tarirs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Κοιτάξτε από ότι κατάλαβα με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω σε forum το πρόβλημα με το ξυπνητήρι πρέπει να το έχουν όσοι έχουν την rooted 2.1. Ως γνωστόν η official 2.1 δεν γίνεται rooted (ακόμα). Για αυτό τα τσακάλια έκαναν το εξής: Πήραν την 2.1 και για να μπορεί να γίνει rooted άλλαξαν μόνο τον bootloader με αυτόν της 2.0.1. Δηλαδή όσοι έχουμε rooted 2.1, έχουμε όλα τα applications, γλώσσες κλπ από την 2.1 με τον bootloader της 2.0.1. Για αυτό μάλλον υπάρχει μια μικρή ασυμβατότητα με απότέλεσμα να έχουμε το πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Όσοι δηλαδή έχουν βάλει με sbf την κανονική 2.1 που δεν μπορεί να γίνει rooted, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Βomber21 ή όποιος άλλος έχει βάλει την official 2.1 με sbf, έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι??? Απαντήστε σας παρακαλώ, όσοι έχετε βάλει την κανονική 2.1 που δεν γίνεται rooted, αν έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Αν δεν έχετε, τότε επαληθεύεται η θεωρία μου περί μικρής ασυμβατότητας του bootloader της 2.0.1 με την 2.1, και θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουν root τον bootloader της 2.1 για να δουλεύουν όλα ρολόι. Εμενα δουλευει κανονικα στην 2.1 Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Εμενα δουλευει κανονικα στην 2.1 Έχεις την official έτσι? Δεν είναι rooted ε? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ψάξε "Data Counter" στο market και θα σου βγαλει το "data counter widget" που κάνει πολύ καλά το δεύτερο που ζητάς. Φαντάζομαι πως ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για κλήσεις, αν και στις κλήσεις επειδή η ελάχιστη χρέωση έχει ανέβει στα 45'', η ένδειξη που θα σου δίνει ενας μετρητής κλήσεων θα είναι ελαφρώς μικρότερη του πραγματικού γιατί ενώ θα μετράει πχ. 10 κλήσεις των 10'' για 10χ10=100'' εσύ θα έχεις καταναλώσει 10χ45=450''. Για αυτό το λόγο για έλεγχο υπολοιπόμενου χρόνου είναι πολύ καλύτερο τουλάχιστον στην cosmote που χρησιμοποιώ εγώ να ενημερώνεσαι από την υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου με ένα μήνυμα που είναι και δωρεάν και ακριβές. Πάντως, μη σου προκαλέι έκπληξη ότι δεν έχει τις παραπάνω λειτουργίες ενσωματωμένες, γενικά το android από μόνο του είναι αρκετά "γυμνό" και δεν δίνει (εργοστασιακά) όλες τις συνηθισμένες δυνατότητες ενος παραδοσιακού τηλεφώνου όπως ίσως διαπιστώσεις σύντομα. Μπορεί όμως να κάνει όσα κάνει και ένα παραδοσιακό τηλέφωνο και ακόμα περισσότερα εάν ψαχτείς και προσθέσεις τρίτες εφαρμογές από market ή internet γενικότερα. Ευχαριστώ για την απάντηση, ήδη βρήκα το call meter και θα δοκιμάσω και αυτό που λές. Σχετικά με την γύμνια του android , δεν με εκπλήσσει. Έχει πείρα από ανοιχτά λειτουργικά (symbian και wm) αλλά μετρητή κλήσεων τουλάχιστον είχαν προεγκατεστημένο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, ήδη βρήκα το call meter και θα δοκιμάσω και αυτό που λές. Σχετικά με την γύμνια του android , δεν με εκπλήσσει. Έχει πείρα από ανοιχτά λειτουργικά (symbian και wm) αλλά μετρητή κλήσεων τουλάχιστον είχαν προεγκατεστημένο.... Τα symbian και wm δεν είναι καθόλου ανοιχτά λειτουργικά. Κάθε άλλο θα έλεγα... Το Call Meter ΝG βάλε. Είναι το καλύτερο και συμμετέχει και έλληνας στην ανάπτυξη του και μπορείς να το παραμετροποίησεις και να βάλεις και τις ώρες που έχεις δωρεάν και έχει και συνδιασμούς χρεώσεων πχ. στις ρυθμίσεις θα βρεις 45/1 που σημαίνει ότι από 0-45" χρεώνεσαι 45" και μετά ανά δευτερόλεπτο. Έτσι θα έχεις ακριβώς μα ακριβώς πόσο έχεις μιλήσει. Είναι απίστευτα έξυπνη εφαρμογή κατά την γνώμη μου... Το μόνο κακό είναι ότι δεν πρέπει να σβήσεις ποτέ το call logs, γιατί μηδενίζει. Αλλά έτσι νομίζω δουλεύουν όλες αυτές οι εφαρμογές. Παίρνουν πληροφορίες από το call log. Edited April 1, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πλακα κανεις... εδω και προφιλ για να μπορεις να αλλαζεις, πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη, η οποια εντελει ειναι αψογη. Απλα θελει καποια προσαρμογη η εννοια "για τα παντα βρισκω εφαρμογη". Γι αυτο κ ειναι ανοιχτο λειτουργικο, επειδη βασιζεται στην developers community. Αλλα μην λεμε και ανοιχτο τα windows.! θα μας θυμωσει ο Larry Page ε... LoL Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Έχεις την official έτσι? Δεν είναι rooted ε? Ναι official.....μαλλον σωστα τα λες αυτη που εχουν rooted εχουν προβλημα,πλως ποσταρα να δουμε αν εχουν και οι αλλες προβλημα...:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Κοιτάξτε από ότι κατάλαβα με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω σε forum το πρόβλημα με το ξυπνητήρι πρέπει να το έχουν όσοι έχουν την rooted 2.1. Ως γνωστόν η official 2.1 δεν γίνεται rooted (ακόμα). Για αυτό τα τσακάλια έκαναν το εξής: Πήραν την 2.1 και για να μπορεί να γίνει rooted άλλαξαν μόνο τον bootloader με αυτόν της 2.0.1. Δηλαδή όσοι έχουμε rooted 2.1, έχουμε όλα τα applications, γλώσσες κλπ από την 2.1 με τον bootloader της 2.0.1. Για αυτό μάλλον υπάρχει μια μικρή ασυμβατότητα με απότέλεσμα να έχουμε το πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Όσοι δηλαδή έχουν βάλει με sbf την κανονική 2.1 που δεν μπορεί να γίνει rooted, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Βomber21 ή όποιος άλλος έχει βάλει την official 2.1 με sbf, έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι??? Απαντήστε σας παρακαλώ, όσοι έχετε βάλει την κανονική 2.1 που δεν γίνεται rooted, αν έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Αν δεν έχετε, τότε επαληθεύεται η θεωρία μου περί μικρής ασυμβατότητας του bootloader της 2.0.1 με την 2.1, και θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουν root τον bootloader της 2.1 για να δουλεύουν όλα ρολόι. Καλό απόγευμα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Είμαι με 2.1 περασμένη με SBF και ΟΧΙ rooted εδώ και 2 εβδομάδες και το ξυπνητήρι δουλεύει μια χαρά. Ποτέ δεν παρατήρησα πρόβλημα και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Αντε να κάνουν root και την 2.1 να το περάσω και εγώ με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο (update.zip) :shifty: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Τα symbian και wm δεν είναι καθόλου ανοιχτά λειτουργικά. Κάθε άλλο θα έλεγα... Το Call Meter ΝG βάλε. Είναι το καλύτερο Είδες που βρίσκω τα καλύτερα στο τσάκ-μπάμ?:p Google is my friend;) Και για file browser έβαλα έναν OI file manager..Καλούτσικος είναι, αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο free βέβαια? Edited April 1, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Η 2.1 γίνεται rooted χρησιμοποιόντας το bug-ιασμένο recovery image της 2.0.1 το οποιο επιτρέπει να τρέξει ενα update.zip με header που 'παραπλανεί' το recovery σχετικά με τα περιεχόμενά του και εγκαθιστά την su εντολή στο system partition (mtdblock6). Δε νομίζω πάντως οτι έχει σχέση με το bug του ξυπνητηριού ο bootloader αν και όλα προς τα εκεί δείχνουν... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Είδες που βρίσκω τα καλύτερα στο τσάκ-μπάμ?:p Google is my friend;) Και για file browser έβαλα έναν OI file manager..Καλούτσικος είναι, αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο free βέβαια? Astro file manager και EStrong Η 2.1 γίνεται rooted χρησιμοποιόντας το bug-ιασμένο recovery image της 2.0.1 το οποιο επιτρέπει να τρέξει ενα update.zip με header που 'παραπλανεί' το recovery σχετικά με τα περιεχόμενά του και εγκαθιστά την su εντολή στο system partition (mtdblock6). Δε νομίζω πάντως οτι έχει σχέση με το bug του ξυπνητηριού ο bootloader αν και όλα προς τα εκεί δείχνουν... Όλα δε λες τίποτα... αφού έχουν πρόβλημα μόνο αυτοί που έχουν την rooted 2.1 δεν υπάρχει άλλη εξήγηση απ' ότι φταίει ο bootloader της 2.0.1... Edited April 1, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Astro file manager Το ένα φέρνει το άλλο..... Και πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή που έχουμε εγκαταστήσει? Σόρρυ για τις απανωτές ερωτήσεις..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Το ένα φέρνει το άλλο..... Και πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή που έχουμε εγκαταστήσει? Σόρρυ για τις απανωτές ερωτήσεις..... Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείρηση εφαρμογών, πατάς την εφαρμογή που θες και μετά το κουμπάκι που λέει "κατάργηση εγκατάστασης"... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Το ένα φέρνει το άλλο..... Και πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε μια εφαρμογή που έχουμε εγκαταστήσει? Σόρρυ για τις απανωτές ερωτήσεις..... Πας ρυθμισεις---->Εφαρμογες----->Διαχεισρηση εφαρμογων,και εισαι ετομοσ,κανεις κλικ στην εφαρμογη και την διαγραφεις.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείρηση εφαρμογών, πατάς την εφαρμογή που θες και μετά το κουμπάκι που λέει "κατάργηση εφαρμογής"... Ναι ναι ναι, το βρήκα. Οκ, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Mπορουμε να κανουμε καποια ρυθμιση ωστε οταν τραβαμε φωτο,να πιανει ολη την οθονη στην προεπισκοπιση?Και κατι ακομα,υπαρχει κατι για την βελτιωση των φωτο γιατι ειναι...:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Mπορουμε να κανουμε καποια ρυθμιση ωστε οταν τραβαμε φωτο,να πιανει ολη την οθονη στην προεπισκοπιση?Και κατι ακομα,υπαρχει κατι για την βελτιωση των φωτο γιατι ειναι...:X 1) Να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις 16:9 (αλλά η ποιότητα πέφτει κι' άλλο) 2)Όχι Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 1) Να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις 16:9 (αλλά η ποιότητα πέφτει κι' άλλο) 2)Όχι 16:9 ειναι η ευρεια οθονη? ΥΓ ευχαριστω πολυ:rolleyes:και sorry...;):( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Astro file manager και EStrong Όλα δε λες τίποτα... αφού έχουν πρόβλημα μόνο αυτοί που έχουν την rooted 2.1 δεν υπάρχει άλλη εξήγηση απ' ότι φταίει ο bootloader της 2.0.1... Μπορούμε να φλασάρουμε τον τελευταίο ομως (90.78), υπάρχει στο alldroid... Εγώ για να πω την αλήθεια δεν το εχω συναντήσει το alarm bug μέχρι στιγμής πάντως... αλλα δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Πάντως στα nandroid backups περιέχεται κι ο bootloader, ο οποιος ξαναλέω, δεν εχει σχέση με το rooting. Το μόνο που δεν έχουν τα 2.1 rooted nandroid backups σε σχέση με την retail 2.1 ειναι το recovery image το οποίο δεν έχει αντίκτυπο στη λειτουργία του κινητού. Ίσως κάποιο απ' τα προγράμματα που ως root μπορούμε να εγκαταστήσουμε προκαλεί το πρόβλημα... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Μπορούμε να φλασάρουμε τον τελευταίο ομως (90.78), υπάρχει στο alldroid... Εγώ για να πω την αλήθεια δεν το εχω συναντήσει το alarm bug μέχρι στιγμής πάντως... αλλα δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Πάντως στα nandroid backups περιέχεται κι ο bootloader, ο οποιος ξαναλέω, δεν εχει σχέση με το rooting. Το μόνο που δεν έχουν τα 2.1 rooted nandroid backups σε σχέση με την retail 2.1 ειναι το recovery image το οποίο δεν έχει αντίκτυπο στη λειτουργία του κινητού. Ίσως κάποιο απ' τα προγράμματα που ως root μπορούμε να εγκαταστήσουμε προκαλεί το πρόβλημα... Έχεις απόλυτο δίκιο... παίρνουν το recovery από την 2.0.1 και το αντικαθιστούν το recovery της 2.1... Όπου έλεγα λοιπόν bootloader στα προηγούμενα post μου, βάλτε recovery... Kαι αφού δεν παίζει ρόλο στην λειτουργία του κινητού το recovery, πως εξηγείς ότι αυτοί που έχουν την non rooted 2.1 δεν έχουν προβλήματα με το ξυπνητήρι??? Eσύ έχεις φλασάρει τον 90.78? Και αν ναι πως με το RSDLite? Edited April 1, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Εγώ εχω τον 90.73 τώρα, αυτόν που είχα απ' οταν πήρα το κινητό (με την 2.0 πάνω). Ο bootloader δεν αλλάζει με τα διάφορα φλασαρίσματα μέσω RSD Lite, αλλάζει ανάλογα με τις φουρνιές των κινητών π.χ τα γερμανικά DACH έχουν τον 90.74, τα καινούρια με την 2.1 πάνω εχουν τον 90.78 κ.ο.κ. Όσον αφορά το φλασάρισμά του η λογική λέει οτι κάποιος απ' τους signed bootloaders της Motorola (90.73-74-76-78) θα μπορεί να φλασαριστεί... Το ψάχνω τώρα. Ξαναλέω πως η άποψή μου ειναι οτι κάποιο απ' τα προγράμματα που απαιτούν root μάλλον προκαλεί το πρόβλημα και λογικά κάποιο που χρησιμοποιούμε όλοι οι rootαρισμένοι χρήστες... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Guys εγω εχω βαλει την EU 2.1 sbf non rooted και εχω προβλημα με το ξυπνητηρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Guys εγω εχω βαλει την EU 2.1 sbf non rooted και εχω προβλημα με το ξυπνητηρι... H εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα :lol:Πλακα κανω αρα μαλλον δεν φταιει το root.Ειναι πολυ σπαστικο παντως να μην δουλευει το ξυπνητηρι.Τοσα χρονια στηριζομουν στο κινητο για να ξυπναω και τωρα σκεφτομαι να κανω restore to backup της 2.0.1 μεχρι να βρεθει η λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Εγώ πάντος που έχω την EU 2.1 sbf non rooted δεν έχω κανένα προβλημα με το ξυπνητήρη μέχρι στιγμής, και το χρησιμοποιώ σε καθημερηνή βάση(αν και έχω βάλει και ένα δεύτερο για σιγουριά μετά από όσα υπόθηκαν εδώ!) και έχω βάλει-βγάλει πάρα πολές εφαρμογές!! Πάντος δεν έχω καταλάβει, η EU 2.1 sbf non rooted δεν είναι η official ROM;; Θα βγάλει άλλη από τη Motorola?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Από το Alldroid μου είπανε ότι μάλλον είναι από το σύστημα και ότι πολλοί με non rooted έχουν πρόβλημα και ο nandlack δε μπορεί να το εξηγήσει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Μια ερώτηση κι από μένα: Άρα όσοι το αγοράσουμε από e-shop ή από Wind και έχει την 2.1 προεγκατεστημένη δε θα μπορέσουμε να κάνουμε root και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts