aris_volos Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Φίλε αν ψάχνεις θήκη δες κ αυτή http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006323 είναι πολυ καλή την εχω ένα μηνα περίπου σε γκρί ομως! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Φίλε αν ψάχνεις θήκη δες κ αυτή http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006323 είναι πολυ καλή την εχω ένα μηνα περίπου σε γκρί ομως! Χωραει ανετα το κινητο εκει μεσα? Στο παχος μου φαινεται μικρη (λεει 12 ενω το κινητο ειναι 13,7) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Είναι άψογη έρχεται κουτί στο κινητό! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ρε παιδιά στην 2.2 βρισκει αυτοματα τα ad hoc δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Απλώς θα ήθελα γα ακόμη μια φορά να εκφράσω την απογοήτευση/αγανάκτηση μου όσον αφορά το επίσημο service της Motorola και την συγκεκριμένη συσκευή. Εδώ και καιρό έχω βρει την υγειά μου με ένα Desire, αλλά δεν έπαψα να ασχολούμαι με το τι ακριβώς συμβαίνει με το Milestone μου. Μόλις επέστρεψα στην Αθήνα, το έστειλα και πάλι στο service (στην Αργυρούπολη, CellCom), αναφέροντας τα τρία θέματα που παρουσιάζει η συσκευή (υπερθέρμανση, παρεμβολές στο ακουστικό σε GPRS και ένα μικρό προβληματάκι μ την οθόνη). Η συσκευή μου επιστράφηκε μετά από πολλές μέρες (πάνω από βδομάδα), δεν της βρήκαν απολύτως τίποτα και στις παρατηρήσεις μου έγραφαν πως "Λειτουργία και μετρήσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αν δεν θέλουμε να επικοινωνεί συνεχώς με το δίκτυο, κλείνουμε wifi, 3g κτλ" (άσχετο τελείως). Από την στιγμή που ήρθε στα χέρια μου, δεν την άγγιξα καθόλου. Πέρασε από 3 φίλους οι οποίοι ήθελαν να την ελέγξουν, μήπως και την αγοράσουν (τους είχα πει για τα προβλήματα που έχει όμως). Και οι 3 εντόπισαν το πρόβλημα με την υπερθέρμανση και πως μετά από 2-3 λεπτά δεν μπορείς να την κρατήσεις στο αυτί σου. Και οι 3 μου την επέστρεψαν. Μετά και από δικό μου έλεγχο, εξακολουθεί να ζεσταίνεται πανεύκολα και πάρα πολύ καθώς επίσης και να παρουσιάζει παρεμβολές σε 2G δίκτυο. Ξαναπήρα λοιπόν στο service και τους είπα πως το Milestone εξακολουθεί να παρουσιάζει τα προβλήματα που είχα αναφέρει (και που, όπως φαίνεται, δεν είχαν εντοπίσει). Το μόνο που είχαν κάνει είναι μια "Αναβάθμιση" (όπως γράφουν στα σχόλια). Αφού προσπαθούσα επί μερικά τηλεφωνήματα να μπορέσω να μιλήσω με τον τεχνικό (ήταν απασχολημένος. Ένας είναι; ), τον βρήκα τελικά την επόμενη μέρα. Η βασική ερώτηση που ήθελα να του κάνω είναι γιατί στο προηγούμενο Milestone που είχα πάει με πρόβλημα υπερθέρμανσης, του είχαν αλλάξει διάφορα και μου είχαν αναφέρει πως "πλέον δεν υπερθερμαίνεται" (ψευδώς, ζεσταινόταν) και γιατί στο καινούργιο δεν εντόπισαν πρόβλημα υπερθέρμανσης και δεν άλλαξαν τίποτα. Η απάντηση; όλα αυτά λέει που είχαν αλλάξει στο προηγούμενο τα άλλαξαν γιατί έτσι πρέπει αν ανοιχτεί η συσκευή για έλεγχο (κουβέντα για υπερθέρμανση. Τότε γιατί μου είχαν γράψει πως διορθώθηκε; Anyway). Ας πούμε πως το πιστεύω. Η επόμενο ερώτηση ήταν "τότε γιατί δεν τα αλλάξατε αυτά και στο δεύτερο; Δεν το ανοίξατε για έλεγχο;". Ουδεμία σοβαρή απάντηση. Όσον αφορά την υπερθέρμανση, μου είπε πως το έχει παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές. Όχι όμως τόσο πολύ όσο λέω και όχι τόσο στο Milestone. Για το θέμα με τις παρεμβολές και την οθόνη ας μην αναφερθούμε. Εδώ σε αυτό που κάνει μπαμ δεν είχαν κάποια σοβαρή λύση/απάντηση... Το κερασάκι στην τούρτα; Μου είπε πως θα ρωτήσει τι συμβαίνει με την υπερθέρμανση (κάποιον ανώτερο; Θα διαλογιστεί; Δεν ξέρω) και πως θα με καλέσει στο κινητό για να με ενημερώσει. Από την Παρασκευή περιμένω... Τα σχόλια δικά σας. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ το δικό μου. Και αλήθεια: αν ήταν τόσο γενικευμένο με την υπερθέρμανση (αν δλδ τους έχουν πάει και άλλα Milestone), δεν έπρεπε να το ξέρει και να μου το πει; Να μου πει δλδ ότι "έτσι είναι αυτό το κινητό φίλε, αν σου αρέσει"; Από τις απαντήσεις του κατάλαβα πως δεν το γνωρίζει, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, δεν γνωρίζει τι συνέβη στο δικό μου, δεν γνωρίζει τι έγινε, ή τι μπορεί να γίνει.. Κλάφτα. Edited September 6, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εγω που είχα ένα πρόβλημα με τον bootloader το έστειλα στο service και το 'φτιαξαν. Εγω πιστεύω πως απλά σου φαίνεται ότι υπερθερμαινεται. Πιθανώς έτσι είναι το milestone και απλά όλα τα αλλά κινητά σου δεν ζεσταίνονταν καθόλου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια, το ακουστικο ζεσταινεται σε ολα τα μιλεστονε. Τελος. Αρα δεν θεωρειται προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 @DJDB κάνε μου μια χάρη και δοκίμασε το εξής: Σύνδεσε το Milestone με ένα bluetooth ακουστικό και κάνε μερικές κλήσεις πάνω από 2-3 λεπτά σερί, που όπως λες σου παρουσιάζει πρόβλημα... Θα δεις ότι το κινητό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου... Αυτό ενισχύει αυτό που λεει από πάνω ο ddr2. Το πρόβλημα είναι σε όλα τα Milestone στο ακουστικό, που όταν παιρνάει από εκεί η φωνή του συνομιλητή για συνεχώμενα 2-3 λεπτά και πάνω, ζεσταίνεται πολύ.... Και επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό, έχουν πάψει να το θεωρούν πρόβλημα... Επίσης επειδή μάλλον δεν γίνεται να παραδεχτούν και να πουν "το ακουστικό υπερθερμαίνεται σε όλα τα Milestones και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" για αυτό και αποφεύγουν να απαντήσουν συγκεκριμένα.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Και οχι μονο στα milestone. Εγω πιστευω λογω μεταλλικου πλαισιου ομως βγαινει η θερμοτητα αυτουσια. Αν βεβαια κλεισεις το 3g και το wifi,πεφτει εντελως η θερμοκρασια. Παντως σιγουρα παραζεστενεται ωρες ωρες,που να το πιασεις την ωρα που βλεπεις youtube απο 3g και φορτιζει ταυτοχρονα. Αν και νομιζω οτι το ξερεις αυτο πια,,και απλα θες ντε και καλα να σου πει καποιος απο τη μοτορολα,οτι εσφαλαν κι ετσι... Αλλα η ουσια ειναι μια...ετσι κανουν αυτα... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καταρχάς έχω παραδεχτεί και μόνος μου, εξ αρχής, πως η συσκευή μπορεί απλώς να είναι έτσι και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί σε τίποτα όλα αυτά που μου είπαν πως άλλαξαν στην πρώτη μου συσκευή, την επισήμανση πως "πλέον δεν υπερθερμαίνεται", την μη αντικατάσταση των εξαρτημάτων αυτών στην δεύτερη (αφού, όπως είπε, αν την ανοίξουν πρέπει να τα αλλάξουν) και την αναμονή εδώ και 3 μέρες για να με ενημερώσει τι του ανέφεραν (εγώ δεν ξαναπαίρνω). Δεν δικαιολογεί σε τίποτα επίσης το ότι με έκαναν να ψάχνομαι για αλλαγή (αφού είχαν βρει πρόβλημα στην πρώτη και εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατήσω) και να καταλήξω τελικά με ένα που παρουσιάζει επιπρόσθετα θέματα. Έχω συνειδητοποιήσει εξ αρχής πως το Milestone είναι έτσι. Ζεσταίνεται. Το δικό μου ίσως ζεσταίνεται λίγο παραπάνω (μια μέρα, το είχα αφήσει ανοικτό χωρίς sim και όταν το έπιασα μετά από λίγες ώρες, καιγόταν. Άγνωστο το γιατί). Αν είναι έτσι όμως, θα έπρεπε κάποια Motorola να βγει και να παραδεχθεί κάποια πράγματα (ακόμη και να ζητήσει ανάκληση κάποιων παρτίδων). Αναφορές αυτού του θέματος υπάρχουν και στο επίσημο fora της Moto, χωρίς καμία απάντηση (μέχρι πριν λίγο καιρό που κοίταζα). Αν ζεσταίνεται και το δικό σας όπως το δικό μου μετά από 2-3 λεπτά κλήσης, τότε αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Αν το Milestone ζεσταίνεται έτσι, δεν χρειαζόταν να με κοροϊδεύει το επίσημο service πως "κάναμε επισκευές, το φτιάξαμε" και τώρα για το δεύτερο πως "δεν έχει τίποτα". Είναι το "επίσημο" service της Motorola. Μπορούσαν να μου πουν από την αρχή "έτσι είναι" και όλα θα τελείωναν εκεί. Καμία αξιοπιστία. Και όχι, πλέον δεν ζητάω τίποτα. Όλα αυτά τα λέω για πιθανούς αγοραστές επόμενων συσκευών της Motorola. Καταθέτω την άποψη μου τόσο για αυτή την γενιά των συσκευών της όσο (κυριότερα) τις εντυπώσεις μου από το επίσημο service της. Τέλος πάντων, εγώ το κλείνω κάπου εδώ. Με το Milestone θα δω τι θα κάνω, πιθανότατα θα βρω κάποιον που να το θέλει και θα το δώσω (μπορεί και σε... εξευτελιστική τιμή, δυστυχώς). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Σε όλα αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο... Έπρεπε να παραδεχτούν το πρόβλημα και να πουν τουλάχιστον, έτσι είναι το τηλέφωνο και δεν γίνεται τίποτα... Για να ξέρουμε που βρισκόμαστε... Αλλά αν παραδεχτούν κάτι τέτοιο, μετά θα αρχίσουν άλλα... με απαιτήσεις για απόσυρση, διόρθωση κλπ... Οπότε κάνουν τις πάπιες με εντολές προφανώς εκ των άνωθεν... Και βέβαια αυτή δεν είναι στάση... Δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική χειρίζονται ορισμένοι τέτοια θέματα... Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα και λένε άλλα των αλλών, τόσο περισσότερο εκνευρίζονται οι πελάτες τους??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εννοειται πως δεν επροκειτω να παραδεχτουν το παραμικρο,γιατι αυτο θα ειχε αααλλες επιπτωσεις...αν αυτο σε παρηγορει καπου,και το νοκια Ν79 που χρησιμοποιω,αν ξεχασω ανοιχτο το 3g η το wifi ανοιχτο και μιλησω πανω απο κανα πενταλεπτο επισης ζεστενεται αρκετα. Δεν ειναι το ακουστικο καθαυτο που ζεστενεται ετσι? Ειναι ο πομποδεκτης,για αυτο και η διαφορα μεταξυ 2g και 3g. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Το θέμα με την υπερθέρμανση δεν ειναι ελάττωμα του milestone ουτε σε σε επιπεδο hardware ουτε σε επίπεδο software ειναι θέμα design που εχει να κάνει με το που βρίσκονται τα heatseanks της συσκευής και του radio chip. Μην ξεχνάς οτι η συσκευή ειναι κατα βάση απο μέταλλο και γυαλί.... δες και τις φωτο που επισυνάπτω! Άλλα κινητά ειναι κατα βαση πλαστικο (κακος αγωγος θερμοτητας) ή εχουν τα heatsink κατω απο την οθονη εκει που το milestone εχει την μπαταρια και το πληκρολογιο (ειναι μια λεπτη συσκευη ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ) Edited September 7, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Σύμφωνοι. Δεν φταίει ούτε το hardware ούτε το software. Κανείς άλλωστε δεν είπε κάτι τέτοιο... Αλλά δεν φταίνει αυτοί που σχεδιάζουν το τηλέφωνο και τοποθετούν το hardware (δηλ. η Motorola)??? Γιατί αν είχαν κάνει τα tests που έπρεπε θα βλέπανε ότι το κινητό υπερθερμαίνεται πλέον του κανονικού και φαντάζομαι θα είχαν αλλάξει τον εσωτερικό ή και τον εξωτερικό ακόμα σχεδιασμό του κινητού.... Θα είχαν βάλει αλλού τα κομμάτια του hardware ή θα είχαν αλλάξει κάποια υλικά εκεί που το μέταλλο "βοηθάει" πολύ στην υπερθέρμανση... ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα... Όπως ο κακός σχεδιασμός και η κακή τοποθέτηση του hardware στο iPhone 4 έφερε τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε στο σήμα, έτσι και εδώ κάτι παρόμοιο υπάρχει... κακός σχεδιασμός... Τουλάχιστον η Apple εμμέσως παραδέχτηκε την βλακεία που κάνανε, αφού είπαν ότι τα καινούργια iPhone 4 θα έχουν αλλού την κεραία... Η Motorola όμως ούτε κουβέντα.... αλλά θέλει λεφτά για να επανασχεδιάσεις την τοποθέτηση hardware σε ένα κινητό που είδη έχεις κυκλοφωρήσει... και η Motorola όπως φαίνεται ούτε καν ασχολείται... Απλά θα το προσέξει φαντάζομαι στα επόμενα μοντέλα της... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εγώ πάλι που συνηθίζω να μιλάω κάτι 40λεπτα στο τηλέφωνο δεν μπορώ να πώ οτι καίει τόσο ώστε να μου δημιουργεί πρόβλημα. Αν στο iphone4 δεν είχε λειτουργικό θέμα δεν νομίζω να αναφέρονταν και ακόμη περισσότερο να το επαωασχεδίαζαν στα επόμενα κομμάτια.. Άσε που softewarικά που το πείραξαν μάλλον δυνάμωσαν ακτινοβολία και ισως φαινομενικά να έκαναν τις μπάρες να πεφτουν πιο αργά για τα "τεστ" των πελατών με το χέρι που έγινε πολύ της μόδας και όλοι είναι ικανοποιημένοι..Πλέον είναι και όλοι υποψιασμένοι για το πως το πιάνουν οπότε πια "δεν τρέχει κάστανο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Πάντως κ εγώ που μιλάω πολυ δεν υπερθερμένεται καθόλου το κινητό μόνο όταν παίζω παιχνίδια,πράγμα που το θεωρώ φυσιολογικό, δεν μου δημιουργει όμως καθόλου προβλήματα! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Εγώ πάλι που συνηθίζω να μιλάω κάτι 40λεπτα στο τηλέφωνο δεν μπορώ να πώ οτι καίει τόσο ώστε να μου δημιουργεί πρόβλημα. Συγνώμη, για να καταλάβω: μιλάς 40 λεπτά χρησιμοποιώντας το Milestone (ανεξάρτητα από τα αν είναι σε 3G, GPRS ή οτιδήποτε. Παντού το κάνει), με το κινητό στο αυτί, χωρίς να χρησιμοποιείς κάποιο bluetooth/handsfree και δεν έχεις πάθει... έγκαυμα στο αυτί;.. :blink: Δεν είμαι υπερευαίσθητος, δεν έχω ευαίσθητα αυτιά, δεν έχω κάποια ευαισθησία στην ζέστη. Ούτε εγώ ούτε οι άλλοι που το δοκίμασαν για να το αγοράσουν (ούτε οι άλλοι 2-3 που το έχουν δοκιμάσει σε αυτό το διάστημα, για να αποδείξω στον εαυτό μου πως δεν.. έγινα υπερευαίσθητος). Αν όμως εσύ μιλάς 40 λεπτά στο Milestone και δεν νιώθεις σαν να έχεις ένα φούρνο στο κεφάλι σου, τότε ίσως ισχύει αυτό που έχω αναφέρει με τις παρτίδες (και κάποιες που παρουσιάζουν περισσότερο πρόβλημα)... Edited September 7, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Νομίζω πως ή τα παραλέτε, ή τότε όντως υπάρχουν παρτίδες με πρόβλημα θερμοκρασίας. Ναι , το δικό μου ζεσταίνεται, αλλά αν δεν είναι ήδη πολύ ζεστό (λόγω χρήσης πριν την κλήση) μόνο εξαιτίας της κλήσης δεν φτάνει σε σημείο που να ζεματάει... Ζεσταίνεται, μετά το 5λεπτο το αισθάνεσαι, αλλά όχι και έτσι που το λέτε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Συγνώμη, για να καταλάβω: μιλάς 40 λεπτά χρησιμοποιώντας το Milestone (ανεξάρτητα από τα αν είναι σε 3G, GPRS ή οτιδήποτε. Παντού το κάνει), με το κινητό στο αυτί, χωρίς να χρησιμοποιείς κάποιο bluetooth/handsfree και δεν έχεις πάθει... έγκαυμα στο αυτί;.. :blink: Έγκαυμα όχι αλλα πρεπει να πάρω τα μέτρα μου για καρκίνο :X απο εδώ και μπρος Hfree...! Edited September 8, 2010 by dyannisb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ρε παιδιά όταν μιλάω κάνα πεντάλεπτο με το Vivaz Παίρνει φωτιά! ζεματάει όλο. ισχύει το ίδιο και σε εσάς; Ενα μικρο αποσπασμα που βρηκα τυχαια μολις...συμβαινει πανταχοθεν...ειναι επιδημια... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Παιδιά όταν χρησιμοποιούσα το HERO μου, είχα παρατηρήσει το εξής καλό: Όταν πραγματοποιούσα κλήση, μόλις αυτός που έπαιρνα σήκωνε το τηλέφωνο, το Hero έκανε μια μικρή δόνηση... (μαγκιές του HTC Sense). Αναρωτιέμαι λοιπόν αν κάποιος έχει βρει καμιά τέτοια μαγκιά με κάποιo Modification ή με κάποια εφαρμογή, που να γίνεται αυτό... Για μένα είναι πολύ εύχρηστο αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να έχεις το τηλέφωνο συνέχεια στο αυτί σου. Απλά όταν αυτός που καλείς το σηκώσει, το τηλέφωνο κάνει μια μικρή δόνηση και τότε το φέρνεις στο αυτί σου και μιλάς.... Όποιος έχει πετύχει κάτι ας μας πει, γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα.... Edited September 8, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Openrecovery SE απο το android-hilfe.de που το βρίσκω καλύτερο απο αυτο των GOT (ενημερωμένο openrecovery υποστηριξη themes, κτλ). Για όσους θέλουν μεσώ αυτού να περάσουν τα themes του kalagas (ευχαριστούμε πολύ!!!)στο φάκελο addon\Themes αντιγράφουμε το φάκελο του theme και μέσα σε αυτον φτιάχνουμε ενα φακελο system που μεταφερουμε τους φακελους app (οχι apps) framework fonts και έχουμε /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/app/ /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/framework/ /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/fonts αυτα γιατι απο το Openrecovery SE του android-hilfe.de μπορείς να περάσεις μόνο τα fonts μόνο το framework η μόνο τις εφαρμογές.Α!! και οτι όνομα βάλετε στο φάκελο του theme θα φαίνεται και στο μενού του OR. @kalagas να σου δώσω ιδέες για νέο theme ; Δες τις οικόνες στο http://forum.frandroid.com/forum/viewtopic.php?id=24224 οσο για την ερωτηση σου ειναι μια μοντιφα στο build.prop αλλα δεν θυμαμαι τι... θα το ψαξω γιατι καπου το ειχα διαβασει (σε ενα απο τα μεγαλα φορουμ)... αλλα ρωτα κιολας στο irc #milestone-modding channel (Freenode) σχεδόν σίγουρα θα σου δώσουν λύση !!!! Edited September 8, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Openrecovery SE απο το android-hilfe.de που το βρίσκω καλύτερο απο αυτο των GOT (ενημερωμένο openrecovery υποστηριξη themes, κτλ). Για όσους θέλουν μεσώ αυτού να περάσουν τα themes του kalagas (ευχαριστούμε πολύ!!!)στο φάκελο addon\Themes αντιγράφουμε το φάκελο του theme και μέσα σε αυτον φτιάχνουμε ενα φακελο system που μεταφερουμε τους φακελους app (οχι apps) framework fonts και έχουμε /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/app/ /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/framework/ /sdcard/OpenRecovery/addons/Themes/το theme μας/system/fonts αυτα γιατι απο το Openrecovery SE του android-hilfe.de μπορείς να περάσεις μόνο τα fonts μόνο το framework η μόνο τις εφαρμογές.Α!! και οτι όνομα βάλετε στο φάκελο του theme θα φαίνεται και στο μενού του OR. @kalagas να σου δώσω ιδέες για νέο theme ; Δες τις οικόνες στο http://forum.frandroid.com/forum/viewtopic.php?id=24224 οσο για την ερωτηση σου ειναι μια μοντιφα στο build.prop αλλα δεν θυμαμαι τι... θα το ψαξω γιατι καπου το ειχα διαβασει (σε ενα απο τα μεγαλα φορουμ)... αλλα ρωτα κιολας στο irc #milestone-modding channel (Freenode) σχεδόν σίγουρα θα σου δώσουν λύση !!!! Άντε να δούμε θα μας βρεις λύση??? Το link που έστειλες έχει μόνο icons. Κανένα ολόκληρο theme από τους Γάλλους έχει πουθενά? Γιατί τα Γαλλικά μου είναι "άπτεστα":lol::lol::lol: Το OpenRecovery που λες είναι ΑΥΤΟ??? Αν ναι βάζεις και το bugfix2 και αντικαθιστάς τα αρχεία που έχει μέσα το bugfix2 στους αντίστοιχους φακέλους του ΟpenRecovery και δουλεύουν όλα ρολόι??? Edited September 8, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Άντε να δούμε θα μας βρεις λύση??? Το link που έστειλες έχει μόνο icons. Κανένα ολόκληρο theme από τους Γάλλους έχει πουθενά? Γιατί τα Γαλλικά μου είναι "άπτεστα":lol::lol::lol: Το OpenRecovery που λες είναι ΑΥΤΟ??? Αν ναι βάζεις και το bugfix2 και αντικαθιστάς τα αρχεία που έχει μέσα το bugfix2 στους αντίστοιχους φακέλους του ΟpenRecovery και δουλεύουν όλα ρολόι??? Ναι αυτο ειναι το OR !!!! οσο για το theme ναι ειναι μονο εικονες αλλα λεω για το look του... Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts