takkaros Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ο γνωστός FeeYo κυκλοφόρησε την 1.5.0 Cronos ROM του.. Απλά οτι καλύτερο έχει τρέξει στο 'stone μου μέχρι στιγμής. Κι εγω αυτη εχω το μονο που δε μ' αρεσει ειναι που βαζει τις παυλες στο dialer "699-xxx-xxxx" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Κι εγω αυτη εχω το μονο που δε μ' αρεσει ειναι που βαζει τις παυλες στο dialer "699-xxx-xxxx" Άμα βάλεις ελληνικά ή Αγγλικά UK από τις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου θα τις βγάλει. Μάλλον είναι στα Αγγλικά US από default για αυτό στα κάνει αυτά.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Η 2.2.1 των got έχει ένα θεματάκι με τον αισθητήρα φωτεινότητας, ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Η 2.2.1 των got έχει ένα θεματάκι με τον αισθητήρα φωτεινότητας, ή είναι η ιδέα μου? Όλες οι 2.2 που κυκλοφορούν για το Milestone νομίζω εγώ και πρέπει να είναι θέμα του kernel. Μη ξεχνάμε ότι ο kernel είναι leaked και δεν είναι ο τελικός που θα βγάλει η Motorola.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Όλες οι 2.2 που κυκλοφορούν για το Milestone νομίζω εγώ και πρέπει να είναι θέμα του kernel. Μη ξεχνάμε ότι ο kernel είναι leaked και δεν είναι ο τελικός που θα βγάλει η Motorola.... Οκ τότε. Με διπλό κλείδωμα-ξεκλείδωμα στρώνει. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω προβλήματα. Αυτονομία καλή, όπως και με τη 2.1 , restart δεν έχω, δουλεύει αρκετά στρωτά και γρήγορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Οκ τότε. Με διπλό κλείδωμα-ξεκλείδωμα στρώνει. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω προβλήματα. Αυτονομία καλή, όπως και με τη 2.1 , restart δεν έχω, δουλεύει αρκετά στρωτά και γρήγορα. Είδες που την είχες κράξει....??? Άμα γίνουν τα πράγματα σωστά, με rsdlite, με όλα τα wipes κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Είδες που την είχες κράξει....??? Άμα γίνουν τα πράγματα σωστά, με rsdlite, με όλα τα wipes κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα.... Μα ναι, αφού το παραδέχτηκα ότι είχα κάνει μαμακία. Είχα περάσει όλες τις εφαρμογές με μέσω του titanium, αντι να τις ξανακατεβάσω από την αρχή. Ρε συ Καλαγάς, με έτρωγε να είμαι ακόμα με τη 2.1 και γι αυτό έκανα μια τελευταία προσπάθεια:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ο γνωστός FeeYo κυκλοφόρησε την 1.5.0 Cronos ROM του.. Απλά οτι καλύτερο έχει τρέξει στο 'stone μου μέχρι στιγμής. Thnx για την ενημέρωση, ελπίζω να προλάβω να την περάσω το απόγευμα. Το OC είναι στα 700MHz? Κι εγω αυτη εχω το μονο που δε μ' αρεσει ειναι που βαζει τις παυλες στο dialer "699-xxx-xxxx" Όπως είπε ο kalagas πρέπει να είναι. Με παύλες εμφανίζονται στις αμερικάνικες συσκευές.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ευχαριστω φιλε Kalaga και Babi. Απλα εχει τοσες ρυθμισεις η ROM που αντι να παω απο τον απλο το δρομο σκεφτομουνα ολα τα υπολοιπα! Οντως ηταν US και δεν σκεφτηκα να το ελεγξω! :) Aφου χρησιμοποιατε την cronos επισης, μπορειτε να πειτε πανω κατω τι χρηση κανετε και ποσο κραταει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Εάν υπάρχει λύση, μπορεί κάποιος να μου πει, με ποιόν video player μπορώ να βλέπω .avi και 720p βίντεο στη συσκευή; Έχω δοκιμάσει Act1, Rockplayer, Vplayer, αλλά δεν βλέπω φως... Επίσης, τα ΜΡ4 που καταγράφω απο τη συσκευή, δεν μπορώ να τα δω καλά στον υπολογιστή. Δοκιμάζω με WMP και με Media player classic Home Cinema, αλλά δεν παίζει ο ήχος... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) Εάν υπάρχει λύση, μπορεί κάποιος να μου πει, με ποιόν video player μπορώ να βλέπω .avi και 720p βίντεο στη συσκευή; Έχω δοκιμάσει Act1, Rockplayer, Vplayer, αλλά δεν βλέπω φως... Επίσης, τα ΜΡ4 που καταγράφω απο τη συσκευή, δεν μπορώ να τα δω καλά στον υπολογιστή. Δοκιμάζω με WMP και με Media player classic Home Cinema, αλλά δεν παίζει ο ήχος... Δεν ειμαι 100% αλλα εχω την εντυπωση οτι διαβασα καπου πως σε 240dpi (dots per inch) οθονη μπορεις να βλεπεις μεχρι 480p αναλυση. Ισως να μην εχει διαφορα ειτε βλεπεις 480p ειτε 720p.. εκτος απο το χωρο που θα σου παιρνουν τα αρχεια βεβαια. Στην market υπαρχει και ο arcPlayer, δοκιμασε και αυτον αφου εχεις δοκιμασει τοσους:) Για τον ηχο θα σου προτεινω να κατεβασεις το "K-lite codecs pack" και εγγυημενα θα σου παιζουν χωρις προβλημα ολα τα αρχεια. Edited November 16, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ο γνωστός FeeYo κυκλοφόρησε την 1.5.0 Cronos ROM του.. Απλά οτι καλύτερο έχει τρέξει στο 'stone μου μέχρι στιγμής. ενα λινκ Please Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εάν υπάρχει λύση, μπορεί κάποιος να μου πει, με ποιόν video player μπορώ να βλέπω .avi και 720p βίντεο στη συσκευή; Έχω δοκιμάσει Act1, Rockplayer, Vplayer, αλλά δεν βλέπω φως... Επίσης, τα ΜΡ4 που καταγράφω απο τη συσκευή, δεν μπορώ να τα δω καλά στον υπολογιστή. Δοκιμάζω με WMP και με Media player classic Home Cinema, αλλά δεν παίζει ο ήχος... Φίλε μου από τότε που πήρα το Milestone αυτό ψάχνω κι εγώ, να παίζω 720p αρχεία στην συσκευή ώστε να μην χρειάζεται να κάνω μετατροπές. Μάλλον (αν όχι σίγουρα) δεν γίνεται. Αλλά, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorolamilestone/milestoneuserguides/390571/how_to_convert_videos_and_transfer_them_to_the_motorola_milestone.html δημιουργείς αρχεία MP4 που είμαι σίγουρος ότι στο Milestone δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά από τα HD αρχεία σου. Εγώ έπαθα πλάκα με την ποιότητα..! Δοκίμασέ το και πες μας. Για την αναπαραγωγή στο pc δοκίμασε με VLC Player. ενα λινκ Please Εδώ είσαι: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=50&t=502 ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Φίλε μου από τότε που πήρα το Milestone αυτό ψάχνω κι εγώ, να παίζω 720p αρχεία στην συσκευή ώστε να μην χρειάζεται να κάνω μετατροπές. Μάλλον (αν όχι σίγουρα) δεν γίνεται. Πράγματι δεν γίνεται, δες τι έλεγαν οι δικές μου δοκιμές στο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3337392#post3337392 πριν από ένα μήνα. Δεν πειράζει και τα 480p ανάλυση, εντυπωσιακά είναι... δημιουργείς αρχεία MP4 που είμαι σίγουρος ότι στο Milestone δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά από τα HD αρχεία σου. Εγώ έπαθα πλάκα με την ποιότητα..! Εναλλακτική πρόταση που βρήκα και χρησιμοποιώ το freeware AnyVideo Converter ΥΓ: Το θέμα είναι, source video files@720p, που μπορούμε να βρούμε? Edited November 16, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς εάν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω το internet από τον υπολογιστή μου στο milestone με σύνδεση USB ? Προσοχή, δεν μιλάω για το κλασσικό tethering δηλαδή ΚΙΝΗΤΟ > PC αλλά για το αντίθετο. Ο υπολογιστής έχει internet μέσω ethernet, δεν έχει ούτε μπορεί να προστεθεί σε αυτόν κάποιο Wifi stick, και θέλω να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση ιντερνετ που έχει μέσω USB στο κινητό. Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εναλλακτική πρόταση που βρήκα και χρησιμοποιώ το freeware AnyVideo Converter ΥΓ: Το θέμα είναι, source video files@720p, που μπορούμε να βρούμε? Εγλω χρησιμοποιώ Ubuntu και όχι WIndows, οπότε χρησιμοποιώ το Handbrake. Torrents, hosting sites κλπ για 720p video files.. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotspuras Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει εφαρμογη που να καταγραφει τις συνομιλιες στις κλησεις; Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει εφαρμογη που να καταγραφει τις συνομιλιες στις κλησεις; Eυχαριστω. Aνκαι το έχω ψάξει αρκετά, δεν έχω βρεί κάτι που να δουλεύει στο μοτο. Αν έχει βρεί κάποιος άλλος,να μας το πεί παρακαλώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εδώ είσαι: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=50&t=502 ;) Φίλε μου, πώς θα καταλάβω ότι το έχω περάσει σωστά? Ακολούθησα τις οδηγίες, το κινητό άνοιξε, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με την κανονική 2.2.1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Φίλε μου, πώς θα καταλάβω ότι το έχω περάσει σωστά? Ακολούθησα τις οδηγίες, το κινητό άνοιξε, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με την κανονική 2.2.1 Αλλαγές υπάρχουν! π.χ. Όταν παίζεις μουσική και έχεις κλειδωμένο το κινητό πατώντας για να το ξεκλειδώσεις θα δεις τα πλήκτρα ελέγχου (μπρός, πίσω, παίξιμο σταμάτημα μουσικής), όταν κατεβάσεις τις προειδοποιήσεις (τη μπάρα που έχει την ώρα εννοώ) θα δεις ότι σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το ασύρματο το bluetooth κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Φίλε μου, πώς θα καταλάβω ότι το έχω περάσει σωστά? Ακολούθησα τις οδηγίες, το κινητό άνοιξε, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με την κανονική 2.2.1 Καταρχήν όταν άνοιγε θα έπρεπε να δεις αντί για το "Android", ένα "Cronos". Πήγαινε και στις Πληροφορίες συσκευής, θα πρέπει να λέει Cronos "1.5.0", κ.α πολλά.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καταρχήν όταν άνοιγε θα έπρεπε να δεις αντί για το "Android", ένα "Cronos". Πήγαινε και στις Πληροφορίες συσκευής, θα πρέπει να λέει Cronos "1.5.0", κ.α πολλά.. Οκ, κάτι δεν έκανα σωστά... Με nandroid backup δεν την περνάμε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Οκ, κάτι δεν έκανα σωστά... Με nandroid backup δεν την περνάμε? κάνεις apply update! την περνάς στο openrecovery/updates! Εγώ την πέρασα σε καθαρή 2.2.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Οκ, κάτι δεν έκανα σωστά... Με nandroid backup δεν την περνάμε? κανε τα 3 wipes πρωτα, και αμα θα βαλεις και το kernel update πρωτα βαλε την cronos και ασε το κινητο να ξεκινησει κανονικα πρωτα και μετα κανε restart kαι παλι τα wipes για το kernel update Edited November 17, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Φίλε μου από τότε που πήρα το Milestone αυτό ψάχνω κι εγώ, να παίζω 720p αρχεία στην συσκευή ώστε να μην χρειάζεται να κάνω μετατροπές. Μάλλον (αν όχι σίγουρα) δεν γίνεται. Αλλά, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό: http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorolamilestone/milestoneuserguides/390571/how_to_convert_videos_and_transfer_them_to_the_motorola_milestone.html δημιουργείς αρχεία MP4 που είμαι σίγουρος ότι στο Milestone δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά από τα HD αρχεία σου. Εγώ έπαθα πλάκα με την ποιότητα..! Δοκίμασέ το και πες μας. Για την αναπαραγωγή στο pc δοκίμασε με VLC Player. Εδώ είσαι: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=50&t=502 ;) many thanks babis δηλαδη περναμε πρωτα τη rom και μετα τα υπολοιπα (kernel κλπ) ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts