Argonath Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Σας λεω και δε με πιστευετε. Η γνησια ρομ θα ειναι σχεδον πανομοιοτυπη με την got,αν οχι 100% ιδια,και σιγουρα χειροτερη απο τη cyanogen. Tην εχουμε τοσο καιρο,κι εσεις ακομα ψαχνετε τη μοτορολα. Τη ρομ την εχουμε παιδια. Οταν βγει ο νεος κερνελ,την αλλη μερα θα το εχει παλι o nadlabak ετοιμο το c.m. update,και χωρις να σβηνεται τιποτα. Καντε τη ζωη σας ευκολοτερη,και καντε αναβαθμιση μονοι σας,ειναι πανευκολο. Sent from my Milestone Υπάρχουν οδηγίες με τα βήματα πουθενά για να μπορέσουμε να την περάσουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα??Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ναι,υπάρχει pinned και πληρέστατο how to,αλλά και faq,όλα με την αμμεριστη συνεισφορα του φευγατου καλαγας. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα,στον οδηγό του kalagas ''Πατήστε ταυτόχρονα το Power και το κουμπί X του hardware πληκτρολογίου, μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό. Μετά κρατάτε πατημένο το volyme+ (στο πλάι του κινητού) και πατάτε μια φορά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. Θα σας βγάλει στην οθόνη recovery όπου έχετε 4 επιλογές. Διαλέξτε την 2η (με το pad του hardware πληκτρολογίου) που λέει για το apply sdcard:update.zip, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει (γίνεται πολύ γρήγορα). Μετά με το pad διαλέξτε την 5η επιλογή (Root Phone) και πατήστε πάλι το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει. Μετά κάντε Reboot System''.Δεν μου εμφανίζει την 5 επιλογή.....τι μπορεί να φταίει?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Οι οδηγοί είναι λίγο παλιοί... Ποιο OpenRecovery χρησιμοποιείς και ποια ROM έχεις τώρα στο τηλέφωνο σου??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του openrecovery?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Οι οδηγοί είναι λίγο παλιοί... Ποιο OpenRecovery χρησιμοποιείς και ποια ROM έχεις τώρα στο τηλέφωνο σου??? Έχω την official 2.1 και για το open recovery χρησιμοποίησα την έκδοση που παραθέτεις στο how to,νομίζω είναι OpenRecovery_v1_05. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Περάστε την τελευταία έκδοση της Androidiani OpenRecovery 3.3: http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/ ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Το Mixed_theme αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση του nadlabak 27.12.10... Δείτε το Νο 5... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Οταν κανουμε Update της CM και ηδη εχουμε κανει Overclock απο το μενου της androidiani,πιο Overclock ειναι το ισχυων μετα το update.Γενικοτερα,τι ισχυει για το overclock? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Οταν κανουμε Update της CM και ηδη εχουμε κανει Overclock απο το μενου της androidiani,πιο Overclock ειναι το ισχυων μετα το update.Γενικοτερα,τι ισχυει για το overclock? Και δεν ξανακάνεις το overclock που επιθυμείς μέσω της androidiani, ώστε να είσαι σίγουρος?;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 αμα εξαιρεσεις το προβληματακι κατα το οποιο χρειαζεται reboot υστερα απο καθε φορτιση για να μην κραταει ξυπνιο το κινητο ... ποιος ενδιαφερεται για την επισημη αναβαθμιση σε 2.2.1 . οσο υπαρχουν παλικαρια με ορεξη που κανουν την ζωη μας πιο ευκολη για μενα εκει εγγειται η εννοια "υποστηριξη κινητου" κ ειναι το πρωτο που κοιταω οταν ερχεται η ωρα αλλαγης συσκευης ;) εχει λυθει το bug στο release της CM 27/12/10 Έχω το εξής πρόβλημα,στον οδηγό του kalagas ''Πατήστε ταυτόχρονα το Power και το κουμπί X του hardware πληκτρολογίου, μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό. Μετά κρατάτε πατημένο το volyme+ (στο πλάι του κινητού) και πατάτε μια φορά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. Θα σας βγάλει στην οθόνη recovery όπου έχετε 4 επιλογές. Διαλέξτε την 2η (με το pad του hardware πληκτρολογίου) που λέει για το apply sdcard:update.zip, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει (γίνεται πολύ γρήγορα). Μετά με το pad διαλέξτε την 5η επιλογή (Root Phone) και πατήστε πάλι το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει. Μετά κάντε Reboot System''.Δεν μου εμφανίζει την 5 επιλογή.....τι μπορεί να φταίει?:worry: Το αποσπασμα που εχεις παραθεσει αφορα τον οδηγο εγκαταστασης του πρωτου leak της GOT rom. Χρησιμοποιεις λαθος recovery. Εχω παραθεσει link με το τι ακριβως χρειαζεσε. Διαβασε τον απο την αρχη. Οταν κανουμε Update της CM και ηδη εχουμε κανει Overclock απο το μενου της androidiani,πιο Overclock ειναι το ισχυων μετα το update.Γενικοτερα,τι ισχυει για το overclock? Ισχυει οτι σε καθε update που κανεις το overclock επιστρεφει στα 900 mh με 60vsel. Στα updates της CM δε χρειαζοντε πλεον τα wipes. Απλα πριν τρεξετε το update μεσω recovery, καντε ενα wipe davlic. Τα προγραμματα σας και ολες οι ρυθμισεις σας θα ειναι εκει. Το μονο που θα αλλαζει θα ειναι το overclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Και δεν ξανακάνεις το overclock που επιθυμείς μέσω της androidiani, ώστε να είσαι σίγουρος?;) Ευχαριστω πολυ αλλα αυτο που ρωταγα απαντηθηκε απο τον @amdnikos και αφορουσε την φιλοσοφια του overclock και οχι αυτο καθ'αυτο το σεταρισμα.Το κακο με την androidiani ειναι πως δεν σου δινει custom overclock παρα μονο προκαθορισμενα.Υπαρχει λυση γιαυτο? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ευχαριστω πολυ αλλα αυτο που ρωταγα απαντηθηκε απο τον @amdnikos και αφορουσε την φιλοσοφια του overclock και οχι αυτο καθ'αυτο το σεταρισμα.Το κακο με την androidiani ειναι πως δεν σου δινει custom overclock παρα μονο προκαθορισμενα.Υπαρχει λυση γιαυτο? Φυσικα. Με root explorer κανεις edit to 10overclock που βρισκετε στο system/etc/init.d αφου πρωτα δωσεις r/w authorities. Παντως ειμαστε ηδη εκτος θεματος μια και τεχνικα/modding θεματα τα συζηταμε στο αντιστοιχο thread. Οποια αλλη απορια εχεις ρωτησε την στο milestone modding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ε ριξε βρε amdnikos μια ειδοποια οτι βγηκε νεο rom...με το τσιγκελι στα βγαζουμε :P Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Ο Nadlabak κανει χρυση δουλεια για το κινητο μας...λετε να ενεργοποιηση και το ραδιοφωνο καποια στιγμη?Εχουμε κανενα νεο γιαυτο? Παρεμπιπτοντως,η καινουρια rom εχει καποια θεματακια διαβαζοντας το φορουμ των xda και φυσικα απο προσωπικη εμπειρια. Edited December 29, 2010 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ο Nadlaback κανει χρυση δουλεια για το κινητο μας...λετε να ενεργοποιηση και το ραδιοφωνο καποια στιγμη?Εχουμε κανενα νεο γιαυτο? Οχι και δε προκειται να γινει ποτε. Παροτι υπαρχει δεκτης fm radio (wl1271) και στο droid αλλα και στο milestone, λειπει το κυκλωμα τροφοδοσιας απο αυτο, καθως επισης και το συστημα ληψης του (κεραια). Πιο απλα και ο θεος ο ιδιος να θελει, fm radio το droid/milestone δε θα αποκτησει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) εχει λυθει το bug στο release της CM 27/12/10 Το αποσπασμα που εχεις παραθεσει αφορα τον οδηγο εγκαταστασης του πρωτου leak της GOT rom. Χρησιμοποιεις λαθος recovery. Εχω παραθεσει link με το τι ακριβως χρειαζεσε. Διαβασε τον απο την αρχη. Ισχυει οτι σε καθε update που κανεις το overclock επιστρεφει στα 900 mh με 60vsel. Στα updates της CM δε χρειαζοντε πλεον τα wipes. Απλα πριν τρεξετε το update μεσω recovery, καντε ενα wipe davlic. Τα προγραμματα σας και ολες οι ρυθμισεις σας θα ειναι εκει. Το μονο που θα αλλαζει θα ειναι το overclock. Δηλαδή εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχεις δώσει στο 7 post του how to??Γιατί δεν το εχω ξαναπειράξει το κινητό,ειμαι ακόμα με την official 2.1:worry: Edit:Ωραια τo εκανα και εχω τωρα 2.2,τωρα τι πρεπει να κάνω για να εχω την CM6.1.1 που λετε οτι ειναι πολυ γρηγορη και κραταει και πολυ η μπαταρια? Edited December 29, 2010 by Argonath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Argonath , από εδώ θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της 6.1 καθώς και την open recovery androidianni 3.3. http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone/ [ATTACH]17946[/ATTACH] Καλό? Σκίζει το μοτορόλα:p Edited December 29, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εσύ που έκανες αμάν να ξεφύγεις από την original... :-):-):-) Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τωρα ειναι η 6.1.2 η τελευταια που εβγαλε,κανει αναβαθμηση στον kernel του milestone και βγαζει αυτο το bug με την μπαταρια που ειχε!! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εσύ που έκανες αμάν να ξεφύγεις από την original... :-):-):-) Αν δεν ξερω ειμαι επιφυλακτικος Γιαννη. Το samsung tab να δεις τι τραβαει τωρα :p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Argonath , από εδώ θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της 6.1 καθώς και την open recovery androidianni 3.3. http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone/ [ATTACH]17946[/ATTACH] Καλό? Σκίζει το μοτορόλα:p Και ο οδηγός για να την περάσω φίλε μου ειναι στο thread με τις rom??Ευχαριστώ προκαταβολικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Για να την περάσεις αφού την βάλεις στο φάκελο /sdcard/OpenRecovery/updates, κλείνεις το τηλέφωνο, μετά μπαίνεις σε recovery mode (πατώντας το Power μαζί με Χ του hardware πληκτρολογίου), διαλέγεις την 2η επιλογή που λέει για το update.zip, το αφήνεις να τελειώσει και αν έχεις περάσει σωστά το Androidiani 3.3 στην κάρτα μνήμης σου, θα σε βγάλει σε ένα νέο Open Recovery (αυτό του Androiddani)... Από εκεί πας κάτω κάτω, και κάνεις και τα 3 wipe - wipe dalvik - wipe cache - wipe data (θα σβηστούν όλα)... Mόλις κάνεις και τα 3 wipe, πας εκει που λέει Apply update και διαλέγεις το zip της CyanogeMOD του nadlabak που κατέβασες - (update-cm-6.1.2-0.05-10.12.27-Milestone-signed.zip)... Το update-cm-6.1.2-0.05-10.12.27-Milestone-signed.zip είναι αυτό που σου είπα να βάλεις στην αρχή στο φάκελο /sdcard/OpenRecovery/updates... Αφού λοιπόν το διαλέξεις άστο να τελειώσει... Μετά ξανακάνε τα 3 wipe - wipe dalvik - wipe cache - wipe data και αφού τα κάνεις δίάλεξε τη επιλογή Reboot system ή κάτι τέτοιο πάνω πάνω.... Το τηλέφωνο σου θα κάνει κανά 3-5λεπτο να ανοίξει... μη σε ανησυχήσει... *Αν θες τώρα να περάσεις κάποιο Theme... πήγαινε σε ΑΥΤΟ το post που έχω το δικό μου Mixed_Theme, διάβασε προσεκτικά όλο το post, και κατέβασε την αντίστοιχη έκδοση του Mixed_Theme μου με αυτή που έχεις του nadlabak (στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Νο5)... και κάνε ότι λέω εκεί για να το περάσεις... Καλή επιτυχία..... Y.Γ. Θα σε παρακαλέσω και εγώ με τη σειρά μου (πιο πίσω το έγραψε και ο φίλος amdnikos σε σένα ή σε κάποιον άλλον δεν θυμάμαι), επειδή σε αυτό το thread είμαστε off topic, ότι θες να ρωτάς σχετικά με modding, overclocking κλπ για το Μilestone να γράφεις στο αντίστοιχο thread Motorola Milestone Modding που φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο και να μην ψάχνονται οι χρήστες δεξιά-αριστερά.... Edited December 30, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά από ένα νέο κάτοχο milestone! Το πήρα μεταχειρισμένο και φοράει froyo 2.2..Εγώ είμαι άσχετος μ αυτά και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ στην παρούσα. Η ερώτησή μου είναι,επειδή δεν υπάρχει εικονιδιάκι android market στο μενού και το applanet είναι down, αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω εφαρμογούλες για να μπορέσω να το στήσω λίγο.. Δοκίμασα και μ το barcode scanner,που το είχα προλάβει να το περάσω,να εγκαταστήσω με qr codes,αλλά μου λέει "sorry the requested application could not be launched.the barcode contents may be invalid" ΥΓ.Ποιο να βάλω για sync contacts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καταρχήν καλορίζικο το Milestone. :) Πέρασε το Market για αρχή, μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά.. Αν κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών Ρυθμίσεων από τις Ρυθμίσεις λογικά θα εμφανιστεί. Εκτός αν δεν υπάρχουν καθόλου Google Apps (GMail, Market, κλπ), οπότε πηγαίνεις εδώ: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps Κατεβάζεις το .zip για HDPI συσκευές (όπως η δική μας), το αντιγράφεις στην SD Card στον φάκελο /OpenRecovery/Updates και μπαίνεις σε OpenRecovery και το εγκαθιστάς, με την εξής διαδικασία: Κάνεις από το μενού Wipe Dalvik, Wipe Cache, "Apply Update"για να εγκαταστήσεις τα Google Aps, και ξανά τα Wipe. Και μετά Reboot. Αφού το κινητό σου έχει 2.2 έχεις 99% και OpenRecovery. Για να μπεις σε Recovery Mode, κλπ διάβασε λίγο γενικά κι εδώ, και στο θέμα Milestone Modding, όλες οι απορίες σου θα είναι ήδη απαντημένες λογικά και θα βρεις και οδηγούς για να κάνεις οτιδήποτε. Λίγη προσοχή θέλει και θα δεις ότι έχεις ένα κινητό τερατάκι..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts