Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος που έχει την UK έκδοση και root access να κάνει extract τους φακέλους /system/usr/keychars και /system/usr/keylayout και να τους κάνει zip να τους ανεβάσει κάπου να τους πάρω?

Είναι όλα τα αρχεία για το hardware πληκτρολόγιο και επειδή εγώ έχω την ΗΚ 2.0.1, όταν πατάω Alt+A αντί να μου βγάλει €, μου βγάζει "κενό".

Ευχαριστώ....

Φίλε kalagas κάνε ενα RSD update με το UK .sbf, λογικά δε θα χαθεί τίποτα, απλά θα πρέπει να το ξανακάνεις root ;)

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε φιλε υπαρχει το sipdroid εδω και κανα χρονο και κανεις και κλησεις over 3g τι ειναι αυτα που μας λες

κανε ενα λογαριασμο justvoip,voipdiscount η οπου θελεις κουμποσε το sipdroid και κανε δουλεια η ακομα καλυτερα sthse asterisk server και κουμποσε το android στο κεντρο σου και παιρνε τα παντα απο σπιτι και χαλα μονο data στο κινητο

Φιλε, το ξερω το sipdroi και το χω με gizmo5 account, αλλα μιλαω για μια native εφαρμογη, οχι για 3rd part. Επιπλεον απο το sipdroid δεν μπορεις να καλεσεις gtalk επαφη

Ps: σημερα μου εκανε update στην 2.0.1

Edited by chrisgr38
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Φίλε kalagas κάνε ενα RSD update με το UK .sbf, λογικά δε θα χαθεί τίποτα, απλά θα πρέπει να το ξανακάνεις root ;)

Tην ξέρω φίλε μου αυτήν την λύση, αλλά τώρα έχω φτιάξει την HK έτσι που θέλω (έχω αφαιρέσει τις εφαρμογές που δεν χρειάζομαι από το /system/app, έχω προσθέσει άλλες και γενικά έχω κάνει αρκετές αλλαγές) και βαριέμαι να τα ξανακάνω από την αρχή...

Φιλε, το ξερω το sipdroi και το χω με gizmo5 account, αλλα μιλαω για μια native εφαρμογη, οχι για 3rd part. Επιπλεον απο το sipdroid δεν μπορεις να καλεσεις gtalk επαφη

Μπορείς να πας settings-about phone και να δεις τι γράφει στο Build number?

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την πολλαπλή παράθεση

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

................................

Μπορείς να πας settings-about phone και να δεις τι γράφει στο Build number?

Κι εμένα εχτές μου έκανε update στην 2.0.1

Build number: SHOLS_U2_01.14.0

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Συγνώμη είχες την ΗΚ rooted και σου έκανε FOTA UPDATE?

Και προφανώς έκανες rooted την καινούργια με το κλασσικό τρόπο?

Ps: Τελικά υπάρχει κάποιος που είχε την ΗongKong 2.0.1 και άλλαξε σε UK 2.0.1 να μας πει (εκτός από τις διαφορές στο πληκτρολόγιο που ανέφερα παραπάνω) αν έχει παρατηρήσει άλλες διαφορές???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά έχω παραγγείλει το milestone απο expansys και το περιμένω από μέρα σε μέρα... :D Παρόλο που έχω διαβάσει ΟΛΟ το thread από το πρώτο ποστ μέχρι το τέλος, τώρα που θέλω να οργανωθώ για την άφιξη του τηλεφώνου έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Επειδή μάλιστα δεν είχα εμπειρία με όρους όπως... android, root, update κτλ. θα παρακαλούσα όποιος δεν βαριέται να παραθέσει πολύ σύντομα, τα βασικά που πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης της συσκευής τόσο απο ρυθμίσεις στην ίδια τη συσκευή όσο και απο εγκαταστάση τρίτου λογισμικού/updates κτλ..

Ευχαριστώ!!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Το ιδιο κ εδω.. Εμενα το γερμανικο ειναι.

PS: Ενεργοποιηθηκε σε κανεναν σας το Buzz Layer στο Maps?

Edited by chrisgr38
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Παιδιά έχω παραγγείλει το milestone απο expansys και το περιμένω από μέρα σε μέρα... :D Παρόλο που έχω διαβάσει ΟΛΟ το thread από το πρώτο ποστ μέχρι το τέλος, τώρα που θέλω να οργανωθώ για την άφιξη του τηλεφώνου έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Επειδή μάλιστα δεν είχα εμπειρία με όρους όπως... android, root, update κτλ. θα παρακαλούσα όποιος δεν βαριέται να παραθέσει πολύ σύντομα, τα βασικά που πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης της συσκευής τόσο απο ρυθμίσεις στην ίδια τη συσκευή όσο και απο εγκαταστάση τρίτου λογισμικού/updates κτλ..

Ευχαριστώ!!

Φίλε αυτό που ζητάς είναι τρομερά δύσκολο, γιατί τόσο οι ρυθμίσεις όσο και τα 3rd part apllications είναι τελείος υποκειμενικά. Καθένας χρησιμοποιεί αυτά που τον βολεύουν.

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι καταρχάς να φτιάξεις ένα gmail και vα περάσεις τις επαφές και το ημερολόγιο σου εκεί (ο τρόπος έχει περιγραφεί σε προηγούμενα posts), ώστε μόλις ανοίξεις το κινητό και σου ζητήσει να κάνεις sing in στο gmail σου, να συγχρονιστούν όλα (και επαφές και ημερολόγιο) σε πολύ λίγο χρόνο.

Το άλλο που θα σου έλεγα είναι να MHN προσπαθήσεις να κάνεις root (σημαίνει να έχεις πρόσβαση σε αρχεία συστήματος) το τηλέφωνο μόλις το πάρεις, αλλά να περιμένεις να το δουλέψεις και να το μάθεις πρώτα. Αφού δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με Android καλό είναι να μάθεις και να σκαλίζεις το τηλέφωνο χωρίς να μπορείς να του κάνεις ζημιά μια και αν δεν το κάνεις root, θα έχεις πρόσβαση μόνο στην κάρτα μνήμης.

Μετά μπες στο market και άρχισε να πειραματίζεσαι με εφαρμογές (στο market μπαίνεις από το τηλέφωνο και έχει πάρα πάρα πολλές) για να δεις ποιεs χρειάζεσαι κλπ.

Θα πειραματιστείς μόνος σου και θα δεις ότι έτσι είναι καλύτερα. Άμα συναντήσεις καμιά δυσκολία εδώ είμαστε. Αλλά πρώτα πρέπει να το δουλέψεις το τηλέφωνο ώστε να μπορείς να ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα-απορίες για να παίρνεις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Άντε με το καλό να σου έρθει και καλώς όρισες στον μαγικό (για μένα) κόσμο του Android.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχω UK και ήταν rooted.

Μου έκανε update, και έκανα root πάλι με τον κλασικό τρόπο.

καλησπερα...εμενα, απο expansys, γιατι δεν μου κανει update απο το μενου του τηλεφωνου??????αλλα μοy λεει οτι ειναι up to date ενω ειναι 2.0?????ευχαριστω......

καλησπερα...εμενα, απο expansys, γιατι δεν μου κανει update απο το μενου του τηλεφωνου??????αλλα μοy λεει οτι ειναι up to date ενω ειναι 2.0?????ευχαριστω......

Eλευθερώνουν μάλλον λίγα λίγα IMEI γα να μην υπερφορτωθούν οι servers. Aφού σου λέει up to date σημαίνει ότι έχουν ανοίξει οι servers. Υπομονή κάνε...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Συγνώμη είχες την ΗΚ rooted και σου έκανε FOTA UPDATE?

Και προφανώς έκανες rooted την καινούργια με το κλασσικό τρόπο?

Ps: Τελικά υπάρχει κάποιος που είχε την ΗongKong 2.0.1 και άλλαξε σε UK 2.0.1 να μας πει (εκτός από τις διαφορές στο πληκτρολόγιο που ανέφερα παραπάνω) αν έχει παρατηρήσει άλλες διαφορές???

Φίλε kalagas αν κάνεις το update απο την HK 2.0.1 στη UK 2.0.1. δε χάνεις απολύτως τίποτα... Μέχρι και τα call logs παραμένουν ανέγγιχτα...

Το έκανα χτές, οι διαφορές που παρατήρησα ειναι μέχρι στιγμής το σωστό layout στο πληκτρολόγιο και το οτι λειτουργεί πλέον κανονικά το Google Voice Search...

Το μόνο που χρειάστηκε μετά το update ειναι να ξαναπεράσω το root exploit και το busybox... Μέχρι και το application whitelist είχε μέινει ανέπαφο!

Φίλε kalagas αν κάνεις το update απο την HK 2.0.1 στη UK 2.0.1. δε χάνεις απολύτως τίποτα... Μέχρι και τα call logs παραμένουν ανέγγιχτα...

Το έκανα χτές, οι διαφορές που παρατήρησα ειναι μέχρι στιγμής το σωστό layout στο πληκτρολόγιο και το οτι λειτουργεί πλέον κανονικά το Google Voice Search...

Το μόνο που χρειάστηκε μετά το update ειναι να ξαναπεράσω το root exploit και το busybox... Μέχρι και το application whitelist είχε μέινει ανέπαφο!

To update το έκανες με FOTA ή με το RSDlite? Aπό ότι κατάλαβα δηλαδή το voice search το έχει στο system/app η UK 2.0.1?

Kαι κάτι άλλο. Θυμάσαι ακριβώς την διαδικασία που έκανες install το busybox???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια σας παιδιά. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούνενα POSTs. Tο παράγγειλα πριν 2 μέρες απο play247.gr αλλα ευτυχως(!) με σωσατε.. Το πληκτρολόγιο θα ήτανε QWERTZ αν και στην περιγραφη απο κάτω εγραφε QWERTY κανονικα.. Ειχα ακυρώσει την παραγγελια καλου κακου και την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο και οντως ηταν ετσι τα πραγματα! To παραγγειλα απο expansys τωρα.. Μου το φέρνει η UPS (δηλωσα να πληρωσω με αντικαταβολη) αλλα μου φαινεται οτι ξεκίνησε το ταξιδι του απο Γαλλια.. Ξερει κανενας τι παιζει ?

το τελευταιο και το πρωτο απο Tracking results provided by UPS:

KOROPI, ATHENS, GR 02/12/2010 9:59 A.M. DESTINATION SCAN

................ .....

FR 02/11/2010 10:45 A.M. BILLING INFORMATION RECEIVED

Γεια σας παιδιά. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούνενα POSTs. Tο παράγγειλα πριν 2 μέρες απο play247.gr αλλα ευτυχως(!) με σωσατε.. Το πληκτρολόγιο θα ήτανε QWERTZ αν και στην περιγραφη απο κάτω εγραφε QWERTY κανονικα.. Ειχα ακυρώσει την παραγγελια καλου κακου και την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο και οντως ηταν ετσι τα πραγματα! To παραγγειλα απο expansys τωρα.. Μου το φέρνει η UPS (δηλωσα να πληρωσω με αντικαταβολη) αλλα μου φαινεται οτι ξεκίνησε το ταξιδι του απο Γαλλια.. Ξερει κανενας τι παιζει ?

................ .....

Γιατι τετοιο καημο ρε παιδια με το qwerty αντι για το Qwertz? Μιλαμε για την ιδια συσκευη με δυο πληκτρα διαφορετικα, που μετα απο λιγες ημερες συνηθιζεται και πρακτικα παυει να υφισταται.

Προς τι η επιβαρυνση για κοστη αντικαταβολης κι ενδεχομενα κοστος αποστολης στην εξπανσυς αν χρειαστει service?

Γιατι τετοιο καημο ρε παιδια με το qwerty αντι για το Qwertz? Μιλαμε για την ιδια συσκευη με δυο πληκτρα διαφορετικα, που μετα απο λιγες ημερες συνηθιζεται και πρακτικα παυει να υφισταται.

Προς τι η επιβαρυνση για κοστη αντικαταβολης κι ενδεχομενα κοστος αποστολης στην εξπανσυς αν χρειαστει service?

Ελα ντε...και εγω qwertz εχω και δεν με ενοχλησε καθολου...ασε που με την hk φενεται μονο qwertz αλλα εχει γινει qwerty....!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα ντε...και εγω qwertz εχω και δεν με ενοχλησε καθολου...ασε που με την hk φενεται μονο qwertz αλλα εχει γινει qwerty....!!!

Ετσι ακριβως. Νομιζω πως δεν υφισταται θεμα οταν ειναι τυπωμενοι δυο χαρακτηρες σε διαφορετικο layout, που στην πραξη (ελεω ROM) η διαφορα αυτη καθισταται ανυπαρκτη.

Πολλω δε μαλλον οταν μιλαμε για αγορα απο εξωτερικο σε υψηλοτερο τελικο κοστος. Οπως και να εχει, γουστα ειναι αυτα, καλοριζικο στο φιλο, με το καλο να παραλαβει.

................ .....

ειχα παρει τηλεφωνο στο συγκεκριμενο καταστημα και μου ειχαν πει οτι ειναι qwerty...

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

To update το έκανες με FOTA ή με το RSDlite? Aπό ότι κατάλαβα δηλαδή το voice search το έχει στο system/app η UK 2.0.1?

Kαι κάτι άλλο. Θυμάσαι ακριβώς την διαδικασία που έκανες install το busybox???

Την έκανα με το RSD Lite, και ναι, υπάρχει το Voice Search κανονικά στα apps.

Για να εγκαταστήσεις το busybox κάνε τα εξής:

-Κατεβάζεις το busybox (google it)

Ανοίγεις ενα command prompt, πάς στο directory που έχεις τα Android SDK tools και κάνεις τα εξής (δεδομένου οτι εχεις το busybox αποθηκευμένο στον ιδιο φάκελο με τα tools):

adb push busybox /data/local

adb shell

$ su

# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# mkdir /system/xbin

# cat /data/local/busybox > /system/xbin/busybox

# chmod 755 /system/xbin/busybox

# busybox --install /system/xbin

# mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# sync

# reboot

Εγω παλι SHOLS_U2_02.23.0. και εκδοση firmware 2.1 εχω μαλιστα ελληνικη :)

δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα

ηδη αργησε και οι χρηστες περιμενουν χ10 και νεξους

ελληνικα καποια κερνελ της 2.1 εχουν και ενεργοποιουνται με το custom locale η more locale...

δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα

ηδη αργησε και οι χρηστες περιμενουν χ10 και νεξους

ελληνικα καποια κερνελ της 2.1 εχουν και ενεργοποιουνται με το custom locale η more locale...

Θα κυκλοφορησει κανονικα.Κι ο ηρωας κυκλοφορησε με αρκετη καθυστερηση και παει αρκετα καλα εμπορικα (για android συσκευη παντα)...

Εγω παλι SHOLS_U2_02.23.0. και εκδοση firmware 2.1 εχω μαλιστα ελληνικη :)

Που την βρήκες αυτή αγόρι μου?????

Την έκανα με το RSD Lite, και ναι, υπάρχει το Voice Search κανονικά στα apps.

Για να εγκαταστήσεις το busybox κάνε τα εξής:

-Κατεβάζεις το busybox (google it)

Ανοίγεις ενα command prompt, πάς στο directory που έχεις τα Android SDK tools και κάνεις τα εξής (δεδομένου οτι εχεις το busybox αποθηκευμένο στον ιδιο φάκελο με τα tools):

adb push busybox /data/local

adb shell

$ su

# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# mkdir /system/xbin

# cat /data/local/busybox > /system/xbin/busybox

# chmod 755 /system/xbin/busybox

# busybox --install /system/xbin

# mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

# sync

# reboot

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα δω αν επιτέλους λειτουργήσει ο Droid Explorer κανονικά...

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.