kotsos24 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Γιώργο το x10 έχει επίσημη αναβάθμιση μέσω PCcompanion για 2.3.3. Ήταν το ευτυχές γεγονός του 2011! Για 4.0 όντως θα χρειαστεί κάποια custom Rom! εκανα τη διαδικασια με το pc compsnion αλλα τιποτα παλι στην 2.1 με παει, ξερεις που θα τη βρω και να την περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 εκανα τη διαδικασια με το pc compsnion αλλα τιποτα παλι στην 2.1 με παει, ξερεις που θα τη βρω και να την περασω? Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι κάτι έκανες λάθος. Δοκίμασε αναβάθμιση και με την άλλη σουίτα της SONY. Ψάξε για "Sony Update Service" και θα σου το βγάλει για κατέβασμα. Δοκίμασε μέσα από εκεί. Η 2.3.3 έχει κυκλοφορήσει πλέον για όλα τα brand είτε generic είτε παρόχων. Θα έπρεπε να σου βγάζει την αναβάθμιση οπωσδήποτε ΕΚΤΟΣ αν είναι αμερικανικό! Και δεν είναι x10i αλλά x10a κάτι βέβαια που σημαίνει ότι θα ήταν κλειδωμένο πιθανότατα και σε κάποιον ξένο πάροχο, με άμεση συνέπεια να μην δέχεται ελληνική SIM αλλά εφόσον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται άρα έχεις κάνει κάτι λάθος όπως είπα και στην αρχή!!! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι κάτι έκανες λάθος. Δοκίμασε αναβάθμιση και με την άλλη σουίτα της SONY. Ψάξε για "Sony Update Service" και θα σου το βγάλει για κατέβασμα. Δοκίμασε μέσα από εκεί. Η 2.3.3 έχει κυκλοφορήσει πλέον για όλα τα brand είτε generic είτε παρόχων. Θα έπρεπε να σου βγάζει την αναβάθμιση οπωσδήποτε ΕΚΤΟΣ αν είναι αμερικανικό! Και δεν είναι x10i αλλά x10a κάτι βέβαια που σημαίνει ότι θα ήταν κλειδωμένο πιθανότατα και σε κάποιον ξένο πάροχο, με άμεση συνέπεια να μην δέχεται ελληνική SIM αλλά εφόσον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται άρα έχεις κάνει κάτι λάθος όπως είπα και στην αρχή!!! κατεβασα και το Sony Update Service και πριν κανω ανβαθμηση μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση(λεει αν εχετε προβλημα με τη συσκευη προχωρηστε)οπως ακριβως λεει και το PC companion!! εσυ το εχεις κανει και περασες την 2.3.3? δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Γιώργο το x10 έχει επίσημη αναβάθμιση μέσω PCcompanion για 2.3.3. Ήταν το ευτυχές γεγονός του 2011! Για 4.0 όντως θα χρειαστεί κάποια custom Rom! Έχεις απόλυτο δίκιο. Δικό μου λάθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 πηρα τηλ στην sony hellas και μου ειπαν προσπαθησε καθε μερα με το pc companion, αυτο σημβαινει διοτι το καθε κινητο ειναι προγαραμματισμενο για διαφορες εταιριες κινητης τηλ και κατι τετοια ,εμενα κουφα μου ακουγωντε αυτα, η εχεις σωστη υποστηριξη σαν σοβαρη εταιρια η δεν εχεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 κανε μια επιδιόρθωση τηλ μέσω zeus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 κανε μια επιδιόρθωση τηλ μέσω zeus τι ειναι το zeus φιλε μου?? βοηθα λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το SEUS (Sony Ericsson Update Service) πρέπει να εννοεί το παλικάρι. Αυτό που σου πρότεινα κι εγώ. Αυτό που σου είπαν από την Sony Hellas ισχύει, αλλά για καινούριες αναβαθμίσεις οι οποίες έχουν βγει για ορισμένα firmware versions στην ίδια συσκευή (Π.χ. Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση γι αυτές που είναι από Vodafone αλλά όχι για αυτές που είναι από Cosmote). Το ζήτημα είναι πως αυτή η αναβάθμιση σε 2.3.3 είναι σχετικά παλιά (χρόνος και βάλε) οπότε δεν μου φαίνεται λογικό να μην υπάρχει για κάποιο firmware. Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 κανε μια επιδιόρθωση τηλ μέσω zeus Αν εννοεις με seus εχω κανει αλλα τιποτα και παλι.κολημενο στην 2.1 το μαμημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 δοκιμασε με καπιο file manager kai me root φυσικα 1 να αλαξεις τα νουμερα του build.pro αν θυμαμε καλα για να παρει διαφορετικο update πχ generic 2 βαλε xrecovery παρε buck up καλου κακου και εγκατεστησε την 2.3 μεσω xrecovery την ρομ ειναι ευκολο να την βρεις 3 μπορεις να φλασαρεις μεσω tft file μεσω flastool εχουμε αναφερθει και εδω σε ολα αυτα απλα ειναι καμποσες σελιδες πισω και δεν θυμαμε ακριβως που περνα μια βολτα απο εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617 και απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα παιδια... Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με την καμερα του x10 μου... Χρησιμοποιουσα μια εφαρμογη απο το Google play ωστε να εχω φλας και ξαφνικα προχθες παγωνει οταν παω να βγαλω φωτο και μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο... Επιπλεον ουτε η custom καμερα λειτουργει.. Μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη... Μηπως υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα ή εστω να ξερει πως να βοηθησει..? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Βγάλε την εφαρμογή να δεις αν εξομαλυνθεί η κατάσταση και ξανά πέρασέ την. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλησπερα!!επειδη ετοιμαζομαι να ρουταρο το κινητο ενος φιλου μου θα ηθελα απο εμπειρια να μου πειτε ποια ρομ ειναι ποιο σταθερη?σε 2.3 η και 4.0 αν υπαρχει σας ευχαριστω!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 φυσικα η δικια του Σβισε μερικα απ μετα το ρόοτ και ψαξε στο xda gia fps uncap / περνα και ενα ρεκοβερυ βαλε και τις συντομευσεις στιν μπαρα ειδοποιησεων και γενικος με λιγο ψαξιμο η μαμα ρομ βελτιωνεται παρα πολυ απλα πριν καθε απντειτ περνεις μπακ απ απο ρεκοβερυ καλου κακου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Σταθερότερη και με όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου είναι η 2.3.3 της μαμάς sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damienmaguire Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Επειδη δεν επισκεφτομαι το φορουμ συχνα, που μπορω να βαλω αγγελια ενα x10; υπαρχει καποιο σεξιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Επειδη δεν επισκεφτομαι το φορουμ συχνα, που μπορω να βαλω αγγελια ενα x10; υπαρχει καποιο σεξιον; αγορά και πώληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damienmaguire Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 αγορά και πώληση Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myphone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. αυτο μου βγαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myphone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. αυτο μου βγαζει.. βασικα για να το εμφανισει πρεπει να εισαι γραμμενος για πανω απο χρονο και να εχεις στειλει εναν καποιο αριθμο ποστ στο φορουμ... δεν ξερωαν ισχυει και κατι αλλο κατι τετοιο ισχυει (και καλως ισχυει κατ'εμε!) για να ειναι πιο αξιοπιστες οι συναλαγες!!! υπαρχει και το aggeliopolis παντως και το ricardo... (ειμαστε λιγο off topic, by the way) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damienmaguire Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 βασικα για να το εμφανισει πρεπει να εισαι γραμμενος για πανω απο χρονο και να εχεις στειλει εναν καποιο αριθμο ποστ στο φορουμ... δεν ξερωαν ισχυει και κατι αλλο κατι τετοιο ισχυει (και καλως ισχυει κατ'εμε!) για να ειναι πιο αξιοπιστες οι συναλαγες!!! υπαρχει και το aggeliopolis παντως και το ricardo... (ειμαστε λιγο off topic, by the way) σε τετοιες σελιδες θα μου ερθουν ενα καρο μηνυματα απο και καλα ξενους που θελουν να στειλουν ενα κινητο στο γιο τους που ειναι στην νιγηρια ή στην ακτη ελεφαντοστου ή καποια εκει γυρω χωρα. τσαμπα ταλαιπωρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δυστυχώς δεν έχεις πρόσβαση στο buy and sell οπότε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 καλησπερα το τηλ σταμάτησε να λειτουργεί και το μόνο που κανει ειναι να αναβοσβεινει ενα κοκινο φωτάκι λεντ οταν το βάζω στην πρίζα και την δόνηση οταν παω να το ανοιξω μετα απο εκει τπτ ουτε οθόνη τπτ μηδέν υπάρχει περίπτωση να τα έφτυσε η μπαταρια? η κάηκε εντελώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Σε αντιστοιχη περιπτωση στο παρελθον με αλλαγη μπαταριας ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) καλησπερα, θα προσπαθησω να ρουταρω το χ10 ενος φιλου μου, ξερει κανεις που ειναι γραμμενες οι ακριβεις ενεργειες και Πως περναμε μια custom rom στο κινητο και που τις βρισκουμαι? ευχαριστω πολυ, ειναι η πρωτη φορα που το προσπαθω και ελπιζω να με βοηθησετε... Edited January 30, 2013 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silents Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω το κινητο ερχεται μια ειδοποιηση σαν μηνυμα δεν μπορω να το ανοιξω που λεει το εξης:bendydripp9658@jabber.net.nz το σπασιμο οτι κα8ε λιγο και λιγακι κανει σαν ειδοποιηση μηνυματος ξερετε τι μπορω να κανω για να απαλλαγω απο αυτην την σαχλαμαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts