vasiliskaladzis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ευχαριστώ. Πραγματικά νόμιζα ότι κάτι έγινε λάθος. Οπότε είμαστε οκ γι' αυτό. Τι γίνεται όμως με τα αλαμπουρνέζικα που μου βγάζει αντί για ελληνικά στα tags και στον καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δεν έχω υπόψη μου γιατί έχω πάντα το μενου στα Αγγλικά αλλά...έκανες restart μετά την ολοκλήρωση του update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskaladzis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ναι, 2 φορές. Μάλλον, θα πρέπει να περιμένω να δω μήπως έχει και κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παντως πολυ κακη η υλοποιηση της 2.2 απο τη μοτορολα. Ειδικα ο browser χαλασε πολυ. Ακομα και η πληκτρολογηση σε landscape εχει lag Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ναι, 2 φορές. Μάλλον, θα πρέπει να περιμένω να δω μήπως έχει και κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα. :-( Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κατεβάσεις από το μαρκετ την υποστήριξη ώστε να αλλάζεις με shift alt στο hardware πληκτρολόγιο. Δεν έχω βρει συνδυασμό για το μαμά,παρά μόνο όπως είπε και ο φίλος με εναλλαγή απο το εικονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Παντως πολυ κακη η υλοποιηση της 2.2 απο τη μοτορολα. Ειδικα ο browser χαλασε πολυ. Ακομα και η πληκτρολογηση σε landscape εχει lag O browser μαλιστα βελτιώθηκε θεωρητικά για το rendering των πιο heavy ιστοσελίδων...πιστεύω όμως υποφέρει από την -καλοδεχούμενη- πλέον υποστήριξη flash, με μια cpu υποχρονισμένη στα 550... Edited March 22, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmour Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Άμα κατεβάσεις το Greek IME από market, τότε στο hardware πληκτρολόγιο η γλώσσα αλλάζει με shift-space, τα οποία πρέπει να πατάς ταυτόχρονα. Επίσης πρέπει να έχεις επιλέξει το Greek IME σαν μέθοδο εισόδου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 O browser μαλιστα βελτιώθηκε θεωρητικά για το rendering των πιο heavy ιστοσελίδων...πιστεύω όμως υποφέρει από την -καλοδεχούμενη- πλέον υποστήριξη flash, με μια cpu υποχρονισμένη στα 550... ακομα και χωρις τον φλας player ο browser ειναι πιο βαρυς απο οτι με την 2.1. Δοκιμασε πχ το in.gr νομιζω το φαινομενο ειναι γενικοτερο σε πολλα μοντελα με 2.2 και 2.3 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmour Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εγώ πάντος θα πρότεινα τον Dolphin HD. Μακράν καλύτερος από τον built-in, με βασικό προσόν ότι έχει δυνατότητα να ενεργοποιεί το flash plugin on demand. Είναι κάτι ανάλογο με το flash block σε pc browser. Κάθε flash item αρχικά φαίνεται σαν ένα τετράγωνο με ένα βελάκι. Αν θες πατάς πάνω και τότε το φορτώνει. Πολύ καλύτερο, ειδικά για όλα τα site που έχουν ένα σωρό διαφημιστικές βλακείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Νέο fix μάλλον για τα DSI errors από τον πυρήνα. Πάντως ακόμη και με τον τελευταίο αραβικό πυρήνα που φαίνονται καλύτερα τα πράγματα έχω 1 περίπου random reboot κάθε μέρα τις τελευταίες ημέρες όταν βλέπω κάποια ιστοσελίδα ή κάτι τέτοιο. https://github.com/nadlabak/android_device_motorola_umts_sholes/commit/e1bb339b133dd88389a4c3a80bad3a984d12db50 Edited March 22, 2011 by crAss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmour Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Νέο fix μάλλον για τα DSI errors από τον πυρήνα. Πάντως ακόμη και με τον τελευταίο αραβικό πυρήνα που φαίνονται καλύτερα τα πράγματα έχω 1 περίπου random reboot κάθε μέρα τις τελευταίες ημέρες όταν βλέπω κάποια ιστοσελίδα ή κάτι τέτοιο. https://github.com/nadlabak/android_device_motorola_umts_sholes/commit/e1bb339b133dd88389a4c3a80bad3a984d12db50 Οπότε περιμένουμε νεό build, ¨ή είναι κάποιο tweak που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ακομα και χωρις τον φλας player ο browser ειναι πιο βαρυς απο οτι με την 2.1. Χμμμ...από σήμερα (σύμπτωση?? :) ) πάντως έχουμε δυνατότητα για συμπέρασμα δοκιμάζοντας 2 νέες επιλογές: την τελική (11.0) του Opera Mobile και την Release Candidate του Firefox 4!! Όσοι πιστοί προσέλθετε, εγώ ξεκινάω εγκαθιστώντας Opera που τον είχα σε Windows Mobile 6.5 και ήμουν ευχαριστημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μπορούμε να το περάσουμε μόνοι μας. Θα κοιτάξω να δω το βράδυ πως μπορούμε να περάσουμε script, λογικά μέσω openrecovery, γιατί είναι πρώτη φορά που θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Λέει βέβαια πως σε μεγάλες λίστες μπορεί να εμφανιστεί οπτικό tearing. Αλλά από την άλλη καλύτερο αυτό μέχρι να βρεθεί άλλη λύση από το να σου κλείνει εκεί που δεν το περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Χμμμ...από σήμερα (σύμπτωση?? :) ) πάντως έχουμε δυνατότητα για συμπέρασμα δοκιμάζοντας 2 νέες επιλογές: την τελική (11.0) του Opera Mobile και την Release Candidate του Firefox 4!! Όσοι πιστοί προσέλθετε, εγώ ξεκινάω εγκαθιστώντας Opera που τον είχα σε Windows Mobile 6.5 και ήμουν ευχαριστημένος... O όπερα είναι καλός, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όταν κάνεις γρήγορο scrolling μερικές φορές χάνεται στιγμιαία το backround . Ειδικά αν έχεις κάνει και λίγο ζούμ. Είναι ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου. Ο firefox πάλι είναι για τα μπάζα (κατά την άποψή μου). Αν κάποιος δεν θέλει τον εργοστασιακό, πάει αναγκαστικά σε dolphine mini ή dolphine hd. ΕDIT: Μόλις δοκίμασα την έκδοση 11. Το παραπάνω πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον. Είναι πράγματι πολύ καλή λύση ο όπερα. Edited March 22, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Έχοντας δοκιμάσεις όλους τους Browsers (Default, Dolphin HD/Mini, Xscope, Skyfire, Firefox και 1-2 τελείως παρακμιακούς) έχω καταλήξει στον Miren Browser (από MIUI) τον οποίο χρησιμοποιώ από τον Ιανουάριο. Σε λίγο θα δοκιμάσω και τον σημερινό Opera αλλά δε νομίζω να είναι τόσο καλός ώστε να αντικαταστήσει τον Miren... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδία μήπως μπορείτε να μου πείτε πως απενεργοποιώ τη μαμα εφαρμογή για μηνύματα στη CM7? Έχω φάει τον κόσμο να μου βγάζει μόνο του handset sms...γενικά πάντως έχει μερικά bug η ρομ, στο whatsapp πχ δεν μπορω να απενεργοποιήσω το notification ringtone ή η Power bar καμια φορά δεν ανταποκρίνεται. Απο την άλλη είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον με μικρές λεπτομέριες που κάνουν διαφορά! Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδια τι να σας πω,εμενα πανε ολα μια χαρα,ειχα βεβαια ενα reboot σήμερα αλλά ήταν το πρώτο απο τοτε που πέρασα την τελευταία cm,δλδ κάτι μέρες. Μπορεί ίσως να βοηθάει το ότι δεν παίζω με άλλες ρομ πλέον.Παίζει ρόλο και η συσκευή πιθανόν,εμενα ας πούμε κρατάει 1000mhz άνετα με 56 vsel,σε άλλους με τίποτα. Browser και εγώ miren μόνο χρησιμοποιώ,και όπερά μινι.αν θέλω να κάνω οικονομία δεδομένων. from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Νέο fix μάλλον για τα DSI errors από τον πυρήνα. Πάντως ακόμη και με τον τελευταίο αραβικό πυρήνα που φαίνονται καλύτερα τα πράγματα έχω 1 περίπου random reboot κάθε μέρα τις τελευταίες ημέρες όταν βλέπω κάποια ιστοσελίδα ή κάτι τέτοιο. https://github.com/nadlabak/android_device_motorola_umts_sholes/commit/e1bb339b133dd88389a4c3a80bad3a984d12db50 Από ότι βλέπω τα προβλήματα που λένε με visual tearing είναι αρκετά σοβαρά ώστε να μάλλον να μην αξίζει να δοκιμασθεί. Ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 O όπερα είναι καλός, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όταν κάνεις γρήγορο scrolling μερικές φορές χάνεται στιγμιαία το backround . Ειδικά αν έχεις κάνει και λίγο ζούμ. Είναι ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου. Ο firefox πάλι είναι για τα μπάζα (κατά την άποψή μου). Αν κάποιος δεν θέλει τον εργοστασιακό, πάει αναγκαστικά σε dolphine mini ή dolphine hd. ΕDIT: Μόλις δοκίμασα την έκδοση 11. Το παραπάνω πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον. Είναι πράγματι πολύ καλή λύση ο όπερα. Πως σου φαίνεται από άποψή ταχύτητάς Γιάννη? Ρωταω γιατι δεν προλαβα να τον εγκαταστησω ακομα...Εχει και πλήρη υποστήριξή flash από ότι διάβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πως σου φαίνεται από άποψή ταχύτητάς Γιάννη? Ρωταω γιατι δεν προλαβα να τον εγκαταστησω ακομα...Εχει και πλήρη υποστήριξή flash από ότι διάβασα... Βασικα τον τρεχω στο tab γιατι το μοτο ειναι στο σερβις κσι θα το παρω αυριο. Πολυ γρηγορος, χωρις καθολου lag, ακομα και με φορτωμενο φλας. Αρα, τελειος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Τα λίγα ΜΒ RAM του Milestone μάλλον κάνουν πλέον την εμφάνισή τους. Εγκατέστησα το νέο Asphalt 6, το ανοίγω, ξεκινάει, παίζει το intro video, κάνω τις ρθμίσεις, όλα οκ, αλλά όταν πατάω Free Race, ή να ξεκινήσω το Career, κλείνει η εφαρμογή... :( Το Widgetsoid μου δείχνει ότι ελεύθερα είναι περίπου 50-65ΜΒ ανά πάσα στιγμή. Έχετε κάποια πρόταση ίσως? Γιατί μέχρι στιγμής μόνο Angry Birds παίζουμε χαλαρά.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrpav Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εχω κανει update σε 2.2 της Motorola δεν είναι πλέον rooted πως μπορω να βαλς πλέον μια custom rom.Δεν μπορω να μπω στο open recovery. Υπαρχει καποια άλλη εκδοση κατι ? Θελω να παρω ghost και να βαλω cyanogen πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αν κατάλαβα καλά, το update σου έκανε unroot το τηλέφωνο σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Πρέπει να περάσεις το vulnerable recovery .sbf και μετά πάλι OpenRecovery και εγκατάσταση της CM. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 παιδια βοηθεια χρειαζομαι επειγοντως την 2.1 clean rom που μπορω να την βρω;;; δεν ανοιγει μπορει να μπει σε bootloader ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts