bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Ευχαριστώ. Στο facebook της Motorola Europe,λένε πως βάλανε και την Image gallery του Nexus one! Θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα το Droid? To DROID όχι,το Milestone ίσως.Η WIND μου είχε απαντήσει σε σχετικό μέιλ πως θα το φέρουν αλλά άλλοι το διαψεύδουν.Μύλος. Edited January 21, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Droid λέγετε μόνο στην Αμερική... Ευρώπη λέγετε Milestone... Xθες που το είχα ξεσκίσει και δεν άνοιγε με τίποτα πήρα κάποια στιγμή την εξυπηρέτηση πελατων της Motorola Hellas, και μέσα σε όλα που είπαμε την ρώτησα αυτό ρωτάς και μου είπε ότι επίσημη ενημέρωση δεν έχουν, αλλά κάτι έχει ακουστεί για την TIM. Τώρα τι να σου πω? Αυτό μου είπανε.... αλλά μου τόνισε ότι επίσημη ενημέρωση δεν έχουν.... Στο facebook της Motorola Europe,λένε πως βάλανε και την Image gallery του Nexus one! Θα το δοκιμάσω και αυτό... Εδώ κόντεψα να καταστρέψω το τηλέφωνο.... τώρα ποιος με πιάνει.... Δες αυτό http://video.aol.co.uk/video-detail/nexus-one-gallery-on-milestone-20-and-droid-201/1426355638 Edited January 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος!!! Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 εγω παλι μαλλον εχω σοβαρο θεμα με drivers πιθανοτατα λογω win 7/x64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) εγω παλι μαλλον εχω σοβαρο θεμα με drivers πιθανοτατα λογω win 7/x64 Πριν λιγο εβαλα την 2.0.1 στο milestone με Win 7/ x64. Βαλε τους οδηγους απο εδω: http://direct.motorola.com/hellomoto/Common/Drivers%20and%20Plug%20ins/USB_Drivers_64_bit_4.2.0.zip Για την gallery του N1 αν μπορει παιδια ας δωσει καποιος λινκ για rapidshare, γιατι το ηδη υπαρχον ξεπερασε το επιτρεπομενο οριο... :) Θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα το Droid? Ισως το δουμε κατευθειαν με ελληνικη 2.1 στη χωρα μας... Προς το παρον δε μπορω να αναφερθω σε κατι περισσοτερο... ;) Edited January 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Tην έβαλα... μια χαρά δουλεύει. Το μόνο που θέλω είναι να βρώ τρόπο να την αντικαταστήσω με την default εφαρμογή για να μην έχω 2. Μάλλον θα πρεπει να σβήσω το apk της default.... εεεεεεεεεεεεεεεεεε geovass???? Πάρτε και το link. Δεν δουλεύει όμως το multitouch στο ζουμ των φωτογραφιών, αυτό παρατήρησα μόλις τώρα.... Ισως το δουμε κατευθειαν με ελληνικη 2.1 στη χωρα μας... Προς το παρον δε μπορω να αναφερθω σε κατι περισσοτερο... ;) A εσύ ξέρεις πολλά και δεν μιλάς? Έλα πες μας..... Edited January 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Tην έβαλα... μια χαρά δουλεύει. Το μόνο που θέλω είναι να βρώ τρόπο να την αντικαταστήσω με την default εφαρμογή για να μην έχω 2. Μάλλον θα πρεπει να σβήσω το apk της default.... εεεεεεεεεεεεεεεεεε geovass???? Pάρτε και το link. Ναι, αμα σου παιζει σωστα του Flan, μπορεις να παρεις με adb την default ή με Root Explorer copy/paste στην SD σου και να αφησεις μονο του Flan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 http://img46.imageshack.us/img46/5379/cap201001211632.th.jpg Μόνο το moultitouch δεν μου δουλεύει αλλα μάλλον επειδή και το nexus one δεν έχει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Απο Pc-mag, για τις οθόνες: Nexus One, iPhone and Droid: Which Is Brightest? ...The Motorola Droid provides the most accurate colors. It represented 98% of the standard color gamut, as opposed to the iPhone's 63%. The Nexus One showed 141% of the standard gamut, which means colors end up looking punchy and oversaturated rather than realistic. The CLIQ came very close to the Droid, at 103%... ...So who has the best screen? We'd vote for the Motorola Droid. While the iPhone's screen is brightest and the Nexus One's colors pop, the Droid has the best balance of brightness and accurate colors on its 848x480 LCD panel. Source: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358083,00.asp A εσύ ξέρεις πολλά και δεν μιλάς? Έλα πες μας..... Τα νεα ειναι καλα, αλλα ας μεινουμε σε αυτα προς το παρον... :) Edited January 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 http://androinica.com/2010/01/21/ota-update-currently-rolling-out-for-the-motorola-droid/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+androinica+%28Androinica+-++A+Google+Android+Blog%29 OTA update currently rolling out for the Motorola DROID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 done 2,0,1 rooted :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 First. you need to Download the Rom. ( Luis Esteban Angulo ) and I is Upload it at the moment. then you need to Download the flash tool call ( motorola rsd lite ) 1~Starting flash. turn off your MS. Press power + UP from the QWERTY ( the gold control one ) then into root loader. 2~ connect USB to your MS and PC. Open mo...torola rsd lite and wait for it shouwing connect. ( if not. you need install the motorola driver first ) 3~ the Open the rom file, then star FLASH. Waiting about 10~15 min. the phone will restar after finish update. 4~ disconnect the usb...DONE. check the firmware. it shoule be 2.0.1.. Αυτό έκανα και έχω την 2.0.1 Θα ανεβάζω τα αρχεία στο rapdishare για οποιον θέλει να δοκιμάσει... Μόλις πάτησα το power με το up από το Qwerty το είδε κατευθείαν το PC... A ρε τεχνολογία τι μου κάνειςςςςςςςς????????????? Όλα καλά πάντως..... και για του λόγου το αληθές πάρτε και φωτο: Πατήστε εδώ Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Το έκανα και είχε κολλήσει στο Logo του Android για κανά λεπτό και λέω,πάει το κινητάκι... Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ψάξω να δω πως θα το επαναφέρω,έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο και άνοιξε!Όλα μια χαρά!Ουφ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Το έκανα και είχε κολλήσει στο Logo του Android για κανά λεπτό και λέω,πάει το κινητάκι... Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ψάξω να δω πως θα το επαναφέρω,έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο και άνοιξε!Όλα μια χαρά!Ουφ! :O Χαχαχαχα. Να σου πώ και γώ ψιλοφοβήθηκα, αλλα σκέφτικα είναι το πρώτο boot για αυτό αργεί... Δεν σου πείραξε τίποτα έτσι? Όλα όπως τα είχες είναι? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Χαχαχαχα. Να σου πώ και γώ ψιλοφοβήθηκα, αλλα σκέφτικα είναι το πρώτο boot για αυτό αργεί... Δεν σου πείραξε τίποτα έτσι? Όλα όπως τα είχες είναι? Ναι, δεν χανεται τιποτα με την αναβαθμιση... Για πλοηγηση παιδια ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 το συγκεκριμενο ειναι update και οχι full ρομ για αυτο κραταει τα δεδομενα χρηστη ευχομαι καποιος να φτιαξει καμια ρομ (σαν ρουτ πλεον) ειναι περπατημενη οδος... μπας και δουμε καμια πιο lite ρομ υ.γ ρε παιδια ειναι πολυ πιο γρηγορο η ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Ρε παίδες επειδή αυτός ο τύπος στο Facebook δεν το χει πολύ με τ' αγγλικά μπορεί κάποιος να γράψει ακριβώς πως γίνεται το φλασάρισμα με το RSD Tools (step by step)? Και μια τελευταία ερώτηση - δουλεύει το greek input στην 2.0.1? Edited January 22, 2010 by bomber21 Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Ρε παίδες επειδή αυτός ο τύπος στο Facebook δεν το χει πολύ με τ' αγγλικά μπορεί κάποιος να γράψει ακριβώς πως γίνεται το φλασάρισμα με το RSD Tools (step by step)? 1.Κατεβάζουμε τους κατάλληλους οδηγούς (τους τελευταίους Moto USB),το τελευταίο RSD Lite (απαγορεύεται να δώσω λινκ) και το αρχείο sbf που αναβαθμίζει σε 2.0.1. 2.Κλείνεις το κινητό.Το ανοιγεις σε bootloader mode (πατάς το χρυσό κουμπί,το πάνω βέλος και το κουμπί που ανοίγει το κινητό) 3.Ανοίγεις το RSD Lite.Συνδέεις το Milestone με τον υπολογιστή,αν όλα είναι σωστά,θα εγκατασταθεί το Motorola Flash Interface. 4.Αν λέει device connected,πατάς το κουμπί στο RSD Lite με τις τρεις τελείες και επιλέγεις το sbf που είπαμε. 5.Πατάς start. 6.Περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία,σε καμία περίπτωση μη την διακόψεις! Να έχεις αρκετή μπαταρία!!!! Χαχαχαχα. Να σου πώ και γώ ψιλοφοβήθηκα, αλλα σκέφτικα είναι το πρώτο boot για αυτό αργεί... Δεν σου πείραξε τίποτα έτσι? Όλα όπως τα είχες είναι? Όλα μια χαρά.Μόνο το battery status widget δε μου δουλεύει.Μικρό το κακό.Επίσης,βρήκα ένα νέο widget,world clock. Και μια τελευταία ερώτηση - δουλεύει το greek input στην 2.0.1? Ναι,μόλις το δοκίμασα. Edited January 22, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) το συγκεκριμενο ειναι update και οχι full ρομ για αυτο κραταει τα δεδομενα χρηστη ευχομαι καποιος να φτιαξει καμια ρομ (σαν ρουτ πλεον) ειναι περπατημενη οδος... μπας και δουμε καμια πιο lite ρομ υ.γ ρε παιδια ειναι πολυ πιο γρηγορο η ιδεα μου? Αρκετά πιο γρήγορο μου φίνεται εμένα και του έχω βάλει ότι είχα και πρίν... Και πήρα 1-2 φώτο και μου φαίνεται ότι φύγανε οι κοκκινίλες που βγάζανε πρίν... Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Όλα δουλεύουν όπως πριν.... Άντε να βγει καμιά leaked rom σε 2.1 τώρα που ζεστάθηκα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Wallpapers του Nexus ONE! http://phandroid.com/2009/12/17/nexus-one-homescreen-wallpaper-ringtones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ξέρει κανείς πως γίνεται (όταν είσαι root) να ορίσεις ποιές εφαρμογές θα σου ανοίγουν κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ξέρει κανείς πως γίνεται (όταν είσαι root) να ορίσεις ποιές εφαρμογές θα σου ανοίγουν κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου??? H εφαρμογη που ψάχνεις λέγεται Autostart 1.2.1 :D ααα... στα ειπα τα νεα??? Το Nexus εχει πλέον MULTITOUCH !:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Αυτό σου έλειπε..... Για δεσ το flan gallery έχει τώρα multitouch στο ζουμ των φωτο?? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Αυτό σου έλειπε..... Για δεσ το flan gallery έχει τώρα multitouch στο ζουμ των φωτο?? not yet... soon!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Όταν το κάνεις βγάλε την εφαρμογή από το system να μας την δώσεις και μας με multitouch... eeee φανταστηκέ geovass?? H εφαρμογη που ψάχνεις λέγεται Autostart 1.2.1 :D Την έχω δοκιμάσει και μου κράσαρε..... Θα το ξαναδοκιμάσω.... Edit: Είχες δίκιο εγώ είχα την 1.1.2 για αυτό μου κράσαρε.... Ρε συ geovass απενεργοποιώ κάποιες εφαρμογές με το Autostart 1.2.1 και κάνω restart. Μετά πάω settings-applications-manage applications, πατάω menu και στο filter βάζω μόνο running και αυτές που είχα απενεργοποιήσει μου δείχνει ότι τρεχουν.... Τί γίνεται μήπως από τις επιλογές που έχει το Autostart πρέπει να απενεργοποιήσω εφαρμογές και από το "widget updating" και όχι μόνο από το "Οn Startup" Edited January 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος!!! Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Απο το forum της Motorola μας ενημερωνουν τι περιλαμβανει η αναβαθμιση, What’s on it? The Android 2.0.1 software update for Motorola MILESTONE provides improvements to its unlock/answer call gesturing, camera autofocus and corporate exchange email. Enhanced viewing - 3D landscape view enhancement for the photo gallery and pre loaded music player Smoother touch gesturing for unlocking/answering calls - Simplified touch and slide gesturing for unlocking the phone and answering calls. Camera enhancements - Improved camera auto-focus functionality and reduced time between shots. Exchange email set-up notification - Phone will display a message that will tell you to seek further assistance from your IT department if your company enforces EAS IT security policies. If that’s the case for your company, you won’t be unable to complete email set-up. Updated Exchange email send function in outbox - 2.0.1 release helps ensure all email is properly sent from the outbox. Added Audio Effects - Audio Effects allows users to control sound quality through the stereo headset and phone speaker. Three-Way call connectivity - Improves experiences with three-way call coordination and managing calls between parties. Enhanced in-call audio quality - Improves call clarity by eliminating limited-occurrences of echoes, especially after a Bluetooth link has ended. Various other improvements - A number of other improvements have been made including: OS stability; SMS/MMS messaging address functionality (now recognizes parentheses in addresses); some instances of phone reboots; Wi-Fi power cycling; battery power utilization; contact transfer to some Bluetooth car kits; and various UI enhancements including cosmetic changes to the calendar widget, Power Management widget, World Clock widget, and more. Note: There are also enhancements to other widgets including the picture widget. You will have to remove and reinstall some of your home-screen widgets to get them to work correctly after the updated. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts