Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις με rsd lite. Παντως την ιδια συμπεριφορα ειχε σε ακυρες ωρες και στιγμες και το δικο μου stone με την 2.1 και η κατασταση γινοταν πιο χαλια οσο ειχα τη συσκευη και φορτιζε.

θα με τρελάνει , μετα απο αυτό που είπες για την φορτιση, το έβαλα να φορτίσει στο αυτοκίνητο... απο τότε δεν εχει κανει το παραμκρο...@@#*@)($* μπορει να ειναι τυχαιο μπορει όχι:mad::X

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα με τρελάνει , μετα απο αυτό που είπες για την φορτιση, το έβαλα να φορτίσει στο αυτοκίνητο... απο τότε δεν εχει κανει το παραμκρο...@@#*@)($* μπορει να ειναι τυχαιο μπορει όχι:mad::X

Στη φορτιση απο το pc/ αυτοκινητο δεν ειχα ποτε προβλημα. Οταν ομως το εβαζα πριζα γινοταν το ελα να δεις.:p

Φυσικα ολα αυτα τα φαντασματα διορθώθηκαν με το που εβαλα το leak της got 2.2

Στη φορτιση απο το pc/ αυτοκινητο δεν ειχα ποτε προβλημα. Οταν ομως το εβαζα πριζα γινοταν το ελα να δεις.:p

Φυσικα ολα αυτα τα φαντασματα διορθώθηκαν με το που εβαλα το leak της got 2.2

:blink::worry: Για το ίδιο τηλέφωνο μιλάμε?? Ποτέ δεν είχα θέμα...

ξαναγύρισα στη got και βλέπουμε αν η διαχείριση της μνήμης είανι καλύτερη εδώ.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

:blink::worry: Για το ίδιο τηλέφωνο μιλάμε?? Ποτέ δεν είχα θέμα...

ξαναγύρισα στη got και βλέπουμε αν η διαχείριση της μνήμης είανι καλύτερη εδώ.:)

Εσυ δεν ειχες θεμα. :p

Εγω πριν το στειλω για service ετυχε να βγει το leak και ειπα να δοκιμασω απο τοτε ολα οκ.

Εσυ δεν ειχες θεμα. :p

Εγω πριν το στειλω για service ετυχε να βγει το leak και ειπα να δοκιμασω απο τοτε ολα οκ.

Ok τότε. Στο μεταξύ, η got είναι πραγματικά πολύ καλύτερη. Κανένα πρόβλημα μνήμης.

Ο launcher pro (αντικατέστησα τον default με τον 0.8.2 τον full) μυ φαίνεται ελάχιστα πιο αργός σε απόκριση (σε σχέση με το πως έτρεχε στην cm 6.1 ) κατά τα άλλα όμως, όλα μια χαρά και με πολύ καλό multitasking

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σωστα. Καλη η cm και τα features που εχει, αλλα δυστηχως εχει βαρυνει τοσο που εκανε το τηλ πραγματικα αργο, και φυσικα ανυπαρκτο multitasking.

Παιδια χθες εβγαλε καινουργιο update που επιτελους μετα το φορτισμα δεν θα χρειαζετε πλεον να το κανουμε reboot και επισης γινετε και ποιο γρηγορο,το εκανα χθες και δουλευει τελεια!!!
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

@babis200sx:

Οταν έβαλες καινοuρια SD χρειάστηκε να αντιγράψεις αρχεια (για τους πλοηγούς ή άλλες εφαρμογές)?

Σκέφτομαι να κανω format την υπάρχουσα SD γιατι έχει γεμίσει σκουπίδια!....

Εχω αντιγράψει όλη την SD στο PC μου. Έκανα και Nandroid backup all.

Μετά το format της SD τι χρειάζεται?

Δεν το έχω κάνει ακόμα, με την εργοστασιακή SD είμαι. Λογικά θα βάλω μια φορά την άδεια SD ώστε να δημιουργήσει το Android τα απαραίτητα αρχεία, και μετά θα περάσω τους φακέλους από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ.

Τίποτα δεν χρειάζεται απ'ότι είπαν και τα παιδιά, απλά βάζεις την φορμαρισμένη SD στο Milestone και την "ετοιμάζει" αυτό.

--- Sony Xperia 5 II ---

@babis200sx:

Οταν έβαλες καινοuρια SD χρειάστηκε να αντιγράψεις αρχεια (για τους πλοηγούς ή άλλες εφαρμογές)?

Αν έχεις περάσει χάρτες για κάποια GPS Application θα χρειαστείς να τους ξαναπεράσεις ή αν θες γενικότερα να κρατήσεις κάτι (δεν ξέρω και τι applications έχεις για να σου πω). Επίσης αν έχεις μεταφέρει apps στην SD πέρνα τες στην μνήμη τηλεφώνου πριν το format.

Σκέφτομαι να κανω format την υπάρχουσα SD γιατι έχει γεμίσει σκουπίδια!....

Εχω αντιγράψει όλη την SD στο PC μου. Έκανα και Nandroid backup all.

Μετά το format της SD τι χρειάζεται?

Τίποτα. Δημιουργούνται όλα μόνα τους. Έχω κάνει format την MicroSD του Milestone κάπου 30-40 φορές.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Έχει καταφέρει κανείς να φτιάξει μια VPN (PPTP) σύνδεση και να συνδεθεί επιτυχώς; Από τα Windows PCs του δικτύου μου μπορώ να συνδεθώ μέσω PPTP VPN σε ένα άλλο δίκτυο αλλά με το Milestone δε λειτουργεί. Προσπαθεί να συνδεθεί και μετά αποσυνδέεται.

Καμμιά ιδέα;

Διαβαστε ΕΔΩ...φαινεται πως ερχεται και η σειρα μας σιγα σιγα.Αναφερομαι σ'αυτους που εχουν παραμεινει με την 2.1

*****false alarm το update.Tελικα ηταν αναβαθμιση της 2.1

Edited by nekisia1

http://i55.tinypic.com/2a91xc9.png

Είχα σκοπό να την ανεβάσω εδώ και μια βδομάδα αλλά το ξεχνούσα συνέχεια μιας και έχασα πια το ενδιαφέρον μου για το Milestone λόγω του ότι πήρα ένα ΗD2 (του πέρασα ROM Gingerbread 2.3.1 Cyanogenmod 7) πριν 2 μέρες. Τέλος πάντων, η μπαταρία του Milestone είχε κρατήσει κάπου 2 μέρες και 3 ώρες με μέτρια χρήση. Μπορείτε να το δείτε στο Uptime στο System Info Widget πάνω πάνω. Δεν έβγαλα screenshot από το μενού της χρήσης της μπαταρίας γιατί χρειάστηκε να βάλω usb για να μεταφέρω κάτι αρχεία.

spacer.png

http://i55.tinypic.com/2a91xc9.png

Είχα σκοπό να την ανεβάσω εδώ και μια βδομάδα αλλά το ξεχνούσα συνέχεια μιας και έχασα πια το ενδιαφέρον μου για το Milestone λόγω του ότι πήρα ένα ΗD2 (του πέρασα ROM Gingerbread 2.3.1 Cyanogenmod 7) πριν 2 μέρες. Τέλος πάντων, η μπαταρία του Milestone είχε κρατήσει κάπου 2 μέρες και 3 ώρες με μέτρια χρήση. Μπορείτε να το δείτε στο Uptime στο System Info Widget πάνω πάνω. Δεν έβγαλα screenshot από το μενού της χρήσης της μπαταρίας γιατί χρειάστηκε να βάλω usb για να μεταφέρω κάτι αρχεία.

ποια rom είναι; είναι λειτουργική; γιατί είχα διαβάσει ότι στην 2.3 που ετοιμάζει ο nadlabak δεν παίρνει τηλέφωνο!

ποια rom είναι; είναι λειτουργική; γιατί είχα διαβάσει ότι στην 2.3 που ετοιμάζει ο nadlabak δεν παίρνει τηλέφωνο!

Στο Milestone έχω ό,τι βλέπεις στην υπογραφή μου, δηλαδή Cyanogenmod 6.1.0 RC5. Στο HD2 έχω MDJ's Gingerbread 2.3.1 CyanogenMod 7 v. 2.5 [A2SD+]. Πιθανώς κατάλαβες λάθος.

spacer.png

Στο Milestone έχω ό,τι βλέπεις στην υπογραφή μου, δηλαδή Cyanogenmod 6.1.0 RC5. Στο HD2 έχω MDJ's Gingerbread 2.3.1 CyanogenMod 7 v. 2.5 [A2SD+]. Πιθανώς κατάλαβες λάθος.

Μάλλον.... Προφανώς μπερδεύτηκα από το theme και τα εικονίδια!

Τελευταία cyanogenmod- Βγάζω το κινητό από την μπρίζα κατά το μεσημεράκι με full μπαταρία. Το άφησα να κλείσει από μόνο του (μετα απο 6-7 ωρες μετριας χρησης) . Και εκανα το εξής. Εβγαλα την μπαταρια απο το κινητο για 1-2 λεπτα απο περιέργεια για να δω ποση θα έδειχνε αμα θα το εβαζα στην μπρίζα παλι .. οντως παραδοξως απευθειας μου λεει οτι εχω full μπαταρια. Εβγαλα το φορτιστη και μπηκα spare parts. voltage 4100mV.. Οσα δηλαδη έχει περίπου οταν η μπαταρια ειναι γεματη. Πριν κλεισει το ειχα ελεγξει και ελεγε κοντα στα 3500mV~ περιπου.. Προβλημα με το calibration της μπαταριας λετε? Φλασαρα σε cyanogen χθες.

Πολυ ευχαριστα νεα για τους κατοχους motorola. Αν και αργησε επιτελους και επισημα θα ξεκλειδωσει σταδιακα ολους τους bootloaders απο τις συσκευες της!

http://www.facebook.com/note.php?note_id=495971028278

Μακάρι να γίνει, αλλά δύσκολο το βλέπω. Βασικά θα το πιστέψω όταν το δω. :D
--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπέρα,

στη φόρτιση της μπαταρίας ενώ ξεκίνησε από το 5% μέσα σε λίγα λεπτά πήγε στο 60%. Με ένα calibration ή wipe stats θα φτιάξει; Χρησιμοποιώ την iceandfire 1.02.

Καλησπέρα,

στη φόρτιση της μπαταρίας ενώ ξεκίνησε από το 5% μέσα σε λίγα λεπτά πήγε στο 60%. Με ένα calibration ή wipe stats θα φτιάξει; Χρησιμοποιώ την iceandfire 1.02.

Αν δε φτιάξει πρέπει να ξαναπεράσεις τη rom με 100% φορτισμένη μπαταρία.

Και εγώ πέρασα τη cm 6.1.2 και μου κάνει τα ίδια.

Εκανα wipe stats,περιμενω να ξεφορτίσει και βλέπουμε.

Οταν σου δείξει οτι φόρτισε βγάλε τη μπαταρία,συνδεσε πάλι τον φορτιστη στο κινητο χωρις τη μπαταρία πάνω και οταν σου βγάλει ερωτηματικο στην οθόνη επανατοποθέτησε τη μπαταρία και θα φορτίσει πλήρως.

Μετά κάνεις wipe stats και ελπίζεις οτι θα στρώσει.

Gilles smiles!

Αν δε φτιάξει πρέπει να ξαναπεράσεις τη rom με 100% φορτισμένη μπαταρία.

Και εγώ πέρασα τη cm 6.1.2 και μου κάνει τα ίδια.

Εκανα wipe stats,περιμενω να ξεφορτίσει και βλέπουμε.

Οταν σου δείξει οτι φόρτισε βγάλε τη μπαταρία,συνδεσε πάλι τον φορτιστη στο κινητο χωρις τη μπαταρία πάνω και οταν σου βγάλει ερωτηματικο στην οθόνη επανατοποθέτησε τη μπαταρία και θα φορτίσει πλήρως.

Μετά κάνεις wipe stats και ελπίζεις οτι θα στρώσει.

ευχαριστώ! wipe κάνω μέσω clockworkmod recovery 2.5.0.1 που έχει την επιλογή wipe battery stats!

Υπομονή λίγες μέρες ακόμη.. Έχουν γίνει Leak 2-3 ROM, οπότε περιμένουμε ακόμα την επίσημη διάθεση του Update.
--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπέρα σε όλους!θα κάνω μια παρατήρηση είχα το milestone για περίπου 4 μήνες το πούλησα κ πήρα το desire, ένας θα σας πώ η motorola έιναι πολύ πίσω κ δεν υποστηρίζει καθόλου τα μοντέλα της... δεν πρόκειται να πάρω ποτέ ξανα motorola!

Χώρις παρεξηγήσεις.. Φιλικά σε όλους!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge