ddr2 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πολυ καλα νεα για το froyo.Θα ηταν κριμα να μην μπορουσαμε να αναβαθμιστουμε σε 2.2 γιατι μου φαινεται σημαντικη αναβαθμιση.Ειδικα στο θεμα της ταχυτητας,οποιος ειδε και το video που εχει στην κεντρικη σελιδα του myphone θα καταλαβει.Το καλο με το android(Linux) ειναι οτι καθε αναβαθμιση του βελτιωνει και την ταχυτητα του χωρις να αυξανονται και οι απαιτησεις σε υπολογιστικη ισχυ.Κατι που οποιος ειναι συνηθισμενος σε windows του φαινεται παραξενο. Επειδή δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ πλήρως, κάπου είχα διαβάσει πριν από μέρες ότι οι συσκευές που θα φοράνε τη 2.2, τις επόμενες αναβαθμίσεις (δηλαδή 2.3 κλπ) θα τις παίρνουν κατευθείαν από την google, χωρίς να περιμένουν να τη δώσει η εκάστοτε εταιρία. Ισχύει??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Επειδή δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ πλήρως, κάπου είχα διαβάσει πριν από μέρες ότι οι συσκευές που θα φοράνε τη 2.2, τις επόμενες αναβαθμίσεις (δηλαδή 2.3 κλπ) θα τις παίρνουν κατευθείαν από την google, χωρίς να περιμένουν να τη δώσει η εκάστοτε εταιρία. Ισχύει??? Aν ισχυει αυτο που λες τοτε μαλλον θα αργησω να αλλαξω κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) τελικα θα μπει η 2.2 στο μιλεστονε ??????????? Edited May 21, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο βεβαια δεν μου το κανει συνεχεια.οταν κανω μια κληση η οθονη αναβοσβηνει και αυτο ειναι κατι το οποιο γινεται σε ολους,ελα ομως που μερικες φορες τα δευτερολεπτα που ειναι κλειστη η οθονη εινα περισσοτερα απο το να ειναι ανοιχτη,ετσι δεν δεν μπορω για καποια δευτερολεπτα να τερματισω την κληση.μονο σε εμενα γινεται αυτο????? Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο βεβαια δεν μου το κανει συνεχεια.οταν κανω μια κληση η οθονη αναβοσβηνει και αυτο ειναι κατι το οποιο γινεται σε ολους,ελα ομως που μερικες φορες τα δευτερολεπτα που ειναι κλειστη η οθονη εινα περισσοτερα απο το να ειναι ανοιχτη,ετσι δεν δεν μπορω για καποια δευτερολεπτα να τερματισω την κληση.μονο σε εμενα γινεται αυτο????? Eννοεις οτι οταν το παιρνεις το τηλεφωνο απο το αυτι σου δεν αναβει η οθονη?Μηπως εχεις καμμια θηκη που καλυπτει το proximity sensor?Moνο εκει παει το μυαλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο βεβαια δεν μου το κανει συνεχεια.οταν κανω μια κληση η οθονη αναβοσβηνει και αυτο ειναι κατι το οποιο γινεται σε ολους,ελα ομως που μερικες φορες τα δευτερολεπτα που ειναι κλειστη η οθονη εινα περισσοτερα απο το να ειναι ανοιχτη,ετσι δεν δεν μπορω για καποια δευτερολεπτα να τερματισω την κληση.μονο σε εμενα γινεται αυτο????? Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Αναβοσβηνει η οθονη; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Εννοει οτι σβηνει οταν το απομακραινει απο το αυτι απ'οτι καταλαβα. Ο proximity sensor βρίσκεται στη γωνια αριστερα πάνω. Μπορει να εχεις συνηθειο να βαζεις το χερι απο πανω καθως κρατας το κινητο (τον αντιχειρα αν το κρατας με το αριστερο ισως).. Αν δε φτεει αυτο, στη θεση σου θα εκανα factory reset και αν δε βοηθουσε ουτε αυτο θα το φλασαριζα με καμια αλλη ΡΟΜ.. Και αμα δε γινει τιποτα το στελνεις απο εκει που ηρθε για σερβις......:cry: Edited May 22, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 λοιπον παιδια μετα απο δοκιμες που εκανα φαινεται οτι καποιο απο τα δακτηλα μου ακουμπαει το proximity sensor οταν το κανει,δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο.ευχαριστω πολυ για την συμβουλη!!!! Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια αν και μπορει να ειμαι offtopic αλλα επειδη μιλαμε για overclock αν θελετε να δειτε τρελη διαφορα στην ταχυτητα που αλλαζουν τα homescreen δοκιμαστε ενα νεο launcher ton launcherpro beta απο το market... Όντως, πάρα πολύ καλός παρόλο που υπολείπεται σημαντικά σε customising και επιλογές. Αντικατέστησα ήδη τον dxtop με αυτόν. Κυρίως αποδεικνύει πόσο ανεκμετάλλευτο μένει το hardware της συσκευής, ή αλλιώς πόσο αδικείται η λειτουργία της και η απόδοση της όταν τρέχει προχειρογραμμένες εφαρμογές. Αυτό βέβαια μας πάει σε άλλη κουβέντα περί των μειονεκτημάτων που έχει το Android λόγω της ανοιχτής φύσεως του και της νεαρής ηλικίας του. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) οκ κατάφερα τελικά να το rootέψω :lol::lol: ωραία λέξη :p:p Και φυσικά αρχίζουν οι ερωτήσεις. 1) Μπορώ τώρα να αφαιρέσω προγράμματα από την μνήμη;; π.χ. το quickoffice kai to motonav;; 2) Επίσης πως μπορώ να εγκαταστίσω εφαρμογές να τρέχουν από την κάρτα και όχι από την μνήμη του κινητού; 3) Πως μπορούμε να τον ξεrootάρουμε; Με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;; Πολλές ερωτήσεις αλλά φταίτε που μας ανοίγετε τα μάτια :p:p Edited May 22, 2010 by miltostammy2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) 2 ερωτησεις : Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο απο τα progs που κανουν το κινητο φακο (με το flash)? Ποσο ασφαλες ειναι αυτο? Μη παθει τιποτα το flash λεω. Απ' οτι διαβασα μαλλον θα βγει η 2.2 για milestone. Λογικο κιολας, κινητο 5 μηνων ξερω γω να σταματησει τοσο γρηγορα το support του και σε κατι τοσο βασικο. Ασε που θεωρητικα η επισημη 2.1 εχει τα bugs με το ξυπνητηρι και το 3.5mm jack. Η ερωτηση ειναι ποσο αναμενεται να καθυστερησει η επισημη 2.2? Σε συγκριση με το google release 2.1 και moto release 2.1 παντα μιας και επισημα απ' οτι googleαρα δεν βρηκα κατι. @miltostammy2 1) Με τον root explorer πας και διαγραφεις την εφαρμογη απο το system/apps και στη συνεχεια κανεις uninstall απο τον app manager (τον default). 2) google it. Δεν ξερω κατα ποσο επιτρεπετε να δωσω link για καποιο forum που αναφερει τη διαδικασια. Χρειαζεται να εχεις την memory card formatted σε 2 partitions ενα fat32 για data και ενα ext2 για τα apps. Ο μονος λογος που δεν εχω προχωρηση τη διαδικασια μιας και βαριεμαι αφανταστα να γραψω liveCD linux και δεν εχω βρει τροπο να formαρω ext2 σε windows. 3) Περνας την επισημη 2.1 (or whatever) εκδοση με RSDlite. Λενε και πως με factory reset στρωνει αλλα οταν εκαμα καποια πιπα και ηθελα να το επαναφερ δεν μου δουλεψε. Edited May 22, 2010 by bo8ran8rwpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 εγκατέστησα τον root explorer και πάω οπως μου λετε σο system/app παταω παρατεταμένα στην εφαρμογή quickoffice που θέλω να διαγράψω βγαζει ένα πλαίσιο και παταω delete και μου γράφει το φοβερό '' quickoffice .apk cannot be deleted because the file system is read-only'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλησπέρα παιδιά, 2 ερωτήσεις: 1) Μπορούμε να έχουμε το HTC Sense στο milestone? 2) Το ηχείο του είναι δυνατό; Ευχαριστώ πολύ, Μανος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 @miltostammy2 πρεπει πρωτα να επιλεξεις mount as rw (read write) στον root explorer. @manos the greek για το 2 εξαρταται τι εννοεις δυνατο. Δεν εχει τυχει ποτε σε normal συνθηκες να μην ακουσω το ringtone. Και σαν media νομιζω οτι ειναι πιο δυνατο απο n73 που ειχα (και υποτιθεται ειναι music edition. Αν λες για το ακουστικο ειναι πραγματικα πολυ καλο. Εγω ειδα εντονη διαφορα απο το n73. Αλλα αυτα ειναι σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Όντως, πάρα πολύ καλός παρόλο που υπολείπεται σημαντικά σε customising και επιλογές. Αντικατέστησα ήδη τον dxtop με αυτόν. Κυρίως αποδεικνύει πόσο ανεκμετάλλευτο μένει το hardware της συσκευής, ή αλλιώς πόσο αδικείται η λειτουργία της και η απόδοση της όταν τρέχει προχειρογραμμένες εφαρμογές. Αυτό βέβαια μας πάει σε άλλη κουβέντα περί των μειονεκτημάτων που έχει το Android λόγω της ανοιχτής φύσεως του και της νεαρής ηλικίας του. Καλα, δεν το συζητω. Εντελως απαραιτητο προγραμμα. Τι του λειπει απο επιλογες ομως? Εγω δεν ειδα να λειπει κατι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) @ bo8ran8rwpos Εγώ χρησιμοποιω το MotoTorch LED . Δε φανταζομαι να δημιουργει κανενα προβλημα αφου και στη ληψη Video υπαρχει η δυνατοτητα να είναι αναμμένο το flash. Στο παλιο μου nokia Ν70 ετυχε φορα που ειχα αναμμενο το flash για περιπου 20 λεπτα και ακομα λειτουργει μια χαρα (αν και 5 χρονων κινητο) Ο LauncherPRO beta πολυ καλος. Κι εγω αυτον χρησιμοποιω τωρα 2-3 μερες και ειμαι ευχαριστημενος. Αλλη εφαρμογη που μ'αρεσε ειναι το Brut Google Maps (αν δεν επιτρεπεται το λink το βγαζω), το οποιο πρωτη φορα χρησιμοποιησα απο την ΡΟΜ του Κalagas. Αντικαταστηστε το προεγκατεστημενο Maps... Edited May 23, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Καλα, δεν το συζητω. Εντελως απαραιτητο προγραμμα. Τι του λειπει απο επιλογες ομως? Εγω δεν ειδα να λειπει κατι. Aυτο που λειπει σε μενα ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τις συντομευσεις στην κατω μπαρα οπως το helix ας πουμε αλλα o δημιουργος του εχει πει οτι το ετοιμαζει οποτε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Καλα, δεν το συζητω. Εντελως απαραιτητο προγραμμα. Τι του λειπει απο επιλογες ομως? Εγω δεν ειδα να λειπει κατι. Εξαρτάταται πόσους launcher εχεις δοκιμάσει και ποιόν χρησιμοποιούσες πριν. Εγώ ας πούμε είχα συνηθίσει απο τον dxtop, οι οθόνες να βρίσκονται σε μορφη σταυρού, πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά από την κεντρική. Αυτό το έκανε εκτός από εντυπωσιακό και πρωτοτυπο, και ιδιαίτερα εύχρηστο, γιατι ουσιαστικά με μία μόνο κίνηση (πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά) μπορούσες να μεταβείς αμέσως σε οποιαδήποτε από τις 5 οθόνες χωρίς να περάσεις πρώτα από τις υπόλοιπες. Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις τον αριθμό των οθονών, αν και για μένα οι 5 είναι υπεραρκετές, ή ακόμα να βάλεις συντομεύσεις σε κάποια σημεία όπως συνηθίζεται σε άλλους launcher. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Εξαρτάταται πόσους launcher εχεις δοκιμάσει και ποιόν χρησιμοποιούσες πριν. Εγώ ας πούμε είχα συνηθίσει απο τον dxtop, οι οθόνες να βρίσκονται σε μορφη σταυρού, πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά από την κεντρική. Αυτό το έκανε εκτός από εντυπωσιακό και πρωτοτυπο, και ιδιαίτερα εύχρηστο, γιατι ουσιαστικά με μία μόνο κίνηση (πάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά) μπορούσες να μεταβείς αμέσως σε οποιαδήποτε από τις 5 οθόνες χωρίς να περάσεις πρώτα από τις υπόλοιπες. Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις τον αριθμό των οθονών, αν και για μένα οι 5 είναι υπεραρκετές, ή ακόμα να βάλεις συντομεύσεις σε κάποια σημεία όπως συνηθίζεται σε άλλους launcher. Δεν χρησιμοποιούσα πριν :grin::grin::grin: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Βρε παιδια και γω εχω εγκαταστησει τον launcherpro beta αλλα δεν τον βρισκω για ρυθμησεις τρεχει background? Επισης στο root explorer επρεπε να εχω as ro και οχι rw για να σβησω προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Βρε παιδια και γω εχω εγκαταστησει τον launcherpro beta αλλα δεν τον βρισκω για ρυθμησεις τρεχει background? Επισης στο root explorer επρεπε να εχω για να σβησω προγραμμα Αφού το έχεις βάλει, πάτα το σπιτάκι και θα σου βγάλει μήνυμα, αν θέλεις την ενέργεια αυτή να την ολοκληρώσεις με την "αρχική οθόνη" ή τον launcher. Τίκαρε την απομνημόνευση της επιλογής (για να μη στα βγάζει συνέχεια) και επελεξε τον launcher. Αυτό που μου αρέσει στον launcherpro είναι ο τρόπος που εμφανίζει το μενού (σαν το άιφον) , και η αλά sence εμφάνιση όλων των οθονών όταν πατάς το σπιτάκι (ή με τα δυο δάκτυλα, σαν να κάνεις zoom out). Ωραία θα ήταν να άλλαζαν και οι 4 επιλογές στο κάτω μέρος, αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις τον αριθμό των οθονών, αν και για μένα οι 5 είναι υπεραρκετές, ή ακόμα να βάλεις συντομεύσεις σε κάποια σημεία όπως συνηθίζεται σε άλλους launcher. Στην κεντρικη οθονη (ή οπουδηποτε αλλου στον launcherpro) αμα πατησεις το κουμπι που σου βγαζει επιπροσθετες επιλογες, και πας preferences, μπορεις να βαλεις μεχρι και 7 οθονες Eχουμε νεα για το ποτε θα κυκλοφορησει η frozen yoguart (froyo) ? Edited May 24, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια? α και πως γινετε να γινει ολικη διαγραφη των περιεχομενων του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδια ποσο σας κραταει η μπαταρια? α και πως γινετε να γινει ολικη διαγραφη των περιεχομενων του τηλεφωνου? Η αντοχή της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση. Όσο περισσότερο μένει αναμμένη η οθόνη, τόσο το χειρότερο. Προσωπικά, μου βγάζει άνετα μια μέρα με υπόλοιπο μπαταρίας περίπου 30-40% Σε δίκτυο 2g , bt πάντα ανοιχτό, push email, rss reader κάθε μια ώρα, ενημέρωση καιρού κάθε 30 λεπτά και 20 λεπτά κλήσεων. Χωρίς wifi,μουσική, βίντεο και παιχνίδια. Για ολική διαγραφή και επαναφορά (hard reset δηλαδή) πας ρυθμίσεις> απόρρητο>επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Η αντοχή της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση. Όσο περισσότερο μένει αναμμένη η οθόνη, τόσο το χειρότερο. Προσωπικά, μου βγάζει άνετα μια μέρα με υπόλοιπο μπαταρίας περίπου 30-40% Σε δίκτυο 2g , bt πάντα ανοιχτό, push email, rss reader κάθε μια ώρα, ενημέρωση καιρού κάθε 30 λεπτά και 20 λεπτά κλήσεων. Χωρίς wifi,μουσική, βίντεο και παιχνίδια. Για ολική διαγραφή και επαναφορά (hard reset δηλαδή) πας ρυθμίσεις> απόρρητο>επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1000 thanks!!! απιστευτο τηλεφωνο αλλα με χαλασε λιγο η καμερα του σε χαμηλο φωτισμο θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts