέβαια.. εκανα σκαναρισμα με το dr web light και επισης κατεβασα το push air και δεν βρισκει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Συνεχίζει τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silents Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Συνεχίζει τα ίδια; δυστυχως ναι την δευτερη λυση που προτεινες δεν την επιχειρησα ειναι το τελευταιο αν δεν βρεθει μια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Κράτα το σαν την τελευταία επιλογή αν και δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν με αλλαγή μπαταρίας ολα επανήλθαν στο φυσιολογικό... τελικά ολα καλα το έβαλα 2 φορές στον φούρνο μετά που το έλυσα και την δεύτερη φορά επανήλθε η οθόνη το καλό επίσης είναι ότι με φλας που προσπαθούσα να το σηνεφερω δεν κατάφερα ούτε μια φορά να κάνω κάτι ολοκληρωμένο οπότε με το που άνοιξε ήταν ακριβώς όπως το είχα αφήσει τρελάθηκα απο την χαρά μου :D:D:D:D:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis28kilkis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημερα σε ολους! Σημερα θα παω να παρω στα 90Ε το συγγεκριμενο κινητο δεν ξερω αν ειναι λογικη η τιμη του αλλα οποιος ξερει μπορει να με βοηθησει να το αναβαθμησουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis28kilkis Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλησπερα παιδια αυριο θα παω να παρω το συγκεκριμενο κινητο <μεταχηρισμενο> σε καλη κατασταση και θελω να το βαλω καινουργια εκδοση.. 4.0.4 ??οποια γνωριζεται εσεις!Φυσικα μην καταστρεψουμε το κινητο!! πλακα κανω..θα ηθελα ομως και καποιο βιντεο δεν ειμαι και σχετικος πολυ με το θεμα θα περιμενω την βοηθεια σας!ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m33 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπερα μιπος ξερει καποιος πως μπορω να παρω επαφες και μυνηματα απο το χ10 γιατι το τατσ δεν δουλεβει με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το Sony PC Companion sos......ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 MyBackup Pro ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m33 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 MyBackup Pro ... Καταρχας ευχαριστω οπως ειπα και πριν το touch screen ειναι νεκρο δεν ανταποκρινεται αρα δεν εχω καμια προσβαση στο περιβαλον της συσκευης αλλα πριν κανω οτι διποτε πρεπει να τραβιξω παση θυσια καποια data επαφες-μυνηματα κλπ sos καιγομαι. η προταση σου ηταν οκ αλλα δεν μπορω να την αξιοποιησω λογο της νεκρωσης του touch screen.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καταρχας ευχαριστω οπως ειπα και πριν το touch screen ειναι νεκρο δεν ανταποκρινεται αρα δεν εχω καμια προσβαση στο περιβαλον της συσκευης αλλα πριν κανω οτι διποτε πρεπει να τραβιξω παση θυσια καποια data επαφες-μυνηματα κλπ sos καιγομαι. η προταση σου ηταν οκ αλλα δεν μπορω να την αξιοποιησω λογο της νεκρωσης του touch screen.... Δοκίμασε το my phone explorer αν ανοίγει θα κάνεις δουλειά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια αυριο θα παω να παρω το συγκεκριμενο κινητο <μεταχηρισμενο> σε καλη κατασταση και θελω να το βαλω καινουργια εκδοση.. 4.0.4 ??οποια γνωριζεται εσεις!Φυσικα μην καταστρεψουμε το κινητο!! πλακα κανω..θα ηθελα ομως και καποιο βιντεο δεν ειμαι και σχετικος πολυ με το θεμα θα περιμενω την βοηθεια σας!ευχαριστω!!! Επειδη σε αυτο το κινητο εχω βαλει οτι εκδοση εχει βγει απο τους xda ,για μενα μην βαλεις ICS ποσο μαλλον JB που εχει βγει.Το κινητο θα σερνεται και δεν θα εχεις καποια βασικα πραγματα οπως πληρως λειτουργικη καμερα.Επισης θα σερνεται γιατι δεν θα εχεις πολυ ελευθερη ram.Αυτη τη περιοδο και μετα απο ενα χρονο χρησης και αλλαγης roms,ειναι στην καλυτερη κατασταση το κινητο απο πλευρας λειτουργικοτητας και perfomance.Φυσικα εχω GB rom πανω του Feravolt v22 Marvel χρονισμενο στα 1113mhz.Αμα θες λιγη βοηθεια και μπορω να το κανω ευχαριστως Edited February 22, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου (επιτέλους) κινητό με android. οπότε ξεκίνησα να διαβάζω και να μαθαίνω για roms kernels κλπ... ψάχνω λοιπόν κάποιο rom να έχει καλή διαχείριση μπαταρίας γιατί η κοπέλα μου που το δούλευε μέχρι τώρα είχε πολλά παράπονα με την μπαταρία (18 ώρες max :() ακόμα και μετά την αναβάθμιση στο επίσημο 2.3.3 . Προς το παρόν δοκίμασα το cmx10 γιατί είναι πιό κοντά στην τελευταία έκδοση android. Είναι αρκετά πιο γρήγορο το κινητό στην απόκριση αλλά μου έκανε κάτι κολλήματα με την χρήση και είπα να ψάξω για κάτι άλλο. Εδώ είδα ότι προτείνεται το FeraLab*** v22 Marvel ROM http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25329710&postcount=2448 βρήκα επίσης και το Slimbean for Xperia X10 v 4.0 **~ Kickass Edition ~** http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064389 το έχετε δοκιμάσει το παραπάνω; αν ναι ακούω εντυπώσεις. αν όχι πιό προτιμάτε για καλή διαχείρηση μπαταρίας; Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου (επιτέλους) κινητό με android. οπότε ξεκίνησα να διαβάζω και να μαθαίνω για roms kernels κλπ... ψάχνω λοιπόν κάποιο rom να έχει καλή διαχείριση μπαταρίας γιατί η κοπέλα μου που το δούλευε μέχρι τώρα είχε πολλά παράπονα με την μπαταρία (18 ώρες max :() ακόμα και μετά την αναβάθμιση στο επίσημο 2.3.3 . Προς το παρόν δοκίμασα το cmx10 γιατί είναι πιό κοντά στην τελευταία έκδοση android. Είναι αρκετά πιο γρήγορο το κινητό στην απόκριση αλλά μου έκανε κάτι κολλήματα με την χρήση και είπα να ψάξω για κάτι άλλο. Εδώ είδα ότι προτείνεται το FeraLab*** v22 Marvel ROM http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25329710&postcount=2448 βρήκα επίσης και το Slimbean for Xperia X10 v 4.0 **~ Kickass Edition ~** http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064389 το έχετε δοκιμάσει το παραπάνω; αν ναι ακούω εντυπώσεις. αν όχι πιό προτιμάτε για καλή διαχείρηση μπαταρίας; Eγω εχω την v22 και ειναι φοβερη.Να μην βαλεις την kickass γιατι ειναι JB και θα εχεις πολλα προβληματα και καθολου καλη μπαταρια.Αφου σε αφορα το θεμα μπαταρια δεν θα φυγεις απο GB rom Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Για όσους θέλουν να έχουν εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές, από προσωπική εμπειρία σας προτείνω την Donut HD με Doomkernel. Είναι ο μόνος συνδυασμός που δεν τρελαίνει το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορείς να μετράς το Broadband και το χρόνο ομιλίας για σύνδεση με wind για το χ10? Οχι αυτές που δίνει η wind γιατί είναι "χαμηλού επιπέδου". Ευχαριστώ Edited March 2, 2013 by nikosf1234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορείς να μετράς το Broadband και το χρόνο ομιλίας για σύνδεση με wind για το χ10? Οχι αυτές που δίνει η wind γιατί είναι "χαμηλού επιπέδου". Ευχαριστώ Δυστυχώς όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν το Phone Usage και το Net Counter μπορούν να κάνουν την δουλειά σου. Αν βέβαια τελικά βάλεις ICS ROM και πάνω, αυτή η δυνατότητα είναι ενσωματωμένη εξ αρχής μέσα στο λειτουργικό. Edited March 3, 2013 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Δεν ξέρω αν το Phone Usage και το Net Counter μπορούν να κάνουν την δουλειά σου. Αν βέβαια τελικά βάλεις ICS ROM και πάνω, αυτή η δυνατότητα είναι ενσωματωμένη εξ αρχής μέσα στο λειτουργικό. Χρησιμοποιούσα το Phone Usage πριν που είχα 2 ώρες συνολικό χρόνο (κινητά & σταθερά) Με τη wind τώρα έχω 1500 προς σταθερά και 150 προς κινητά και 350 ΜΒ. Αν υπάρχει τρόπος να γίνει διαχωρισμός μεταξύ κινητών και σταθερών. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 κενό μήνυμα στο 1212 και ότι ξεκαθαρίσεις.. τουλάχιστον είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 κενό μήνυμα στο 1212 και ότι ξεκαθαρίσεις.. τουλάχιστον είναι δωρεάν Δεν κατάλαβα. Τι θα γίνει αν στείλω κενό μήνυμα στο 1212? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 σου λεει τα δωρεάν λεπτά που εχεις υπόλοιπο απο το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 σου λεει τα δωρεάν λεπτά που εχεις υπόλοιπο απο το πρόγραμμα Τι ακριβώς? Από τα 1500' προς σταθερά ή από τα 150' προς κινητά? Αν μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ας μην επεκταθούμε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο παρόν θέμα γιατί είμαστε ήδη off topic. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts