vaggouras Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Μαλιστα. Καλως θα το προσπαθησω και αν βρω καποιο προβλημα (που το απευχομαι) θα ξαναρωτησω. Ευχαριστω παντως παιδια για τις απαντησεις σας...!!! Καλησπερα παιδια. Σημερα εκανα και αναβαθμιση του λογισμικου και root το xperia μου. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες αν και δεν μπορω να πω οτι γνωριζω πληρως τις δυνατοτητες που εχει αυτη τι στιγμη το κινητο. Μια ερωτηση σε οποιον ξερει να απαντησει. Επειδη παρατηρησα οτι κολλαει καπως ηθελα να ρωτησω εαν η εγκατασταση μιας αλλης rom θα ελυνε το προβλημα και γενικα τι πρεπει να κανω απο δω και περα ωστε να εκμεταλλευτω οσο γινεται περισσοτερο τις δυνατοτητες του κινητου. Ευχαριστω. Υ.Γ. Εαν οι απορειες μου ειναι σε λαθος topic ζητω συγνωμη και αν ειναι ας μεταφερθουν και εγω να ποσταρω αλλου. Και παλι ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 26, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgex10i Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 εχω ενα xperia X10 και συνεχεια αναβει ενα κοκκινο λαμπακι 3 φορες εχθες το βραδυ το εβαλα στην πριζα και αναψε ενα πρασινο μετα 1-2 λεπτα εσβησε και το εβγαλα και πατησα το κουμπι ΟΝ/ΟFF ανοιξε μετα περασε το logo sony ericsson και η οθονη ηταν μιση μαυρη και μιση κιτρινη και ειχε το σημα του android με ενα τριγωνο και ενα θαυμαυστικο και μετα εσβησε τωρα το μονο που κανει ειναι να δονειται....σας παρακαλω θελω βοηθεια και οταν το συνδευω στον υπολογιστη αναβει ενα πρασινο λαμπακι αλλα δε κανει update λεει σφαλμα ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 εχω ενα xperia X10 και συνεχεια αναβει ενα κοκκινο λαμπακι 3 φορες εχθες το βραδυ το εβαλα στην πριζα και αναψε ενα πρασινο μετα 1-2 λεπτα εσβησε και το εβγαλα και πατησα το κουμπι ΟΝ/ΟFF ανοιξε μετα περασε το logo sony ericsson και η οθονη ηταν μιση μαυρη και μιση κιτρινη και ειχε το σημα του android με ενα τριγωνο και ενα θαυμαυστικο και μετα εσβησε τωρα το μονο που κανει ειναι να δονειται....σας παρακαλω θελω βοηθεια και οταν το συνδευω στον υπολογιστη αναβει ενα πρασινο λαμπακι αλλα δε κανει update λεει σφαλμα ενημερωσεις. Όταν ανοίγεις το κινητό χωρίς να το έχεις στο φορτιστή, τη στιγμή που ανάβει το λαμπάκι πάνω δεξιά, πάτησε και άφηνε συνεχόμενα το πλήκτρο της επιστροφής (πρώτο από δεξιά) και πες μας αν σου βγάζει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Πήρε ένα ξαδερφάκι μου το κινητό του αδερφού μου και μετά από πολλές προσπάθειες να βάλει το κωδικό κλείδωσε το μοτίβο. Ο αδερφός μου δεν θυμάται το κωδικό ξεκλειδώματος που ζητάει μετά τις 20 λανθασμένες προσπάθειες του κωδικού του μοτίβου. Τί κάνουμε τώρα;;; Edited August 3, 2012 by whatsup Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 x10sv9final πετάει το κινητό και απο οτι φαίνεται δεν έχει bags γιατί βασίζετε στην στοκ έκδοση αφήνει λίγη μνήμη ελεύθερη έχω δει και 25 mb αλλά το κιν πετάει κανένα κώλυμα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πήρε ένα ξαδερφάκι μου το κινητό του αδερφού μου και μετά από πολλές προσπάθειες να βάλει το κωδικό κλείδωσε το μοτίβο. Ο αδερφός μου δεν θυμάται το κωδικό ξεκλειδώματος που ζητάει μετά τις 20 λανθασμένες προσπάθειες του κωδικού του μοτίβου. Τί κάνουμε τώρα;;; Μηπως να κανει επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις απο pc companion? Θα τα χάσει βέβαια όλα εκτος απο την κάρτα. Δεν ξερω αν υπαρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπερα..ειμαι νεος στο myphone και σχετικα καινουριος στα android τηλεφωνα...μπορει καποιος να μου πει πως κανω root ενα x10 ? ξερω πως σιγουρα εχει γραφτει αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες!αν καποιος εχει την ευκολια να με παραπεμψει σε ενα link θα ημουν ευγνωμων! ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Καλησπερα..ειμαι νεος στο myphone και σχετικα καινουριος στα android τηλεφωνα...μπορει καποιος να μου πει πως κανω root ενα x10 ? ξερω πως σιγουρα εχει γραφτει αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες!αν καποιος εχει την ευκολια να με παραπεμψει σε ενα link θα ημουν ευγνωμων! ευχαριστω :) Ποια εκδοση φοραει το κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ποια εκδοση φοραει το κιν; Φοραει 2.3.3 αν εννοεις αυτο...ενταξει,το καταφερα το root...προσπαθω να περασω το clockworkmod recovery και μου λεει για το x10 να το κανω χειροκινητα...που το βρισκω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos_2009 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 γεια σας εχω αυτο το κινητο και ενω μου κανει update απο το pc companion μου βαζει την 2.3.3 . ολλα καλα μεχρι εδω ομως δεν μου ξεκλειδωνει το δικτυο μου ζηταει κωδικο δικτυου τι γινεται με αυτο? δεν μπορω να βγαλω ακρη... το τηλ ηταν απ εξω... βοηθεια οποιος μπορει ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Προφανώς το κινητό σου είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Θα πρέπει να αλλάξεις rom κι όχι απλά update για να μπορέσεις να απαλλαγείς από το κλείδωμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos_2009 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 ναι αλλα εχω μπερδευτει δεν ξερω τι να ακολουθησω με τοσα που λενε εδω μεσα μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ σωστο που να λεει πως? σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Χρειάζεσαι το flashtool. Αυτό το βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Αυτό που είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις είναι κάποια επίσημη ξεκλείδωτη rom για το κινητό σου. Αν κοιτάξεις στους XDA όλο και κάτι θα βρεις πιστεύω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλησπέρα... Πήρα ένα μεταχειρισμένο xperia x10i απο γνωστό μου χθες, το πρόβλημα είναι πως ανακάλυψα πως δεν έχει FM radio και δεν εννοώ ράδιο με ίντερνετ όπως αυτός που μου το πούλησε... Θέλω να ακούω μουσική όπου κι αν βρίσκομαι χωρίς ίντερνετ με το απλό κλασσικό ραδιόφωνο όπως και σε όλα τα παλιά τηλέφωνα. Υπάρχει αυτη η δυνατότητα να κατεβάσω μια εφαρμογή ή όχι; Απογοητεύτκα απίστευτα. Δεν περίμενα ούτε μια στο δισεκατομμύριο πως ένα τέτοιο κινητό θα έχει τόσο σημαντική έλλειψη. Μακάρι να υπάρχει λύση, αν είναι να του το δώσω πίσω αύριο και να πάρω τα χρήματα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν έχει ραδιόφωνο το Χ10 σε επίπεδο hardware πράγμα που σημαίνει ότι καμία εφαρμογή δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν έχει ραδιόφωνο το Χ10 σε επίπεδο hardware πράγμα που σημαίνει ότι καμία εφαρμογή δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είναι απίστευτο και αδιανόητο, δεν μου πέρασε ούτε στιγμή κάτι τέτοιο πως θα λείπει το ράδιο απο ένα κινητό. Σαν να παίρνεις ένα ακριβό αμάξι και σου λένε δεν έχει καλοροφέρ. Απαράδεκτο! Απογοητεύτηκα απίστευτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορεί κάποιος τουλάχιστον να μου πει απο που μπορώ να κατεβάσω ένα ράδιο έστω ιντερνετικό διότι δεν έχει καθόλου η συσκευή μέσα περασμένο; Απο χθες ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εκεί που τα βρήκα όλα, εφαρμογές και λειτουργίες το κινητό παρουσίασε κάποιο θέμα, μόλις βγαίνω απο κάποια εφαρμογή το θέμα στην οθόνη αναβοσβήνει και τρεμοπαίζει. Με το που αλλάζω θέμα φτιάχνει αλλα αργότερα που ξανα μπαίνω σε εφαρμογές το ξανα κάνει. Τιο μπορεί να φταίει; Μήπως επειδή η κάρσα μνήμης είναι 2G και την έχω σχεδόν γεμάτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μπορεί κάποιος τουλάχιστον να μου πει απο που μπορώ να κατεβάσω ένα ράδιο έστω ιντερνετικό διότι δεν έχει καθόλου η συσκευή μέσα περασμένο; Απο χθες ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα..:( Tunein The best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 [ATTACH]28321[/ATTACH] το ερωτημα μου ειναι τι ακριβως εσπασε παιδια ξερει κανεις? απο μεσα ολα λειτουργουν 100% αλλα απεξω μαλον κρατιετε απο το προστατευτικο της οθονης το ερωτημα ειναι κατι τετιο θα μου κανει ? http://www.ebay.com/itm/New-Full-Housing-Case-for-Sony-Ericsson-Xperia-X10-white-/320923467783?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab8878007 η θα χρειαστώ και την μέσα οθόνη που ίσως έχει πάθει ζημιά? το ξέρω οτι δεν ειναι καθαρή η φώτο αλλά αυτή μπόρεσα να βγάλω απο το ταμπλετ με 0.3 πικσελ :p μπορώ να το κάνω μόνος μου με το κατσαβιδακη που δίνουν η θέλω ειδικό?? αυτά ευχαριστώ πολύ υ.γ μου εχει πέσει πολες φορές κάτω και ο γιος μου μου το έχει ρήξη πάνω απο 20 φορές με δύναμη κάτω τι σε πλακάκια τι σε τσιμέντο , μέχρι προχτές πίστευα ότι ήταν αθάνατο το κινητό! αλλά αυτή η κατακόρυφη πτώση το σκότωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 [ATTACH]28321[/ATTACH] το ερωτημα μου ειναι τι ακριβως εσπασε παιδια ξερει κανεις? απο μεσα ολα λειτουργουν 100% αλλα απεξω μαλον κρατιετε απο το προστατευτικο της οθονης το ερωτημα ειναι κατι τετιο θα μου κανει ? http://www.ebay.com/itm/New-Full-Housing-Case-for-Sony-Ericsson-Xperia-X10-white-/320923467783?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab8878007 η θα χρειαστώ και την μέσα οθόνη που ίσως έχει πάθει ζημιά? το ξέρω οτι δεν ειναι καθαρή η φώτο αλλά αυτή μπόρεσα να βγάλω απο το ταμπλετ με 0.3 πικσελ :p μπορώ να το κάνω μόνος μου με το κατσαβιδακη που δίνουν η θέλω ειδικό?? αυτά ευχαριστώ πολύ υ.γ μου εχει πέσει πολες φορές κάτω και ο γιος μου μου το έχει ρήξη πάνω απο 20 φορές με δύναμη κάτω τι σε πλακάκια τι σε τσιμέντο , μέχρι προχτές πίστευα ότι ήταν αθάνατο το κινητό! αλλά αυτή η κατακόρυφη πτώση το σκότωσε! Ναι και γω ακομα το θεωρω αθανατο!Εχει πεσει απειρες φορες κατω και κατεληξα να παρω μια θηκη για να μην την πατησω οπως εσυ.Και γω παρατηρω οτι η οθονη η μεσα δεν πρεπει να εχει προβλημα.Για μενα αγορασε το housing και προχωρα στην αντικατασταση.Υπαρχουν και βιντεο στο youtube που δειχνει βημα βημα πως θα το ανοιξεις!Παντα για το χ10 βιντεο .Καλη συνεχεια! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλησπερα και καλος σας βρηκα ως πρωτη φορα γραφω στο φορουμ. Χθες πηρα και εγω το πρωτο μου smartphone ,ενα σε καλη κατσταση χ10ι, το κινητο τωρα εχει την 2.1 αλλα δεν ξερω την τυφλα μου με το πως να το αναβαθμησω. Μπορει καποιος αν εχει την καλοσηνη να με βοηθησει να περασω την 2.3 ή την 4.0 που ακουσα οτι γινετε να την παρει!! εκανα την διαδικασια με το PC companion της εταιριας αλλα δεν περνει την 2.3 μενει στην 2.1. μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλώς ήρθες! Το Χ10 δεν μπορεί να αναβαθμιστεί με κάποιον επίσημο τρόπο στην 2.3 ή στην 4.0. Θα πρέπει να περάσεις κάποια custom rom μέσω flashtool. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλώς ήρθες! Το Χ10 δεν μπορεί να αναβαθμιστεί με κάποιον επίσημο τρόπο στην 2.3 ή στην 4.0. Θα πρέπει να περάσεις κάποια custom rom μέσω flashtool. ξερεις πως γινετε αυτο που λες να με βοηθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλώς ήρθες! Το Χ10 δεν μπορεί να αναβαθμιστεί με κάποιον επίσημο τρόπο στην 2.3 ή στην 4.0. Θα πρέπει να περάσεις κάποια custom rom μέσω flashtool. Γιώργο το x10 έχει επίσημη αναβάθμιση μέσω PCcompanion για 2.3.3. Ήταν το ευτυχές γεγονός του 2011! Για 4.0 όντως θα χρειαστεί κάποια custom Rom! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts