silencer51 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και μια ακόμα ερώτηση... Ένας φίλος φλάσαρε το 'Stone του με την τελευταία Central European GOT και στο Build Number (Settings->About) του γράφει κανονικά rte eu 2.36 κλπ. Στο δικό μου που έχει την ίδια ρομ έχει στο Build Number την 'υπογραφή' των GOT (G.O.T. Team .36er). Και αναρωτιέμαι. Το αλλάξαν πρόσφατα και ποστάραν νέο λίνκ δίχως να γράψουν για την αλλαγή; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟLY FUN ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Η GAMELOFT ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE,TO MEΛΛΟΝ TON VIDEO GAMES ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΙΝΤ ΟS ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ APPLE H GOOGLE? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και μια ακόμα ερώτηση... Ένας φίλος φλάσαρε το 'Stone του με την τελευταία Central European GOT και στο Build Number (Settings->About) του γράφει κανονικά rte eu 2.36 κλπ. Στο δικό μου που έχει την ίδια ρομ έχει στο Build Number την 'υπογραφή' των GOT (G.O.T. Team .36er). Και αναρωτιέμαι. Το αλλάξαν πρόσφατα και ποστάραν νέο λίνκ δίχως να γράψουν για την αλλαγή; Και σε μένα που έχω την ίδια με σας γράφει Yiannis. Θέλω να πω μήπως το άλλαξε αυτός στο system/build.prop ??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και μια ακόμα ερώτηση... Ένας φίλος φλάσαρε το 'Stone του με την τελευταία Central European GOT και στο Build Number (Settings->About) του γράφει κανονικά rte eu 2.36 κλπ. Στο δικό μου που έχει την ίδια ρομ έχει στο Build Number την 'υπογραφή' των GOT (G.O.T. Team .36er). Και αναρωτιέμαι. Το αλλάξαν πρόσφατα και ποστάραν νέο λίνκ δίχως να γράψουν για την αλλαγή; Οχι δεν αλλαξε τπτ,απλα μεσω recovery πατησες την επιλογη Customize The Build.prop ενω ο φιλος σου δεν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟLY FUN ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Η GAMELOFT ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE,TO MEΛΛΟΝ TON VIDEO GAMES ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΙΝΤ ΟS ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ APPLE H GOOGLE? Καλησπερα και καλως ηλθες στα forums.Μια μικρη υπενθυμιση, δεν γραφουμε με κεφαλαια, μιας και στη γλωσσα του internet σημαινει ΦΩΝΑΖΩ! Σχετικα με το ερωτημα σου, δεν ισχυει κατι τετοιο.Βλεπεις μερα με τη μερα καινουργιους ποιοτικους τιτλους κατα δεκαδες.:p Δηλαδη αμα τα βρισκανε και ολας τι θα γινοταν?:lol: Το μελλον του android gaming ειναι κατι παραπανω απο λαμπρο και η νεα γενια των 3d games (nfs shift,gangstar,nova,aspalt 5,hero of sparta,sandstorm,armagedon squadron,δεν συνεχιζω αλλο γιατι κουραστικα) ειναι μολις η αρχη.Γιατι να την χτυπησει, τι της εκανε?:p Περα απο την πλακα ειναι 2 τελειως διαφορετικες πλατφορμες οι οποιες καλως κανουν που υπαρχουν.Πολλα απο τα παιχνιδια του μηλου (και ισως τα κορυφαια) γινονται αμεσα port στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟLY FUN ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Η GAMELOFT ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE,TO MEΛΛΟΝ TON VIDEO GAMES ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΙΝΤ ΟS ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ APPLE H GOOGLE? καταρχήν μην φωνάζεις,μας κούφανες!:lol: Εγώ μετα το psxdroid και GBAemulator έχω πάψει για παιχνίδια στα android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Είμαστε τελείως off topic νoμίζω.... Υπάρχει topic εδώ για παιχνίδια στο Android... Edited September 3, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsam Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τα πράγματα είναι απλά.... Βρες ένα ελεύθερο hotspot ή ένα άλλο ασύρματο ενός φίλου και συνδέσου εκεί. Αν δουλεύει τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις modem. Αν δεν δουλεύει μάλλον πρέπει να το στείλεις για service. Σόρυ αλλά δεν πρέπει να είναι η λύση κάπως έτσι. Οι τόσοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έχουν το λάθος wifi στο σπίτι; Δεν το νομίζω. Είναι, νομίζω, ελλιπής διαχείριση των συνδέσεων data από το Milestone. Παίζει ρόλο κάποιες φορές και αν έχει χαμηλή μπαταρία. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να διορθωθεί με κάποιο update λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsam Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Τι 2.36 του πέρασα, τι το script που πρότεινες τίποτα :( . Ενώ συνδέεται και παίρνει ip, δεν έχω κίνηση δεδομένων. Θα το βρω στο τέλος, απλά για τα νεύρα μου ανησυχώ :lol::lol::lol: Προτείνω το εξής με τη συγκεκριμένη σειρά: 1. Από το κινητό Ασύρματες συνδέσεις, επιλέγεις τη σύνδεση με το router σου και τη διαγράφεις (σβήνονται οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις) και μετά απενεργοποιείς το wifi. 2. Αν έχεις app που απενεργοποιεί τη σύνδεση data με τον provider κινητής, ενεργοποιείς τη σύνδεση 3. Απενεργοποιείς το κινητό 4. Απενεργοποιείς το router, το κλείνεις για τουλάχιστον 1 λεπτό 5. Ανοίγεις το κινητό και αφού το αφήσεις να φορτώσει με σιγουριά (άσετο κανένα 5λεπτο) ενεργοποιείς wifi και ψάχνεις για το router σου. Αν το βρεις το διαγράφεις 6. Τώρα ανοίγεις το router 7. Τώρα κανονικά ψάχνεις στο κινητό για το wifi σου και συνδέεσαι με auto ip (dhcp) 8. Τώρα ανοίγεις το browser (ξέχασα, να έχεις σβήσει την μνήμη cash) Αν πάλι δεν, μην απελπίζεσαι. Δοκίμασε τα ίδια, ίσως με άλλη σειρά, πάλι και πάλι. ...κι όποιος αντέξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Σόρυ αλλά δεν πρέπει να είναι η λύση κάπως έτσι. Οι τόσοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έχουν το λάθος wifi στο σπίτι; Δεν το νομίζω. Είναι, νομίζω, ελλιπής διαχείριση των συνδέσεων data από το Milestone. Παίζει ρόλο κάποιες φορές και αν έχει χαμηλή μπαταρία. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να διορθωθεί με κάποιο update λογισμικού. Κοίταξε αν έχουν πουληθεί 500000 Milestone και 1000 άτομα από αυτούς έχουν κάποια modems που ίσως να μην παίζουν με το Milestone σωστά και αυτοί οι 1000 έχουν μαζευτεί σε 2-3 forums και συζητάνε το πρόβλημα τους δε μου φαίνεται απίθανο. Εννοώ ότι παίζει όσοι έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να έχουν "περίεργα" για το Milestone modems. Επομένως αν μπορείς να συνδεθείς κανονικά σε άλλο modem και να λειτουργεί το internet σου κατά την γνώμη μου φταίει το modem σου. Αν πάλι ούτε σε άλλα modems μπορεί να δουλέψει σωστά το wifi σου., τότε μάλλον είναι πρόβλημα hardware που πάλι δε μου κάνει απίθανο να έχεις πάρει από μια προβληματική παρτίδα όπως και οι υπόλοιποι ανά την Ευρώπη που έχουν το ίδιο πρόβλημα... Γιατί δεν μπορεί η πλειοψηφία να μην έχει πρόβλημα... και συ να ελπίζεις να φτιάξει με κάποιο update... Εμένα πάντως πιο πολύ για ασυμβατότητα με το modem σου, μου κάνει η όλη φάση... Και στατιστικά αν το δεις από όσα άτομα είμαστε εδώ μέσα είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με σένα. Και όλοι χρησιμοποιούμε τις ίδιες Rom και τα ίδια updates... Άρα δεν μπορεί να είναι θέμα software ή Rom ή update. Edited September 3, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια εμενα δεν μπαινει σε wifi σε καφετεριες κτλ. σπιτι μπαινει κανονικα.Λογικα φταιει το πρωτοκολλο του milestone που υποστηριζει wifi b/g και οχι n. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) παιδια εμενα δεν μπαινει σε wifi σε καφετεριες κτλ. σπιτι μπαινει κανονικα.Λογικα φταιει το πρωτοκολλο του milestone που υποστηριζει wifi b/g και οχι n. Sent from my Milestone using Tapatalk Καλά στις καφετέριες είναι λίγο περίεργη η φάση. Γιατί αν είναι άλλοι 4-5 συνδεμένοι ταυτόχρονα, μπορεί να μην έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα για να παίρνουν όλοι internet χωρίς πρόβλημα... Αυτό που λες με το wifi b/g/n θα ισχύει μόνο στην περίπτωση που το modem έχει ρυθμιστεί να δουλεύει μόνο στο πρωτόκολλο n. Γιατί όλα σχεδόν τα modem που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο n, υποστηρίζουν ταυτόχρονα και τα πρωτόκολλα b/g. Πάντως επειδή διαβάζω σχεδόν όλα τα ξένα forum που έχουν σχέση με το Milestone, το πρόβλημα του φίλου όντως το έχουν αναφέρει αρκετοί, αλλά επιμένω ότι ή όλοι αυτοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα (οι οποίοι είναι πολλοί λίγοι σε σχέση με όλους τους κατόχους του Milestone) έπεσαν σε προβληματική παρτίδα, ή όλοι αυτοί χρησιμοποιούν ασύμβατα με το Milestone modems... Kαι τα συμπεράσματα μου αυτά προκύπτουν από 2 βασικές παρατηρήσεις: 1) Όλοι χρησιμοποιούμε τις ίδιες εκδόσεις Android OS με τα ίδια updates 2) Οι κατόχοι που έχουν πρόβλημα με το wifi σε σχέση με τους κατόχους που δεν έχουν προβλημα είναι πάρα πολλοί λίγοι... Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά όταν οι εννιά στους δέκα δεν έχουν πρόβλημα, τότε πιο πιθανό μου κάνει αυτός ο ένας να έπεσε σε προβληματική παρτίδα ή ο αυτός ο ένας να έχει modem που παρουσιάζει ασυμβατότητες με το Milestone, παρά να υπάρχει γενικά πρόβλημα με το wifi του Milestone.... Edited September 4, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Σε εμένα τελικά μάλλον φταίει το modem router μου (Zyxel P-661HW-D1) με το οποίο υπολειτουργεί. IP παίρνει κανονικά αλλά σε ping βλέπω από 25% έως 100% packet loss, οπότε άλλοτε βλέπω κίνηση δεδομένων και άλλοτε όχι (κυρίως το 2ο) Με το Netfaster IAD 2 (PSTN) (εξοπλισμός HOL) φίλου μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και εδώ τίθεται το θέμα που λέει ο φίλος πριν.Είναι ελαττωματική η παρτίδα του milestone ή φταίει το modem router; Οπότε αν θα μπορούσαν οι φίλοι στα επόμενα ποστ να αναφέρουν σε τι ασύρματο εξοπλισμό έχουν καταφέρει να συνδέσουν το κινητό τους θα ήταν χρήσιμο. Αν κάποιος έχει το δικό μου modem router και συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα τότε φταίει τo κινητό μου, διαφορετικά το modem. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους σχετικά με το πρόβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ωραια. Λοιπον εγω σπιτι μου εχω ενα ασυρματο router της tomson. Επισης συνδεομαι χωρις προβλημα στο free wifi του Συνταγματος. Αλλου δεν εχω δοκιμασει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Σε εμένα τελικά μάλλον φταίει το modem router μου (Zyxel P-661HW-D1) με το οποίο υπολειτουργεί. IP παίρνει κανονικά αλλά σε ping βλέπω από 25% έως 100% packet loss, οπότε άλλοτε βλέπω κίνηση δεδομένων και άλλοτε όχι (κυρίως το 2ο) Με το Netfaster IAD 2 (PSTN) (εξοπλισμός HOL) φίλου μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και εδώ τίθεται το θέμα που λέει ο φίλος πριν.Είναι ελαττωματική η παρτίδα του milestone ή φταίει το modem router; Οπότε αν θα μπορούσαν οι φίλοι στα επόμενα ποστ να αναφέρουν σε τι ασύρματο εξοπλισμό έχουν καταφέρει να συνδέσουν το κινητό τους θα ήταν χρήσιμο. Αν κάποιος έχει το δικό μου modem router και συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα τότε φταίει τo κινητό μου, διαφορετικά το modem. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους σχετικά με το πρόβλημα μου. Είδες που στα έλεγα??? Έχει αναφερθεί σε πολλά forums ότι το Milestone έχει ασυμβατότητες με διάφορα πιο "ψαγμένα" modems. Πάντως σε όλους τους εξοπλισμούς που δίνουν όλοι οι πάροχοι Internet (connx, forhnet, hol, tellas κλπ) παίζει κανονικά.... Edited September 4, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Στο σπιτι μου εχω ιντρακομ,στο πατρικο μου παλιο τοομσον,ο κολλητος μου το ασπρο του κονεξ,νομιζω τομσον,και μπαινω γενικα ευκολα σε οποιο ξεκλειδωτο,καφετεριες κλπ. Ενα bug μονο που μου κανει και το θυμηθηκα τωρα με τη συζητηση: Τη νυχτα το βαζω να μπαινει καποια στιγμη σε plane mode,και να κλεινει και to wifi,επειδη καμια φορα με παιρνει ο υπνος με το κινητο στο χερι. Το πρωι το εχω βαλει να ξανασυνδεεται στο δικτυο,αλλα οχι στο wifi. Οταν συνδεομαι το πρωι χειροκινητα να διαβασω ειδησεις,με κοβει δυο τρεις φορες στην αρχη. Ανοιγω κλεινω το wifi του κινητου και ισιωνει.μετα δεν το ξανακανει. Πιστευω καποιο conflict με το timeriffic που χρησιμοποιω ισως. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Έχω ψαγμένο μοντεμ και την πατησα :lol::lol::lol: Πάντως αν μπορείτε να λέτε το ακριβές μοντέλο που έχετε ώστε να σχηματίσουμε την ακριβέστερη δυνατή εικόνα θα ήταν καλό. Κάπου είχα βρει και μια λίστα σε αμερικάνικο φόρουμ αλλά την έχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Έχω ψαγμένο μοντεμ και την πατησα :lol::lol::lol: Πάντως αν μπορείτε να λέτε το ακριβές μοντέλο που έχετε ώστε να σχηματίσουμε την ακριβέστερη δυνατή εικόνα θα ήταν καλό. Κάπου είχα βρει και μια λίστα σε αμερικάνικο φόρουμ αλλά την έχασα. Πιστεύω καλύτερα να ανοίξουμε καινούργιο thread με τα Μοdems και το Milestone Συμβατότητες - Ασυμβατότητες γιατί αν συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα αυτή θα γίνει μπάχαλο πάλι με πολλές σελίδες.... Προτείνω λοιπόν newlynx να ανοίξεις ένα καινούργιο Thread στο section του Μotorola με θέμα "Motorola Milestone - Modems - Συμβατότητες - Ασυμβατότητες" ή τέλος πάντων με όποιο τίτλο θες εσύ, ώστε όλες οι πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα να είναι μαζεμένες σε συγκεκριμένο χώρο και μόνες τους χωρίς να γίνεται χάος.... Κιαι επίσης αν γίνει κάτι τέτοιο, κάποιος moderator που παρακολουθεί να μεταφέρει τα σχετικά posts εκεί... Γνώμη μου πάντα, μη παρεξηγηθω.... Edited September 4, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Σωστή η παρατήρηση του kalagas. Προβαίνω σε άνοιγμα σχετικού θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας με κάτι: Έλεγα να παραγγείλω το Dock της Motorola για το Milestone, αλλά πέτυχα χθες την απόλυτη είδηση στο engadget: http://www.engadget.com/2010/09/03/droid-r2-d2-gets-docked-not-in-a-x-wing/ Kυκλοφορούν ειδική έκδοση του Dock για το Droid/Milestone 2, "R2-D2", και για τους Star Wars fan (σαν εμένα :D ) είναι κάτι που πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε!! Ξέρετε αν θα λειτουργεί με το Milestone μας? Θα "ταιριάζει" στο μέγεθος και στην θέση της επαφής USB? Ή το έχουν αλλάξει αρκετά και στο πλάι? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καπου διαβασα οτι το dock tou droid 2ειναι το ιδιο με του ενα,δεν ξερω αν ισχυει και το αντιστροφο γενικα. Για μενα δεν αξιζει να παρει καποιος dock παντως αν δεν παιρνει δευτερη μπαταρια για φορτιση. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας με κάτι: Έλεγα να παραγγείλω το Dock της Motorola για το Milestone, αλλά πέτυχα χθες την απόλυτη είδηση στο engadget: http://www.engadget.com/2010/09/03/droid-r2-d2-gets-docked-not-in-a-x-wing/ Kυκλοφορούν ειδική έκδοση του Dock για το Droid/Milestone 2, "R2-D2", και για τους Star Wars fan (σαν εμένα :D ) είναι κάτι που πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε!! Ξέρετε αν θα λειτουργεί με το Milestone μας? Θα "ταιριάζει" στο μέγεθος και στην θέση της επαφής USB? Ή το έχουν αλλάξει αρκετά και στο πλάι? Ευχαριστώ πολύ. Εγώ κατάλαβα από το άρθρο ότι το dock αυτό θα δίνετε πακέτο μαζί με το κινητό και όχι ξεχωριστά!Επίσης λίγο δύσκολο να έρθει το μοντέλο αυτό σε ευρώπη και ειδικά ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Καπου διαβασα οτι το dock tou droid 2ειναι το ιδιο με του ενα,δεν ξερω αν ισχυει και το αντιστροφο γενικα. Για μενα δεν αξιζει να παρει καποιος dock παντως αν δεν παιρνει δευτερη μπαταρια για φορτιση. Sent from my Milestone using Tapatalk Λογικά αν του Droid 2 κάνει και στο 1, πιστεύω θα ισχύει και στα Milestone. Εγώ κατάλαβα από το άρθρο ότι το dock αυτό θα δίνετε πακέτο μαζί με το κινητό και όχι ξεχωριστά!Επίσης λίγο δύσκολο να έρθει το μοντέλο αυτό σε ευρώπη και ειδικά ελλάδα! Ναι με μία δεύτερη ανάγνωση και λίγο ψάξιμο, μάλλον πρόκειται για το περιορισμένης κυκλοφορίας Droid/Milestone R2-D2 και θα είναι στο πακέτο.. Ελπίζω να το βρούμε όμως πουθενά από κανέναν πωλητή στο ebay. Έστω και απομίμηση.. Παρήγγειλα και την εξής θήκη χθες: http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-WALLET-LEATHER-CASE-MOTOROLA-A855-MILESTONE-/160440033053?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item255af89f1d#ht_2526wt_1139 Περιμένω να έρθει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Τελική τιμή 8 ευρώ με μεταφορικά. Καλά πιστεύω είναι. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παρήγγειλα και την εξής θήκη χθες: http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-WALLET-LEATHER-CASE-MOTOROLA-A855-MILESTONE-/160440033053?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item255af89f1d#ht_2526wt_1139 Περιμένω να έρθει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Τελική τιμή 8 ευρώ με μεταφορικά. Καλά πιστεύω είναι. :)Να ρωτήσω κάτι? Αυτή η θήκη που λες, στα πλάγια έχει κάτι πλαστικά (όπως φαίνεται από τις φωτο). Αυτά δεν χαλάνε τη βαφή το κινητού??:worry: Κατά τα άλλα, πολύ ωραία θήκη όμως.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Φίλε ddr2 περιμένω κι εγώ να την δω από κοντά , να δω πώς ακριβώς είναι. Δεν ξέρω πώς θα είναι τα πλαστικά, αν κάνουν επαφή κλπ. Μόλις μου έρθει και την δοκιμάσω θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου και μερικές φωτογραφίες. :cool: Στην τελική, το κόστος της δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε αν δεν είναι καλή δεν χάλασε κι ο κόσμος. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts