Joker00 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Φυσικα. Καθε συσκευη εχει τελειως αλλη συμπεριφορα απο την αλλη. Το τελικο optimisation μπορει να το κανει ΜΟΝΟ ο καθε χρηστης μονος του. Το 66vsel που προτεινω στον οδηγο ειναι απλα γιατι ακομα και τα χειροτερα milestone στον τομεα του overclocking ειναι σταθερα. Απο εκει και περα αλλα παιζουν στα 1000 με 64 αλλα με 62 αλλα με 60 και αρκετα με 56. Ειναι λιγο λοττο η ολη φαση.:p χμχμ το δοκίμασα στα 64 και όντως έχει πολύ καλύτερη απόδοση!το βραδάκι θα κάνω και άλλες δοκιμές!ελπίζω να μην το ψήσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μέχρι να βγάλει η Motorola την επίσημη 2.2..... Δείτε εδώ http://www.facebook.com/motorolaeurope τα τελευταία νέα και εδώ http://www.facebook.com/album.php?aid=298831&id=121867580498 φωτογραφίες με το Froyo να τρέχει στην συσκευή :) Περισσότερο μου άρεσε η φράση " We'll continue to update you as we're excited to bring FroYo to Milestone"....Bravo, bravo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 χμχμ το δοκίμασα στα 64 και όντως έχει πολύ καλύτερη απόδοση!το βραδάκι θα κάνω και άλλες δοκιμές!ελπίζω να μην το ψήσω!!!! Οχι βρε μη κολλας σε τιποτα, εχει φαει κατι ξεγυρισμενα 85αρια vsel κοντα στο 1.5gh και δε κανει κιχ. Σκυλι ειναι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μπορεί να ακουστεί σαν χαζή ερωτηση αλλά το milestone όταν είναι κλειστό, λειτουργεί το ξυπνητήρι? Και το λέω γιατί εγώ πάντα κοιμάμαι με κλειστό κινητό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Βάλτο σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Βάλτο σε airplane mode. Καλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση παρατηρησα οτι στην got 2.2.1 υπαρχει μια λειτουργια usb tethering δηλ. μπορω να συνδεσω το κιν. με το p.c κ να σερφαρω στο internet απο το p.c?αυτο καταλαβα εγω προσπαθησα αλλα δεν εγινε τιποτα... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 sorry για τις χαζές μου ίσως ερωτήσεις, όμως να ρωτήσω εαν ξέρει κάποιος αν αλλάζει το milestone τα καπάκια του (μπρος ή και πίσω) αν έχει γρατζουνιστεί αρκετά? και αν ναι που μπορώ να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μπορεί να ακουστεί σαν χαζή ερωτηση αλλά το milestone όταν είναι κλειστό, λειτουργεί το ξυπνητήρι? Και το λέω γιατί εγώ πάντα κοιμάμαι με κλειστό κινητό:) Καθολου χαζη ερωτηση. Λοιπον, κανενα android κινητο δεν λειτουργει σαν ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καθολου χαζη ερωτηση. Λοιπον, κανενα android κινητο δεν λειτουργει σαν ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο. κρίμα, γιατί αυτό είναι το πρώτο μου android, βασικά δεν έχω συνηθίσει να το έχω ανοιχτό το βράδυ, θα το βάζω σε flight mode, αν ξεχαστώ και το κλείσω, βλέπω να πηγαίνω στη δουλεια το μεσημέρι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπαρχουν προγραμματακια οπως το timerrific που το κανουν μονα τους αυτο,εγω ετσι το εχω,το εχω βαλει καποια ωρα και σβηνει τα παντα,πεντε λεπτα πριν ξυπνησψ τα επαναφερει Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παίδες μια ερωτηση στην 2,2,1 δεν μου δουλεύει το wireless Tethering έχω κανει root κ update του προγραμματος ισχυει κ σε εσας αυτο? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Με την "εργοστασιακή" (της 2.2.1 Leak) εφαρμογή ούτε εμένα μου δούλευε, κράσαρε.. Με Update της εφαρμογής δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 παιδιά μόλις το έχω στα χέρια μου, εκπληκτικό...μια πρώτη ερώτηση, πως γίνετε η αυτόματη αντιγραφή στις επαφές μου από τη sim στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 παιδιά μόλις το έχω στα χέρια μου, εκπληκτικό...μια πρώτη ερώτηση, πως γίνετε η αυτόματη αντιγραφή στις επαφές μου από τη sim στο κινητό? Γιατι? Γινεται? Καλοριζικο παντως!! Κρατας μια πολυ ικανη συσκευη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παίδες μια ερωτηση στην 2,2,1 δεν μου δουλεύει το wireless Tethering έχω κανει root κ update του προγραμματος ισχυει κ σε εσας αυτο? Με την "εργοστασιακή" (της 2.2.1 Leak) εφαρμογή ούτε εμένα μου δούλευε, κράσαρε.. Με Update της εφαρμογής δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Την εφαρμογης της leaked 2.2.1 δεν την δοκιμασα.για καλο και για κακο κατεβασα την τελευταια απο το μαρκετ.δεν μου δουλευει με access control.μονο με το encryption δουλευει που και αυτο ειναι αρκετο.φυσικα unsecured τα παει μια χαρα. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Την εφαρμογης της leaked 2.2.1 δεν την δοκιμασα.για καλο και για κακο κατεβασα την τελευταια απο το μαρκετ.δεν μου δουλευει με access control.μονο με το encryption δουλευει που και αυτο ειναι αρκετο.φυσικα unsecured τα παει μια χαρα. δηλ. πωςτο έκανες να δουλεψει μόνο με αυτο και unsecured? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά μία απορία: Η κάρτα μνήμης όπως έρχεται από την Motorola είναι φορμαρισμένη σε FAT32, ορίστε και το Screenshot από τον Gnome Partition Editor (GParted): http://i8.photobucket.com/albums/a21/babis200sx/gpart1-1.png Εσείς την έχετε φορμάρει σε άλλο format μήπως, ώστε να αποδίδει καλύτερα? Έχω δει για ext2, ext3 (linux formats) και δεν ξέρω αν χρειάζεται αν το αλλάξουμε.. :confused: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ούτε καν..! :lol: Απλά τον Gingerbread Launcher που βγήκε στο Market από το MoDaCo έχω βάλει και το Nexus Revamped Wallpaper. ;) Εδώ ακόμα δεν έχουμε πάρει την Official 2.2 από την Motorola, την 2.3 θα έχουμε?? :rolleyes: εγώ το έχω πει .. πρώτα θα πάρουμε την 2.3 απο developers... και μετά Official 2.2 από την Motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά επιτέλους τελειώσα το Mixed Τheme αποκλείστικά για τις release του nadlabak... Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ και θα προσπαθήσω να το κρατάω ενήμερο σύμφωνα με τα release του nadlabak..... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ήθελα να ρωτήσω παιδιά αν με την official 2.2(όταν αυτή βγει με το καλό)θα μπορούμε να περνάνε τις εφαρμογές μας στην κάρτα μνήμης γιατί έχει αρχίσει να με κουράζει να προσπαθώ να σβήνω εφαρμογές για να περάσω κάποια άλλη. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά επιτέλους τελειώσα το Mixed Τheme αποκλείστικά για τις release του nadlabak... Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ και θα προσπαθήσω να το κρατάω ενήμερο σύμφωνα με τα release του nadlabak..... Kalagas πολυ καλη δουλεια!!!!!Το δοκιμασα κ ειναι πολυ ωραιο Mixed Τheme! κ μια ερωτηση καθε φορα που θα βγαινει μια καινουργια cyanogen πρεπει να περναμε καθαρη 2.2.1 got η κανουμε κατευθειαν apply update απο recovery??? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ήθελα να ρωτήσω παιδιά αν με την official 2.2(όταν αυτή βγει με το καλό)θα μπορούμε να περνάνε τις εφαρμογές μας στην κάρτα μνήμης γιατί έχει αρχίσει να με κουράζει να προσπαθώ να σβήνω εφαρμογές για να περάσω κάποια άλλη. Sent from my Milestone using Tapatalk Ήδη γίνεται μέσω της 2.2.1 Leak, αρκεί να υποστηρίζεται από την εφαρμογή. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ήθελα να ρωτήσω παιδιά αν με την official 2.2(όταν αυτή βγει με το καλό)θα μπορούμε να περνάνε τις εφαρμογές μας στην κάρτα μνήμης γιατί έχει αρχίσει να με κουράζει να προσπαθώ να σβήνω εφαρμογές για να περάσω κάποια άλλη. Sent from my Milestone using Tapatalk Ναι, φυσικά. Αρκεί να το υποστηρίζει και η εφαρμογή. Οι μεγάλες συνήθως το υποστηρίζουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά, όταν θέλω να περάσω μια εφαρμογή κατεβασμένη απ τον υπολογιστή μου, σε ποιον φάκελλο στη καρτα μνήμης πρέπει να το βάλω? Γιατι δεν το βλέπει το αρχείο και δεν μπορώ να το κάνω install:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Φιλε μου το ριχνεις χυμα απλα πρεπει να περασεις καποιον file manager px astro file manager Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts