eyzhn Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εβαλα ενα task killer - manager, και θα το παρακολουθησω στενα. Ενδεχεται να ειναι αυτο που λετε, δηλαδη να αφηνα ολες τις εφαρμογες ανοικτες να τρεχουν στο παρασκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εβαλα ενα task killer - manager, και θα το παρακολουθησω στενα. Ενδεχεται να ειναι αυτο που λετε, δηλαδη να αφηνα ολες τις εφαρμογες ανοικτες να τρεχουν στο παρασκηνιο. Ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο> τι χρησιμοποιουμε τη μπαταρια. Τσεκαρε το. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Γενικώς έχω καταλάβει ότι όταν είμαστε σε μια εφαρμογή για να μπαίνει σε idle ή από το μενού της πρέπει να πατάμε exit (αν έχει) ή να βγαίνουμε πατώντας το back μέχρι να "κλείσει" η εφαρμογή. Γιατί αν βγούμε από μια εφαρμογή πατόντας το κουμπί home η εφαρμογή πρέπει να μένει ανοιχτή σε πλήρη λειτουργία... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 όχι,νάτο http://www.finnstang.com/uploads/droid/GenieWidget.apk ok και πως εγκαθυσταται το πακέτο? Μπορεις να βοηθήσεις σε παρακαλώ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 ok και πως εγκαθυσταται το πακέτο? Μπορεις να βοηθήσεις σε παρακαλώ? Όπως εγκαθίσταντε όλες οι εφαρμογές... Βάζεις το αρχειο με κατάληξη .apk στην κάρτα μνήμης και με ένα file manager (πχ Astro file manager), το βρίσκεις και το τρέχεις. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Όπως εγκαθίσταντε όλες οι εφαρμογές... Βάζεις το αρχειο με κατάληξη .apk στην κάρτα μνήμης και με ένα file manager (πχ Astro file manager), το βρίσκεις και το τρέχεις. το εκανα με τον astro file manager και μου λεει browse file και open app manager χωρις να το τρεχει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Όπως εγκαθίσταντε όλες οι εφαρμογές... Βάζεις το αρχειο με κατάληξη .apk στην κάρτα μνήμης και με ένα file manager (πχ Astro file manager), το βρίσκεις και το τρέχεις. Να συμπληρωσω οτι εγω το εβαλα στην καρτα με το Bluetooth File Transfer ;) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 το εκανα με τον astro file manager και μου λεει browse file και open app manager χωρις να το τρεχει εαν θυμαμαι καλα πατα οpen ... εχει 2 επιλογες (ενεργειες) να κανεις .. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 (edited) το εκανα με τον astro file manager και μου λεει browse file και open app manager χωρις να το τρεχει Διαλέγεις το open app manager... και σε ρωτάει για εγκατάσταση... @bo8ran8rwpos Δεν μας είπες χτύπησε κανονικά το ξυπνητήρι σου...??? Edited April 24, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 όχι,νάτο http://www.finnstang.com/uploads/droid/GenieWidget.apk οκ το εβαλα τελικά αλλα μου εχει μόνο το καιρο, πως αλλάζει ομως ταπετσαρία αναλόγως του καιρού ή δεν γίνεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 οκ το εβαλα τελικά αλλα μου εχει μόνο το καιρο, πως αλλάζει ομως ταπετσαρία αναλόγως του καιρού ή δεν γίνεται? πανω δεξια εχει και καρτελα για ειδησεις... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Μπορεί κάποιος που έχει την Βlue rom Νο2 που ανέβασα, να βγάλει το build.pro από το /system και να το ανεβάσει εδώ να δω κάτι που θέλω.??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 οκ το εβαλα τελικά αλλα μου εχει μόνο το καιρο, πως αλλάζει ομως ταπετσαρία αναλόγως του καιρού ή δεν γίνεται? Πατάς σε ένα άδειο σημείο της οθόνης παρατεταμένα και σου βγάζει να επιλέξεις "Γραφικά στοιχεία" (widgets).Εκεί μπορείς να επιλέξεις είτε μόνο τον καιρό,είτε μόνο τις ειδήσεις,είτε καιρό και ειδήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 (edited) Παιδιά μία ερώτηση. Ενώ βρίσκει δίκτυα με το wi-fi δεν μπορεί να μπεί ακόμα και στου σπιτιού μου που πρώτα έμπαινε ΓΙΑΤΙ;;;;;; Καμιά βοήθεια;;; οκ έβγαλα Το router από ην πρίζα και το ξαναέβαλα και δούλεψε το κινητό. Το περίεργο είναι ότι το λαπτοπ δούλευε και από πριν καλά χιχιχι Edited April 24, 2010 by miltostammy2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Πατάς σε ένα άδειο σημείο της οθόνης παρατεταμένα και σου βγάζει να επιλέξεις "Γραφικά στοιχεία" (widgets).Εκεί μπορείς να επιλέξεις είτε μόνο τον καιρό,είτε μόνο τις ειδήσεις,είτε καιρό και ειδήσεις. Εγώ το κατέβασα το αρχειάκι που έδωσες, αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει:wacko: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εγώ το κατέβασα το αρχειάκι που έδωσες, αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει:wacko: Τίκαρε στις ρυθμισεις να αποδέχεται την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Τίκαρε στις ρυθμισεις να αποδέχεται την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του market. Καλά, αυτό εννοείται ότι το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή. Νομίζω όμως ότι δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο. Θα το ξαναπροσπαθήσω... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 (edited) Λοιπόν επειδή με τα πολλά παιχνίδια έχω ξεχάσει να κάνω backup τα defaults apps της 2.1, θέλω κάποιον που έχει rooted την 2.1 χωρίς να έχει περάσει κάποιου την Rom δηλαδή να έχει την αυτούσια 2.1 μόνο rooted, να αντιγράψει όλα τα apk από το /system/app καθώς και το framework.apk και το services.jar από το system/framework και να τα ανεβάσει ζιπάροντας τα κάπου, ώστε να έχω τα defaults εικονίδια από όλες τις εφαρμογές... Ευχαριστώ...:D Edited April 24, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 όχι,νάτο http://www.finnstang.com/uploads/droid/GenieWidget.apk αλλες ελληνικες πολεις μπορει να δειχνει ταυτοχρονα ?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 kalagas δεν εχω τις default apps της 2.1 , χθες το βραδυ "πεταξα" τα backup" αλλα νομιζω θα βρεις εδω αυτο που θες. http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-motorola-milestone/20977-download-sammlung-fortsetzung.html&rurl=translate.google.gr στο Dumps / backups Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 (edited) Kalagas ναι δουλεψε κανονικα με τον kernel που εδωσες. Εν τελει χθες περασα 2.1 sbf, περασα απ'την αρχη τον exploitable recovery και τον kernel για το alarm, rootαρα, περασα busybox, δεν καταφερα παλι να το κανω unpack στο /system/xbin και εν τελει το αφησα unpacked στο /data και απλα το περασα στο path. Σημερα-αυριο θα καμω και ενα nandroid backeverythingthe****up. Μου εχει δημιουργηθει ομως η εξης απορια : σπανιως πιανω 3G, κυριως GPRS ή Ε(dge?) και παει οπως αναμενεται. Σχετικα συχνα πυκνα πιανω H(dspa?) ομως κυριολεκτικα παει πιο αργα απο το GPRS ή/και δε το βλεπω να στελνει (δηλαδη ενω φορτωνει ο browser τα βελακια στο data connection ειναι γκριζα). Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα με vodafone στη γενικοτερη περιοχη της Αθηνας/Πειραια (= voda sux) ή καποιο θεμα εχω εγω με το milestone? btw ειμαι πλεον Mobile member. post whore ftw. Edited April 24, 2010 by bo8ran8rwpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 οταν συνθετουμε ενα μηνυμα ..πως προσθετουμε ενα ονομα απο τις επαφες..??? και πως προσθετουμε παλι απο τις επαφες αλλα περισσοτερους ??? ευχαριστω..!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 οταν συνθετουμε ενα μηνυμα ..πως προσθετουμε ενα ονομα απο τις επαφες..??? και πως προσθετουμε παλι απο τις επαφες αλλα περισσοτερους ??? ευχαριστω..!! troll? :p Αν μιλας για το default messager απλα γραφεις τα πρωτα γραμματα του ονοματος της επαφης και σου βγαζει απο κατω επαφες που ταιριαζουν. Με τον ιδιο τροπο προσθετεις οσες επαφες θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Ε ενταξει,δεν ειναι και ο πιο συντομος τροπος!Θα μπορουσε να ναι καλυτερα.Παντως δοκιμασε καμια εφαρμογη απο το market...σαν το handcent sms.Μπορει να σε βολεψει. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εχοντας κατεβασει το cvolume βλεπω κανονικα τα volumes για ολα και επιπλεον ενα system volume το οποιο δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Σιγουρα δεν λειτουργει σαν master volume control. Ειναι για ηχους του τηλεφωνου π.χ. στα πληκτρα οταν τα πατας? Στα dial tones δεν δουλευε παντως. BTW κατι που "ανακαλυψα" και ισως να μη το εχει παρατηρησει καποιος : Οταν σε καλουν και δεν θες να το κλεισεις στα μουτρα μπορεις να πατησεις το volume- (στο πλαι) για να σιγασεις το ringtone. Πολυ χρησιμο σε πληθωρα περιπτωσεων. :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts