chrisgr38 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Συμφωνω απολυτα, εγω το δουλευω το ιντερνετ τερμα, οσο παει δηλαδη σε κινητο και δεν εχω καταφερει να καταναλωσω πανω απο 250mb. Αυτα που διαφημιζουν για 1gb κτλ, με χρηση στο κινητο δεν προκειται να φτασετε ποτε. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Όμορφη συσκευή, μου αρέσει πολύ το πληκτρολόγιο της. Γενικά έχω αρκετά χρόνια να αγοράσω Motorola (από την εποχή του V3) αλλά αυτό το κινητό ευχαρίστως θα το χτύπαγα. Από την άλλη πλευρά όμως δίχως κάποιο internet/data πρόγραμμα μάλλον αρκετές δυνατότητες του πάνε χαμένες ... Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) θα ηθελα μια μικρι βοιθεια! σημερα πηρα το κινιτο (αψογο!!!) και εχω καρτοκινιτη vodafone αυτην την στιγμη εχω 30MB και εστειλα μηνυμα να μου στειλουν τησ ριθμισεις και μου ηρθε αυτο το μηνυμα η vodafone σας αποσταλει δωρεαν τισ ρυθμισεις για την υπιρεσια Wap επιτρεποντας προσβαση στο vodafone live! και το ιντερνετ. αλλα μου ηρθε απλα αυτο το μηνυμα.... τι πρεπει να κανω τωρα? ευχαριστω πολυ!.... Edited March 28, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Κάπου στις ρυθμίσεις του μηνύματος πρέπει να λέει "αποθήκευση" ή κάτι παρόμοιο. Ενημερώνω επίσης ότι η γραφή sms,δηλαδή κομμένες λέξεις,δεν είναι αποδεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 oxi :( τιποτα.... μου ηρθε μονο αυτο το μηνυμα... στο μενου μου εχω ειδη το σημα της vodafone life διλαδι αυτο μπηκε αλλα με το ιντερνετ δν κσερς τι τηα κανω... υπαρχει και αλλος τροπος να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Ναι,να τις περάσεις χειροκίνητα. Κάποιος τις έχει γράψει στο thread αν δεν κάνω λάθος.Κάνε αναζήτηση στο θέμα αυτό με τις λέξεις "Ρυθμίσεις Vodafone". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) περασα τηw ρυθμισεις απο το web και internet σωστα αλλα κ παλι οταν ανοιγω το browser μοy λεει δεν υπαρχει συνδεση :( τι να κανω:(:(:( Edited March 28, 2010 by soufis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) Καλησπερα,πηρα και εγω το milestone...απλα μεχρι τωρα αψογο...λοιπον στα ενδοτερα,εχω 2 αποριες... 1)Μπορω να βαλω την ωρα και καιρο στην αρχικη οθονη ? 2)το e-mail μου πως το φτιαχνω διοτι οταν παω στο εικονιδιο για e-mail,βαζω τα στοιχεια μου και μου εμφανιζει 3 επιλογες....ποια απο τις 3 βαζω...? Καλησπερα,πηρα και εγω το milestone...απλα μεχρι τωρα αψογο...λοιπον στα ενδοτερα,εχω 2 αποριες... 1)Μπορω να βαλω την ωρα και καιρο στην αρχικη οθονη ? 2)το e-mail μου πως το φτιαχνω διοτι οταν παω στο εικονιδιο για e-mail,βαζω τα στοιχεια μου και μου εμφανιζει 3 επιλογες....ποια απο τις 3 βαζω...? Μου γεννηθηκε και αλλη απορια οταν βαζουμε μια εφαρμογη στην καρτα απο το κινητο πως μπορουμε να βλεπουμε την καρτα....?:blink: Μου γεννηθηκε και αλλη απορια οταν βαζουμε μια εφαρμογη στην καρτα απο το κινητο πως μπορουμε να βλεπουμε την καρτα....?:blink: και πρεπει να κανουμε ρυθμισεις για να εχω ιντερνετ απο το δικτυο μου? Edited March 28, 2010 by bomber21 Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 περασα τηw ρυθμισεις απο το web και internet σωστα αλλα κ παλι οταν ανοιγω το browser μοy λεει δεν υπαρχει συνδεση :( τι να κανω:(:(:( βαλε στις ρυθμισεις ασυρματων δικτυων-apn προσθηκη ονομα vodafone apn webkarta.vodafone.gr user pass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Παιδιά κατεβάστε από το market την εφαρμογή "Dialer One". Είναι εφαρμογή smart dialing σαν του HERO, με υποστήριξη Ελληνικών. Δουλεύει πολύ καλά, μόνο τα ελληνικά γράμματα με τόνους δεν βρίσκει. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Παιδιά κατεβάστε από το market την εφαρμογή "Dialer One". Είναι εφαρμογή smart dialing σαν του HERO, με υποστήριξη Ελληνικών. Δουλεύει πολύ καλά, μόνο τα ελληνικά γράμματα με τόνους δεν βρίσκει. παιδια σας παρακαλω μια βοηθεια ετες προσπαθω να βαλω χαρτη στο milestone μου,ανοιγει ο πλοηγος,αι μου λεει δεν βρισκει χαρτη τι κανω λαθος? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) παιδια σας παρακαλω μια βοηθεια ετες προσπαθω να βαλω χαρτη στο milestone μου,ανοιγει ο πλοηγος,αι μου λεει δεν βρισκει χαρτη τι κανω λαθος? Μεγάλε αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι από *****ed πρόγραμμα (γιατί αν ήταν πληρωμένο θα σου δίνανε τους χάρτες έτοιμους), οπότε απάντηση δεν πρόκειται να βρεις εδώ μέσα. Γι 'αυτό το google είναι ο καλύτερος σου φίλος σου... Πρόβλημα: Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι κάτι γίνεται με το Alarm στην 2.1. Δηλαδή τα ξυπνητήρια μου δεν δουλεύουν σωστά και καθυστερούν να χτυπήσουν από 3-15 λεπτά από την ώρα που τα έχω ρυθμίσει. Πάντα υπάρχει καθυστέρηση από 3-15 λεπτά και πάντα η καθυστέρηση δεν είναι στανταρ αλλά τυχαία. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο??? Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με το default alarm της motorola και με το alarm του nexus one. Edited March 29, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Το default alarm το χρησιμοποιω εδω και καμποσες μερες αλλα δε μου εχει δημιουργησει αναλογο προβλημα.Μια ιδεα που μου ηρθε πανω σε αυτο..! Εχεις βαλει αυτοματη ενημερωση ωρας?Οταν το ειχα βαλει αυτο μου εκανε πολλα περιεργα η ωρα... Μια ερωτηση και απο μενα: Μπορω να στειλω κανονικα μηνυμα μονο οταν κανω "δημιουργια μηνυματος". Οταν μου στειλει καποιος και γραψω απο κατω για να του απαντησω δε φευγει με τιποτα το μηνυμα....!Εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Καλησπερα,πηρα και εγω το milestone...απλα μεχρι τωρα αψογο...λοιπον στα ενδοτερα,εχω 2 αποριες... 1)Μπορω να βαλω την ωρα και καιρο στην αρχικη οθονη ? 2)το e-mail μου πως το φτιαχνω διοτι οταν παω στο εικονιδιο για e-mail,βαζω τα στοιχεια μου και μου εμφανιζει 3 επιλογες....ποια απο τις 3 βαζω...? 3)Πρεπει να κανω ρυθμισεις για να εχω ιντερνετ απο τον παροχο μου? Καλως ορισες!! Καταρχειν αυτες ειναι 3 αποριες και οχι 2...!!!(πλακιτσα) 1)Πολυ απλα με weather widget ή αντιστοιχη εφαρμογη απο market 2)Αν εννοεις πως σου βγαζει 3 επιλογες οι οποιες ειναι pop3,imap,exchange τοτε απλα εξαρταται απο τον provider του λογαριασμου σου(@yahoo.gr,@hotmail.com κτλπ).Συνηθως ειναι pop3 αλλα θα πρεπει να γνωριζεις και τις ρυθμισεις 3)Ναι Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Καλως ορισες!! Καταρχειν αυτες ειναι 3 αποριες και οχι 2...!!!(πλακιτσα) 1)Πολυ απλα με weather widget ή αντιστοιχη εφαρμογη απο market 2)Αν εννοεις πως σου βγαζει 3 επιλογες οι οποιες ειναι pop3,imap,exchange τοτε απλα εξαρταται απο τον provider του λογαριασμου σου(@yahoo.gr,@hotmail.com κτλπ).Συνηθως ειναι pop3 αλλα θα πρεπει να γνωριζεις και τις ρυθμισεις 3)Ναι Για τισ ρυθμισεις μια που εχω f2go,και εχω ιντερνετ στελων καποιο μυνημα...και ποιο? ΥΓ ευχαριστωπολυ για το καλοσορισμα....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Μεγάλε αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι από *****ed πρόγραμμα (γιατί αν ήταν πληρωμένο θα σου δίνανε τους χάρτες έτοιμους), οπότε απάντηση δεν πρόκειται να βρεις εδώ μέσα. Γι 'αυτό το google είναι ο καλύτερος σου φίλος σου... Πρόβλημα: Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι κάτι γίνεται με το Alarm στην 2.1. Δηλαδή τα ξυπνητήρια μου δεν δουλεύουν σωστά και καθυστερούν να χτυπήσουν από 3-15 λεπτά από την ώρα που τα έχω ρυθμίσει. Πάντα υπάρχει καθυστέρηση από 3-15 λεπτά και πάντα η καθυστέρηση δεν είναι στανταρ αλλά τυχαία. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο??? Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με το default alarm της motorola και με το alarm του nexus one. Eχω και εγω το προβλημα με τα ξυπνητηρια.Ειδικα οταν το κανω snooze ενω το εχω ανα πενταλεπτο μπορει να κανει και 15 λεπτα να χτυπησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Eχω και εγω το προβλημα με τα ξυπνητηρια.Ειδικα οταν το κανω snooze ενω το εχω ανα πενταλεπτο μπορει να κανει και 15 λεπτα να χτυπησει Πως θα το λύσουμε αυτό? Το πρωί που είναι για να ξυπνήσω και δε χτυπάει είναι πολύ σπαστικό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 H motorola, ανακοινωσε οτι εχει ξενικησει σταδιακα το update του milestone, σε 2,1 το οποιο θα διαρκεσει μεχρι κ μεσα Απριλιου.. Επιτελους..!!! :D Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 H motorola, ανακοινωσε οτι εχει ξενικησει σταδιακα το update του milestone, σε 2,1 το οποιο θα διαρκεσει μεχρι κ μεσα Απριλιου.. Επιτελους..!!! :D Εννοείς το update από FOTA (δηλαδή update από το μενού του τηλεφώνου)? Γιατί δεν πιστεύω να έχει διαφορά από αυτές που κυκλοφορούν... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Εχει παρατηρησει κανεις οταν ανοιγεις το WIFI,χανει το σημα του παροχου?Ειμαι με 2.1.....:(:confused:;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ναι ρε, το επισημο update. Αυτες που κυκλοφορουν προφανως οχι επισημα. Ετσι κ αλλιως μερες μετρουσαμε για το επισημο, οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να περασω αλλη rom. Μονο που θα χασω το root με χαλαει... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ναι ρε, το επισημο update. Αυτες που κυκλοφορουν προφανως οχι επισημα. Ετσι κ αλλιως μερες μετρουσαμε για το επισημο, οποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να περασω αλλη rom. Μονο που θα χασω το root με χαλαει... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα Nandroid backup με την rooted 2.1 από το Alldroid... Εχει παρατηρησει κανεις οταν ανοιγεις το WIFI,χανει το σημα του παροχου?Ειμαι με 2.1.....:(:confused:;) Δεν μου έχει τύχει ποτέ.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Πως θα το λύσουμε αυτό? Το πρωί που είναι για να ξυπνήσω και δε χτυπάει είναι πολύ σπαστικό... Παιδια εχει δοκιμασει κανεις κανα 3rd party application για αλαρμ ας πουμε οπως το klaxon?Kανει τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις κανα 3rd party application για αλαρμ ας πουμε οπως το klaxon?Kανει τα ιδια? Δεν έχω δοκιμάσει άλλο... έσβησα το deskclock (το alarm του nexus one) και ξανάβαλα το default... να δούμε αν θα χτυπήσει κανονικά το πρωί... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) γιατί δεν το δοκιμάζεις τώρα βρε?:lol: πρέπει να ρισκάρεις το πρωινό σου ξύπνημα?? Παντως οσο ειχα το Hero, επαιζα με το Klaxon. Απο τη μερα που πηρα το N1 λειτουργώ το δικο του και με ...ξυπναει καθε πρωι!:lol::lol::lol: Καλώς το παιδί.... Ρε συ το πρόβλημα είναι ότι αν το βάζω μέχρι και 2 ώρες μετά ή κάπου εκεί χτυπάει κανονικά. Όταν μένουν πολλές ώρες μέχρι να χτυπήσει, τότε έχω παρατηρήσει ότι δεν χτυπάει στην ώρα του. Τρελό, αλλά κάπως έτσι γίνεται... Στην 2.0 δούλευε κανονικά το deskclock. Edited March 29, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts