Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιώργο το x10 έχει επίσημη αναβάθμιση μέσω PCcompanion για 2.3.3.

Ήταν το ευτυχές γεγονός του 2011!

Για 4.0 όντως θα χρειαστεί κάποια custom Rom!

εκανα τη διαδικασια με το pc compsnion αλλα τιποτα παλι στην 2.1 με παει, ξερεις που θα τη βρω και να την περασω?

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα τη διαδικασια με το pc compsnion αλλα τιποτα παλι στην 2.1 με παει, ξερεις που θα τη βρω και να την περασω?

Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι κάτι έκανες λάθος. Δοκίμασε αναβάθμιση και με την άλλη σουίτα της SONY. Ψάξε για "Sony Update Service" και θα σου το βγάλει για κατέβασμα. Δοκίμασε μέσα από εκεί. Η 2.3.3 έχει κυκλοφορήσει πλέον για όλα τα brand είτε generic είτε παρόχων. Θα έπρεπε να σου βγάζει την αναβάθμιση οπωσδήποτε ΕΚΤΟΣ αν είναι αμερικανικό! Και δεν είναι x10i αλλά x10a κάτι βέβαια που σημαίνει ότι θα ήταν κλειδωμένο πιθανότατα και σε κάποιον ξένο πάροχο, με άμεση συνέπεια να μην δέχεται ελληνική SIM αλλά εφόσον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται άρα έχεις κάνει κάτι λάθος όπως είπα και στην αρχή!!!

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι κάτι έκανες λάθος. Δοκίμασε αναβάθμιση και με την άλλη σουίτα της SONY. Ψάξε για "Sony Update Service" και θα σου το βγάλει για κατέβασμα. Δοκίμασε μέσα από εκεί. Η 2.3.3 έχει κυκλοφορήσει πλέον για όλα τα brand είτε generic είτε παρόχων. Θα έπρεπε να σου βγάζει την αναβάθμιση οπωσδήποτε ΕΚΤΟΣ αν είναι αμερικανικό! Και δεν είναι x10i αλλά x10a κάτι βέβαια που σημαίνει ότι θα ήταν κλειδωμένο πιθανότατα και σε κάποιον ξένο πάροχο, με άμεση συνέπεια να μην δέχεται ελληνική SIM αλλά εφόσον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται άρα έχεις κάνει κάτι λάθος όπως είπα και στην αρχή!!!

κατεβασα και το Sony Update Service και πριν κανω ανβαθμηση μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση(λεει αν εχετε προβλημα με τη συσκευη προχωρηστε)οπως ακριβως λεει και το PC companion!! εσυ το εχεις κανει και περασες την 2.3.3?

δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.

Γιώργο το x10 έχει επίσημη αναβάθμιση μέσω PCcompanion για 2.3.3.

Ήταν το ευτυχές γεγονός του 2011!

Για 4.0 όντως θα χρειαστεί κάποια custom Rom!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δικό μου λάθος.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πηρα τηλ στην sony hellas και μου ειπαν προσπαθησε καθε μερα με το pc companion, αυτο σημβαινει διοτι το καθε κινητο ειναι προγαραμματισμενο για διαφορες εταιριες κινητης τηλ και κατι τετοια ,εμενα κουφα μου ακουγωντε αυτα, η εχεις σωστη υποστηριξη σαν σοβαρη εταιρια η δεν εχεις !!!

Το SEUS (Sony Ericsson Update Service) πρέπει να εννοεί το παλικάρι. Αυτό που σου πρότεινα κι εγώ.

Αυτό που σου είπαν από την Sony Hellas ισχύει, αλλά για καινούριες αναβαθμίσεις οι οποίες έχουν βγει για ορισμένα firmware versions στην ίδια συσκευή (Π.χ. Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση γι αυτές που είναι από Vodafone αλλά όχι για αυτές που είναι από Cosmote).

Το ζήτημα είναι πως αυτή η αναβάθμιση σε 2.3.3 είναι σχετικά παλιά (χρόνος και βάλε) οπότε δεν μου φαίνεται λογικό να μην υπάρχει για κάποιο firmware.

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

δοκιμασε με καπιο file manager kai me root φυσικα

1 να αλαξεις τα νουμερα του build.pro αν θυμαμε καλα για να παρει διαφορετικο update

πχ generic

2 βαλε xrecovery παρε buck up καλου κακου και εγκατεστησε την 2.3 μεσω xrecovery

την ρομ ειναι ευκολο να την βρεις

3 μπορεις να φλασαρεις μεσω tft file μεσω flastool

εχουμε αναφερθει και εδω σε ολα αυτα απλα ειναι καμποσες σελιδες πισω και δεν θυμαμε

ακριβως που

περνα μια βολτα απο εδω

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617

και απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746

Καλησπερα παιδια... Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με την καμερα του x10 μου... Χρησιμοποιουσα μια εφαρμογη απο το Google play ωστε να εχω φλας και ξαφνικα προχθες παγωνει οταν παω να βγαλω φωτο και μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο... Επιπλεον ουτε η custom καμερα λειτουργει.. Μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη... Μηπως υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα ή εστω να ξερει πως να βοηθησει..? Ευχαριστω...

Βγάλε την εφαρμογή να δεις αν εξομαλυνθεί η κατάσταση και ξανά πέρασέ την.

• 4 weeks later...
καλησπερα!!επειδη ετοιμαζομαι να ρουταρο το κινητο ενος φιλου μου θα ηθελα απο εμπειρια να μου πειτε ποια ρομ ειναι ποιο σταθερη?σε 2.3 η και 4.0 αν υπαρχει σας ευχαριστω!!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

φυσικα η δικια του

Σβισε μερικα απ μετα το ρόοτ και ψαξε στο xda gia fps uncap / περνα και ενα ρεκοβερυ βαλε και τις συντομευσεις στιν μπαρα ειδοποιησεων

και γενικος με λιγο ψαξιμο η μαμα ρομ βελτιωνεται παρα πολυ απλα πριν καθε απντειτ περνεις μπακ απ απο ρεκοβερυ καλου κακου

Επειδη δεν επισκεφτομαι το φορουμ συχνα, που μπορω να βαλω αγγελια ενα x10; υπαρχει καποιο σεξιον;

αγορά και πώληση

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης;

Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myphone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση.

αυτο μου βγαζει..

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης;

Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myphone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση.

αυτο μου βγαζει..

βασικα για να το εμφανισει πρεπει να εισαι γραμμενος για πανω απο χρονο και να εχεις στειλει εναν καποιο αριθμο ποστ στο φορουμ...

δεν ξερωαν ισχυει και κατι αλλο

κατι τετοιο ισχυει (και καλως ισχυει κατ'εμε!) για να ειναι πιο αξιοπιστες οι συναλαγες!!!

υπαρχει και το aggeliopolis παντως και το ricardo...

(ειμαστε λιγο off topic, by the way)

[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικα για να το εμφανισει πρεπει να εισαι γραμμενος για πανω απο χρονο και να εχεις στειλει εναν καποιο αριθμο ποστ στο φορουμ...

δεν ξερωαν ισχυει και κατι αλλο

κατι τετοιο ισχυει (και καλως ισχυει κατ'εμε!) για να ειναι πιο αξιοπιστες οι συναλαγες!!!

υπαρχει και το aggeliopolis παντως και το ricardo...

(ειμαστε λιγο off topic, by the way)

σε τετοιες σελιδες θα μου ερθουν ενα καρο μηνυματα απο και καλα ξενους που θελουν να στειλουν ενα κινητο στο γιο τους που ειναι στην νιγηρια ή στην ακτη ελεφαντοστου ή καποια εκει γυρω χωρα. τσαμπα ταλαιπωρια.

Δυστυχώς δεν έχεις πρόσβαση στο buy and sell οπότε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση :)

• 3 weeks later...

καλησπερα

το τηλ σταμάτησε να λειτουργεί και το μόνο που κανει ειναι να αναβοσβεινει ενα κοκινο φωτάκι λεντ οταν το βάζω στην πρίζα

και την δόνηση οταν παω να το ανοιξω

μετα απο εκει τπτ ουτε οθόνη τπτ μηδέν

υπάρχει περίπτωση να τα έφτυσε η μπαταρια? η κάηκε εντελώς?

καλησπερα, θα προσπαθησω να ρουταρω το χ10 ενος φιλου μου, ξερει κανεις που ειναι γραμμενες οι ακριβεις ενεργειες και Πως περναμε μια custom rom στο κινητο και που τις βρισκουμαι?

ευχαριστω πολυ, ειναι η πρωτη φορα που το προσπαθω και ελπιζω να με βοηθησετε...

Edited by kkoletsis

• 2 weeks later...
καλησπερα εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω το κινητο ερχεται μια ειδοποιηση σαν μηνυμα δεν μπορω να το ανοιξω που λεει το εξης:bendydripp9658@jabber.net.nz το σπασιμο οτι κα8ε λιγο και λιγακι κανει σαν ειδοποιηση μηνυματος ξερετε τι μπορω να κανω για να απαλλαγω απο αυτην την σαχλαμαρα

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10