mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Bγαινουμε εκτος θεματος, αλλα νομιζω πως οσοι προτιμησαμε το μιλε, το καναμε για το qwerty και τη φοβερη ποιοτητα κατασκευης. Tο galaxy ειναι εντελως διαφορετικη συσκευη. Συμφωνώ 101%. Σε μία εποχή που η ποιότητα πέφτει κατακόρυφα παντού το milestone ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα και ειλικρινά σκοπεύω να το κρατήσω πάρα πολύ καιρό ακόμα, μέχρι που πραγματικά να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Δεν θα το άλλαζα για καμία από τις υπόλοιπες συσκευές και φυσικά για κανένα benchmark ή επειδή μπορεί να είναι πιο αργό γιατί ακριβώς αυτή η ταχύτητα που έχει με καλύπτει παραπάνω απο το κανονικό. Δεν μιλάμε για τον υπολογιστή που τρέχω βαριές εφαρμογές και παίζω παιχνίδια. Αυτά που θέλω να κάνω στο τηλέφωνο, τα κάνω και μάλιστα έχω και μία φοβερή αίσθηση λειτουργίας οπότε γιατί να ψάξω κάτι άλλο... Και μετά τους επαίνους τα έκανα λίγο *****!!! :lol::lol: Όπως έγραφα πιο πάνω, πέρασα χτες την τελευταία CM αλλά δεν ήθελα να κάνω τη φουλ διαδικασία με wipes κτλ. Ηθελα απλα να δω διαφορα μπαταρίας και θα την εβαζα αργοτερα σωστα. Να μην τα πολυλογώ, είχα την κλασσικη 2.2.1 GOT χωρίς τπτ εξτρα. Εβαλα πρωτα την OR androidiani 3.3 και μετα απο εκει περασα την τελευταία CM. Ανοιξε το τηλ αλλά αν κατάλαβα δεν ειχε καμία google application. Οποτε πηγα εδώ http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps και κατεβασα το πακέτο CyanogenMOd 6.1 for DROID. Φανταστηκα οτι κ αυτο περνιεται οπως η CM δηλαδη μεσω OR και Apply Update σωστα? Ε μολις το εκανα και εκανα reboot με πεταει συνεχεια σε Bootloader! :D Μαλιστα βγαζει κ κατι errors > --------------------- Bootloader 90.73 Err:A5,69,4E,00,23 <<< ??? τα υπολοιπα κανονικά. Ερωτήσεις λοιπόν: 1) Δεν θυμαμαι καθόλου πως bootαρω χειροκινητα σε recovery για να κανω wipe πριν τα ξεκινησω ολα απο την αρχη, το εκανα συνεχεια απο το quickboot! Δοκιμασα με Χ πατημενο και επισης με το πανω βελος πατημενο ενω ανοιγω αλλά δεν ειναι αυτό. 2) Εαν δεν κανω wipes θα ειναι σωστο το περασμα της ρομ? (αν οχι πρεπει να μπω recovery πρωτα!) 3) Εαν φτασω στο τέλος, πως θα περασω τα google apps? Οπως τα εκανα κ πριν κ εγινε σκατα ή με άλλο τρόπο? UPDATE ---------- Εκανα φλασαρισμα της GOT απο την αρχη κ μετα όλα τα προτεινόμενα, wipes, flash τησ CM και καπακι τα google apps. Οταν εκανε μια φορα boot το τηλεφωνο μολις ειχα περασει την GOT, ανοιξε κανονικα. Μολις περασα CM k google apps με ενα περασμα, παλι ανοιγει σε bootloader ρε πστη!!! Μήπως εχω παρει λαθος αρχειο για τα apps? Αυτο που ειναι για Droid δεν ειναι το σωστο? Δεν βλεπω ειδικό για Milestone. Και η Cronos χωρις τα google apps ερχεται? Μηπως περναγα αυτην να γλυτώσω. UPDATE 2: ------------- H m@l@ki@ μου δεν εχει όρια προφανώς... Τόση ώρα νόμιζα ότι είχα κατεβάσει τα google apps ενώ ήταν η CM η ίδια... Πάμε πάλι... Ευτυχώς που έχει full μπαταρία... Άκυρα ολα, sorry! Πετάχτε με έξω απ΄το φόρουμ!!!! Edited December 7, 2010 by bomber21 Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 To σωστο εννοειται ειναι να κανεις και τα wipe,ειδικα την πρωτη φορα που θα περασειις cm,δε μπορεις να την κρινεις αλλιως,θα σου κανει πιθανοτατα bugs. Στη θεση σου θα περναγα ξανα το sbf και καπακια cm,δε μπορω να καταλαβω,αφου ειναι μια δοκιμασμενη και καλη (μαλλον η καλυτερη κιολας) λυση,γιατι να μην τη βαλεις οπως πρεπει και να την κρατησεις αν σε ικανοποιει,μονο και μονο οι cm ρυθμισεις που εχει αξιζουν ολα τα λεφτα. Τα gapps οντως με αλλο ενα update μπαινουν,σωστα το πηγες,το μονο που σου ελειπε ηταν τα gapps :p Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Η CRONOS ειναι με ενσωματωμενα τα Google apps. Xειροκινητα μπαινεις σε recovery κρατοντας το "power" και το κουμπι της καμερας.(αφου εχεις κλεισει το κινητο βεβαια) Τη πρωτη φορα χρειαζονται τα 3 wipes αλλα μετα περνας τις αναβαθμισεις της CM(που βγαινουν συχνα πυκνα) κανοντας μονο τα 2 χωρις να χασεις τα δεδομενα σου Λοιπον για την CM κανεις: 1)Περνας την 2.2.1 2)Ανοιγεις το κινητο κανονικα 3)Ξανακλεινεις το κινητο και ανοιγεις σε recovery 4)Κανεις 3 wipes 5)Περνας την CM 6)Ανοιγεις το κινητο κανονικα 7)Ξανακλεινεις και μπαινεις σε recovery 8)Εγκαθιστας το πακετο των Google apps απο εδω http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps Προσοχη: Κατεβαζεις την εκδοση HDPI για CM 6(20101114) 9)3 wipes και εισαι ετοιμος Το σημαντικο ειναι να εχει ανοιξει το κινητο μια φορα με CM πριν περασεις τα Google apps Μπορει καποιο βημα να ειναι περιτο αλλα εγω αυτα εκανα και ειμαι κομπλε Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) παιδες καλησπερα , καινουριος με το κινητο δοκιμασα αμεσως να βαλω cmod με την εξης διαδικασια: εβαλα 2.2.1 κανει τα reboot της , περναω την open recovery 3.3 μαζι με το update της cmod μεσα στα updates , μπουταρω σε or , κανω 3 wipes κανω install update το chmod καπακια 3 wipes μπαινω στο λειτουργικο κοπιαρω το googleapps ξαναμπουταρω σε or , παλι 3 wipes κ κανω install update τα googleapps κ αυτη τη στιγμη το φορτιζω για να εχω πληρη εικονα μπαταριας , πρεπει να κανω κατι αλλο ? ευχαριστω τωρα ειδα το message του agekalp πρεπει να ειμαι κομπλε νομιζω Edited December 7, 2010 by Tweaked Mind agekalp message Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδες καλησπερα , καινουριος με το κινητο δοκιμασα αμεσως να βαλω cmod με την εξης διαδικασια: εβαλα 2.2.1 κανει τα reboot της , περναω την open recovery 3.3 μαζι με το update της cmod μεσα στα updates , μπουταρω σε or , κανω 3 wipes κανω install update το chmod καπακια 3 wipes μπαινω στο λειτουργικο κοπιαρω το googleapps ξαναμπουταρω σε or , παλι 3 wipes κ κανω install update τα googleapps κ αυτη τη στιγμη το φορτιζω για να εχω πληρη εικονα μπαταριας , πρεπει να κανω κατι αλλο ? ευχαριστω τωρα ειδα το message του agekalp πρεπει να ειμαι κομπλε νομιζω Μια χαρα!! Απλα να ξερεις πως πληρη εικονα θα εχεις μετα απο 2-3 αποφορτισεις της μπαταριας.Τοτε θα εχει "διαβασει" η Cm τη χρηση που κανεις και θα διαμορφωσει τις λειτουργιες της Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ελα ρε δεν το ξερα οποτε πληρεις αποφορτησεις??? καλο Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Δεν ξερω γιατί αλλά η CM μου έχει κάνει ήδη 3 restarts μέσα σε 5 λεπτά ενώ προσπαθεί να κατεβάσει εφαρμογές που είχα πριν, απο που να έχει μείνει αυτό? έκανα όλη τη διαδικασία όπως προβλέπεται... Περίεργο αλλά θα το ψάξω πριν βγάλω συμπεράσματα Μαλλον τη ζημια την κανει το overclock στα 1000 γιατι υποψιάζομαι ότι δεν εχει ανεβάσει το vsel. Ποτέ δεν μου δούλεψε στα 1000 χωρίς να ανεβάσω vsel, θα το διορθώσω χειροκίνητα και θα τσεκάρω πάλι. Edited December 7, 2010 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 @Tweaked Mind Δε χρειαζεται να την αποφορτισεις 100% απλα χρειαζεται να δουλεψει λιγο καιρο για να παρει τις πληροφοριες που χρειαζεται. @mclisme Αυτο σου εγραφα αλλα με προλαβες...! Ψαξε λιγο τo vsel.Αν δε κανω λαθος η adroindiani 3.3 υποστηριζει overclock για την Cm πλεον. Εγω το εχω στα 900(αλλα δε θυμαμαι vsel) και εχω SetCPU σε Interactive mode. Εδω και ενα μηνα περιπου που τη δουλευω εχω μονο ενα restart. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 να ρωτησω επειδη 8ελω να πετυχω τη μεγιστη δυνατη αυτονομια, ετσι οπως ειμαι με androindiani 3.3 k cm 6.1 χωρις να εχω πειραξει κατι ειμαι overclocked? κ αν ειμαι λογω cm αλλαζει μονο μεσω open recovery? ελπιζω να γινεται αντιληπτο το ερωτημα μου Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Στην androidiani δεν βρίσκω ειδικό overclock menu για την CM. Πηγαίνω από Froyo 2.2.1 menu και menu oveclock. Εκεί όμως βρίσκω μόνο τις συχνότητες που θα δουλέυει, όχι κ το vsel το οποίο θέλω να ανεβάσω στο 60 για τα 1000 mhz. Γνωρίζει κανείς ποιό αρχείο πρέπει να τροποποιήσω; στο Mot_Boot_mode που ήξερα παλιά δεν βρίσκω πλέον κάποια επιλογή. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα!θελω μια μικρη βοηθεια προσπαθω να περασω την sbf 2.2.1 και θελω να κανω ενα buckup πρωτα, προσπαθω λοιπον να μπω στην recovery τον got για να κανω backup αλλα πατωντας το apply update μου γραφει αυτο: Ε:EOCD marker occurs after start of EOCD E: signature verification failed και δεν με αφηνει να μπω στο μενου τον got τι κάνω?ευχαριστω!!!! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις το openrecovery του androidiani που είναι και καλύτερο? Απλά κατεβάζεις από εδώ http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/downloads/detail?name=OpenRecovery-3_3.zip&can=2&q= και πετάς χύμα στην SD τον φάκελο openrecovery και το update.zip (το πολύ πολύ κανε backup στον υπολογιστή τον τωρινό φάκελο openrecovery και το update.zip) Φαντάζομαι εννοείς να κάνεις Backup από υπάρχουσα 2.2 έτσι? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις το openrecovery του androidiani που είναι και καλύτερο? Απλά κατεβάζεις από εδώ http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/downloads/detail?name=OpenRecovery-3_3.zip&can=2&q= και πετάς χύμα στην SD τον φάκελο το .zip (το πολύ πολύ κανε backup στον υπολογιστή τον τωρινό φάκελο openrecovery και το update.zip) Φαντάζομαι εννοείς να κάνεις Backup από υπάρχουσα 2.2 έτσι? Θέλω να κάνω backup την 2,1 που έχω έτσι ωστε να προχωρήσω άφοβα σε φλασαρισμα τι προτείνεις?Ευχαριστω για την βοήθεια.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Για μένα δεν έχει μεγάλο νόημα το backup της 2.1... Η μόνη αξία του είναι σε περίπτωση που κάτι "κολλήσει" να μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση αλλά πρέπει να πετύχεις λαχείο για να κολλήσεις τόσο άσχημα. Να χρησιμοποιήσεις δεδομένα από την 2.1 στην 2.2 δεν φαντάζομαι να το εννοείς. Οπότε μόνο τότε ασχολήσου, αλλιώς ξεκίνα το rsd lite και προχώρα! Πάντως εάν θέλεις οπωσδήποτε το backup και δεν φορτώνει το GOT, δοκίμασε το παραπάνω που σου έγραψα. Δεν κάνεις καμία φοβερή και μη-αναστρέψιμη αλλαγή με το να αλλάξεις recovery, και έτσι κ αλλιώς, αυτήν θα κρατήσεις και μετά. Για περισσότερα pm me αν θέλεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edit: Sorry τώρα το ξαναδιάβασα και δεν σκέφτηκα ότι έχεις την 2.1 άρα δεν μπορείς να βάλεις την openrecovery που σου είπα, θεωρούσα ότι μιλάγαμε για 2.2. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον επιμένεις ακόμα με το backup, (γνώμη μου παράτα το!) βρες μια συμβατή με 2.1 openrecovery και δοκίμασε να μπεις πάλι. Edited December 7, 2010 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Για μένα δεν έχει μεγάλο νόημα το backup της 2.1... Η μόνη αξία του είναι σε περίπτωση που κάτι "κολλήσει" να μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση αλλά πρέπει να πετύχεις λαχείο για να κολλήσεις τόσο άσχημα. Να χρησιμοποιήσεις δεδομένα από την 2.1 στην 2.2 δεν φαντάζομαι να το εννοείς. Οπότε μόνο τότε ασχολήσου, αλλιώς ξεκίνα το rsd lite και προχώρα! Πάντως εάν θέλεις οπωσδήποτε το backup και δεν φορτώνει το GOT, δοκίμασε το παραπάνω που σου έγραψα. Δεν κάνεις καμία φοβερή και μη-αναστρέψιμη αλλαγή με το να αλλάξεις recovery, και έτσι κ αλλιώς, αυτήν θα κρατήσεις και μετά. Για περισσότερα pm me αν θέλεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edit: Sorry τώρα το ξαναδιάβασα και δεν σκέφτηκα ότι έχεις την 2.1 άρα δεν μπορείς να βάλεις την openrecovery που σου είπα, θεωρούσα ότι μιλάγαμε για 2.2. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον επιμένεις ακόμα με το backup, (γνώμη μου παράτα το!) βρες μια συμβατή με 2.1 openrecovery και δοκίμασε να μπεις πάλι. Σε ευχαριστω πολυ! πέρασα κατευθειαν την 2,2,1 του admikos δουλευει άψογα προς το παρον!!!! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Περασα την rom της GOT και Οverclock στο 1ghz 66vsel(αρκετα ενεργοβορα ρυθμιση) και σκορ στο AN3DBENCH 4780.Την εριξα στα 800mhz και 56vsel(δεν εχω τσεκαρει ακομα καταναλωση) και σκορ 4753...στο quadrant επεσε 150 μοναδες. Edited December 7, 2010 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Περασα την rom της GOT και Οverclock στο 1ghz 66vsel(αρκετα ενεργοβορα ρυθμιση) και σκορ στο AN3DBENCH 4780.Την εριξα στα 800mhz και 56vsel(δεν εχω τσεκαρει ακομα καταναλωση) και σκορ 4753... Τα σκορ δεν τα σχολιάζω γιατί για μένα, σε μια τέτοιου είδους συσκευή είναι πολύ μικρή η ουσιαστική τους αξία και το πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και την καθημερινή χρήση, το vsel 66 όμως είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά υψηλό για τα 1000 mhz. Απόσο προτείνουν και οι τύποι στο android-hilfe που έχουν κάνει εξαντλητικά tests, με 60 πρέπει να είσαι εντάξει στα 1000, κ το επιβεβαιώνω κ εγώ που το δούλευα έτσι τον τελευταίο 1,5 μήνα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 να ρωτησω επειδη 8ελω να πετυχω τη μεγιστη δυνατη αυτονομια, ετσι οπως ειμαι με androindiani 3.3 k cm 6.1 χωρις να εχω πειραξει κατι ειμαι overclocked? κ αν ειμαι λογω cm αλλαζει μονο μεσω open recovery? ελπιζω να γινεται αντιληπτο το ερωτημα μου 900MHz. Πριν λίγο το επιβεβαίωσα :) Ναι, μπορείς να το κατεβάσεις/ανεβάσεις μετά... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Περασα την rom της GOT και Οverclock στο 1ghz 66vsel(αρκετα ενεργοβορα ρυθμιση) και σκορ στο AN3DBENCH 4780.Την εριξα στα 800mhz και 56vsel(δεν εχω τσεκαρει ακομα καταναλωση) και σκορ 4753...στο quadrant επεσε 150 μοναδες. Ενεργοβορα δε την λες για κανενα λογο. Οι διαφορες που εχω σε μεσο ορο αυτονομιας απο 1gh με 54vsel σε 1.3 με 73 vsel δεν ειναι καν αξια λογου συζητησης. Τα σκορ δεν τα σχολιάζω γιατί για μένα, σε μια τέτοιου είδους συσκευή είναι πολύ μικρή η ουσιαστική τους αξία και το πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και την καθημερινή χρήση, το vsel 66 όμως είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά υψηλό για τα 1000 mhz. Απόσο προτείνουν και οι τύποι στο android-hilfe που έχουν κάνει εξαντλητικά tests, με 60 πρέπει να είσαι εντάξει στα 1000, κ το επιβεβαιώνω κ εγώ που το δούλευα έτσι τον τελευταίο 1,5 μήνα. Τα εξαντλητικα test τα κανει ο καθενας μονος του με τη συσκευη του. Οπως και στα pc ετσι και στα κινητα, επεξεργαστης με επεξεργαστη (και ας ειναι ιδιοι) εχουν μεγαλες διαφορες διαφορες στο overclocking. Με λιγα λογια το χειροτερο milestone που ειδα ποτε (χρηστης των forum μας) ηθελε 65 vsel για να κρατησει σταθερο το 1gh. Να μη σου φενεται καθολου υψηλο το 66 vsel για το 1gh. Συμφωνα με τα datasheets της ARM για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη, το vsel για το 1gh οριζετε απο την ιδια την εταιρια στο 66. Τωρα αν πολλα παιζουν undervolted (δηλαδη κατω απο 66vsel ειναι αλλο θεμα)Ακομα στον οδηγο που εχω κανει πριν κανω edit η τιμη vsel που προτεινα ειχε να κανει καθαρα με το δικο μου τηλεφωνο και στον οδηγο προτεινα 56 vsel, οπου και φυσικα αρκετα τηλεφωνα δε μπορουσαν να ειναι σταθερα εκει. Ο λογος που προτεινω το 66vsel ειναι οτι το 100% των milestone θα παιξουν χωρις κολληματα και οτι οπως προανεφερα αυτη ειναι η εργοστασιακη τιμη vsel για τον cortex οταν δουλευει στο 1gh. Ειναι αδυνατο να μαντεψω το τι ψαρια πιανει ο επεξεργαστης του καθενος στο overclock και να προτεινω διαφορετικο setup vsel για τον καθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παιδιά εγώ έχω την GOT με overclock στα 1000 αλλά το κινητό κολάει αρκετά!!!Μηπώς το έχω φορτώσει με πολλά apps?το κάνει και σε άλλους?Επίσης πώς μπορώ να αλλάζω γλώσσα από ελ-αγγ στο qwerty απευθειας?δεν το κάνει όπως στην 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ενεργοβορα δε την λες για κανενα λογο. Οι διαφορες που εχω σε μεσο ορο αυτονομιας απο 1gh με 54vsel σε 1.3 με 73 vsel δεν ειναι καν αξια λογου συζητησης. Τα εξαντλητικα test τα κανει ο καθενας μονος του με τη συσκευη του. Οπως και στα pc ετσι και στα κινητα, επεξεργαστης με επεξεργαστη (και ας ειναι ιδιοι) εχουν μεγαλες διαφορες διαφορες στο overclocking. Με λιγα λογια το χειροτερο milestone που ειδα ποτε (χρηστης των forum μας) ηθελε 65 vsel για να κρατησει σταθερο το 1gh. Να μη σου φενεται καθολου υψηλο το 66 vsel για το 1gh. Συμφωνα με τα datasheets της ARM για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη, το vsel για το 1gh οριζετε απο την ιδια την εταιρια στο 66. Τωρα αν πολλα παιζουν undervolted (δηλαδη κατω απο 66vsel ειναι αλλο θεμα)Ακομα στον οδηγο που εχω κανει πριν κανω edit η τιμη vsel που προτεινα ειχε να κανει καθαρα με το δικο μου τηλεφωνο και στον οδηγο προτεινα 56 vsel, οπου και φυσικα αρκετα τηλεφωνα δε μπορουσαν να ειναι σταθερα εκει. Ο λογος που προτεινω το 66vsel ειναι οτι το 100% των milestone θα παιξουν χωρις κολληματα και οτι οπως προανεφερα αυτη ειναι η εργοστασιακη τιμη vsel για τον cortex οταν δουλευει στο 1gh. Ειναι αδυνατο να μαντεψω το τι ψαρια πιανει ο επεξεργαστης του καθενος στο overclock και να προτεινω διαφορετικο setup vsel για τον καθενα. Εμένα εννοείς μάλλον :p 1000/66!!! Πιο κάτω έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παιδιά εγώ έχω την GOT με overclock στα 1000 αλλά το κινητό κολάει αρκετά!!!Μηπώς το έχω φορτώσει με πολλά apps?το κάνει και σε άλλους?Επίσης πώς μπορώ να αλλάζω γλώσσα από ελ-αγγ στο qwerty απευθειας?δεν το κάνει όπως στην 2.1 Ενα που παρατηρησα πριν λιγο και αφορα την επιδοση στο "can knockdown".Με 1000/66 κολλαγε κατα πολυ περισσοτερο απο 800/56.Αλλα απο την αλλη συμφωνω απολυτα με το ποστ του amdnikos.O καθενας πρεπει με δοκιμες να βρει τι ταιριαζει καλυτερα στο κινητο του.καλες δοκιμες λοιπον :worry: Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εμένα εννοείς μάλλον :p 1000/66!!! Πιο κάτω έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις! ναι εσενα εννοω :lol: Νομιζα οτι ειχε γινει σταθερο με 65vsel. Αλλα οπως και να εχει οι προδιαγραφες του επεξεργαστη για τρεχει στα 1000mh ειναι το 66vsel οποτε αν δε κολλαει στο 66 εισαι μια χαρα. Ενα που παρατηρησα πριν λιγο και αφορα την επιδοση στο "can knockdown".Με 1000/66 κολλαγε κατα πολυ περισσοτερο απο 800/56.Αλλα απο την αλλη συμφωνω απολυτα με το ποστ του amdnikos.O καθενας πρεπει με δοκιμες να βρει τι ταιριαζει καλυτερα στο κινητο του.καλες δοκιμες λοιπον :worry: Φυσικα. Καθε συσκευη εχει τελειως αλλη συμπεριφορα απο την αλλη. Το τελικο optimisation μπορει να το κανει ΜΟΝΟ ο καθε χρηστης μονος του. Το 66vsel που προτεινω στον οδηγο ειναι απλα γιατι ακομα και τα χειροτερα milestone στον τομεα του overclocking ειναι σταθερα. Απο εκει και περα αλλα παιζουν στα 1000 με 64 αλλα με 62 αλλα με 60 και αρκετα με 56. Ειναι λιγο λοττο η ολη φαση.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ¨Εχουμε πει τα πιο εξειδικευμένα Modding θέματα να το γράφουμε στο αντίστοιχο θέμα γιατί οι αρχάριοι χρήστες χάνουν το μπούσουλα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μέχρι να βγάλει η Motorola την επίσημη 2.2 θα έχουν βγάλει οι Developer ανεπισήμως την 2.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts