Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασέ το απο το λινκ εδώ:

http://de.codeplex.com/wikipage?title=How%20to%20Install%20busybox%20on%20a%20rooted%20device&referringTitle=Documentation

στην αρχή της σελίδας.

Είσαι σίγουρος απολύτως οτι ακουλουθείς πιστά τις οδηγίες;

Τελικά μάλλον είχα βάλει λάθος αρχείο στο tools. Εγώ είχα κατεβάσει ένα αρχείο 1,7ΜΒ ενώ αυτό που είχε στο link είναι 675ΚΒ.

Όλα καλά....

Λοιπόν μόλις ξαναδοκίμασα το Droid Explorer και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα. Ενώ μου ανοίγει κανονικά και τα δείχνει όλα, πάω στο /system/app και διαλέγω ένα apk (πχ τον Browser), κάνω δεξί κλικ και διαλέγω unistall. Ε τότε μόνο force close του Droid explorer έχω.... γιατί άραγε??

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσπαθώ να κάνω update με το RSD Lite v.4.5.3 και τους οδηγους MOTO Usb 4.2 αλλά μόλις του φορτώνω το .sbf αρχείο της UK 2.0.1. (SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00RTGB_P019_A016_HWp2a_Service1FF) δεν ενεργοποιείται η επιλογή START. Παραμένει δηλαδή ανενεργή. Καμία ιδέα?

η έκδοση που έχω τώρα με το που παρέλαβα δηλαδή το τηλέφωνο είναι η:

SHOLS_U2_01.03.1.1259012006

Τι σημαίνει αυτό? Είναι ήδη 2.0.1? Γίνεται root???

Edited by bomber21
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

προσπαθώ να κάνω update με το RSD Lite v.4.5.3 και τους οδηγους MOTO Usb 4.2 αλλά μόλις του φορτώνω το .sbf αρχείο της UK 2.0.1. (SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00RTGB_P019_A016_HWp2a_Service1FF) δεν ενεργοποιείται η επιλογή START. Παραμένει δηλαδή ανενεργή. Καμία ιδέα?

Πάτα το ρομποτακι του Android το μεγάλο στη μέση της οθόνης....

η έκδοση που έχω τώρα με το που παρέλαβα δηλαδή το τηλέφωνο είναι η:

SHOLS_U2_01.03.1.1259012006

Τι σημαίνει αυτό? Είναι ήδη 2.0.1? Γίνεται root???

Είναι η 2.0 και γίνεται root με την μέθοδο που είπα 3 post πιο πάνω....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Συγγνώμη αλλά που βρίσκεται αυτό το ρομποτάκι που λές?

Για να τα πάρω από την αρχή, η διαδικασία που ακολουθώ είναι:

1) Με σβηστό τηλέφωνο, το ανοίγω πατώντας POWER + Up arrow στο D-pad και ανοιγει στον bootloader.

2) Ανοίγω στο pc to RSD Lite 4.5.3 και συνδέω το τηλέφωνο.

3) Το τηλέφωνο τοτε γραφει:

Bootloader 90.73

Battery OK

OK to program

Transfer Mode:

USB

4) Στο RSD Lite φορτώνω το .sbf και μένω όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα, πουθενά ρομποτάκι δηλαδη.

http://img.photobucket.com/albums/v361/No_need_2_r_gue/image.jpg

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

όταν λες recovery bootloader είναι διαφορετικό από το απλό bootloader? εγώ το κάνω πατώντας το επάνω βέλος και το power. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος.

Aυτό είναι....

Κοίτα να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από εδώ που σου είπε και ο komos και αν δεν σου δουλέψει και πάλι κάνε το root πρώτα και μετά ξαναδοκίμασε.

Οι drivers που σου είπα είναι για windows 32-bit.

Αν έχεις windows 64-bit κατέβασε από εδώ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λίγες ερωτήσεις μετά από 4 συνεχόμενες ώρες ενασχόλησης μαζί του (έχει καεί το κεφάλι μου!!!)

1) Όταν δεν κλείνω μία εφαρμογή αλλά πατάω το home πλήκτρο τότε αυτή μένει ανοικτή στο background? και αν ναι πώς την κλείνω?

2) Πως βγάζω το google search bar από πάνω?

3) Γνωριζουμε κανένα weather widget το οποίο να έχει animated εικόνα του καιρού (πχ. στις καταιγίδες αναβοσβήνουν κεραυνοί) Νομίζω έτσι είναι στο HTC HD2.

4) Το dropcap που είχα διαβάσει εδώ δεν μου το βρίσκει στο market. Το καταργήσανε?

5) Εχω κάνει ήδη root (10 δευτερόλεπτα πήρε) αλλά δεν βρίσκω καμία app να το εξακριβώσω. Καμία πρόταση?

6) Το RSD Lite συνεχίζει να μη μου ενεργοποιεί το START για να κάνει update. Εάν το πετύχω όμως, θα χαθούν οι ως τώρα ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές?

7) Ποσο απίστευτο είναι αυτό το τηλέφωνο πειτε μου....

1.Μη σε ανησυχεί.

2.Πάτα το παρατεταμένα και μετακίνησε το στον κάδο,κάτω κάτω στην οθόνη.

6.Προφανώς,δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers.

7.Πολύ!

8.Χρησιμοποίησε την τροποποίηση όταν θες να προσθέσεις κάτι,μην κάνεις πολλαπλά μηνύματα συνεχόμενα.

Ξαναέκανα εγκατάσταση drivers και RSD Lite 4.2 αυτή τη φορά. Όταν συνδέω όμως το τηλέφωνο στο MotoConnect από κάτω μου γράφει:

Status: Phone USB mode not supported. Please change to a supported mode.

Δεν βρήκα όμως κάτι στο google για αυτό.

ΥΓ. Όταν κάνω λήψεις απο το market παραμένει πάνω αριστερά ένα τσεκ! ότι κατέβηκαν επιτυχώς, αυτό πως φεύγει?

Ευχαριστώ!

Ξαναέκανα εγκατάσταση drivers και RSD Lite 4.2 αυτή τη φορά. Όταν συνδέω όμως το τηλέφωνο στο MotoConnect από κάτω μου γράφει:

Status: Phone USB mode not supported. Please change to a supported mode.

Δεν βρήκα όμως κάτι στο google για αυτό.

ΥΓ. Όταν κάνω λήψεις απο το market παραμένει πάνω αριστερά ένα τσεκ! ότι κατέβηκαν επιτυχώς, αυτό πως φεύγει?

Ευχαριστώ!

Ρε φιλαράκο έχεις πάρει φόρα... αυτά που ρωτάς είναι για να σου πούμε το εγχειρίδιο χρήσης του Android. Άμα τραβήξεις κάτω την μπάρα ειδoποιήσεων και πατήσεις clear θα φύγει αυτό που θες...

Ψάξου λίγο με το τηλεφωνάκι... δες κανένα βιντεάκι hands on του milestone στο youtube για να καταλάβεις πως δουλεύει το τηλέφωνο και γενικά το Android...

Η εφαρμογή λέγεται Drocap2...

Edit: To RSDlite 4.2 χρησιμοποιείς? Αν ναι ψάξε για το RSDLite 4.5.3 από εδώ. Ίσως να φταίει αυτό...

Απαγορεύονται τέτοια links

Edited by bomber21

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργιος στο forum και ενδιαφέρομαι πολύ να αγοράσω το milestone.Το πρόβλημα είναι οτι έχω επιδότηση από την vodafone και δεν το έχει όπως μου είπανε.Ξέρει κανείς στο περίπου, πότε θα έρθει Ελλάδα και αν θα έρθει μέσω vodafone?Όχι τίποτα άλλο, άμα είναι να σταματήσω να το ονειρεύομαι και να κοιτάξω για κάνα αλλο κινητό.

Καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργιος στο forum και ενδιαφέρομαι πολύ να αγοράσω το milestone.Το πρόβλημα είναι οτι έχω επιδότηση από την vodafone και δεν το έχει όπως μου είπανε.Ξέρει κανείς στο περίπου, πότε θα έρθει Ελλάδα και αν θα έρθει μέσω vodafone?Όχι τίποτα άλλο, άμα είναι να σταματήσω να το ονειρεύομαι και να κοιτάξω για κάνα αλλο κινητό.

Aπο οτι ακουγεται μαλλον τελη μαρτιου με 2.1 android.Ετσι τουλαχιστον ξερω εγω.Τωρα για vodafone δεν εχω ακουσει τιποτα

Λοιπόν όσο και να προσπάθησα με RSD Lite δεν έλεγε να ενεργοποιηθεί το Start Button (εβγαζε το μήνυμα που ειχα γραψει πιο πάνω για το USB status) και έτσι κατέβασα το επίσημο Motorola Software Update, μου έκανα το update σε 2.0.1 κανονικά, ξανα-rootαρα κιόλας γιατί λόγω των υπαρχόντων root apps αρχίζανε τα restart αν το άφηνα ξεκινησει κανονικά, και όλα οκ τώρα.

ΥΓ. Αυτή η ρημάδα η εφαρμογή για screen capture πως λέγεται? Έχω ψάξει:

dropcap2, drocap2, droidcap2 και το market δεν δείχνει τίποτα, συνεχίζω να πιστεύω ότι έχει αφαιρεθεί!

ΥΓ.2 Έχω ένα πρόβλημα με ελαφρό echo της φωνής μου όταν μιλάω και πλησιάζω αρκετά κοντά στο μικρόφωνο το οποίο δεν λύθηκε με την 2.0.1. Νομίζω κάποιο παιδί είχε βρεί ότι το δημιουργούσε (ή το έλυνε?) κάποιο συγκεκριμένο φίλτρο του CrystalTalk. Το έχω στο Normal αλλά μάλλον θέλει κάποιο άλλο. Αν θυμάται κανείς ποιό ήταν...

ΥΓ. Αυτή η ρημάδα η εφαρμογή για screen capture πως λέγεται? Έχω ψάξει:

dropcap2, drocap2, droidcap2 και το market δεν δείχνει τίποτα, συνεχίζω να πιστεύω ότι έχει αφαιρεθεί!

Εγώ γράφω drocap2 και μου το βγάζει κανονικά.

Για γράψε tatsuo.

Ps. Πολύ παράξενο αυτό με το RSDLite που δεν σου δουλεύει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Aπο οτι ακουγεται μαλλον τελη μαρτιου με 2.1 android.Ετσι τουλαχιστον ξερω εγω.Τωρα για vodafone δεν εχω ακουσει τιποτα

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Ελπίζω να μην έχει προθεσμία η επιδότηση που να λήγει μέχρι να έρθει το κινητό, θα το ρωτήσω αύριο.Αν ξέρει πάντος κάποιος συγκεκριμένα για την vodafone ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ειμαι λιγο ασχετος απο Android.. Θα 'ηταν καλο να εγκαθιστουσα αυτη την εκδοση? SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00RTHKSG_P007_A004_HWp2a_Service1FF

Ρε φιλαράκο έχεις πάρει φόρα... αυτά που ρωτάς είναι για να σου πούμε το εγχειρίδιο χρήσης του Android. Άμα τραβήξεις κάτω την μπάρα ειδoποιήσεων και πατήσεις clear θα φύγει αυτό που θες...

Ψάξου λίγο με το τηλεφωνάκι... δες κανένα βιντεάκι hands on του milestone στο youtube για να καταλάβεις πως δουλεύει το τηλέφωνο και γενικά το Android...

Η εφαρμογή λέγεται Drocap2...

Edit: To RSDlite 4.2 χρησιμοποιείς? Αν ναι ψάξε για το RSDLite 4.5.3 από εδώ. Ίσως να φταίει αυτό...

Απαγορεύονται τέτοια links

Γιατί ρε παιδιά απαγορεύετε το link που έδωσα? Το RSDLite είναι επί πληρωμή??? Δωρεάν δεν είναι???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γιατί ρε παιδιά απαγορεύετε το link που έδωσα? Το RSDLite είναι επί πληρωμή??? Δωρεάν δεν είναι???

Φυσικά και δεν είναι δωρεάν.Θεωρείται warez από το 2005 που ασχολούμαι με το Modding των Motorola και σε όλα τα ξένα φόρουμ που συμμετείχα απαγορευόταν και απαγορεύεται αυστηρά να δώσουμε λινκ για κατέβασμα του RSD Lite.

Φυσικά και δεν είναι δωρεάν.Θεωρείται warez από το 2005 που ασχολούμαι με το Modding των Motorola και σε όλα τα ξένα φόρουμ που συμμετείχα απαγορευόταν και απαγορεύεται αυστηρά να δώσουμε λινκ για κατέβασμα του RSD Lite.

Ε sorry τότε. Απλά επειδή δεν το είχα δει πουθενά επί πληρωμή νόμιζα ότι είναι free...

Παιδιά έμαθε κανείς αν έχει βγει καμιά καλή rom? Κάτι είδα εδώ...

Edit: Τώρα 2 μέρες έχω πολύ έντονο echo στις κλήσεις μου. Τι να φταίει άραγε??

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα! Έχω ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και λέω να περάσω σε Android (ποιο παλιά είχα το magic) και ήθελα να ρωτήσω απο αυτούς που το έχουν αν αξίζει το Motorola Milestone!! Απο οθόνη πώς πάει; ανταποκρίνετε γρήγορα? Ελληνικό μενου έχει και αν όχι ξέρουμε πότε θα αποκτήσει?

ελληνικα μενου θα δουμε σχεδον σιγουρα με την 2.1 (ανεπισημα τουλαχιστον)

επισημα η μοτο στην ελλαδα κοιματε βαθια...

κατα τα αλλα η συσκευη κ γενικα το android ειναι απλα σουπερ και μερα με την μερα ωριμαζει ακομα περισσοτερο

ειλικρινα δεν εχω πιασει καλυτερη συσκευη στα χερια μου απλα η μοτορολα δειχνει να μην ειναι developer friendly οχι ομως οτι δεν μας δινει τα updates στην ωρα τους (βεβαια στην αμερικη υπαρχει οργασμος custom roms και αυτο δινει ελπιδες στην ευρωπη)

αφου ειχες κ τον μαγο κανε το βημα η διαφορα ειναι απλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ

επισημα η μοτο στην ελλαδα κοιματε βαθια...

Επίσημα στην Ελλάδα η moto δεν κοιμάται απλά..είναι τραγική..όσο αφορά το mile.

Επίσημα στην Ελλάδα η moto δεν κοιμάται απλά..είναι τραγική..όσο αφορά το mile.

Παιδιά είναι η πρώτη φορά που έχω motorola, οπότε δεν έχω άποψη για το service στην Ελλάδα. Απλά ήθελα να πω ότι ειδικά για το Milestone, λέτε η Motorola Hellas να μην ήθελε να το εισάγει εκείνη (με το χαμό που έχει γίνει για το τηλέφωνο αυτό)??? Οπότε για το service πιστεύω ότι δεν φταίει η Motorola Hellas, αλλά η μαμά Motorola που μάλλον δεν τους έχει δώσει ούτε τεχνογνωσία, όυτε τα μέσα για να μπορούν να υποστηρίξουν το service της συγκεκριμένης συσκευής.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

οχι απλα για χρονια υπεφεραν απο δημοσιο υπαλιλισμο μεχρι που τους εκλεισε το μαγαζακι η μοτορολα...