Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η την διαδικασία με το gmail ?και εκτός από αυτό Κάνω το πρώτο βήμα που λέει να πατήσουμε στην 2 επιλογή αλλά στην συνέχεια δεν μου βγάζει την 5η.τι ακριβώς παίζει ? καμιά βοήθεια?

Εννοώ τα πρώτα βήματα... το καλωσορίσατε στο milestone κλπ. Ο οδηγός είναι λίγο παλιός... Ποια openrecovery χρησιμοποιείς; Η δεύτερη επιλογή είναι το update.zip για να τρέξει η openrecovery!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την 1.05. Να δοκιμάσω την 3.3?

Λοιπόν δοκίμασα και την 3.3 και μου βγάζει τα εξής

E: can’t open /cache/recovery/command

--install from sdcard….

Finding update package…

Opening update package…

Verifying update package…

E: EOCD marker occurs after start of EOCD

E: singnature verification failed

Installation aborted

την 1.05. Να δοκιμάσω την 3.3?

Ναι βάλε την androidiani! Όταν πατήσεις το update.zip θα σε βγάλει στο μενού. Μπορείς να δεις και σε αυτό το thread πληροφορίες για τις διάφορες rom που βγαίνουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284626&page=31!

Λοιπόν δοκίμασα και την 3.3 και μου βγάζει τα εξής

E: can’t open /cache/recovery/command

--install from sdcard….

Finding update package…

Opening update package…

Verifying update package…

E: EOCD marker occurs after start of EOCD

E: singnature verification failed

Installation aborted

μπαίνεις σε recovery mode; Πατάς το update.zip; Τι κάνεις και σου τα βγάζει;

πατάω το update.zip

Όταν κατέβασες την androidiani την πέρασες χύμα στην sd (το update.zip και τον φάκελο openrecovery); Μπαίνοντας σε recovery mode το update.zip το χρησιμοποιείς μόνο για να μπεις στο μενού της recovery! Δεν το χρησιμοποιείς στο apply update! Εκεί χρησιμοποιείς το zip που είναι η rom που θέλεις να περάσεις!

Edited by tassosmer

Κάνω ακριβώς ότι λέει στο Πώς θα κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1)

Και κολλάω στο σημείο που λέει (Μετά με το pad διαλέξτε την 5η επιλογή (Root Phone) και πατήστε πάλι το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει)

τώρα έχω την 3.3 αλλά και με την 1.05 τα ίδια μου κάνει

Κάνω ακριβώς ότι λέει στο Πώς θα κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1)

Και κολλάω στο σημείο που λέει (Μετά με το pad διαλέξτε την 5η επιλογή (Root Phone) και πατήστε πάλι το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει)

τώρα έχω την 3.3 αλλά και με την 1.05 τα ίδια μου κάνει

Καπου τα μπερδευεις. Αν καταλαβαινω καλα προσπαθεις να περασεις το GOT leak. Αν κατεβασεις ακριβως τα αρχεια που εχω παραθεσει στον οδηγο δε θα κολλησεις πουθενα, οποτε και σε συμβουλευω να τον ξαναδιαβασεις προσεκτικα και να δεις που εχεις κανει λαθη/παραληψεις. Η recovery που πρεπει να χρησιμοποιησεις και προτείνω εκτος και αν θες να περασεις στο στρατοπεδο της CM ειναι η GOT recovery.

*OFF-TOPIC

Λόγο νέου παιχνιδιού οι επισκέψεις μου στο forum του αγαπημένου μας milestone είναι περιορισμένες. Παρόλα αυτά αν θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι, μη το σκέφτεστε ένα pm δουλειά είναι. :p

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 να δουλέψει μαζί με το hardware keyboard του milestone????

Παιδιά βοήθεια. Από σήμερα το πρωί το κινητό κάνει συνέχεια επανεκκίνηση . Αρχικά δεν μπορούσα να το ξεκλειδώσω (δεν δούλευε όλη η επιφάνεια της οθόνης) μετά αφού έβγαλα το ξεκλείδωμα. κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και κάθε φορά που πάω να μπω σε μια εφαρμογή , μετά από λίγο με πετάει και μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση.

έχω από την μάνα του ότι έχει(2.1?) και άπλα του έχω κάνει ροοτ. δεν τρέχει κάποια εφαρμογή περίεργη ή σπασμένη.

Υ.Γ. όση ώρα γράφω αυτό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Ευχαριστώ.

edit* μετά από τουλάχιστον 30 επανεκκινήσεις!!! από μόνο του, δείχνει να δουλεύει.!!

Edited by jipakos

Παιδιά βοήθεια. Από σήμερα το πρωί το κινητό κάνει συνέχεια επανεκκίνηση . Αρχικά δεν μπορούσα να το ξεκλειδώσω (δεν δούλευε όλη η επιφάνεια της οθόνης) μετά αφού έβγαλα το ξεκλείδωμα. κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και κάθε φορά που πάω να μπω σε μια εφαρμογή , μετά από λίγο με πετάει και μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση.

έχω από την μάνα του ότι έχει(2.1?) και άπλα του έχω κάνει ροοτ. δεν τρέχει κάποια εφαρμογή περίεργη ή σπασμένη.

Υ.Γ. όση ώρα γράφω αυτό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Ευχαριστώ.

edit* μετά από τουλάχιστον 30 επανεκκινήσεις!!! από μόνο του, δείχνει να δουλεύει.!!

Πιστεύω ότι κάποιο πρόγραμμα κάνει τη δουλειά.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (στις ρυθμίσεις θα το βρείς) και παρακολούθησε το. (θα χαθούν όλα τα δεδομένα που είναι στο τηλέφωνο, και τα προγράμματα .)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

η αλήθεια είναι ότι στο ενδιάμεσο των επανεκκινήσεων έσβησα το "droid wall" και μια live wallpaper. δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα. Θα το αφήσω να δω πως πάει.

Όταν λες θα σβηστούν όλα που έχω στο τηλέφωνο τι εννοείς; εκτός από τα προγράμματα τι άλλο αποθηκεύετε στο τηλέφωνο?

Ευχαριστώ.

Μηνύματα, Ιστορικό κλήσεων, ρυθμίσεις για ήχους κλήσεων, κλπ..

Ίσως είναι καλή ευκαιρία πάντως να περάσεις μία ROM 2.2 ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

η αλήθεια είναι ότι στο ενδιάμεσο των επανεκκινήσεων έσβησα το "droid wall" και μια live wallpaper. δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα. Θα το αφήσω να δω πως πάει.

Όταν λες θα σβηστούν όλα που έχω στο τηλέφωνο τι εννοείς; εκτός από τα προγράμματα τι άλλο αποθηκεύετε στο τηλέφωνο?

Ευχαριστώ.

Όταν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων, το τηλέφωνο γίνεται σαν καινούριο, όπως όταν το αγόρασες. Η κάρτα μνήμης δεν επηρεάζεται όμως.

Περιμένω την 2.3:) Πλάκα κάνω. Ναι ίσος είναι ο μοναδικός με 2.1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ακόμα δεν έχει κάνει περιέγο μετά την αυτοίαση του. Υ

Περιμένω την 2.3:) Πλάκα κάνω. Ναι ίσος είναι ο μοναδικός με 2.1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ακόμα δεν έχει κάνει περιέγο μετά την αυτοίαση του. Υ

Δεν είσαι ο μοναδικός και να σου πώ την αλήθεια η 2.2.1 έχει αρχίσει και μου τη δίνει με την κακή διαχείρηση της μνήμης.

Προσωπικά, αν την ώρα που ακούω μουσική, ανοίξω τους χάρτες και κάνω αναζήτηση μίας οδού, οι χάρτες κλείνουν ξαφνικά, προφανώς λόγω έλλειψης μνήμης (αφού στο μεταξύ η ράμ έχει πέσει στα 28 mb!!!).

Μπορείτε να το δοκιμάσετε όσοι έχετε froyo??

Η διαχείριση της μνήμης είναι κακή στο Milestone, προσωπικά έχω αναφέρει ότι είναι το μοναδικό μου παράπονο από το κινητό.

Λοιπόν μόλις έβαλα να παίζει το Live των Cure στο Παρίσι, και έψαξα 2-3 οδούς στο Google Maps 5, μια χαρά τις εμφάνισε, όπως και οδηγίες για Πλοήγηση προς τα εκεί.

Κανένα πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ την Iceandfire ROM 1.0.1

--- Sony Xperia 5 II ---

Η διαχείριση της μνήμης είναι κακή στο Milestone, προσωπικά έχω αναφέρει ότι είναι το μοναδικό μου παράπονο από το κινητό.

Λοιπόν μόλις έβαλα να παίζει το Live των Cure στο Παρίσι, και έψαξα 2-3 οδούς στο Google Maps 5, μια χαρά τις εμφάνισε, όπως και οδηγίες για Πλοήγηση προς τα εκεί.

Κανένα πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ την Iceandfire ROM 1.0.1

Kοίτα, στη 2.1 ποτέ δεν μου έκλεισε εφαρμογή, λόγω μνήμης, ούτε έπεσε ποτέ κάτω από 30 mb.

Με την cm 6.1 έχω πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και την Iceandfire, αν και δεν πιστεύω να δώ διαφορά, αφού βασίζεται στη cm

Edited by ddr2

Με διαφορα παντως, σε θεμα ταχυτητας και ειδικοτερα διαχειρισης μνημης η καλυτερη rom ειναι αυτουσιο το leak της GOT. Καλα τα ψιψιψωνια της CM ομως μονο optimised δεν ειναι τελικα στο θεμα διαχειρισης ram. Με CM απλα ξεχνας το multitasking.

συνεχίζω να έχω μεγάλο πρόβλημα. Μέτα από λίγο άρχισε να κάνει διάφορα . Βασικά δεν μπορώ να πατήσω σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης, δεν μπορώ να γράψω μήνυμα, (άλλου πατάω , άλλο πιάνει, ) . Μερικές φόρες πατάει μόνο του και κάνει τρελά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Έχει το ίδιο πρόβλημα. Στο κέντρο του εικονικού πληκτρολογίου άλλες φόρες πατάει άλλες όχι και άλλες κάνει τα δικά του. please HELP

από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να είναι θέμα λειτουργικού αλλά οθόνης???

Kοίτα, στη 2.1 ποτέ δεν μου έκλεισε εφαρμογή, λόγω μνήμης, ούτε έπεσε ποτέ κάτω από 30 mb

+1 :up:

Περιμενοντας παντα την επισημη froyo για να βγαλουμε οριστικα συμπερασματα...

Sony logo.gif

συνεχίζω να έχω μεγάλο πρόβλημα. Μέτα από λίγο άρχισε να κάνει διάφορα . Βασικά δεν μπορώ να πατήσω σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης, δεν μπορώ να γράψω μήνυμα, (άλλου πατάω , άλλο πιάνει, ) . Μερικές φόρες πατάει μόνο του και κάνει τρελά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Έχει το ίδιο πρόβλημα. Στο κέντρο του εικονικού πληκτρολογίου άλλες φόρες πατάει άλλες όχι και άλλες κάνει τα δικά του. please HELP

από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να είναι θέμα λειτουργικού αλλά οθόνης???

Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις με rsd lite. Παντως την ιδια συμπεριφορα ειχε σε ακυρες ωρες και στιγμες και το δικο μου stone με την 2.1 και η κατασταση γινοταν πιο χαλια οσο ειχα τη συσκευη και φορτιζε.

Μίλησα με το service της μοτο. Ένας ωραίος τύπος μου λέει ωχ,,. Μου λέει οκ μπορείς να το στείλεις σε έναν στην Αργυρούπολη και ότι και να εχει θα στο φτιάξουν (1~5 εργάσιμες) Του λέω έχεις καμιά ιδέα το τι φταίει? μου λέει την έχω παθει και εγώ και εμένα ήταν η sd κάρτα που είχε πρόβλημα και έκανε τα δικά της. Την έβγαλα και η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε, άλλα κάνει ακόμα κάτι ξεκάρφωτα.

edit* μια έχω την αίσθηση οτι φταίει το launcher pro μια ότι είναι η οθόνη μια και εγώ δεν ξέρω τι. Το θέμα είναι θα το βρουν τι έχει ή θα το πάω θα μου πουν το φτιάξανε ,.. και θα κάνει τα ίδια.

Edited by jipakos

Μίλησα με το service της μοτο. Ένας ωραίος τύπος μου λέει ωχ,,. Μου λέει οκ μπορείς να το στείλεις σε έναν στην Αργυρούπολη και ότι και να εχει θα στο φτιάξουν (1~5 εργάσιμες) Του λέω έχεις καμιά ιδέα το τι φταίει? μου λέει την έχω παθει και εγώ και εμένα ήταν η sd κάρτα που είχε πρόβλημα και έκανε τα δικά της. Την έβγαλα και η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε, άλλα κάνει ακόμα κάτι ξεκάρφωτα.

edit* μια έχω την αίσθηση οτι φταίει το launcher pro μια ότι είναι η οθόνη μια και εγώ δεν ξέρω τι. Το θέμα είναι θα το βρουν τι έχει ή θα το πάω θα μου πουν το φτιάξανε ,.. και θα κάνει τα ίδια.

Λογικά χρειάζεται η οθόνη re-calibration. Δεν υπάρχει κάποια επιλογή γι' αυτό όμως στις ρυθμίσεις. Αν το στείλεις στο service στην Αργυρούπολη απλά θα περάσουν μέσω RSD Lite την stock 2.1 και αν δουν ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε θα το ανοίξουν και θα σου αλλάξουν οθόνη. Οπότε πέρνα με RSD Lite εξ αρχής την 2.1 ή την 2.2.1 κάνε και wipe τα πάντα μέσω Recovery Menu και αν δε φτιάξει στείλτο Αργυρούπολη.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11