Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και όχι μόνο στο ακουστικό, αλλά και στην κορυφή της οθόνης... Δοκίμασα και πάλι τώρα. Μπορώ να σου πω πως κυρίως ζεσταίνεται μπροστά (ακουστικό και οθόνη) παρά πίσω.

και σε μενα το ίδιο συμβαίνει,ζεσταίνεται(ελάχιστα όμως) στο σημείο του ακουστικού και όχι από πίσω,το έχω πάρει από wind με επιδότηση.Τι να κάνω να τους το πάω πίσω?Εχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή?Κατα τα άλλα δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Εγω λεω να ηρεμησετε και να ευχαριστηθειτε τα κινητα σας που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν τιποτα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

skouf, το δικό μου το επέστρεψα (e-shop) χθες, μου το πήραν σαν DOA (ότι δηλαδή ήρθε στα χέρια μου χαλασμένο) και αύριο περιμένω να μου φέρουν ένα ολοκαίνουργιο (αν δεν υπάρξει καθυστέρηση).

Κοίταξε το. Λές πως ζεσταίνεται ελάχιστα, οπότε μάλλον δεν σε ενοχλεί (ή δεν ζεσταίνεται όσο το δικό μου). Στο δικό μου, από το πρώτο λεπτό κλήσης ζεσταινόταν και στα 5 το ένιωθες υπερβολικά (σε ενοχλητικό βαθμό). Καλά, για παραπάνω χρόνο δεν το συζητώ. Από πίσω πάλι, ζεσταινόταν ελάχιστα (έως μηδαμινά). Η μπαταρία καθόλου.

Διαβάζοντας και σε ξένα fora (πχ εδώ), προσωπικά θεωρώ πως υπήρξε μια παρτίδα ελαττωματικών milestone συσκευών που υπερθερμαίνονταν τρομερά στο ακουστικό. Κάποιες από αυτές, πρέπει να έφτασαν και στην Ελλάδα. Το milestone είναι φυσιολογικό να θερμαίνεται, αλλά όχι τόσο όσο το δικό μου και τόσο εύκολα (στο 1' κλήσης). Βρίσκω άτομα με το ίδιο πρόβλημα και από εξωτερικό. Άτομα που ανέφεραν πως με μερικά λεπτά κλήσης το αυτί τους ήταν έτοιμο να υποστεί έγκαυμα. Παράλληλα, βρίσκω και κάποιους (οι περισσότεροι) οι οποίοι ανέφεραν πως "είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται η συσκευή με την χρήση, chill out". Λόγω του ότι δεν μπορεί ούτε τρελοί να είναι αυτοί που "καίγονταν" το αυτί τους (και επειδή έτυχε και η δική μου η συσκευή το ίδιο) ούτε τόσο "hardcore" όλοι οι άλλοι που δεν τους ενοχλούσε το κάψιμο (και μιλάμε για κανονικό κάψιμο, με μερικά λεπτά κλήσης), καταλήγω σε αυτό που ανέφερα στην αρχή: υπήρξε κάποια παρτίδα/παρτίδες που έχουν αυτό το πρόβλημα. Επιπρόσθετα, όπως ξαναείπα σε αυτό το νήμα, διαβάζω και posts από άτομα που είχαν αυτό το θέμα (και έκραζαν την Motorola για το κακό milestone. Δυστυχώς δεν έχω το link τώρα), επέστρεψαν την συσκευή τους και η καινούργια δεν το παρουσίαζε (προσωπική μου γνώμη όλο αυτό, από αυτά που διαβάζω και από αυτά που.. πέρασα κι εγώ).

Αν και η συσκευή που θα μου φέρουν αύριο έχει το ίδιο πρόβλημα, δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Ας ελπίσουμε πως δεν θα το έχει.. Αν η συσκευή σου είναι στην εγγύηση (φαντάζομαι θα είναι), δεν χάνεις και τίποτα να το πάς μια βόλτα από εκεί που την πήρες (δεν ξέρω αν πρέπει να το πάς κατευθείαν στην Motorola). Προσωπικά αν και η δεύτερη συσκευή έχει το ίδιο πρόβλημα και μου πουν πως είναι φυσιολογικό, θα πάω από το service της Motorola και θα ζητήσω να πάρω ένα τηλέφωνο από ένα δικό τους milestone. Να δώ αν θα μου κάνει το ίδιο.

Περισσότερα αύριο ;).

Edited by DJDB

Μία ερώτηση παιδιά. Υπάρχει τρόπος να ακούμε ράδιο χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι

με ίντερνετ;;;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή;; ή δεν υποστηρίζει το hardware του κινητού;;

Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;; Αν και πιστεύω no radio χωρίς ιντερνετ :(:(:mad::mad:

Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;; Αν και πιστεύω no radio χωρίς ιντερνετ :(:(:mad::mad:

Ακόμη δεν γίνεται. Λένε πως είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

miltostammy2 αυτο μπηκα και γω να postαρω.

Χαρηκα αρχικα που διεκοπτε μονο του τη μουσικη μολις εβγαινε το 3.5αρι jack καθως ουκ ολιγες φορες ειχε φυγει το handsfree απο το n73 και ξαφνικα γεμιζε το λεωφορειο, με τις γιαγιαδες, hardcoreιλες.

Υπαρχει ομως καποιο bug που αν εχεις σταματημενη τη μουσικη, μπει σε standby (η απλα κλειδωμα δεν το εχω εντρυφισει) και μετα βγαλεις το jack αρχιζει να παιζει. Αν πας στον player φαινεται να ειναι σε κατασταση pause και πρεπει να πατησεις μια φορα να "ξεκινησει" και μετα δευτερη για να σταματησει.

Εγω το παρατηρησα εντονα τωρα με το mixzing που χρησιμοποιω για mp3 player που οταν το κλεινω και βγαζω το 3.5αρι ξεκιναει να παιζει ο default player.

Ψαχνω απο χθες καποιο τροπο να κανω disable το 3.5mm jack detection.

EDIT :

Temp fix που βρηκα.

Χρειαζεσαι το προγραμμα "autostarts" και root access.

Πας στην επιλογη media button pressed και κανεις disable τα music apps.

Ουσιαστικα απενεργοποιει τον αυτοματο εντοπισμο του 3.5 jack οσο αφορα μουσικη. Αυτο σημαινει πως αν βγει το 3.5αρι ενω παιζει δε θα σταματησει η μουσικη. Απο την αλλη βεβαια δεν ξεκιναει μονη της οποτε το βαζεις/βγαζεις που ειναι σαφως πιο ενοχλητικο.

@ddr και rest

Μπορει να το testαρεις λιγο γιατι σε περιπτωση που δε στο κανει οντως μπορει να ειναι και συνδιασμος hardware-software που ειναι χειροτερο.

Killαρε τον music player, βαλε το 3.5αρι, πατα το power για να κλειδωσει και αφησε το μερικα δευτερολεπτα, ξεκλειδωσε το κινητο και οπως εισαι στο homescreen βγαλε το 3.5αρι. Θεωρητικα πρεπει να ξεκινησει ο player.

Ή με το 3.5 connected κανε pause τον player, βγαλε το 3.5 και ξαναβαλε το. Θεωρητικα θα ξεκινησει να παιζει ο player αλλα θα δειχνει ακομα paused.

Nαι, το εκανε. Aλλα δεν ξεκινησε να παιζει ο ενσωμαρωμενος player αλλα ο cube3 που τον ειχα αφησει paused απο χτες.....

skouf, το δικό μου το επέστρεψα (e-shop) χθες, μου το πήραν σαν DOA (ότι δηλαδή ήρθε στα χέρια μου χαλασμένο) και αύριο περιμένω να μου φέρουν ένα ολοκαίνουργιο (αν δεν υπάρξει καθυστέρηση).

Κοίταξε το. Λές πως ζεσταίνεται ελάχιστα, οπότε μάλλον δεν σε ενοχλεί (ή δεν ζεσταίνεται όσο το δικό μου). Στο δικό μου, από το πρώτο λεπτό κλήσης ζεσταινόταν και στα 5 το ένιωθες υπερβολικά (σε ενοχλητικό βαθμό). Καλά, για παραπάνω χρόνο δεν το συζητώ. Από πίσω πάλι, ζεσταινόταν ελάχιστα (έως μηδαμινά). Η μπαταρία καθόλου.

Μάλλον δεν έχουμε το ίδιο πρόβλημα γιατί έκανα κάποιες κλήσεις για να το δοκιμάσω και(ευτυχώς) όπως είπα έχει ένα ελάχιστο ζέσταμα το οποίο ίσα που το νιώθεις και δεν αυξάνετε ώστε να πεις ότι είναι ενοχλητικό βαθμό,οπότε μάλλον είμαι οκ. Απλά πες μας τι παίζει με την καινούργια συσκευή που θα σου στείλουν, αν θα είναι οκ.

Κάτι ακόμα. ψάχνω αυτό το game ''infeCCt'' και δεν μπορώ να το βρω

αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει

Περι φημολογιας για 2.2 ,hardware limitation και τα σχετικα,νομιζω πως ειμαστε καλυμμενοι...

Ριχτε μια ματια ΕΔΩ και ΕΔΩ.Απο δω και περα,περιμενουμε τον vendor MOTO να πιασει την δουλεια...

ρε παιδια ραδιο πως ακουτε? εστο και με ιντερνετ? Εγω πριν λιγο μπηκα στο e-radio αλλα δεν μοθ επεζε το ραδιο

...εστο και με ιντερνετ....

MONO με ιντερνετ λογω απουσιας harware,αλλα και παλι με e-radio κανουμε μια χαρα την δουλεια μας.

λογω απουσιας harware,

σορρυ αλλα δεν σε πιανω ! Μήπος πρπει να κανω κατι στο αδροιδ 2.1 ?

για φωτειστε με λιγο ρε παιδια γιατι 5 μερες το χω το κινητο και δεν το πολυ έψαξα!Και κάτι άλλο στα 4 πληκτρα αφης που είναι κατο στην ακρη γίνετε να βγάλω την δόνηση απο αυτα? ειναι λιγο σπαστικο γιαυτό!

ρε παιδια ραδιο πως ακουτε? εστο και με ιντερνετ? Εγω πριν λιγο μπηκα στο e-radio αλλα δεν μοθ επεζε το ραδιο

Εννοείται ότι χρειάζεται wifi ή 3g το λιγότερο.

σορρυ αλλα δεν σε πιανω ! Μήπος πρπει να κανω κατι στο αδροιδ 2.1 ?

για φωτειστε με λιγο ρε παιδια γιατι 5 μερες το χω το κινητο και δεν το πολυ έψαξα!Και κάτι άλλο στα 4 πληκτρα αφης που είναι κατο στην ακρη γίνετε να βγάλω την δόνηση απο αυτα? ειναι λιγο σπαστικο γιαυτό!

Haptic feedback λεγεται η ρυθμιση στο μενου sounds & display και το απενεργοποιεις.Αυτα για την δονηση...

Τωρα,το κινητο ΔΕΝ εχει δεκτη ραδιοφωνου.ΔΕΝ εχει ραδιοφωνο με απλουστερα λογια.Απουσιαζει δηλαδη το hardware.Οτι και να του κανεις,δεν μπορεις να του βαλεις δεκτη...επομενως δεν συμβαινει τιποτα το ασυνηθιστο με το τηλεφωνο σου.

Για να ακους ομως ραδιο,μπορεις να βαλεις το e-radio και με την χρηση του wifi ή του 3g οπως αναφερει και ο ddr2 Θα εισαι οκ για να ακους.

υγ.μπορεις εννοειται να ακους και χωρις την χρηση ακουστικων

ναι μπηκα στο e-radio μεσω τοθ wifi αλλα μολις ανοιγα εναν σταθμό δεν έπαιζε.Καθε πρωι το ανοίγω τον συγκεκριμενο σταθμό απο το pc της δουλειασ και παιζει , τωρα δεν ξερω δεν δοκιμασα και κανεναν αλλον εκεινη την στιγμη μπορει να είχε πρόβλημα ο συγκεκριμένος σταθμός! Παντος live streming tv δεν παιζει ε?:D ε ενταξει μην ειμαι πλεονεκτης απλα το δοκιμασα και δεν επαιζε.:)

ναι μπηκα στο e-radio μεσω τοθ wifi αλλα μολις ανοιγα εναν σταθμό δεν έπαιζε.Καθε πρωι το ανοίγω τον συγκεκριμενο σταθμό απο το pc της δουλειασ και παιζει , τωρα δεν ξερω δεν δοκιμασα και κανεναν αλλον εκεινη την στιγμη μπορει να είχε πρόβλημα ο συγκεκριμένος σταθμός! Παντος live streming tv δεν παιζει ε?:D ε ενταξει μην ειμαι πλεονεκτης απλα το δοκιμασα και δεν επαιζε.:)

Μμμμ, δεν το έχω ψάξει...:shifty:

η βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω αρχεια τύπου .rar γιατι τα πιο πολλα ραρ ειναι και δεν τα αναγνοριζει το adroid

αν εννοεις το e-radio.gr, δεν παιζει γιατι η σελιδα ειναι σε flash. πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη. Εγω χρησιμοποιω το radioTime και ειμαι ευχαριστημενος
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

αν εννοεις το e-radio.gr, δεν παιζει γιατι η σελιδα ειναι σε flash. πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη. Εγω χρησιμοποιω το radioTime και ειμαι ευχαριστημενος

ναι για το e-radio.gr μιλουσα πιο πανω πιστευω οτι αν κατεβασω καμια εφαρμογουλα για ραδιο θα ειμαι συπερ.

ξερετε κανενα site που να εχει εφαρμογες και τίποτα live wallpapers γιατι εχω δει σε htc κατι ωραια wallpaper παραλιες και τετια !

ξερετε κανενα site που να εχει εφαρμογες και τίποτα live wallpapers γιατι εχω δει σε htc κατι ωραια wallpaper παραλιες και τετια !

androlib wallpapepers (Εφαρμογή)

LG G4

ναι για το e-radio.gr μιλουσα πιο πανω πιστευω οτι αν κατεβασω καμια εφαρμογουλα για ραδιο θα ειμαι συπερ.

Και εγώ το radio time χρησιμοποιώ πρέπει να έχει όλους τους Ελληνικούς σταθμούς μέσα

Και για ξένη μουσική χρησιμοποιώ το xiialive lite

με την πρωτη φωρτησει που το εκανα, το εβγαλα αυτο το σαββατο στις 17:00 ακριβώς και μεχρι σημερα η μπαταρια ειναι στην μεση με 2 μισι ωρες wifi facebook και χορια τα βραδια οταν ημουνα εξω επεζα συνεχια με τα wallpapers και ανοιχτο ολο το βραδυ και μεχρι σημερα ειναι στην μεση η μπαταρια μια χαρα ειμαι πολύ ευχαριστημενος 4 μερες με πηγε einai super!

ρε παιδια κατεβασα ενα παιχνιδι το εβαλα μεσα στην μνημη αλλα δεν μπορω να το βρω πως το εγκαθηστο? Και τις εφαρμογες πως και που τις βαζω?