ddr2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 :!:Αυτό ακριβώς είναι.:!: Δεν έχεις κάποιο πακέτο για χρήση ίντερνετ στο κινητό??? Πήγαινε αμέσως ρυθμίσεις>ασύρματο και δίκτυα> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>ενεργοποίηση δεδομένων και ΞΕτίκαρε αυτή την επιλογή. Λογικά θα φύγει το Η ή το G που υπάρχει δίπλα από τις μπάρες του σήματος. Φίλε μου μήπως εννοείς περιαγωγή δεδομένων? Και αφού δεν το έχω πειράξει ποτέ γιατί εμφανίστηκε?:( Γιατί δεν έχω πακέτω χρήσης ιντερνετ και θα μου έρθει ο κούκος αηδόνι Όχι, δεν εννοώ περιαγωγή δεδομένων. Το πρόβλημα είναι ότι από χτές το βράδυ έβαλα τη 2.2 και δεν θυμάμαι ακριβώς τα μενού στην 2.1. Πάντως, αυτό το Η (ή G) σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Τώρα, αν εκείπ ου σου λεω δεν υπάρχει η επιλογή που σου λέω, ο μόνος τρόπος για να κλείσεις την σύνδεση στο ίντερνετ είναι να κατεβάσεις από το μάρκετ κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό πχ το quick settings που έχει επιλογή για απενεργοποίηση του Mobile data (apn) και έτσι κλείνει η γραμμή του ίντερνετ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Όχι, δεν εννοώ περιαγωγή δεδομένων. Το πρόβλημα είναι ότι από χτές το βράδυ έβαλα τη 2.2 και δεν θυμάμαι ακριβώς τα μενού στην 2.1. Πάντως, αυτό το Η (ή G) σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Τώρα, αν εκείπ ου σου λεω δεν υπάρχει η επιλογή που σου λέω, ο μόνος τρόπος για να κλείσεις την σύνδεση στο ίντερνετ είναι να κατεβάσεις από το μάρκετ κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό πχ το quick settings που έχει επιλογή για απενεργοποίηση του Mobile data (apn) και έτσι κλείνει η γραμμή του ίντερνετ. thanx φίλε μου, με βοήθησες πάρα πολύ με το προγραμματάκι που μου είπες... Αν βάλω την 2.2 και εγώ τι βελτιώσεις θα δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 thanx φίλε μου, με βοήθησες πάρα πολύ με το προγραμματάκι που μου είπες... Αν βάλω την 2.2 και εγώ τι βελτιώσεις θα δω? Το κατέβασες? Όλα οκ? Κοίτα, η επίσημη 2.2 δεν έχει βγεί ακόμα. Η μοτορόλα είχε υποσχεθεί μέχρι τέλος του έτους. Αυτή που χρησιμοποιώ είναι ....ανεπίσημη. Οι διαφορές είναι η ύπαρξη φλας στο browser, πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει λογικά, αφού δεν έχεις πρόγραμμα για ίντερνετ (που θα σου πρότεινα να βάλεις) μπορέις να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και 2-3 άλλα μικροπράγματα. Αφού το πήρες τώρα το τηλέφωνο, σου συνιστώ να μην κάνεις τίποτα και να περιμένεις την επίσημη έκδοση από τη μοτορόλα, που λογικά δεν θα αργήσει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Το κατέβασες? Όλα οκ? Κοίτα, η επίσημη 2.2 δεν έχει βγεί ακόμα. Η μοτορόλα είχε υποσχεθεί μέχρι τέλος του έτους. Αυτή που χρησιμοποιώ είναι ....ανεπίσημη. Οι διαφορές είναι η ύπαρξη φλας στο browser, πράγμα που δεν σε ενδιαφέρει λογικά, αφού δεν έχεις πρόγραμμα για ίντερνετ (που θα σου πρότεινα να βάλεις) μπορέις να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και 2-3 άλλα μικροπράγματα. Αφού το πήρες τώρα το τηλέφωνο, σου συνιστώ να μην κάνεις τίποτα και να περιμένεις την επίσημη έκδοση από τη μοτορόλα, που λογικά δεν θα αργήσει.:) Ναι ,όλα τέλεια φίλε μου, κοίτα δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα για ιντερνετ (αν και το σκέφτομαι), έχω wireless στο σπίτι μου βέβαια... Τώρα για τις διαφορές, αν ισχύει αυτό που λες για εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, μου λύνει τα χέρια:lol: Γιατί η μνήμη φουλάρει για πλάκα με ένα navigator που έχω περάσει, 5-6 εφαρμογούλες και κανα 2 παιχνίδια... Πάντως το τηλέφωνο είναι σούπερ, δεν το συζητάω, καμία σχέση με τα διάφορα dumb phones που είχα ως τώρα... Με την μπαταρία έχω ένα θεματάκι, αλλά είναι ότι το πειράζω αρκετά -κρατάει 1,5 μέρα κατά μ.ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναι ,όλα τέλεια φίλε μου, κοίτα δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα για ιντερνετ (αν και το σκέφτομαι), έχω wireless στο σπίτι μου βέβαια... Τώρα για τις διαφορές, αν ισχύει αυτό που λες για εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, μου λύνει τα χέρια:lol: Γιατί η μνήμη φουλάρει για πλάκα με ένα navigator που έχω περάσει, 5-6 εφαρμογούλες και κανα 2 παιχνίδια... Πάντως το τηλέφωνο είναι σούπερ, δεν το συζητάω, καμία σχέση με τα διάφορα dumb phones που είχα ως τώρα... Με την μπαταρία έχω ένα θεματάκι, αλλά είναι ότι το πειράζω αρκετά -κρατάει 1,5 μέρα κατά μ.ο. Με κλειστό το ίντερνετ θα σου κρατάει καλά η μπαταρία. Περίμενες κάνα δυο βδομάδες και αν δεν δείς προκοπή από τη μοτορόλα, στρώνεσαι στο διάβασμα για να φλασάρεις τη 2.2 :):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Με κλειστό το ίντερνετ θα σου κρατάει καλά η μπαταρία. Περίμενες κάνα δυο βδομάδες και αν δεν δείς προκοπή από τη μοτορόλα, στρώνεσαι στο διάβασμα για να φλασάρεις τη 2.2 :):) :lol:κάπως έτσι είναι... αν δεν δω προκοπή από την μοτορόλα θα το πειράξω μόνος μου :lol: βέβαια η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα έχω άδεια οπότε μπορεί να βιαστώ να το πειράξω από τώρα γιατί αν ξαναπιάσω δουλειά δεν θα έχω πολύ χρόνο:happy: σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Βγηκε η CM 6.1.2 και ειναι ~78mb.Θα την περασω και θα ειναι σαν update ή θα φλασαρει ξανα στην νεα εκδοση? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Βγηκε η CM 6.1.2 και ειναι ~78mb.Θα την περασω και θα ειναι σαν update ή θα φλασαρει ξανα στην νεα εκδοση? Που την είδες την CM 6.1.2? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά γιατί το κινητό μου κάνει συνέχεια προσπάθειες να συνδεθει μεσω mobile internet? Δεν μου το έκανε ποτέ στην αρχή, μήπως είναι κανένας ιός? Γιατί δεν έχω βάλει internet στο κινητό μου και φοβάμαι πως αν το αφήσω και δεν το προσέξω και αυτό κατεβάζει data μη μου έρθει κανένας λογαριασμός περίεργος... Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να το μπλοκάρει αυτό ή τουλάχιστον να μου πετάει κανένα μηνυμα που να με ρωτάει πρώτα πριν κάνει προσπάθειες να συνθεθει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Που την είδες την CM 6.1.2? Στο site της cyanogen. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αν δεν την κάνει port ο nadlabak στο Milestone, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα από το site της Cyanogen... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά γιατί το κινητό μου κάνει συνέχεια προσπάθειες να συνδεθει μεσω mobile internet? Δεν μου το έκανε ποτέ στην αρχή, μήπως είναι κανένας ιός? Γιατί δεν έχω βάλει internet στο κινητό μου και φοβάμαι πως αν το αφήσω και δεν το προσέξω και αυτό κατεβάζει data μη μου έρθει κανένας λογαριασμός περίεργος... Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να το μπλοκάρει αυτό ή τουλάχιστον να μου πετάει κανένα μηνυμα που να με ρωτάει πρώτα πριν κάνει προσπάθειες να συνθεθει? :confused: Δεν υπάρχουν ιοί! Δεν έχεις απενεργοποιήσει το apn με το πρόγραμμα που σου είπα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δεν υπάρχουν ιοί! Δεν έχεις απενεργοποιήσει το apn με το πρόγραμμα που σου είπα? Το απενεργοποίησα με το πρόγραμμα, αλλά παρατήρησα πως αν δεν έχω σήμα στο wireless του σπιτιού μου και ταυτόχρονα έχω ανοιχτό το wireless του κινητού, τραβάει από μόνο του 3gp!!! Koυφό ή γενικά γίνεται και σε εσάς? Kαι φυσικά αν το πάρω χαμπάρι κλείνω wireless και 3gp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Το απενεργοποίησα με το πρόγραμμα, αλλά παρατήρησα πως αν δεν έχω σήμα στο wireless του σπιτιού μου και ταυτόχρονα έχω ανοιχτό το wireless του κινητού, τραβάει από μόνο του 3gp!!! Koυφό ή γενικά γίνεται και σε εσάς? Kαι φυσικά αν το πάρω χαμπάρι κλείνω wireless και 3gp 3g το λενε βρε:p Οταν εχεις κλειστο το apn και το δικτυο wifi δεν εχει σημα, τοτε κανονικα σου βγαζει μηνυμα το κινητο οτι υπαρχει προβλημα στη δυνδεση δικτυου, προσπαθηστε ξανα. Βεβαιωσου οτι απο προγρσμμα quock settings εχεις απενεργοποιησει την επιλογη mobile data(apn). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsam Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά, ξέρετε αν κυκλοφορεί στην αγορά καμία πιο δυνατή μπαταρία? 1930 mAh USB Portable battery charger for Motorola Droid 5000mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 1930 mAh USB Portable battery charger for Motorola Droid 5000mAh Είναι ασφαλης αυτη η μπαταρία την έχεις δοκιμάσει? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λέτε πριν την νέα χρονιά να έχουμε την official 2.2?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λέτε πριν την νέα χρονιά να έχουμε την official 2.2?:confused: Ελπίζω πως όχι:p Κάθε φορά που βάζω κάποια 2.2 , επιστρέφω ανακουφισμένος στη 2.1 Η 2.2 είναι αποτυχία για μένα, όχι μόνο στο μιλεστονε, αλλά και σε άλλες συσκευές που έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ελπίζω πως όχι:p Κάθε φορά που βάζω κάποια 2.2 , επιστρέφω ανακουφισμένος στη 2.1 Η 2.2 είναι αποτυχία για μένα, όχι μόνο στο μιλεστονε, αλλά και σε άλλες συσκευές που έχω χρησιμοποιήσει. Τι ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζεις με τις 2.2 που δοκιμάζεις?Κολλήματα?Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με την 2.1 αλλά θέλω να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα μνήμης:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τι ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζεις με τις 2.2 που δοκιμάζεις?Κολλήματα?Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με την 2.1 αλλά θέλω να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα μνήμης:happy: Όλα είναι πιο αργά στη 2.2. Αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι φανερό ότι το τηλέφωνο βαραίνει πολύ. Η μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα είναι ένα από τα θετικά πάντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ελπίζω πως όχι:p Κάθε φορά που βάζω κάποια 2.2 , επιστρέφω ανακουφισμένος στη 2.1 Η 2.2 είναι αποτυχία για μένα, όχι μόνο στο μιλεστονε, αλλά και σε άλλες συσκευές που έχω χρησιμοποιήσει. Έχεις δοκιμάσει την τελευταία CM6.1? Η ταχύτητά της μου φαίνεται εκπληκτική, όπως και η μπαταρία που κρατάει ένα 2μερο. O nadlabak έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έχεις δοκιμάσει την τελευταία CM6.1? Η ταχύτητά της μου φαίνεται εκπληκτική, όπως και η μπαταρία που κρατάει ένα 2μερο. O nadlabak έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. :) Αυτήν όχι. Δώσε ένα λίγκ να τη δοκιμάσω και αυτή....:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades Λαλαλαλαλα... what a surprise... Early Q1 2011 FroYo release, για το Milestone... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λογικό κι αναμενόμενο, εκτός αν το έφερνε ο Άγιος Βασίλης..! :) Μέχρι τότε βέβαια πιστεύω θα έχουν ήδη κάνει δειλα'δειλά την εμφάνισή τους Android 2.3 ROMS στο XDA από τους γνωστούς μας developers.. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Αυτήν όχι. Δώσε ένα λίγκ να τη δοκιμάσω και αυτή....:) Έλα Γιάννη δοκίμασε... ΕΔΩ θα βρίσκεις ότι τελευταίο φτιάχνει ο nadlabak... Kαι ΕΔΩ τo theme μου (;););)) για ότι τελευταιο κυκλοφορεί ο nadlabak... Παίδες χρόνια πολλά σε όλους.... με περισσότερη ανθρωπιά και τουλάχιστον, εμείς οι νέες γενιές να μην επαναλάβουμε τις πελατιακές σχέσεις και τα λάθη των πατεράδων μας, μήπως τα εγγόνια μας ζήσουν σε μια καλύτερη Ελλάδα πιο αξιοκρατική και δίκαιη... Edited December 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts