Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κανέναν torrent Client στο Moto σας? Για να βρούμε τι φταίει και το κινητό μπαίνει σε Sleep Mode και δεν ξυπνάει..!

Και κάτι άλλο: Για να δοκιμάσουμε το MotoBlur, μόνο με κάποια ROM που το περιέχει (πχ του Dexter), ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ

--- Sony Xperia 5 II ---

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιπλέον το πρόβλημα θα υπάρξει (αν υπάρξει) μόνο με εφαρμογές που "ζητούν" root access (π.χ Root Explorer κλπ)....

Και για να ελέγξουμε ποιες root applications έχουμε περάσει, τσεκάρουμε απλά τον "νίντζα" σωστά?

root explorer, cachemate, quickboot και market enabler βλέπω εκεί.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Και μόλις τελείωσα με την:

ROM No9 (Mixed ROM v.2 for Cyanogen Port 2.2 for Milestone)

Είναι η Mixed ROM v.2 για το Cyanogen Port 2.2 for Milestone.......

Καλή διασκέδαση.....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κανέναν torrent Client στο Moto σας? Για να βρούμε τι φταίει και το κινητό μπαίνει σε Sleep Mode και δεν ξυπνάει..!

Και κάτι άλλο: Για να δοκιμάσουμε το MotoBlur, μόνο με κάποια ROM που το περιέχει (πχ του Dexter), ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ

Φίλε μου για να δεις άμα φταίει αυτό που σου είπα, βρες ενα torernt περίπου 10MB και κατέβασε το... Αν κατέβει τότε μάλλον είναι αυτό που σου είπα, ότι δηλαδή γεμίζει την μνήμη του κινητού και κολλάει....

Το Motoblur προ το παρών μόνο όπως είπες, με κάποια ROM άλλη δηλαδή... Αλλά δεν στο συνιστώ... Δεν έχω διαβάσει κανένα χρήστη που να του αρέσει το Motoblur (που λέει ο λόγος κανέναν).

Και για να ελέγξουμε ποιες root applications έχουμε περάσει, τσεκάρουμε απλά τον "νίντζα" σωστά?

root explorer, cachemate, quickboot και market enabler βλέπω εκεί.

Ποιος είναι ο "νίντζα" πάλι???

Edit: A εννοείς την εφαρμογή Superuser.... Ναι όσες εφαρμογές είναι εκεί, είναι αυτές που "ζητούν" root access....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

χεχε, ναι αυτήν... ευχαριστώ για την απάντηση!
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Mην τρελαίνεσαι... Αυτό είναι γνωστό καιρό τώρα... Το θέμα είναι ότι για να σου "υποκλέψουν" usernames και passwords, θα πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που να το κάνει αυτό.... Αν διάβασες το άρθρο που στέλνεις, μέχρι τώρα εφαρμογή τέτοια δεν υπάρχει....

Επιπλέον το πρόβλημα θα υπάρξει (αν υπάρξει) μόνο με εφαρμογές που "ζητούν" root access (π.χ Root Explorer κλπ)....

Έτσι αν προσέχεις λίγο τι κάνεις install και ποιες από τις εφαρμογές που "ζητούν" root access, εγκαθηστάς, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα....

Είναι όπως και στο PC ρε παιδιά...

Αν κάνεις install μια εφαρμογή που δεν ξέρεις από που είναι και απλά την είδες και σ'αρεσε (ότι κάνουν δηλαδή συνήθως οι γυναίκες, που σε ότι popup παράθυρο τους πετάγεται την ώρα που σερφάρουν, πατάνε YES χωρίς να ξέρουν τι είναι) τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις πρόβλημα. Είτε με ιούς, είτε με υποκλοπές δεδομένων κλπ....

Ναι οπως τα λες ειναι!!! το θέμα ειναι οτι android αποθηκεύει τους κωδικους σε plain text Αυτο το αρθράκι το παραθέτω για νέους στο android γιατι τελευταία ακούω πολλά για το τι είναι root....

Α και κατι ακομα προς οσους εχουν περασει CM6 mod 2.2 η μπαταρια τι λεει;

Μπραβο για την νεα ROM :rolleyes: !!!! Απαιχτος !!!

Για μένα κορυφαία η 7 (πανέμορφη και οχι φλύαρη)και 4 .Ειδικά την gold κακώς δεν την ανανέωσες (2.36 και Cyanogen Port 2.2)μια και ηταν πραγματικά μοναδική στον κόσμο του millestone theming :(

Τελικα το moded phone.apk παρουσιάζει προβλήματα με αλλαγή themes ;

Α!! και κατι ακομα .... Οσοι εχουν CM6 mod 2.2 η μπαταρια πως παει;;;

Edited by xoulis_
cm6 mod
function cdl { cd $1; ls;}

Ναι οπως τα λες ειναι!!! το θέμα ειναι οτι android αποθηκεύει τους κωδικους σε plain text Αυτο το αρθράκι το παραθέτω για νέους στο android γιατι τελευταία ακούω πολλά για το τι είναι root....

Α και κατι ακομα προς οσους εχουν περασει CM6 mod 2.2 η μπαταρια τι λεει;

Μπραβο για την νεα ROM :rolleyes: !!!! Απαιχτος !!!

Για μένα κορυφαία η 7 (πανέμορφη και οχι φλύαρη)και 4 .Ειδικά την gold κακώς δεν την ανανέωσες (2.36 και Cyanogen Port 2.2)μια και ηταν πραγματικά μοναδική στον κόσμο του millestone theming :(

Τελικα το moded phone.apk παρουσιάζει προβλήματα με αλλαγή themes ;

Α!! και κατι ακομα .... Οσοι εχουν CM6 mod 2.2 η μπαταρια πως παει;;;

Στην αρχή μου τελείωνε πολύ γρήγορα.... Μετά από 4 μέρες που την έχω και έχω ανοίξει από 1-2 φορές όλες τις εφαρμογές και με πολλά restart (τα έκανα εγώ όχι το κινητό από μόνο του), μου κρατάει 1 μέρα με αρκετό παίξιμο, 1 με 1,5 ώρα τηλέφωνα, κανά 8ωρο ανοιχτό το bluetooth και συνδεμένο σε bluetooth handsfree και καμιά ώρα σερφάρισμα με WiFi...

Η Cyanogen έχει το ίδιο Phone.apk από default με αυτό που αναφέρεσαι....

Η ROM No8 είναι περίπου ίδια με την Νο7 (στη βάση της) αλλά με πολύ πιο ωραία εικονίδια....

Όσο για την Gold άμα βρω χρόνο θα την φτιάξω αλλά για την 2.2 όχι για την 2.1 (2.36), γιατί πρέπει να εξελισόμεθα κιόλας...:lol::lol::lol:

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά καλησπέρα.\Επειδή θέλω να αγοράσω ένα καινούριο ακουστικό bt για να το χρησιμοποιώ με το κινητό αυτό, μπορείτε να μου πείτε τι bt ακουστικό χρησιμοποιείτε εσείς? Μην πάω και πάρω κανένα που να μην είναι συμβατό ή να μην συνεργάζεται καλά....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδιά καλησπέρα.\Επειδή θέλω να αγοράσω ένα καινούριο ακουστικό bt για να το χρησιμοποιώ με το κινητό αυτό, μπορείτε να μου πείτε τι bt ακουστικό χρησιμοποιείτε εσείς? Μην πάω και πάρω κανένα που να μην είναι συμβατό ή να μην συνεργάζεται καλά....

Τι απέγινε το moto rocker 605?

Τι απέγινε το moto rocker 605?

:p Μαζί τα συζητούσαμε?

Λοιπόν, αυτό όντως έχει πρόβλημα.

Σβήνει μόνο του, στα καλά καθούμενα. Το πήγα μια βόλτα από το σέρβις, μου έδωσαν καινούριο (σε σφραγισμένο κουτι, κανονικότατα) αλλά και το δεύτερο κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Μωρε, έχω το itech 800 (στέρεο bt) που είναι πραγματικά φοβερό σαν απόδοση, αλλά ειδικά με το μιλεστονε, κατά τη διάρκεια των κλήσεων μου κάνει διακοπές. Για μουσική είναι οκ.

Γι αυτό ρωτάω τι έχετε εσείς, ώστε να μην πάρω κάτι που δεν συνεργάζεται σωστά.

όταν λοιπόν το clean UI του Android αποτελεί για μένα πλεονέκτημα και το συγκεκριμένο κινητό είναι αναβαθμίσιμο σε froyo, θα έχει πραγματικό web browsing με flash support που μόνο ο 10.1 μπορεί να προσφέρει, συν τα υπόλοιπα γνωστά καλά χαρακτηριστικά του, νομίζω θα είναι ένα καλό deal...βρίσκεις? :)

Αυτό,λοιπόν,είναι το θέμα με το συγκεκριμένο κινητό-υπολογιστής (προσωπική μου άποψη).Προσωπικά, με καλύπτει και το Stock UI και δεν επιθυμώ να μεταβώ σε κάποια άλλη συσκευή.Η έλευση της 2.2 μάλιστα του δίνει μεγαλύτερη παράταση ζωής (το έχω εννιά μήνες) και ως τώρα δεν το έχω βαρεθεί ή σκεφτεί να το αλλάξω.Ακόμα είναι μια ΤΟΠ και τίμια πρόταση.

:p Μαζί τα συζητούσαμε?

Λοιπόν, αυτό όντως έχει πρόβλημα.

Σβήνει μόνο του, στα καλά καθούμενα. Το πήγα μια βόλτα από το σέρβις, μου έδωσαν καινούριο (σε σφραγισμένο κουτι, κανονικότατα) αλλά και το δεύτερο κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Μωρε, έχω το itech 800 (στέρεο bt) που είναι πραγματικά φοβερό σαν απόδοση, αλλά ειδικά με το μιλεστονε, κατά τη διάρκεια των κλήσεων μου κάνει διακοπές. Για μουσική είναι οκ.

Γι αυτό ρωτάω τι έχετε εσείς, ώστε να μην πάρω κάτι που δεν συνεργάζεται σωστά.

Πάρε ένα της Motorola καινούργιο σχετικά που λένε ότι είναι πολύ καλό αλλά και ακριβό, γύρω στα 60-80€. Θα το βρεις στο ευρωπαϊκό site της Motorola... είναι το ακριβότερο της νομίζω... καλό ε;;; Με τέτοια κρίση...

Ή βρες ένα πιο φτηνό πάλι της Motorola που να λέει ότι είναι συμβατό με android...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό,λοιπόν,είναι το θέμα με το συγκεκριμένο κινητό-υπολογιστής (προσωπική μου άποψη).Προσωπικά, με καλύπτει και το Stock UI και δεν επιθυμώ να μεταβώ σε κάποια άλλη συσκευή.Η έλευση της 2.2 μάλιστα του δίνει μεγαλύτερη παράταση ζωής (το έχω εννιά μήνες) και ως τώρα δεν το έχω βαρεθεί ή σκεφτεί να το αλλάξω.Ακόμα είναι μια ΤΟΠ και τίμια πρόταση.

Μεταξύ μας τώρα, το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό. Το μόνο μειόν του είναι το κακό σκρόλινγκ σε ορισμένες περιπτώσεις. Πάντως, είναι πολύ περίεργο να μην σκρολάρει καλά στο μενού των ρυθμίσεων (που σιγά το πράγμα, δεν είναι τίποτα βαρυ) αλλά να σκρολάρει τέλεια στον browser, στο gmail και στις επαφές.

Πολύ περίεργο... Ακόμα και με τη cpu στα 1.2 , τα σκαλοπατάκια παραμένουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

Κατά τα άλλα, το βλέπω το καημένο να αγκομαχάει να απελευθερώσει ράμ και οι εφαρμογές να μην το αφήνουν:p

Από τα 35 Mb free στα 38 και πάλι πίσω.

Όμως, ακόμα και έτσι δουλεύει γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Πάρε ένα της Motorola καινούργιο σχετικά που λένε ότι είναι πολύ καλό αλλά και ακριβό, γύρω στα 60-80€. Θα το βρεις στο ευρωπαϊκό site της Motorola... είναι το ακριβότερο της νομίζω... καλό ε;;; Με τέτοια κρίση...

Ή βρες ένα πιο φτηνό πάλι της Motorola που να λέει ότι είναι συμβατό με android...

Πάλι μοτορόλα?:p

Έχω επίσης και ένα samsung wep 200 (όχι stereo).

Αυτό λειτουργεί άψογα, αλλά είναι παλιό και η ποιότητα ήχου είναι κάπως μέτρια....

Μεταξύ μας τώρα, το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό. Το μόνο μειόν του είναι το κακό σκρόλινγκ σε ορισμένες περιπτώσεις. Πάντως, είναι πολύ περίεργο να μην σκρολάρει καλά στο μενού των ρυθμίσεων (που σιγά το πράγμα, δεν είναι τίποτα βαρυ) αλλά να σκρολάρει τέλεια στον browser, στο gmail και στις επαφές.

Πολύ περίεργο... Ακόμα και με τη cpu στα 1.2 , τα σκαλοπατάκια παραμένουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

Παρατήρησα ότι αν δεν απομακρύνεις απότομα το δάχτυλο απο την οθόνη κατα την πλοήγηση στα μενού δεν κάνει σκαλοπατάκι όσο γρηγορα και αν την κάνεις αρκεί να είναι ολοκληρωμένη... Μάλλον είναι διαδικασία επιλογής της επόμενης κίνησης του κινητού όπου αποφασίζει απότομα αν κάνεις απότομη/μισή κίνηση .. Είναι θέμα software που φαντάζομαι θα είναι βελτιωμένο στο 2.2

Και μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κανείς.. Με οποιουδήποτε τυπου Micro usb φορτιστή φορτίζει.. 'Η η τάσεις κλπ διαφέρουν οπότε πάμε στον μαμίσιο?

Μία μπαταρία στα 11800mAh που κυκλοφορεί έχει δοκιμαστεί απο κανέναν?

Edited by dyannisb

Παρατήρησα ότι αν δεν απομακρύνεις απότομα το δάχτυλο απο την οθόνη κατα την πλοήγηση στα μενού δεν κάνει σκαλοπατάκι όσο γρηγορα και αν την κάνεις αρκεί να είναι ολοκληρωμένη... Μάλλον είναι διαδικασία επιλογής της επόμενης κίνησης του κινητού όπου αποφασίζει απότομα αν κάνεις απότομη/μισή κίνηση .. Είναι θέμα software που φαντάζομαι θα είναι βελτιωμένο στο 2.2

Δεν θα το ελεγα.

Και παλι κανει σκαλοπατακια.

Και φυσικα ειναι θεμα λογισμικου.

Τις τελευταιες μερες εχω βαλει την full εκδοση του launcher pro, που εχει και τα δικα του widgets.

Και μιλαμε για βαρια και δυσκολα widgets πχ facebook, twitter, πανω στα οποια κανεις scroll. Μιλαμε οτι δεν κανουν το παραμικρο κολλημα!!!

Και να κανει κολλημα στις ρυθμισεις!

Τελικα, αμα εισαι αχρηστος, τη βλακεια σου θα την κανεις. Αυτο εχω να πω στη μοτορολα. Ολοκληρη Αμερικη, 5 προγραμματιστες της προκοπης δεν μπορει να βρει??

Δεν θα το ελεγα.

Τις τελευταιες μερες εχω βαλει την full εκδοση του launcher pro, που εχει και τα δικα του widgets.

Και μιλαμε για βαρια και δυσκολα widgets πχ facebook, twitter, πανω στα οποια κανεις scroll. Μιλαμε οτι δεν κανουν το παραμικρο κολλημα!!!

Τελικα, αμα εισαι αχρηστος, τη βλακεια σου θα την κανεις. Αυτο εχω να πω στη μοτορολα. Ολοκληρη Αμερικη, 5 προγραμματιστες της προκοπης δεν μπορει να βρει??

Χαχαχαχαχαχαχαχα...... Μα είδες??? Οι προγραμματιστές με @@@@δια κοστίζουν φίλε ddr2.....

Δεν βλέπεις την εφαρμογή της κάμερας.... Είναι ανίκανοι να φτιάξουν ένα software να παίρνει ανθρωπινές φωτογραφίες.... Γιατί δεν μπορεί να τραβάει τόσο καλό βίντεο, και να μην μπορεί να πάρει μια ανθρωπινή φωτογραφία....

Για αυτό βγάζω το καπέλο στην HTC. Όπως έχω πει έχω και το HERO (το έχω δώσει στην γυναίκα) και από τότε που βγήκε η 2.1 και την πέρασα έχω πάθει πλάκα.... Ούτε σκαλοπάτια ούτε τίποτα.... Με τον μισό επεξεργαστή το HERO (γιατί το Milestone το έχω 900MΗz ) και το scrolling του είναι φοβερό.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα το forum!Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεισ οσον αφορά το overclocking!

1)Ποιά είναι η πιο ασφαλής μέθοδος?

2)έχω διαβάσει σε διάφορα ξένα forum ότι δημιουργούνται προβλήματα όπως να μην δουλεύει το wifi ισχύει?

3)πρόβλημα υπερθέρμανσης ήδη ζεστένεται αν το κάνεις overclock π.χ στα 800 θα ψηθεί το κιν?

4)Διαρκεια μπαταρίας εμένα προσωπικα με normal χρήση μου κραταει 2 μέρες περίπου αν το κάνω overclock στα 800????

Σας ευχαριστώ οποιος έχει χρόνο κ διάθεση ας μου απανήσει!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα το forum!Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεισ οσον αφορά το overclocking!

2)έχω διαβάσει σε διάφορα ξένα forum ότι δημιουργούνται προβλήματα όπως να μην δουλεύει το wifi ισχύει?

3)πρόβλημα υπερθέρμανσης ήδη ζεστένεται αν το κάνεις overclock π.χ στα 800 θα ψηθεί το κιν?

4)Διαρκεια μπαταρίας εμένα προσωπικα με normal χρήση μου κραταει 2 μέρες περίπου αν το κάνω overclock στα 800????

Προσωπικά μιλώντας, το έχω μόνιμα overclocked στα 800 μέσω της GOT rom εδώ και 2 μήνες νομίζω και δεν έχω παρατηρήσει ούτε πρόβλημα στο wifi, ούτε μείωση της μπαταρίας, (η οποία ειδικά σε 2g only ρύθμιση δικτύου παθαίνεις πλάκα ότι βγάζει 3 μέρες) και πιο σημαντικό, κανενός είδους παράξενη υπερθέρμανση. Από την άλλη, μην περιμένεις ότι ξαφνικά θα λυθούν κάποια σπασίματα κίνησης σε μενού κτλ. γιατί δεν ευθύνεται η ταχύτητα του επεξεργαστή για αυτό. Πιο πολύ θα δείς διαφορά σε βαριά παιχνίδια και (πιστέυω) στο flash browsing όταν έρθει η 2.2.

Μια που το φερε η κουβέντα, γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί σωστά η λειτουργία αφής όταν έχεις το κινητό εντελώς ξαπλωμένο? Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάνει κάτι τρελά (πάνω κάτω) σαν να έπαθε εγκεφαλικό και δεν επιλέγει σωστά. Με το που το σηκώσεις λίγο όμως, ή το πάρεις κανονικά στο χέρι σου, όλα δουλεύουν άψογα. Έχει να κάνει με τα proximity sensors ίσως?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να συμπληρώσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Εγώ το έχω μόνιμα στα 1000,νομίζω δεν έχει την παραμικρή αρνητική επίπτωσή.

Ούτε σε μπαταρία ούτε σε θερμότητά.για αυτά να είστε σίγουροι ότι φταιει το 3g,οπότε το έχω off,δε ζεσταίνεται καθόλου,και η μπαταρία ξεχνάει να κατέβει.(λέμε τώρα )

Edit

Έγω μια χαρά το χρησιμοποιω και ξαπλωμένο,δε μου κάνει κόλπα.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δεν θα το ελεγα.

χεχε τι να σου πω? Πάντως επιμένω ότι με ολοκληρωμένες κινήσεις έχει σχεδόν εξαληφθεί το φαινόμενο.. Είμαι χρονισμένος στα 670 αν θυμάμαι καλά και είμαι ικανοποιημένος πλέον.

Δοκίμασε να φλασάρεις την RΟΜ των GOT.. Μου τη σύστησαν τα παιδιά εδώ και είμαι full ικανοποιημένος.. Πρόβλημα με το wifi μου είχε δημιουργηθεί και δοκίμασα πολλα τρικς. τώρα πιο έπιασε θα σε γελάσω.. υπερθέρμανση χωρίς 3G δεν έχω πέραν του "φυσιολογικού" όπως προείπαν τα παιδιά, και να τονίσω ότι μιλάω ώρες συνεχόμενες στο κινητό. για τον τρόπο του φλασαρίσματος της GOT τον λένε τα παιδία καμιά δεκαριά σελίδες πιο πρίν.

Μια που το φερε η κουβέντα, γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί σωστά η λειτουργία αφής όταν έχεις το κινητό εντελώς ξαπλωμένο? Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάνει κάτι τρελά (πάνω κάτω) σαν να έπαθε εγκεφαλικό και δεν επιλέγει σωστά. Με το που το σηκώσεις λίγο όμως, ή το πάρεις κανονικά στο χέρι σου, όλα δουλεύουν άψογα. Έχει να κάνει με τα proximity sensors ίσως?

Φίλε μου πραγματικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.. Και οριζόντια παίζει καλά.. μήπως ήταν θέμα αναβάθμισης?

Φίλε μου πραγματικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.. Και οριζόντια παίζει καλά.. μήπως ήταν θέμα αναβάθμισης?

Για την ακρίβεια δεν έχω ανακαλύψει πότε ακριβώς μου το κάνει, υπό ποιες συνθήκες δηλαδή. Τώρα που το δοκίμασα πάλι δούλευε κανονικά. Θυμάμαι όμως κάποιες φορές να το έχω στο κομοδίνο και να μην μπορώ καλά καλά να το ξεκλειδώσω, και μόλις το πιάνω στο χέρι να δουλεύει κανονικά.... Την αναβάθμιση την είχα κάνει ήδη τότε.

1) Εγώ το έχω κάνει μέσω του MIlestone Overclock, αλλά πλέον το έχω στα 550 που το παίρνουμε εξαρχής. Δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στα 800ΜΗz που το είχα..

2) Το WiFi δουλεύει στην εντέλεια. :)

3) Καμία υπερθέρμανση. Μόνο το 3G ενεργοποιημένο καταλαβαίνω διαφορά στην θερμοκρασία..

4) Η ίδια κατανάλωση μπαταρίας, καμία διαφορά.

;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Άντε καλώς με δεχτήκατε βρε! Νομίζω οτι τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου αφού το κινητό ήταν ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσω όπως τα συζητάγαμε 1 σελίδα πριν!

Μια γρήγορη ερώτηση - ποιός είναι ο πιο εύκολος κατα την γνώμη σας τρόπος για να περάσω τις επαφές μου από Windows mobile κινητό?

Α, και κάτι ακόμα: το threaded view στα μηνύματα απενεργοποιείται ή είναι χαρακτηριστικό σε όλα τα android κινητά?

Edited by dbal

Sony logo.gif

Καλησπερα παιδες!

Καιρο ειχα να μπω.

Τι ακριβως ειναι το cyanogen 2.2 rom που λετε? Ειναι κανονικο 2.2 ή το γνωστο μπασταρδεξ που κυκλοφορει εδω και καιρο?

Άντε καλώς με δεχτήκατε βρε! Νομίζω οτι τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου αφού το κινητό ήταν ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσω όπως τα συζητάγαμε 1 σελίδα πριν!

Μια γρήγορη ερώτηση - ποιός είναι ο πιο εύκολος κατα την γνώμη σας τρόπος για να περάσω τις επαφές μου από Windows mobile κινητό?

Α, και κάτι ακόμα: το threaded view στα μηνύματα απενεργοποιείται ή είναι χαρακτηριστικό σε όλα τα android κινητά?

Τα μηνυματα δεν αλλαζουν, ετσι ειναι.

Αν εχεις κινητο wm και λογαριασμο gmail, συγχρονισε μεσω ac.

Ψαξε λιγο στο γουγλη για who to sync wm with gmail και θα βρεις τις οδηγιες.

Αφου συγχρονιστει το gmail, μετα αυτοματα θα συγχρονιστει και το μιλεστονε.

Με γειες το τηλεφωνο....